Здається будинок на довготривалий термін,ціна за домовленістю.09******78 Руслан

власник
Здається будинок на довготривалий термін с. Татарів

Здам в оренду будинок в СМТ Солотвин Івано-Франківськоі області. Є газ, світло, бойлер, вода, всі зручності в будинку. За більш детальною інформацією звертайтесь до власниці за номером телефону 06******33.

власник
Здам в оренду будинок

Будиночок на 6 чоловік . Кімната на 3-4 чоловіки 1200грн(санвузол,холодильник,чайник,посуда,білизна ,рушники) Кімната на 2 чоловіки (санвузол,холодильник ,чайник,посуда,білизна,рушники)1000грн. Можна готовити самостійно їжу є міні кухня Вода холодна та гаряча постійно . На тереторії можна пограти волейбол До річки 800метрів ,до магазину700метрів До ресторану та до водоспаду 2,5км.. До лісу 500 метрів Парковка на тереторії бежкоштовно Безкоштовний WI-FI

власник
Будиночок «Заворіття2» с.Шешори на 6 чоловк(кімната 1200грн)

Здається вперше в оренду двох поверховий будинок (десь коло 120*.), поруч м.Надвірна, до зупинки громадського транспорту 2-3хв, до центру міста 5-10хв на авто. Будинок обладний всім необхідним.Світло (3фази) Газ, Вода(своя скважена): в будинку є (4 житлові кімнати, в кожній диван який розкладається як двох спальне ліжко, коридори із шафами купе, велика кухня, велика ванна кімната, балкон, тепла підлога на першому поверсі у всіх зонах де плитка, два каміни, один закритого типу на першому поверсі та відкритого типу на другому, підвал, котельня (опалення можливе як електро так і газове, є можливість і сировиною) всі меблі та техніка, у дворі місце для паркування 3-4 автомобілів, двір повністю обгороджений, ковані ворота для вʼїзду, у дворі є піднавіс- накриття та мурований мангал(+ коптільня), деревʼяна велика качеля, також вимуроване місце на гараж, на якому також можна паркуватися, свій міні сад, також є будка для собаки, із відведеним місце. Подвірʼя на 50% від вулиці залите стяжкою, і відводами, окремо відгороджена зелена зона (можна робити грядки чи інші засадження). Гарні краєвиди, з однієї сторони будинку вид на гори (скали біля Богородчанського мосту) із балкону вид на Річку. Також можливо зручно заряджати Електро автомобіль (9А/12А). За більш детальнішою інформацією, ціною, та фото, пишіть у приватні повідомлення.

власник
Будинок м.Надвірна (перша здача)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будиночок на 6-7 осіб, 3 спальні, 2сан.вузли,окрема кухня.

власник
Здається  будиночок  "Дзвін "  в с.Микуличин вул.Грушевського 76в

Здається в оренду будинок з всіма умовами

власник
Оренда будинку

Котедж "Осідок" розташований у курортному селищі Поляниця, за 6 км. від витягу "Буковель". До послуг гостей котедж для розміщення 10 осіб. У будинку є пять кімнат для розміщення двох осіб. У двох кімнатах встановлені двоспальні ліжка, у трьох кімнатах - по два односпальні. У котеджі є кухня для самостійного приготування їжі, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, є обідня зона. У котеджі дві ванні кімнати обладнані душем, туалетно-косметичним приладдям, умивальником. Подача холодної та гарячої води здійснюється цілодобово. До послуг гостей безкоштовна парковка для автомобілів. У радіусі 1 км. функціонують ресторани із карпатською кухнею. Відстань до котеджу "Осідок" від автовокзалу у Ворохті – 13,2 км., від залізничного вокзалу у Ворохті – 14,9 км. Від аеропорту в Івано-Франківську – 84,9 км.

власник
Осідок котедж (Буковель)

Будинок знаходиться неподалік центру. Здається в оренду на довготривалий або не дуже період

власник
Здам в оренду будиночок 5 хвилин від центру міста, тихий район.

Здається будинок у мальовничому селі Пістинь. Відкривається неперевершений краєвид. Спокійна атмосфера,чисте повітря,річка,ліс.Зручне розташування будинку дає змогу купатися в гірський річці,збирати гриби,Ходити в гори і загалом проводити більше часу на чистому повітрі,а також їздити на екскурсії неподалік Шешори 5 км Косів 7 км Коломия 24 км. Спальня з двох спальним ліжком.Кухня з обіденим столом, прихожа з шафою купе. Санвузел з дошовою кабіною велика ванна,і біде і парною. Велика повністю обладнана кухня зі всім необхідним з каміном.Також є зона відпочинку з мангалом з качелями. Інтернет провідний з гарною швидкістю.Під час відпочинку в нашому будинку ви отримаєте відчуття домашнього затишку,тепла і гармонії. + комунальні послуги треба платити.

власник
Здається будинок

Здається часний окремий будинок на довгостроковий період. На вулиці Соборна. Є три газові пічки, при відсутності газу, можна палити дровами. Всі додаткові питання по телефону. Вода в криниці, насос. Туалет на вулиці. Є заїзд під машини, подвіря.

власник
Здається  окремий будинок

Котедж Млин – це сучасний будинок, стилізований під вітряний млин. На чотирьох рівнях, з’єднаних гвинтовими сходами розташовані: кухня з санвузлом, гостинна з диваном і каміном, джакузі з душем, спальня з санвузлом. Меблі і оздоблення виконані з масиву цінних порід дерева. Будинок знаходиться на тихій вулиці в центрі Яремча. З вікон відкривається вид на скалу «Слон». Навпроти ставок і гарна зелена територія. Поряд ріка Прут, супермаркет, піцерія, McDonalds. Є паркомісце. Котедж розрахований на двох людей, або пару з дітьми. Діти до 11 років проживають безкоштовно. За дитину старше 11 років потрібно внести доплату в розмірі 30% і 50% якщо за двох. Просимо звернути увагу, що між поверхами не передбачені двері. Ціна вказана за 1 ніч. Мінімальний термін проживання 2 ночі. Котедж можна забронювати також на сайті Airbnb. Там є багато відгуків від попередніх гостей.

