Здам в оренду будинок на довгий термін.В будинку пічне опалення Три окремі кімнати+ кухня Вода в дворі( санвузол також на вулиці]Також є в дворі літня кухня ,сарай і гараж Ціна 3000тис.За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону: 09******34,09******19

Здам в оренду будинок в районі центрального ринку

Сдаётся дом на длительный срок возле реки .Есть гараж, колодец.

власник
Сдаётся дом на длительный срок

Сдаю частный дом,5 комнат, со всеми удобствами, мебель будет докуплена. Дом расположен в Центральном районе, большой двор, есть подвал. Дом сдается порядочным семьям на долгий срок. Приглашаю на просмотр, звоните!

Сдаю частный дом в Варваровке! а1

Сдам квартиру в ракетке. Дом состоит из двух квартир. К квартире относится и включено в аренду: 1. Право самостоятельного пользования одним жилым этажом общей площадью - 143 м2. (Три жилых комнаты + кухня + санузел) 2. Право совместного пользования подвалом общей площадью 143 м2. 3. Право совместного пользования первым нежилым этажом общей площадью 143 м2 (включает в себя гараж на два автомобиля и подсобные помещения) 4. Право совместного пользования участком общей площадью 7 соток. Цена 15 000,00 в месяц. Заинтересованным указывайте ваш номер, желательно вайбер.

власник
Сдам большую 3х комнатную квартиру в ракетке с гаражом

Сучасний будинок 360м с басейном Сауною Джакузі 2 санвузла Зал 2 спальні Автономне газове опалення Критий паркінг на 2 авто Ландшафтний дизайн 7а Слобідська-парк Петровського ТІЛЬКІ ДЛЯ СЕМʼІ БЕЗ ТВАРИНОК !!!!

Здаю будинок с басеіном

Дача, без удоств. Можна під житло. Є душ і туалет на вулиці. Дім два поверха. Без ремонту. Але буде бажання можна все зробити.

власник
Дача здам на тривалу аренду.  Можна для воєнних. Ціна 3000.Без удобств

Очаровательная усадьба расположена над рекой Южный Буг в 12 км от центра города Николаев [Николаевской области] Территория [43 сотки] огорожена забором. Подъезд с двух улиц, имеется две пары ворот, и две входные калитки. Территория в плитке, ландшафт, есть детская зона, сад и цветник, летняя кухня, беседка, летний душ и туалет, инструменталка, хозяйственные постройки, домик для персонала со всеми удобствами, бассейн, гараж на две машины. Возможность подключения к двум линиям электропередач [оформлено два лицевых счета]. На территории два дома. Двухэтажный дом с мансардой-жилой, 180 м.кв. Второй дом одноэтажный, С цокольным этажом, 190 м.кв. В цокольном: жилая комната с санузлом, и винный погреб. В доме готов один из сан узлов полностью, стены под отделку. Компьютерный полив ландшафта, капельный полив сада и цветника. Скважина 70м. Глубинный насос. На полив-3 гидрофора. Две сливные ямы. Охранная сигнализация.

Аренда усадьбы

Оренда окремого будинку на 13 Лінії/Космос. 3 роздільні кімнати та зал. Будиной заживлений під генератор. У дворі є альтанка та мангал, гараж для авто, з виходом на кухню. У вигляді укриття є льох. 2 санвузли в будинку. Кондиціонери у кожній кімнаті та на кухні. Є усе необхідне для комфортного проживання. Також по території є відеоспостереження, сигналізація, індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Запрошуємо на перегляд, в будинок можна з доглянутими тваринами.

13 Лінія/Космос. Двохповерховий будинок з генератором

Оренда двох поверхового приватного будинку 160м2 в Ракетній рощі. На першому поверсі, тераса з каміном, кухня повністю з технікою і всім необхідним посудом, ванна кімната з туалетом , гостинна кімната з великим диваном і великим телевізор, кабінет, і котельня з кладовой. Другий поверх. 3 спальні, ванна кімната з туалетом, гардеробна кімната. Також є гараж, велика арка в дворі під машину Генератор, кондиціонер на весь дім Двохконтурний котел.

власник
Оренда приватного будинку

Пропоную в оренду Будинок у Центрі міста Миколаїв, Район Сухий Фонтан. Будинок чотирьхповерховий . Встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Система Тепла підлога . Є місце для парковки Автомобіля, або трьох. Планування будинку: Перший поверх- холл, Другий поверх- Вітальня, Кухня, Гостьовий санвузол. Третій поверх: дві спальні кімнати. Четвертий поверх: Кімната для Мансарда, можно використовувати як спальню Для гостей , або як зал для занять спортом, йогой. Для запису на перегляд будинку, Телефонуйте!

можна з тваринами
Нікольська, 10/1

Пропоную в оренду Двоповерховий будинок У центрі міста Миколаїв. Планування будинку: 2й Поверх- Вітальня поєднана із кухнею, Санвузол. 3й поверх- Три роздільні кімнати, Спальних. Опалення індивідуальне Електричний котел. Два кондиціонери. В будинку є все необхідне Для Вашого комфортного проживання, меблі та техніка, Посуд . Місце для парковки Автомобіля У дворі . Детальніше про будинок Розповім по телефону! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

можна з тваринами
Сінна, 1

Сдаётся в аренду двухэтажный дом,от собственника. 1 этаж: Зал,кухня,зона отдыха,бар,туалет,душ. 2 этаж: Бильярд,комната отдыха,туалет,душ. Установлен газовый котел. Есть земельный участок. Коммунальные по счётчикам. Ул.Олега Ольжича 54а. 20000мес.+ коммунальные ,залог.Без комиссии.

