Гарний стан будинка знаходиться с велятино

власник
Здається будинок

Здається Будинок в горах, великий двір на території більше 50 різних фруктових дерев. Можна з тваринами. За 100 метрів від дому вже ліс і можна збирати гриби. Туалет в будинку. Вода з лісу, електрика все ок, інтернет мобільний хороший. До будинку не підїхати з машиною, тому тцк туди не ходить.будинок знаходиться в селі Сасівка

власник
Будинок в горах, довготривала оренда

Будинок знаходиться по центральній дорозі 11 км від м Хуст та 15км від м Тячів, в будинку є три кімнати, коридор, кухня та ванна кімната. Є вся необхідна побутова техніка. Гарне велике подвіря, можна паркувати автомобіль. В селі є вся інфраструктура школа, дитячий садок, амбулаторія, магазини, аптека, нова пошта, кафе, річка. Пропозиція від власника, якщо не можете додзвонитися, дзвоніть на вайбер або пишіть повідомлення.

власник
Здається будинок в селі Стеблівка

Сдам в довгострокову оренду часний 2 -поверховий будинок 180м/кв ., , Будинок знаходиться близько до центру міста ( пішки 10хв) . Тихий район біля річки Латориця . Поряд 2 школи , садочок , магазин , супермаркет АТБ. 3 кімнати, кухня, ванна , 2 туалети , двір 6 сотин, без гаражу , але є місце для машин , є камін .

власник
Будинок 2-поверховий
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здаємо будинок в Росвігово. Біля університету та ринку. Поруч тренажерний зал, нова пошта, супермаркет, школа та садочок Будинок в жилому стані. Ремонт робили самостійно - підтримуючий. Дві спальні кімнати, дві вітальні, кухня, гардероб, вана с санвузлом. Зелений великий двір. Нормальні сусіди Опалення зимою газове - працює без світла. Власники порядні люди

власник
Здам в оренду будинок в росвиго (можна з тваринами)

Здаю в оренду приватний будинок. Будинок вміщає 2 спальні кімнати, вітальню, кухню, санвузол, та окремо вбиральню.

власник
Оренда будинку

Здається в оренду на довгостроковий термін, локація Долинського Василя (біля річки), перший поверх та санвузли електричний підігрів підлоги.

власник
Оренда танхаус на довгостроковий термін

Довготривала оренда будинку Район БАМ 3 спальні кімнати та кухня студія Простора прибудинкова територія, гараж на три машини та чарівний краєвид 10 хв до центру міста Ціна 2000$

власник
Оренда будинку на Бамі

Сдам/продам будинок в мальовничому куточку України, Закарпатті. Повністю придатний для проживання. Деталі за телефоном

власник
Сдам/продам будинок

Здається 2-х поверховий будинок в оренду на довгостроковий термін. В будинку є всі комунікації, меблі. Всі питання по телефону, ціна договірна!

власник
Здається будинок на довгострокову оренду

Цікавить тільки Довгострокова оренда будинку від власника. З 24 липня 2024 вільно .Будинок просторий 4 кімнати + кухня, ванна та коридор( на фото нема дитячої кімнати) Власний двір, гараж, питна вода власна скважина. Газове опалення (окрема котельня де знаходиться котел для безпеки ) та світло. Вулиця тиха , асфальтована. Неподалік школа, садочок, продуктові магазини. Від міста 10 км. Є міський транспорт який їде в місто і в село кожну годину. Будинок в доброму стані, пластикові вікна, двері, дах у хорошому стані. Євроремонту в будинку немає ( якщо ви зробите ремонт буде знижка ) . Діти,кіт, собака вітаються. Навколо затишно, гарно, природа, тишина. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером тел. 07******31 Вайбер, телеграм теж по цьому номеру .

власник
Оренда будинку від власника

Здається 2-х поверховий будиночок у подобову (1500грн/доба) або довготривалу оренду (15000грн/місяц). Місцезнаходження с. Синяк Закарпатської обл. Село розташоване в 25км від Мукачево, серед чарівних гір з річкою. Є санаторій "Синяк" з можливістю купити курсівку. На території санаторію є парк та гірськолижний спуск. В селі є кафе, магазини, церква На 2-му поверсі будинку знаходиться житлове приміщення типу студії (кімната з каміном, кухня, ванна кімната). Розраховано на проживання 2-3 осіб. На 1-му поверсі – лазня, кімната для відпочинку. На території є альтанка з мангалом та дровяною піччю. Є навіс для машин. Усі можна подивитися на фото. Можливий трансфер від вокзалів у Мукачеві.

