Пропонується для продажу двоповерховий будинок з мансардою (50 кв.м.), гаржем та літньою кухнею , розташований в селищі міського типу Чоповичі , на відстані 120 км від м.Київ. ( від траси Київ-Ковель 7 км). Селище поєднує в собі все необхідне для сучасного заміського життя ( школа, дітсадок, магазини, кафе, асфальтована дорога, інтернет) та розкішну природу - ліс, річка Ірша, сади, поля. На відстані 5 км розташоване урочище Кипяче, на території якого знаходяться Жіночий та Чоловічий монастирі , відкриті для всіх бажаючих. Жіночий монастир пропонує молочну продукцію та випічку власного виробництва, на території чоловічого монастиря знаходиься купальня.

Садова

Продам дом в пгт.Чоповичи 120кв.м.Печное отопление,во дворе колодец,хоз.постройки.Требует внутреннего ремонта!40 соток преватезирываной земли!Рядом школа,монастырь,лечебный родник.Через поселок проходит ж д ветка,електричка Киев-коростень!Дом находиться в самом центре поселка!

власник
Продам дом

Продається будинок в смт. Чиповичі по вул. Ватутіна. Площа 60 м.кв. Земельна ділянка 60 соток, приватизована. В будинку 4 кімнати, коридор, веранда. В подвірї знаходиться господарська будівля,літній душ, криниця. Поряд магазини, ліс, до електрички 10хв. 09******35 06******55

Продається будинок в смт. Чоповичі вул. Ватутіна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Унікальна можливість: затишний дім з автономним пічним опаленням в селі Чоповичі, Малинський район, Житомирська область. 150 км до Києва по варшавській трасі. Спокійне безпечне місце віддалене від будь якої військової інфраструктури. Головні особливості: • Автономне пічне опалення (дві незалежні топки). Ідеальне рішення на випадок можливих блекаутів. • Житловий будинок: загальною площею близько 90 м2, чотири кімнати плюс літня веранда. Будинок теплий, деревʼяний. Виконано косметичний ремонт два роки тому, повністю замінена електропроводка, зроблена каналізація (септик), заведено воду з насосом і системою очистки, туалет і ванна в будинку. Усе готово для комфортного проживання. • Гараж і Міні-виробниче приміщення: розташовані в окремій капітально відремонтованій будівлі. Гараж облаштовано полицями для зручного зберігання. Виробниче приміщення повністю підготовлене для запуску власної справи, з окремим септиком на 8 кубів та подачею очищеної води. • заведено електрику 30кВт!! вистачить для ведення будь якого приватного господарства. • Територія огороджена, що забезпечує приватність і безпеку. Під будинком 15 сот під будівництво, навколо будинку >1га для ОСГ. Зателефонуйте нам сьогодні, ціна ближче до зими буде зростати.

Продам дім в с. Чоповичі (Житомирська обл.)

Продається будинок в смт. Чоповичи, Коростенського району, Житомирської області. Загальна площа 58 кВ.м: - кухня; - кладова; - погреб; - дві кімнати; - коридор. Будинок в стані ремонту. Що було зроблено після купівлі: - заміна крiвлi повнiстю на нову (шифер); - повна заміна вікон (в тч вікняних рам); - підняли фундамент; -забетонували веранду; - оновили електропроводку; - повністю переклали піч та грубу; - поклали нову дерев‘яну підлогу; - виведено пiд санвузол труби в будинок. Дім знаходиться на ділянці 15 соток, огороджена забором. Разом з будинком на ділянці сарай, об‘єднаний з гаражем. Викопана криниця, посадженi кiльця. В 500 м від будинку знаходяться всі основні об‘єкти інфраструктури села: магазини, ринок, аптека, школа, зупинка автобуса, пошта. Будинок розташований практично в центрі села, але на дуже тихій вулиці. В 30-35 км. знаходяться два міста: Малин та Коростень (районний центр). Можна доїхати електричкою, або автобусом. До Києва пряма електричка та маршрутка (1,5 годин по трасi). Село має сполучення з трасою М07 «Варшавка», і можна швидко доїхати на власному авто.

власник
Будинок 58 кв. смт. Чоповичи

Частина будинку 68 м кв та земельна ділянка 50 сотих землі в розстрочку. Нерухомість знаходиться в центрі селища міського типу Чоповичі 70 км від Житомира. Прямі маршрутки до Києва ,Житомира Малина та Коростеня. Документи готові до продажу. Можливо проживання вже завтра.

Будинок та земельна ділянка в центрі селища. Можлива розстрочка.

Продам будинок. Він деревяний, 3 житлові кімнати, кухня, коридор, кладовке, веранда. Опалення пічне. На подвірї є господарчі будівлі, літня кухня, колодязь, сад, город.

власник
Продам будинок в смт. Чоповичі

Продам дім срочно школа є магазини. Потрібен не великий ремонт а як для дачі буде добре Меблі залишаються.

власник
Продам срочно дім

кімнати, потребує ремонту або чистового оздоблення. Ліс, річка, монастир, зупинка транспорту, школа, дитячий садок, гіпермаркет, ринок. Хороша природа, чисте повітря, гриби, риболовля. Недорого!

власник
Садовая улица, Чоповичи, Житомирская 4900.0 USD