Дом находится в районе пляжа , между первой и второй частью Коренихи. 3 комнаты, кухня санузел. ( есть унитаз, нет ванной). Вода подведена, автономная канализация. Отопление газовое . Есть холодильник , машинка полуавтомат. Состояние жилое. Аренда 2000 грн/ мес + коммуналка. Залоговая сумма, агентские 1000 грн.

Сдается дом в Б.Коренихе

Сдаётся новый дом недалеко от поворота на Кульбакино. В доме все на электрики, тёплые полы и бойлер. В доме есть все необходимое. Двор большой, можно поставить машину. Есть вольер для собаки. Снимая этот дом вы платите только за воду и электрику. Дом под охраной. Рядом супермаркет Таврия В . ТЦ мой дом тоже близко. Приглашаю вас на просмотр. ЗВОНИТЕ!

Сдам новый дом для семьи!

Здам будинок в центрі міста на довготривалий термін. Проживання для одної особи або сімя без дітей. Оплата за 2 місяці і послуги ріелтора. Звертатися Олена 09******37

Здам будинок в центрі міста для 1 особи

Здається на тривалий термін затишна двокімнатна квартира в с. Мартинівка Вознесенського р-ну. Миколаївської обл. оснащена всіма необхідними зручностями для комфортного проживання. У квартирі проведено газ, встановлено автономне опалення та металопластикові вікна, що гарантує тепло та економію в холодну пору року. Всі меблі нові, є сучасна пральна машина, духовка та смарт-телевізор для вашої зручності. Квартира має два просторі балкони, з яких відкривається приємний вид на околиці. У пішій доступності знаходяться школа, дитячий садок, магазини, громадський транспорт та амбулаторія. Вознесенськ розташований всього за 10 км, ходять кожні півгодини маршрутки. Ідеальне поєднання спокійного життя у селі та зручного сполучення з містом! Від господаря, не рієлтор!

власник
Здам двокімнатну квартиру в с.Мартинівка на довготривалий термін.

Здається в оренду цілий дом. До міста 10 хвилин. В домі 6 кімнат, 2 санвузла, 2 душеві кабіни, сауна, кухня, пральна машина. Великий холодильник та морозильна камера. Вай фай проведений. Своя парковка біля дому. Альтанка біля дома на 20 чоловік з мангалом.

власник
Оренда дома довгостроково

Участок 3 с,2 домика 1-75 КВ,с крытой беседкой,2-11 КВ.16 ст.люсторфской дороги Черноморка.Печное отопление дрова заготовлены.Тут нужны хозяева.

власник
От собственника сдам ,долгосрочная аренда 2 домика

Пропоную в оренду Двоповерховий будинок У місті Миколаїв, Варварівка. В будинку встановлено Індивідуальне газове Опалення. Планування будинку: 1й поверх - Холл, Вітальня з діючим каміном, Кухня, Сан вузол. Тераса з бесідкою, Місце для відпочинку, мангал , Бесідка . 2й поверх- холл, Спальна кімната, Ванна кімната, Сауна , балкон з дивовижним Оглядом На річку та Місто! Детальніше про будинок Розповім по телефону! Чекаємо вас на перегляд, Та до заселення!

можна з тваринами
Північна вул., 1

Рн Широка Балка (кінець Інгульського почтаток Корабельного рн) Вся необхідна техніка, та меблі для проживання, до 7 осіб, можливо з тваринами. 10.000 + застава 10.000 + кім. Пропозиція від посередника комісія 50%. Є й інші варіанти, звертайтесь з 9.00-19.00 або вайбер, телеграм Широкая Балка ,это конец Ингульсконо и начало Корабельного района.Тихое песто. Вся необходимая техника и мебель для проживания, до 7 человек,можно с животными 10000+залог 10000 + ком.усл. Предложение от посредника комиссия 50%. Есть и другие варианты, обращайтесь с 9.00-19.00 или вайбер ,телеграм

Сдаю дом в городе Широкая Балка с парко местом под бус,есть гараж

Сдам дом для командировочних на 7 человек . В доме есть вся необходимая мебель и техника.Воение ,полиция,командировочние приветствуются.12000аренда+12000+50%.Приглашаем на просмотр.Есть место для автомобилей.

