Шукаю будинок чи пів будинку для двох з усіма зручностями, без дітей, без тварин на довгостроковий термін. Порядність гарантую.

власник

Будинок газифікований та електрифікований. Опалення газове. Вода у колодязі. Зручності часткові, в будинку є унітаз але немає ванної кімнати. Заведена каналізація та є вигрібна яма. Є холодильник, посуда, чотири ліжкомісця. Огород, садок, гараж, літня кухня, курник, свинарник. Шукаю сімю яка заїде на довгий термін та полагодить будинок під себе. Всі покращення в рахунок оренди, також можлива доплата з мого боку. До закінчення війни продаж не планується. Для людей які будуть гарно доглядати за садибою - оренда відсутня, або символічна.

власник
Будинок, садиба, село Жуки (Тахтаулове) 12 км до училищя звязку

Розгляну варіанти оренди: або на місяць або довгостроковий термін оренди . Є двір- для вашого авто місце, дитячий майданчик, зона відпочинку. Меблі, постіль, всі кухонні дивайси в наявності. Працює інтернет, опалення власна котельня- дрова, також як дуже туго- маємо генератор. Оплата за місяць, тобто щомісячно. Без броні, залогів та рієлтерських. Зручне місце розташування. Поряд кільцевий громадський транспорт.

власник
Будинок- здам кавалерку- номер

Здається мебльований будинок з садом та городом по вул. Ведмедівка,газовий котел та колонка, централізоване водопостачання, дровяна камінна піч,електрика цілодобово, з побутовою технікою. 300м від річки. Ціна 10000+лічильники

власник
Довгострокова оренда будинку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок для сімї переселенців на базі відпочинку 20 км від міста Кременчук+ заробітна плата за господарську діяльність та прибирання території

власник
Будинок для переселенців + ЗП

Довгострокова оренда Нового будинку ! Будинок розташований в Терентіївці в сторону (Лісних Полян) в двадцяти хв., від центру міста. Зручне розташування,гарний краєвид ,ліс, річка, база відпочинку,зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик . В будинку Інтернет,відеоспостереження, відкрита тераса з меблями , 4 кімнати, гараж на дві машини , всі комунікації, підлога з підігрівом, нові меблі ,нова техніка. Загальна площа 220 м.,кв.

власник
Оренда нового будинку

Здається 1/2 будинку в центрі міста. До лікарні і ринку 3 хв.

власник
Здається будинок в м. Гадяч

Раен дублянщыны. Цена с коммунальными услугами. 2 человека Отдельный вход. Можно с авто

власник
Часть дома, отдельный вход

Здається на довгостроковий термін будинок у тихому і максимально безпечному регіоні України. Полтавська обл., Лубенський р-н, с. Повстин. (170км від Києва). З початку війни ту не було чутно жодного пострілу. Будинок і прилегла територія оформлена в унікальному стилі з авторським дизайнерським рішенням. Будинок площею 183м2. Два поверхи. На першому поверсі передпокій, гостьова зала з другим світлом( на балках розміщен декор, запашні трави) , камін, 2 спальні, кухня, столова, с/в, веранда. На другому поверсі зимовий сад, зона відпочинку, диван, окрема спальна зона, балкон. Є твердопаливний та електро котел. Вода зі свердловини. Бойлер. Потужний генератор і потужний оптоволоконний інтернет. Велика 2,5га зелена територія з усіма плодовими деревами, город, э теплиця. Є окремі будинки на території маєтку: - гостьовий будинок з банею і невеликим басейном. -більярдна - будинок для охорони - погріб - майстерня На території є альтанка, гойдалки, альтанка-чай хана з гамаками. Через територію маєтку протікає річка Удай. Є свій пірс. Будинок знаходиться в центрі села. Поряд церква, школа, дитячий садок, 3 магазини, зупинка автобусів, клуб. 500 метрів від будинку заповідна зона- ліс, озеро. Є все необхідне для життя. Поруч м. Пирятин 12км. За запитом можу вислати відео Вартість 1000 y.е/міс + комунальні платежі ( влітку тільки електроенергія, взимку + оплата за дрова для котла) У вартість включено прибирання будинку і прилеглої території. Т. 06******19 Олена

власник
Будинок в оренду в безпечному місці від власника. Без комісії

5 км от Полтавы в с. Мыльци сдается двухэтажный дом с отдельным входом: большая зала, кабинет ( диван в кабинете раскладывается), детская, кухня, ванна, душевая и 2 санузла. Дом 2х этажный. В Вашем распоряжении будет два сан узла, две ванные комнаты, кухня оснащена всем необходимым. Есть место для машины и беседка для комфортного время провождения на природе, отдельный вход в дом. На 0-вом этаже живёт семья с ребенком, в общем пользовании только кухня и стиральная машина. Остальное полностью в Вашем личном пользовании. Дом находится под круглосуточной охраной, также оснащён различной техникой: телевизоры, кондиционеры, стиральная машина, холодильник, микроволновка, посудомоечная машина. Отопление газовое, газовая плита, рабочая духовка. Ежедневно ездит общественный транспорт в город, рядом с домом два магазина. Аренда по договору. БЕЗ ЖИВОТНЫХ так как в доме проживает кот и попугай. Единственное что можно собаку которая будет жить на улице, есть для неё территория с вольером и будкой. Без посредников 12000 в месяц+ком.услуги Оплата сразу первый и последний месяц Риэлторов просьба не беспокоить! По всем вопросам звонить с 10.00 до 20.00 так как у меня маленький ребенок! Только для семьи!

власник
Сдам частично дом Полтава

Здам будинок на довготривалий термін в с. Баранівка, Миргородський р-н. Від м.Миргород 36 км. Без зручностей в будинку. Вода, туалет на вулиці. Газифікований. З меблями. Є кирпичний гараж, сараї для худоби, земля для городу.

власник
Здам будинок на довготривалий термін.

Гостинка-номер-комната для длительного проживания, рядом возле остановки общественного транспорта мотель Оплата помесячно , комунальные платежи уже включены в стоимость аренды , есть парковка, свободное проживание в доме гостевого европейского типа. Собственник - спрашивайте Фото информацию пришлю Платим за месяц , без никакой залоговой стоимости , есть все дивайсы для комфортного проживания. Договор за вашим требованиям.

власник