Будинок знаходиться в районі цегельного. 3 кімнати, велика кухня, санвузол Меблі, техніка Без домашніх тварин

Здається будинок в Бердичеві

Здається частина будинку на дві кімнати, одна з кімнат прохідна, кухня, передпокій, вхід до санвузла з подвіря. В будинку є гаряча вода, індивідуальне отоплення. Будинок розташований на Смолянці в 100 метрах від річки. Для хлопців, пари на довготривалу оренду. Ціна 5500 грн+комунальні послуги. Пропозиція від посередника.

Частина будинку, приватний сектор

Здам шикарний будинок Котеджному містечку Бора-Бора З ВИХОДОМ ДО РІЧКИ, дуже чудове місце розташування , де чисте повітря, ліс, вихід до річки з двору, є катер всі центральні комунікації, 12 км від Житомира, Будинок 110 м2 3 кімнати з дорогим, якісним ремонтом, камін, баня , всі комунікації, Меблі, побутова техніка, катер , гараж, камяна огорожа , плодові дерева, 24 сотки приватизованої землі ,ліс , з виходом до річки з всіма умовами, вся техніка Житомира 28000 грн і ком

Оренда будинку для тих хто любить комфорт і спокій

Здам частину будинку,з гаражом та місцем під авто. В Будинку є дві кімнати,ванна,кухня,коридор. Є літня кухня. В кімнатах теплі поли. Район Маслозаводу,поряд є магазини,до зупинки автобуса 5 хв.

власник
Здам Частину будинку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам частину будинку . Район Жд вокзалу . 2 кімнати , кухня , сан вузол . Автономне опалення , центральна вода та каналізація .

власник
Частина будинку

Аренда небольшого смарт дома глубочица возле макдональдса цена указана вместе с коммунальными. Все необходимые бытовые приборы, скважина, двухспальная кровать есть две полуторные. парковочное место во дворе . Информация от агентства недвижимости подробная информация по телефону.

Аренда смарт дома глубочица

Здається в оренду VIP котедж. Двоповерховий будинок ( утеплений ) . Всі зручності . Своя вода (з колодязя . Встановлено насосну станцію ) . Автономне опалення ( твердопаливний котел ) . Є сонячні батареї . У будинку встановлені кондиціонери . Тепла підлога . У будинку перший поверх : передпокій . Кухня . Їдальня . Сан.вузол . На другому поверсі : три окремі спальні . Сан.вузол . Кімната відпочинку з каміном . Є телевізор з плоским екраном і супутниковими каналами та безкоштовний Wi-Fi . У розпорядженні банкетний зал , дитячий майданчик , приладдя для барбекю та альтанки . Камін . Холодильник . Простора ванна кімната з ванною та душем . Пральна машина . Туалетне приладдя . Рушники . Халати та капці . Лоджія з диваном і панорамним видом . Чудовий вид з вікон , ставок з рибою , ліс . У будинку є великий гараж . Є свій електрогенератор . ЦІНА ОРЕНДИ БУДИНКУ 27,000 ГРИВЕНЬ ( У МІСЯЦЬ ) . Територія огороджена . Телефонуйте . На повідомлення не відповідаю . Пропозиція від агенства нерухомості . Задається на термін від трьох місяців

Здається в оренду VIP будинок.Побутова техніка.Євроремонт.Меблі

Здається частина будинку, 2-й поверх,3 окремі кімнати,є всі умови, меблі, техніка.Пару або двох на довгий термін.

Частина будинку район Вокзалу.

Енергозберігаючий екобудинок в 20км від м. Житомира, три окремих кімнати, три с/в, велика кухня- вітальня з виходом на терасу. Сауна з африканського абаша. Весь будинок з натуральних екологічночистих матеріалів. Дизайнерський ремонт та всі меблі виготовлені за ексклюзивним проектом з натуральної деревини. Вся техніка. Гараж на два авто, відеонагляд. Поряд річка. Економний в куманальних платежах. Перша здача. Для порядних людей. Можна також розглянути варіант подобової оренди, якщо вам потрібно.

Ексклюзивна пропозиція біля міста

Здається будинок 2 кімнати,кухня,ванна,туалет.В селі Наталівка ціна 2000 + комунальні послуги Газове опалення. Номер телефону 09******89

власник
Оренда будинку

затишний будинок у мальовничому селі. Побудований з екологічно чистих матеріалів дерева та глини. Будинок зведено з великою любовю і турботою, з урахуванням всіх деталей для комфортного проживання. Усередині будинок повністю мебльований, щоб ви могли відразу ж насолоджуватися сільським життям. Просторі кімнати, теплі підлоги, вікна, що наповнюють простір природним світлом, створюють неповторну атмосферу затишку. Ідеальний варіант для тих, хто шукає спокій і відпочинок від міської метушні, а також для тих, хто цінує традиційні матеріали і хоче відчути справжній сільський колорит.

власник
Приберегова, 3, Лещин, Житомирская 1000.0 USD

Просторий будинок в мальовничому місці в 10 хвилинах від самісінького центру міста. Район Подолу. 200 кв.м. 6 кімнат. Всі зручності. Меблі та побутова техніка. Косметичний ремонт. Окремий двір. Місце під стоянку декількох автомобілів. Можлива оренда не недовгий термін від місяця і більше. Стосовно перегляду будь ласка телефонуйте, на повідомлення не відповідаю.

Оренда будинку 6 кімнат на місяць - два

Здам будинок в Чигирях. Будинок в жилому стані, частково з меблями та технікою. Опалення пічне підключено до Газу. Ціна 3000+комунальні послуги, оплата перший та останній місяць.