Сдам дом для командировочних  можно на месяц,

Здаю будинок, котеджне містечко у Великій Коренисі. Загальна площа 180 м. кв., ділянка - 7 соток. Питна вода, світло 15 кВт, опалення електричне, тепла підлога на першому та другому поверсі, камін, каналізація-септик. Басейн, альтанка з мангальною зоною, озеленена територія з автоматичним поливом. Є все необхідне для комфортного проживання. Відеоогляд за запитом. Чекаю на Ваші дзвінки

Здаю будинок, котеджне містечко у Великій Коренисі. Ц5

УВАГА! ЗДАЄТЬСЯ БУДИНОК В ВАРВАРІВЦІ! НАЙРІДШАЙША ПРОПОЗИЦІЯ ! Оренда 4 кімнатного будинку в спокійному місці, прильотів не було, початок Варварівки, перша зупинка за мостом Кімнати роздільні, є велика кімната -їдальня, також в будинку є кухня та сумісний санвузол. Опалення газовим котлом, воду гріє бойлер, своя СВЕРДЛОВИНА В будинку є необхідні мебліі, , також є гараж Будинок розташований на присадибній ділянці площею 2 сот є заїзд для авто у двір, двір окремий. ПОРУЧ РІЧКА! Є МОЖЛИВІСТЬ ВИХОДУ ДО РІЧКИ,Є АЛЬТАНКА ТА МАНГАЛ Недадеко від будинку є місце для відпочинку та річка. Вартість оренди 12000 гривень+комунальні послуги Вартість залогової платні 12000 гривень Вартість рієлторської послуги 6000 гривень платити один раз при підписанні договору оренди Будинок здається на строк від 6 місяців ПЕРЕВАГА СІМЯМ

Поштова вул.

Свій котедж у Колеві біля моря здам в оренду. Закрита територія, басейн, дитячий майданчик, поле для міні футболу. Асфальтований підїзд. Будинок розташований на ділянці площею 12,5 соток. На першому поверсі велика кухня-їдальня з виходом на терасу, санвузол з душовою кабіною. На другому поверсі три кімнати, санвузол з душовою кабіною та велика лоджія. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер. На ділянці багато зелені, є барбекю. До моря 300 м. Дзвоніть.

Здам в оренду котедж в Коблеві.

Здам котедж у кемпінгу Альянс у Коблеві. Закрита територія, що охороняється. Велика ділянка 17 соток. Двоповерховий будинок. На першому поверсі передпокій, кухня-вітальня, санвузол з душовою кабіною, тераса з барбекю. На другому поверсі чотири спальні, санвузол з душовою кабіною, великий балкон. У кожній кімнаті кондиціонер. Асфальтований підїзд, розвинена інфраструктура. Басейн, поле для міні футболу. Цілодобова охорона. Доброзичливі сусіди. Близькість моря та тихе місце. Не чути звуку дискотек. Телефонуйте.

Свій котедж у Коблеві біля моря здам в оренду.

Аренда небольшого,двухкомнатного домика в общем дворе (на двух владельцев) Хорошее состояние ,две раздельных комнаты.Необходимая мебель и техника есть. Во дворе есть место для машины. Подробнее по телефону.

Аренда 2х к.дом-жилкоп 4-я Слободская/Пограничная 10000грн

Здам половину будинку вул.12 Поздовжня і 9 Лінія. 2 кімнати+коридор+кухня+санвузол. Є двоконтурний котел (індивід. опалення+гаряча вода), м/п вікна, каналізація, інтернет, холодильник, пральна машина, газова плита, меблі. В БУДИНКУ Є ПРОВІДНИЙ ІНТЕРНЕТ І ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ До зупинки 7 хв. Ціна 5000 + комуналка по лічильникам Залогова платня 5000 Ріелторська послуга 2500

Поздовжня 12-а вул.

Пропоную в оренду Будинок у Центрі міста Миколаїв, Район Сухий Фонтан. Будинок чотирьохповерховий . Встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Система Тепла підлога . Кондиціонери. Є місце для парковки Автомобіля, або трьох. Планування будинку: Перший поверх- холл, Другий поверх- Вітальня, Кухня, Гостьовий санвузол. Третій поверх: дві спальні кімнати. Четвертий поверх: Кімната Мансарда, можно використовувати як зал для занять спортом, йогой. Для запису на перегляд будинку, Телефонуйте!

можна з тваринами
Нікольська, 10/1

Сдаю 2х этажный дом для командировочных на 16 человек, дом поделенный на 4ре квартиры. Имеется вся необходимая мебель и техника. Стоимость 1 квартиры 8000+залог Есть место для 4х автомобилей во дворе и возле двора. Военные, волонтёры, полиция приветствуются. Приглашаем на просмотр.