власник
Аренда дома с бильярдом,корабельный район.

Сдаю 2х этажный дом для командировочных на 16 человек, дом поделенный на 4ре квартиры. Имеется вся необходимая мебель и техника. Стоимость 1 квартиры 8000+залог Есть место для 4х автомобилей во дворе и возле двора. Военные, волонтёры, полиция приветствуются. Приглашаем на просмотр.

Сдаю 2х этажный дом для командировочных

Здається в оренду житло -будинок в районі вул.Гвадійської. В будинку газове опалення, меблі, холодильник, пральна машина-автомат, ел.бойлер. Зроблено гарний косметичний ремонт. В будинку кімната, кухня, ванна кімната із санвузлом. Квартира здається для 2 -3чоловіків військових.

Здаю в оренду житло

ХОЗЯИН сдаст в аренду на длительный срок загородный дом ТОЛЬКО семье. Дом 170 кв м + гостевой домик 70 кв м. Оба дома полностью автономные. Бассейн, дизельгенератор, видеонаблюдение, навес на две машины, ландшафт, зона барбекю. Вокруг лес, рядом река.

власник
Сдам в аренду СВОЮ загородную недвижимость

Здам в оренду свій котедж біля моря у кемпінгу Альянс у Коблеві. 3 кімнати, санвузол з душовою кабіноюї, кондиціонер у кожній кімнаті. Ділянка 15 соток, сосни, трава, барбекю, веранда, басейн, поле для футболу. Закрита територія, цілодобова охорона. Дуже тихе місце неподалік моря. Ціна вказана за місяць. Телефонуйте.

Здам в оренду свій котедж біля моря в Коблеві.

Здам в оренду свій котедж в Коблеві. Котедж знаходиться на закритій території, що цілодобово охороняється. Будинок розташований на ділянці 12 соток. Два поверхи, на першому кухня-їдальня, вітальня, санвузол, тераса, на другому поверсі 3 спальні, санвузол та велика веранда. До моря 300м. Телефонуйте.

Свій котедж в Колеві біля моря здам в оренду.

Здам свій котедж у Коблеві біля моря. Вартість оренди вказана за 1 місяц. Мінімальний термін 7 діб. Дві спальні, два санвузли, кухня, посуд, холодильник, пральна машина, чайник, кондиціонери в кожної кімнате, мангал. Можна розмістити сімю з 6 осіб. На першому поверсі є диван. Котедж розташований на великій зеленій ділянці площею 15 соток із соснами. Охоронна цілодобово територія, басейн, ресторан, футбольний майданчик. До моря 300 метрів. Телефонуйте. PS: червень-серпень ціна - 15000 грн/місяц

Здам свій котедж у Коблеві біля моря.

Здам свій котедж біля моря в Коблеві. Закрита територія, 2 басейни, дитячий майданчик, поле для міні футболу, ресторан, дитячий майданчик. Асфальтований підїзд. Будинок розташований на ділянці площею 12,5 соток. На першому поверсі велика кухня-їдальня, вітальня з виходом на терасу, санвузол з душовою кабіною. На другому поверсі чотири кімнати, санвузол з душовою кабіною та велика лоджія. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер. На ділянці багато зелені, є барбекю. Можливе проживання 8 осіб+. До моря 300 м. Дзвоніть.

Здам свій котедж біля моря в Коблеві.

Пропоную в оренду Двоповерховий будинок , У котеджі , у центрі міста Миколаїв, По вулиці Садова. Будинок має два поверхи, Дві кімнати, Велика кухня, Хол, Лоджія. Гараж . Опалення індивідуальне газове, Котел двоконтурний. Всі меблі та техніка, є Все Для комфортного проживання! Детальніше про будинок, Розповім по телефону ! Є Ще Будинки у центрі міста Миколаїв! Телефонуйте! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Оренда будинку у Миколаєві

Здам в оренду свій котедж в Коблево. Котедж знаходиться на закритій території, що цілодобово охороняється. Будинок розташований на ділянці 12 соток. Два поверхи, на першому кухня-їдальня, вітальня, санвузол, тераса, на другому поверсі 3 спальні, санвузол та велика веранда. До моря 300м. Телефонуйте.

Здам в оренду свій котедж в Коблево.

Аренда двухэтажного дома в с Коблево 2 этажа, 140м2, 4 сотки Земли артезианская вода, автономное отопление, зал и 3 спальни, 2 сан узла, кухня панорамными окнами, балкон с каждой комнаты, во дворе беседка

Аренда 2этажного дома в Коблево

Аренда 2\2к\к жилкопа 68 Десантников, закрытый двор, заезд и место под авто, вся мебель и техника. Цена: 6.000 грн+ залог

Аренда 2к\к жилкопа 68 Десантников\ 2Слободская

Дом в хорошем состоянии, оренда + дрова на отопительный сезон, коммунальные услуги только свет, вода скважина. дом двух этажный Всего комнат 4 На первом этаже Кухня, печь, туалет, ванная , зал, дом обустроен под жизнь На втором этаже 3 комнаты Газ (балон) Возможен торг

власник
Задам дом  в галицыновке
1 - 24 з 26 результатів