власник
можна з тваринами
Синяк, 58

Здається в оренду будинок у місті Тячів, вул Заводська, 9. Всі питання - по телефону.

власник
Здається в оренду будинок в місті Тячів

Здається двохповерховий булинок в оренду по вул Молодіжна

власник
Здається будинок в оренду

Здається будинок в оренду на тривалий термін в с.Обава, Мукачівського району. Газ є, вода є (холодна), є ванна, туалет на вулиці. В будинку жила бабуся. Є газова плита, холодильник, телевізор, обігрів газовими конвекторами, є також піч на дровах (треба прочистити). Просторий двір, прибудинкові споруди (дроварня, хлів). Кімнати: спальня, ґанок, вітальня, кухня та комора. Є необхідні меблі. Щкола та дитячий садок в межах 15 хв пішки, магазин через дорогу. Поруч річка, ліс. Важливо: у будинку може проживати не більше 5 осіб. Щомісяця сплачується оренда + клмунальні послуги за показниками лічильників.

власник
Будинок с.Обава Оренда

Здаэться 1-кiмнатний будинок на 2-Людей без дiтей в приватному секторi Эвроремонт меблi iнтернет,кондицiонер,телевiзор вся битова технiка будинок пiд вiдео наглядом 5хвл до городу.Свiтло не вимиквють. м.Мукачево деталi по тел:

власник
Оренда 1-кiмнатний будинок.

Здається в оренду таунхаус в тихому мікрорайоні міста, по вулиці Гвардійській (перехрестя з Нікітіна). Загальна площа 220 кв.м. Перший поверх хол кухня, санвузел , гараж, тераса. Другий поверх 3 спальні, простора ванна з санвузлом та душовою кабінкою та 2 балкони. Земля - 4 сотки. Будинок обладнано якісними меблями та побутовою технікою. Ціна 1500уо/міс.

власник
Здача в оренду будинку по вулиці Гвардійській 1500 $

Комфортний затишний будиночок, побудований з виключно екологічних матеріалів, з видом на гори у дуже мальовничій місцевості Закарпаття. Велика зелена ділянка з ялинками і соснами знаходиться за селом, межує з лісом і гірським струмком. Тихе, усамітнене місце, овіяне пташиним співом, ідеально підходить для релаксу або зосередженої роботи без зовнішніх завад. Якщо ви мрієте змінити міську суєту на розмірене комфортне життя поруч з природою - то це саме для вас. Умови проживання: - Стабільна електрика (на випадок відключень є ДБЖ+акумулятор) - Стабільний високошвидкісний оптичний інтернет, WiFi-роутер - Холодна і тепла вода у будинку (з власного колодязя) - Камін на дровах - Двоспальне ліжко і диван (за необхідністю ліжко для немовляти), постільна білизна та рушники - На кухні: електрична варильна поверхня і духовка, холодильник, весь необхідний посуд - Ванная: пральна машина, ванна, душ - Невеличка тераса для ранкової кави - На всіх вікнах москитні сітки - Телевізор + SMART TV - Велика деревяна альтанка біля самого струмка - Гарний великий дизайнерський мангал, місце під багаття з гаком для приготування бограча або куліша - Деревяна гойдалка - Парковка на три авто Розваги поруч: - форелеве господарство у Порошково 2 км. (каскад проточних ставків від мальків до дорослих риб, цікаво подивитись на процес, можна купувати рибу і приготувати на мангалі) - парковий комплекс Воєводино 5 км. (парк Шенборна, озеро, активний відпочинок, SPA) - Сімерьске джерело 21 км. (сифонне джерело підземних вод з іонами срібла, там завжди черги з бажаючих набрати води) -Sinyak Ski Lift 1-18 км - Sinyak Ski Lift 2-18 км. - Лумшори 30 км. (чани з мінеральною водою, бані, водоспади) - горнолижний курорт в Поляні 28 км. - горнолижний курорт Красія 66 км. - в годині їзди Ужгород і Мукачево (музеї, аквапарк, ТЦ) -ресторанУ Петровича 8 км - Кафе/барKolyba 8 км -РесторанГолодна форель 8 км Для кого підходить: - сімя IT-ків 3-4 людини (зручно жити і працювати, перевірено на власному досвіді) - бабуся з онуками - молода пара Як добратися: - ідеальний варіант на власному авто https ://goo.gl/maps/zjsSRvkdKNPA2d2a6 - потяг до ж/д станції Свалява, а потім таксі до с. Мокра Перечинського району. Дзвоніть на телефон або у Viber/Telegram/WhatsApp.

