Оренда квартири , готова до заселення! Прошу вибачення без домашніх тварин)))

власник
Довгострокова оренда квартири пр. Волі

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Здається 2-х кім. квартира порядним людям, у районі Північного ринку, яка знаходиться на третьому поверсі девяти поверхового будинку середнього підїзду, на довготривалий термін. Встановлені нові труби, є лічильники на воду та газ, сантехніка нова, холодильник та пральна машинка є. Вся інша інформація по телефону. Будь ласка звертайтесь домовимось...

власник
Власник, дешево 2-х кім. квартира

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

власник
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв

Здаю однокімнатну квартиру площею 50 кв.м, район ЗАКСу, вул.Кравчука Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здам в оренду однокімнатну квартиру. Від власника! Загальна площа 32м². Район "кінотеатр промінь". 3 поверх 5 поверхового будинку. Укомплектована кухня, гаряча вода з бойлера, централізоване опалення, пральна машина. Ціна 8000+комунальні (в зимовий період до 2500). Агентствам прохання не турбувати.

власник
Оренда однокімнатна квартира

додаткова плата за комунальні послуги, 4 спальних місць

власник
Звездная (Арцеулова) улица, 20, Завокзальный, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

власник
Дмитрия Иващенко улица, 4, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 14000.0 UAH

Здається в оренду на тривалий термін однокімнатна квартира в затишному районі міста ЖК "ПРЕМЄР". Район вул.Чернишевського.ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!!! нові меблі та вся необхідна побутова техніка,сучасний ремонт. Роздільний санвузол,ванна кімната,вікна квартири виходять на обидві сторони,достатньо паркомісць,невеликий комунальний платіж. Прохання ,агентствам не турбувати.

власник
Оренда квартири ВЛАСНИК

Здам квартиру від власника перше поселення ! Все необхідне для комфортного проживання порядним людям , посуд постіль , побутова техніка посудомийка кондиціонер . Квартира світла , простора , сучасний ремонт , район центр Промінь ЖК Яровиця , розвинена інфраструктура.

власник
Здам квартиру від власника ЖК Яровиця центр

Є усе необхідне для прожиття. Здам квартиру, вулиця Грушевського. Є пралка, інтернет, телевізор, холодильник, ліжко велике, мікрохвильовка, заскленний балкон

власник
Комунальні враховані, вільна, 1 кімн. Власник

Житлові комплекси у Луцьк

Здам двохкімнатну квартиру на пр.Молоді, квартира укомплектована меблями і побутовою технікою. Є бойлер. Ціна 12 000 + комунальні послуги Звоніть або пишіть на вайбер за номером 06********30 власник.

власник
Здам двокімнатну квартиру

Пропонується оренда квартири ЖК Супер Нова, 50 квадратів, велика кімната, кухня та кабінет, балкончик, усі необхідні меблі та техніка, заїзжай і живи. Котел, тепла підлога, інтернет, світло мафже не вимикають. Чудова інфраструктура прямо у дворі усі необхідні магазини. ЖК охороняється та ає відеоспостереження. Велика парковка, завжди є місце. Комісія агенства при поселені 50%. Перша здача. Знижка! "- 300" долларів при оплаті за пів року.

власник
Перша здача квартири ЖК Супер Нова.

здам в оренду однокімнатну квартиру від власника.район 17 школа. експрес там там на відродження.кімната велика . лоджія. велика кухня. туалет і ванна роздільні. квартира з ремонтом і вмебльована. з техніки є телевізор. кабельне тб. супутнткове тб. заведений в квартиру інтернет київстар. холодильник самсунг. мікрохвильова піч. пральна машина. ціна 9000 плюс комунальні платежі.біля будинку зручна парковка де завжди є вільні місця

власник
здам в оренду однокімнатну квартиру від власника

Здається квартира від власника в довгострокову оренду, від 1 року. Нова з якісним ремонтом та автономним опаленням, газовою варильною поверхнею, низькими комунальними послугами. Знаходиться в новобудові на вулиці Володимира Івасюка( колишня Даньшина), близько від центру. Поруч зупинки громадського транспорту та вся необхідна інфраструктура. Вартість 13500+к/п. Вся додаткова інформація по телефону, 09******08, власник

власник
Квартира від власника

Здам в довгострокову оренду однокімнатну квартиру вул. Ветеранів, 17. Хороший ремонт по усій квартирі (включно з балконом), новий ремонт у ванній кімнаті. Електричний підігрів підлоги у ванній кімнаті. Мурована душова кабіна. Балкон засклений. Протимоскітні сітки на кухні та на балконі. Нова вбудована шафа та стінка у коридорі. Встановлено якісний фільтр для питної води. Якісні шумоізольовані протикрадіжні вхідні двері. Шумоізоляція стін. При необхідності може бути укомплектована 2-х спальним ліжком. Ціна 12000грн+комунальні послуги. Комісія при заселенні відсутня. Вільна до поселення з 16.08. Власник.

власник
Оренда однокімнатної квартири Без комісії

Здаємо двох кімнатну квартиру в Привокзальному районі для працюючих дівчат. Вартість оренди з КП.

власник
Здаємо двох кімнатну квартиру

Здам сімʼї в довготривалу оренду затишну квартиру в районі Експрес ТамТаму на Відродження.3 кімнати не прохідні.Зроблений ремонт. Є посудомийка,кондиціонер,бойлер,телевізор з smart tv,wi fi,мікрохвильовка,холодильник,пральна машина,ортопедичний матрац 200*180.Опалення централізоване,комунальні послуги не великі(є на все лічильники,прописана одна людина,встановлений тепловий лічильник на будинок).Квартира дуже тепла.Оплата за перший і останній місяць.Можливо без меблів.Вільна з 1 серпня.ціна 16000грн/міс+комунальні.Фото третьої кімнати пізніше викладу.Власник.

власник
Луцьк.Здам квартиру 3 кімнатну,Експрес ТамТам

Здам в оренду трикімнатну квартиру по вул. Володимирська. Престижний будинок, дві квартири на площадці. Поряд магазин, дитячий садок, спортивна школа. В квартирі зроблений гарний косметичний ремонт, є 2 ліжка, пральна машина, холодильник вмонтований.

власник
Здаю 3-кімнатну квартиру, вул. Володимирська.

Квартира двухкомнатная с балконом и большой кладовкой в центре города на третьем этаже пяти этажного дома. Готова к заселению.Цена 9000 гр + коммунальные (счетчики есть).

власник
Здам в оренду  2  кІмнатну квартиру .

Сдається квартира в довгострокову оренду по вулиці Ветеранів, мінімальний термін один рік. Нові меблі, ремонт. Затишний двір.

власник
Довгострокова оренда квартири

Простора однокімнатна квартира в елітному ЖК Оселя Парк , 55-й мікрорайон Ремонт зроблений по індивідуальному дизайнерському проекту. Квартира повністю вмебльована та є вся необхідна побутова техніка. Поселення з 20 серпня

власник
Здам квартиру ЖК Оселя Парк Порт Сіті

Здам 1кімнатну квартиру з автономним опаленням, є все для комфортного проживання. Новий якісний матрац, новий телевізор з wi-fi та smart TV, пралка, духовка, холодильник, газова плита. Засклений балкон. Район північного ринку, вул Травнева 2а. Власник вільна з 5 серпня

власник
1 кімнатна квартира з автономним опаленням
1 - 24 з 25 результатів