Домик из двух комнат , постройки - флигель сарай , погреб, скважина , сейчас стоят евроокна

власник
Сдам домик в Новгородке ( продам) из двух комнат

Здам в оренду дворівневу квартиру зі своєю парковкою , своїм ВХОДОМ в районі ресторану Ча-Ча , вулиця Габдрахманова. Квартира з зручним плануванням, автономним опаленням, на сигналізації. Є необхідні меблі та техніка. Є огороджена парковка. Можливе розміщення з домашніми охайними тваринами. Більш детально за телефоном 05******33 Пропозиція від агентства нерухомості.

Оренда квартири-таунхауса з парковкою

Дом большой 3 остановки от спорт школы, остановка под домо, магазин напротив не далеко садик. 3 отдельно комнаты и 2 проходные. Удобства в доме ванна биде умывальник. Отопление газ. Есть место за цементированое для машины. Очень большой балкон. Дом не которое время пустовал и теперь требует рук но в большой семьи я думаю получится. Частично мебель. Только подрядных людей. Дом теплый но не с евроремонтом. Окна двойные но деревянные. Мебель на первое время хватит. Если нужно что-то из посуды или подушки одеяла то есть. НЕ АГЕНТСТВО!

власник
Сдам свой большой дом

Будинок 50м2. У будинку 2 кімнати, ванна, туалет, кухня і столова. АГВ, бойлер, всі необхідні меблі та побутова техніка. В дворі є бесідка та місце для стоянки автомобіля.

Здам частину будинку,  р-н Центр

Во дворе два дома с печным отоплением в одном доме 2 комнаты но нету ванны и кухни в другом доме 1 комната но есть ванная и кухня. Город Благовищенске

власник
Сдам дом Благовещенске с печным отоплением

Сдача двух этажного дома. Есть парка места. В доме всё необходимое для комфортного жилья. Полы с подогревом кухня, коридор, санузел, и ванна комната. На втором этаже расположены две комнаты, раздельные .

Сдача двух этажного дома р -н Гайдара 44

Автономне газове опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тв,інтернет.Загальний двір,вїзд для авто.

2 Кім.Будинок.В Центрі.Автономка,Меблі,Техніка.Двір,вїзд.

Здам будинок без хозбудівель та городу. Знаходиться в мальовничому місці біля парку Шевченка. Частково мебльований. Опалення газове (двоконтурний котел). Вода в будинку без санвузла (ванної та туалету). З тваринами не турбувати.

Здам будинок в оренду

Здається будинок з умовами , у м.Гайворон Кіровоградської обл. У будинку 3 кімнати, вітальня, кухня, столова, санвузол, опалення твердопаливний котел + електроопалення, з меблями у місті поряд школа, садочок, коледж, супермаркети, кафе, лікарня, дорога асвальтована, водопровід центральний, скептик, підведено 3-фази, інтернет вайфай, річка, ліс. У блекаут опалення працює

власник
Здається будинок з умовами

Здається будинок з гаражем, 45 кв.м., центр міста Адреса: вул. Михайлівська 46 Умови: Від власника, без комісії. Оренда на довгостроковий термін. Вартість — 18 000 грн на місяць + заставний внесок 18 000 грн. Без дітей та тварин. Будинок знаходиться в центрі міста, що забезпечує зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури. Поруч є пошта, магазини, супермаркет, а також зупинка громадського транспорту. Будинок розташований у затишному дворі загального користування. Оснащений газовим опаленням та бойлером для гарячої води. Перший поверх: Гараж (40 кв.м.): Просторий, з ямою для обслуговування авто та достатньою кількістю місця для зберігання. Є розетка для заряджання електромобіля. Ідеальний для тих, хто цінує надійне зберігання свого авто. Закрита прибудинкова територія з газоном. Житлова зона: *Кухня: Оснащена всім необхідним: електричний чайник, мікрохвильова піч, електрична плита, витяжка, холодильник. Є розкладний обідній стіл, що підійде для великої компанії. *Зона вітальні: Комфортний диван, телевізор, кондиціонер та пральна машина. *Санвузол: Просторий тропічний душ, сушарка для рушників. *Спальня: Велике нове ліжко з якісним матрацом, вихід на балкон, де можна насолоджуватися ранковою кавою. Цей будинок ідеально підходить для тих, хто хоче відчути всі переваги приватного життя в місті. Тут ви зможете надійно зберігати своє авто, організовувати барбекю з друзями у власному дворі та насолоджуватися спокоєм та затишком, який важко знайти в багатоповерхових будинках.

власник
Аренда будинок з гаражем 1к, центр вул. Михайлівська. Від власника

Візьму на квартиру порядних людей, на довготривалий термін! Оплата комунальні послуги + ціна за саму оренду 2000 В будинку є Опалення грубка, wifi, туалет на вулиці, вода на подвірї, колонка, газ плита, гарна територія. кімната та кухня, косметичний ремонт. 10 хвилин до технікума 5 хвилин до вокзала До магазину рукою подати На довгий термін.

власник
Здам будинок на довгий термін

Сдаётся в аренду уютний и добротний дом в хорошем состоянии на Озерной балке. Хозяин Олександр 09******55

власник
Сдаю в аренду уютный дом в Кропивницком

Оренда Будинку Ковалівка. Будинок має 180 квадратних метрів. Складається з двох поверхів. На першому поверсі зал з каміном. Кухня- столова. Спальня кімната. Санвузол+ ванна. Великий хол. Вмонтована шафа для одягу. На другому поверсі три окремі спальні кімнати. В одній із них є свій кабінет і вбиральня з зручностями. Також є гардеробна з вмонтованими шафами для одягу. Ванна кімната і санвузол. В будинку зроблений дизайнерський ремонт. Є два види опалення: газове та камінне. По будинку тепла підлога. Участок має 6 соток. Літній будинок з мангальною зоною і всіма комунікаціями. Велике укриття. Погріб. Хоз. Приміщення. Двір в тротуарній плитці. Ландшафтний дизайн. Запрошуємо на перегляд. Агентство нерухомості «Ексклюзив»

Оренда Будинку.

Порядній сім ї, порядним людям, чесним, чистоплотним

власник