власник
Оренда котедж Млин яремче

На довготривалий період здається в оренду затишна 2-кімнатна квартира зі зручностями в Косові. Зручне розташування: до автостанції, ринку, магазину, аптеки, озера — 5 хв.; до центру, пошти — 7 хв. Гори — 10 хв. Тихе, зелене місце. 1-й поверх, окремий вхід, паркувальне місце. Власна криниця та септик, опалення — економні газові конвектори (не потребують електрики). Є нічний тариф на електроенергію. У квартирі зроблено свіжий ремонт. Нові вікна та вхідні двері. Дві великі кімнати по 22 м2 (висота стелі — 2.8 м.). 2 окремих ліжка, шафи для одягу, матраци та постіль. Кухня з видом на гори та сад з криницею. Є мікрохвильова пічка, варильна панель (3 газових- і 1 електро-конфорка), холодильник, посуд. Санвузол з бойлером, душовою кабіною та пралкою. Умови: орендна плата + комунальні (світло + газ). Торг присутній.

власник
Здається в оренду 2-кімнатна квартира зі зручностями в центрі Косова

Вартість вказана за 1 місць оренди, комунальні окремо. Здається будинок у селі Тюдів Косівського р-ну, який знаходиться 100 метрів від річки Черемош Будинок має 3 кімнати, кухня і санвузол Здається одноповерховий будинок на 6-8 осіб Стоянка машин у подвір’ї Поруч тиха гірська місцевість В будинок автономне конвекторне опалювання, круглодобово постачання води, бойлер на гарячу воду та камін на дрова

власник
Оренда будинку,котедж в карпатах,відпочинок вгорах,оренда хати,аренда

Здам в оренду стареньку хату 60 сотих землі івано-франківська область село раківчик попри трасу

власник
Здам в оренду стареньку хату

Здаються апартаменти на довго строковий час!Другий поверх окремий вхід велика кухня(холодильник,плита,каструлі весь посуд)Дві просторі спальні(в кожній телевізор)зал з шкіряним диваном,колідор,великий санвузол(пральна машина,та свій бойлер)Вода джерельна,опалення на дровах(коли немає світла включаєм генератор!Прикрасний вид з кімнат,та під ліском котедж!!!

власник
Довгострокова оренда будинків

Здам в оренду дім (котеджного типу). 3 поверхи, 4 кімнати (спальні), вітальня і кухня, 3 санвузли, 2 тераси на 1 та 2 поверсі. При бажанні можна спати на диванчиках (комфортні, часто використовують для дітей). В холі великий обідній стіл (до 8 осіб), 2 кухні (на 1 і 3 поверсі), в кожній кімнаті є телевізори. Інтернет, охорона, є все необхідне - посуд та техніка (мікрохвильова піч, холодильник, чайники, фени, праска, індукційні плити, пралка та сушка, рушники) Будинок знаходиться в 2 лінії від дороги (перша лінія закриває шум), 100 метрів від будинку починається ліс (заповідник, є озера, альтанки). В дворі є площадка для авто, обгородженно парканом. В Надвірній є гірська річка і пляж, можна купатись літом. До Яремче 18км, 50км до Буковелю. Готовий до заселення. Місяць: 35 000 гривень, вільний від зараз. До цього доходять комунальні (лише електрика). Всі необхідні документи для підтвердження видаємо, касові чеки. З тваринами до обговорення.

власник
Оренда дому, Карпати, до 14 осіб

"Садиба"Сімейний котедж" знаходиться у с.м.т. Ворохта. 2,5км. від ценру . Зручний підїзд,автостоянка,альтанка,мангал.В 50метрах від котеджу протікає гірська річка "Прут".Поблизу є чани і сауна. 3км.від котеджу розташовані два гірськолижні витяги,і гірка для катання на плюшках(надувні камери).В котеджі на другому поверсі 2номера з телевізорами.В кожному номері є двохспальне ліжко і додаткове розкладне крісло.На першому поверсі зал,прихожа,кухня -(з посудом,холодильник,мікрохвильова піч,індукційна плита,чайник) ,санвузол.Швидкісний інтернет.В котеджі чисто ,спокійно і комфортно В котедж забороняється привозити домашніх тварин. Виселення - до 12-00 Заселення- 14-00

власник
Сімейний котедж Ворохта

Здам в оренду будинок в Крихівцях. Загальна площа 30м². Складається з кімнати, кухня-прихожа, санвузол. В будинку є електрика, газ, міський вода і каналізація, опалення на дровах. Недалеко школа (500м), церква, амбулаторія(400), зупинка (150м). Телефонувати на Viber, WhatsApp.

власник
Оренда будинку Крихівці

тихому куточку недалеко від міста! Завдяки близькості до обласного центру, ви зможете насолоджуватися зручностями міського життя, не відмовляючись від спокою природи. Тут ви знайдете тишу, спокій і лише одного дружнього сусіда. Дім оснащений усіма необхідними зручностями для комфортного проживання. Велика земельна ділянка чекає на ваші рослини, а якщо у вас є тварини, вони також знайдуть тут свій дім (за узгодженням). Чесні та прозорі фінансові умови: контракт на термін не менше 3 місяців, перша оплата за два місяці, комунальні послуги оплачуються окремо. Затишок і комфорт чекають на вас!

власник
Мира улица, 71, Стебник, Ивано-Франковская 300.0 USD