власник
Здається будинок на Закарпатті для довгострокового проживання

Будинок готовий до заселення. Велика тераса з видом на Замок Паланок, у вітальні великий камін. Інтернет працює без світла з додатковими джерелами живлення. Для котла передбачені акумулятори на випадок відсутності електроенергії. Є собака (дуже мила і не зла) та 3 коти, які живуть в дворі (не в будинку), за якими потрібно приглядати та годувати. Всі комунікації - підведений газ, електрика та своя глубинна скважина з чистою водою. Присутнє газове опалення, а у ванній, туалеті та кухні тепла підлога. Про всяк випадок У будинку є вся техніка - газова плита, мікрохвильова піч, хлібопічка, кавова машина, бойлер, пилосос, телевізори і тд. У будинку є велике двоспальне ліжко та 3 дивани, можуть комфортно розмістити 8 людей Два поверхи та підвал на рівні нульового поверху. Для життя придатний і здається тільки перший поверх (180 кв.м.)- Кухня -12м.кв., велика тераса - 21м.кв. столова з диваном (можна спати) - 12м.кв., коридор великий, туалет, ванна кімната - 7м.кв., кімната 1 - 12м.кв., велика вітальня з двох кімнат (розділена шафою), одна з каміном - 24м.кв. та друга без каміну 24 кв.м. Площі приблизні. При бажанні, можемо почати зовнішнє оздоблення стін (штукатурка та утеплення). Для більш детальної інформації телефонуйте.

власник
Будинок з каміном і вид на замок, Паланок/Підгород Інтернет постійно

Для отдыха или аренды предлагаеться гостевой домик со всеми удобствами на 2-3 человека, возможно с собакой. Место расположения рядом с г. Хуст, тихий район. Вся ифраструктура в пешей доступности. Рядом речка. Возможна встреча и трансфер. Есть место для авто во дворе. Цена указана за месяц. Встановлений інвектор та сонячні панелі. Безперебійна електрика та інтернет.

власник
Сдам в аренду гостевой домик, для отдыха или проживания.

Здається в оренду. Будинок 10х10, гарний охайний житловий стан, 3 кімнати +кухня.Пластикові вікна, ванна, туалет. Меблі, ліжка, диван, кухня. Велика прибудинкова територія, є гараж, мангал, ставок свій з рибою, фруктові дерева, 30 соток городу, ліс поруч, річка. Будинок знаходиться 10 км. від м. Тячів на головній асфальтованій вулиці,кажді 20хв. Мікроавтобуси їдуть до Тячева.Всі питання по телефону або вайберу вказаному внизу +420702255751 (viber)

власник
Оренда будинку Тячів. Л.

Будинок 160 м.кв. 25 сот. землі. Вхід з двору. Опалення - електрика (тариф день/ніч)Вода - власна свердловина. 3 спальні, 2 гардеробні, кладовка, кухня-студіо, ванна кімната, прибудова. Фасад утеплено. Власне подвір‘я (можна із домашніми улюбленцями та місце для авто). Асфальтована дорога до будинку.

власник
Аренда будинку біля Мукачево

Пропонуємо відпочинок у затишному котеджі в Ужгородському районі с. Ляхівці. В котеджі на першому поверсі кухня з усіма зручностями, гаряча вода, санвузол, та баня (сауна) на дровах. На другому поверсі кімната з 6-7 спальними місцями. TV, WIFI. Вказана вартість з розрахунку проживання 6-7 осіб. Також можливо замовити лиш баню без оренди будинку мінімальне замовлення від 2 год. Ціни за домовленістю.

власник
Здається котедж з банею

Інтернет Starlink.Спальних місць 10.Ціна за місяць договірна в залежності від кількості осіб.Щойно побудований будинок з деревини,розташований в заповідній зоні,урочищі Ждимир(село Вовчий).В будинку є 4 окремі номери з окремими душевими,2ва-2х місні і 2ва-3х місні.В кожному з номерів є холодильник,електрочайник,фен,телевізор з супутниковими каналами.На території знаходиться баня в якій є кухня(з всім необхідним).Поруч велика мангальна зона з різними видами барбекю.Парковка на 6 авто.Оточують цю місцевість буково-ялицеві праліси.Тут зростають рідкісні види рослин,занесені до червоної книги.На околиці урочища розташований водоспад Гидишир.Багатий тваринний світ.В пішому поході можна дійти до г.Стій,яка є однією з найвищих точок гірських масивів в Україні(1681м).Позаду садиби протікає річка Ждимир,попереду будинка - протічне озеро.Поруч є рибники,в яких можна ловити форель.По сусідству є чан.Дзвонити за номером або на вайбер.

власник
Садиба в заповідній зоні Карпати
1 - 24 з 33 результатів