Сдаю 2х этажный дом для команд на месяц, на 2 недели ировочных

Здається 3 рівневий будинок в Центральному районі міста мікрорайон Ракетне Урочище 6 кімнат,гараж на 2 авто в цокольному поверсі, окремий двір Більше інформації по телефону Вартість. оренди будинку 25000 гривень Залогова платня 25000 гривень Ріелторська послуга 10000 гривень

Здається 3 рівневий будинок 400 м2  Ракетне Урочище

Здам свій котедж у Коблеві біля моря. Вартість оренди вказана за 1 місяц. Мінімальний термін 7 діб. Дві спальні, два санвузли, кухня, посуд, холодильник, пральна машина, чайник, кондиціонери в кожної кімнате, мангал. Можна розмістити сімю з 6 осіб. На першому поверсі є диван. Котедж розташований на великій зеленій ділянці площею 15 соток із соснами. Охоронна цілодобово територія, басейн, ресторан, футбольний майданчик. До моря 300 метрів. Телефонуйте. PS: червень-серпень ціна - 15000 грн/місяц

Здам свій котедж у Коблеві біля моря.

2 окремих кімнати , вана окреме приміщення, туалет на вулиці(3 метри від дому , маленькій двір (на 2 власгиків ), Пральна машинка ,зараз без холодильника, пртвезу якщо потрібно,мікрохвильова піч, , 2 окремих спальних місця , 4500 грв +обовязковозавдатое 4500 + ком.послуги. У пішій доступності, зупинки громадського транспорту,, магазини и, аптеки, та інше. 4500 + Запорука Обовязковий 4500 + ком.послуги . Пропозиція від посередника, комісія 2400. Є й інші варіанти, звертайтеся з 9.00-19.00. Двор на 2 хозяев . Подойдет паре с 1 или 2 детьми, не более.Воспитанным питомцем (кот или собачка)не крупных пород. 2 раздельные комнаты .ванная отлельное помещение , туалет на улице (в 3 метрах от дома).смотрим фото стиральная машинка (на днях подчинят) , отопленте АГВ , бойлер , цена 4500 грн, +ком.усл. В пешей доступности , остановки общественного транспорта, , магазины,детские школы,,аптеки ,кафешки и прочее. 4500+ЗАЛОГ Обязателен 4500+ком.усл. Предложение от посредника , комиссия 50% .Есть и другие варианты , обращайтесь с 9.00-19.00 поможем в кратчайшие сроки подобрать по вашим предпочтениям и бюджету жильё.

Сдаю дом двор на 2 хозяина Ш.Балка , кондиционер ,здаю дім 2 кімнати

Мебель техника Остановка рядом можно машину поставить. Командировочным студентов . До 15человек или военных.

Сдам дом командировочным 2000грн c человека

Сдам 2 квартиры в ракетке. Дом состоит из двух квартир. К каждой квартире относится и включено в аренду: 1. Право самостоятельного пользования одним жилым этажом общей площадью - 143 м2. (Три жилых комнаты + кухня + санузел) 2. Право совместного пользования подвалом общей площадью 143 м2. 3. Право совместного пользования первым нежилым этажом общей площадью 143 м2 (включает в себя гараж на два автомобиля и подсобные помещения) 4. Право совместного пользования участком общей площадью 7 соток. Цена 15 000,00 в месяц за квартиру + комун + залог. Также возможна аренда дома в целом цена 28 000,00 грн Дом с гаражом на два автомобиля на приватизированном участке 7 соток. пров Коммунаров (Ожиновий) д.13. ПО гугл карте обозначено как Прохолодний провулок. Комфортный просторный дом, состояние дома можно увидеть на фото и видео в объявлении. Предложение от собственника. ссылка на видеообзор - www.youtube.com/watch?v=G7m_ENvkQv0 Заинтересованным указывайте ваш номер, желательно вайбер.

власник
Сдам большую 3х комнатную квартиру в ракетке с гаражом

Свій котедж у Колеві біля моря здам в оренду. Закрита територія, басейн, дитячий майданчик, поле для міні футболу. Асфальтований підїзд. Будинок розташований на ділянці площею 12,5 соток. На першому поверсі велика кухня-їдальня з виходом на терасу, санвузол з душовою кабіною, гараж. На другому поверсі три кімнати, санвузол з душовою кабіною та велика лоджія. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер. На ділянці багато зелені, є барбекю. До моря 300 м. Дзвоніть.

Свій котедж у Колеві біля моря здам в оренду.

Дом в хорошем состоянии, оренда + дрова на отопительный сезон, коммунальные услуги только свет, вода скважина. дом двух этажный Всего комнат 4 На первом этаже Кухня, печь, туалет, ванная , зал, дом обустроен под жизнь На втором этаже 3 комнаты Газ (балон) Первый месяц+ последний Звонить с 11:00 до 01:00

власник
Задам дом  в Галициново Срочно
1 - 24 з 35 результатів