Саченка

Большой дом 330м, 3 комнаты на втором этаже , 1 большая кухня-Студио на первом , свой спортзал , 3 санузла , баня , гараж , став , огромная территория для прогулок летними вечерами:) Вся техника и мебель присутствует . Аренда данного объекта составляет 30000тисяч гривен ( услуги риэлтора 50%от месячной оплаты ) Звоните в любое время +380635688996

Погорелова

Здам будинок 3ри кімнати в Житомирі, з ремонтом і новими меблями, побутова техніка, місце для машини. Вільний, довгострокова оренда. Для пари або чоловіків. Ц: 15 000 грн. + лічильники 0982687970

Вільський Шлях

Довгострокова оренда будинку Окремо стоячий будинок на огородженій ділянці. Ділянка 12 соток, сад. Будинок 2 поверхи , мансарда,цегляний, 137 м, житлова площа 90 м. Опалення газовий котел, електрика 3 фази, централізоване водопостачання, тепла підлога в кухні, ванній кімнаті, коридорі. Кімнат-4, 2 спальні, 2 туалети, душова кабінка. Холодильник, духовка, мікрохвильова піч, газова панель, чайник, пральна машина, 2 телевізора, пилосос, утюг, меблі. На 2 поверсі більярд. Автонакриття на 2 машини, альтанка. Поряд зупинка автобуса, продуктовий магазин. Оренда на пів року , по 500 євро в місяць. Депозит місячна плата.

можна з тваринами
Старокиївський 6-й пров.

Будинок 120 кв: 2 поверхи, 2 спальні + одна дитяча кімната, туалет, кухня, зал на першому поверсі. 6 соток землі, навес для двух машин. Опаленея електричне (відносно економне, до 3000 взимку) + камін зі склом. Відеонагляд, є електрогенератор. Район Крошня, біля Кромберг. Будинку 6 років, раніше в оренду не здавався.

Вишнева

Будинок в довгострокову оренду з усіма необхідними меблями і побутовою технікою, косметичний ремонт. Новий економний 2-контурний котел, зручне планування кімнат (усі 3 кімнтати - роздільні). Розглядаємо можливіть короткострокової оренди порядним людям за певних умов.

можна з тваринами
Зелена вул.

Здам частину будинку 2ві кімнати, є всі меблі і побутова техніка, сучасний Ремонт, 2 с/у, з окремим входом. Всі зручності в будинку, гарні умови. Є місце для авто. На короткий термін Військовим. Є 3 спальних місця. Фото висилаю Ц: 15 000 грн. + лічильники* 0982687970

Радивілівська вул. (Піонерська)

Здається будинок 2 поверхи, 4 спальні, кабінет, вітальня, технічна кімната, 3 санвузли. Невеликий дворик (0,2), місця для авто немає (поруч парковка), камін як, є вся необхідна побутова техніка, інтернет, надійне укриття, гарний ремонт. Опалення від каміну та електричне. Є газовий балон на випадок вимкнення світла, також є плитка на дровах в літній кухні. Район Шевченка. 17000, опалювальний сезон 13000

Шевченка вул.

Будинок в районі РЕМ заводу.Опалення газове. Коридор, ванна з туалетом, кухня, три кімнати.Є двір, город.Прохання звертатись, якщо вас цікавить довготривала оренда.. Комунальні платежі не включені в суму оренди.

власник
Здам будинок район РЕМ заводу

Чудова пропозиція для проживання - будинок з меблями та технікою загальною площею 330кв.м. Просторий, з великими кімнатами, гардеробними, ванною-джакузі, зал з каміном поєднаний з великою столовою зоною з виходом на терасу, де відкривається чудовий краєвид на фонтан. На другому поверсі ігрова кімната з більярдним столом, зоною відпочинку та каміном. На території є підсобні приміщення- два гаража, літня кухня, кладовка, приміщення котельні, будинок для охорони. Велика земельна ділянка з ландшафтним дизайном та багаторічними рослинами, яка вразить вас своєю красою та багатством кольорів. На ділянці розташований фонтан, який створює атмосферу спокою та гармонії. Ви зможете насолоджуватися красою природи та релаксувати в затишному місці після робочого дня. Ділянка має чудову локацію, що дає можливість насолоджуватися прекрасними краєвидами та близькістю до центру міста. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і шукає затишок та красу в одному місці.

Оренда будинку з меблями та технікою і великою озелененою територією

Здам дачу в дачному кооперативі селі Лісове (ч.зірка) Бердичівського р-ну Двоповерховий будинок Баня Мангал Бісєтка 2 поверх та баня - повністю в дереві !УВАГА- не має води, висох колодязь!

Оренда аренда дача в селі Лісове

GoldFish: Предлагается в аренду новый коттедж площадью 150 м2 с дизайнерским ремонтом и авторским проектом. Дом имеет два этажа и четыре комнаты, расположен на участке площадью 7 соток. Для комфортного проживания предусмотрено отопление тепловым насосом, меблировка включает в себя необходимую бытовую технику: холодильник, фен, кофемашину, варочную панель, стиральную машину, микроволновую печь, электрочайник. Также в доме установлен скоростной интернет, кабельное и цифровое ТВ, а также телевизор. Для дополнительного комфорта предусмотрен автономный электрогенератор, кондиционер, балкон, терраса, ванна, забор и ограждение, подогрев пола, охраняемая территория, беседка, мангал, душевая кабина, видеонаблюдение и сигнализация. Коттедж обеспечен всеми необходимыми коммуникациями: скважина, электричество, канализация через септик, а также имеет удобный подъезд по асфальтированной дороге. Рядом с коттеджем находится инфраструктура, в том числе рестораны и кафе в радиусе до 500 метров.

Коттедж GoldFish 150 м2. Новый. Дизайнерский ремонт. 200 м SHELEST
1 - 24 з 34 результатів