Продам Красивий будинок в екологічному місці, біля соснового лісу Будинок 2х поверховий , якісної забудови З хорошим наповненням ( є чистова гіпсаво штукатурка + Тепла підлога Земельна ділянка-власна на 6 сотки Продумане планування на 4 житлових кімнати та великою кухнею студією паркомісце, зроблений навіс під авто Дуже красиве місце та зручний та комфортний виїзд на Київ, крута інфраструктура Все необхідне в доступі 5ти хвилин Телефонуйте, пропозиція без комісії Всі деталі по телефону

Продам Красивий будинок в екологічному місці,  біля соснового лісу

Продам дом в живописном месте у реки Рось. Дом находится в тихом месте. С домом есть большая летняя кухня и баня. На участке посаженый сад с фруктовыми деревьями. Киевская область, Богуславский район, село Чайки

власник
Продам дом в живописном месте

Пропонується до продажу будинок з сучасною архітектурою ТОП ПРОПОЗИЦІЯ ЦІНА та ЯКІСТЬ Київська обл. с. Чайки, до 1 км-Київ. Площа 145м2, є велика тераса та автонавіс. Земельна ділянка 7сот. Своя свердловина на водопостачання 50м, центральна каналізація, ГАЗ!!! Заведено 16 кВт.(3 фази). Комплектація приємно Вас здивує КРАЩЕ ПОБАЧИТИ ОДИН РАЗ НІЖ СОТНІ РАЗІВ ЧИТАТИ ТЕКСТИ Без комісії для наших покупців. Телефонуйте, домовилися на перегляд у зручний для Вас час.

Заходь на ремонт Кращий 1но Поверховий з ланшафтом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу будинок з сучасною архітектурою ТОП ПРОПОЗИЦІЯ ЦІНА та ЯКІСТЬ Київська обл. с. Чайки, до 1 км-Київ. Площа 160м2, два поверхи, є велика тераса та автонавіс. Земельна ділянка 7сот. Своя свердловина на водопостачання 50м, центральна каналізація, ГАЗ!!! Заведено 16 кВт.(3 фази). Комплектація приємно Вас здивує КРАЩЕ ПОБАЧИТИ ОДИН РАЗ НІЖ СОТНІ РАЗІВ ЧИТАТИ ТЕКСТИ Без комісії для наших покупців. Телефонуйте, домовилися на перегляд у зручний для Вас час.

Шикарний будинок з Газом

Прямий продаж від забудовника! Без комісії! Можливий торг! Будинок площею 190 м2! Земельна ділянка 8 соток! 235 000 $ 5 хв. до Києва, виїзд на Житомирську трасу з Шевченкова! Будинок в 2 поверхи Висота стелі - 3,15 м. Гараж 25,2 м2 Авто навіс на 2 автомобілі! Підвал (бомбосховище)! Комплектація: тепла підлога в кухні-вітальні, в санвузлах, розводка , стяжка, штукатурка, розводка електрики. В кімнатах встановлені радіатори. Кімнат - 4 шт Сан.вузли - 3 шт Фасадні стіни - червона цегла , товщина фасадної стіни 250мм, плюс утеплювач перліт 100мм, клінкерна цегла на фасаді . Дах - скатний, деревяна стропильна система, гідро - паро барєри, утеплення 200 мм, металочерепиця. Електрика 10 кВт, 3фази. Газопостачання: встановлений двоконтурний котел Vaillant, вивід на газову плиту, газовий лічильник Водопостачання: свердловина 60 м, лічильник обліку Водовідведення: Центральна каналізація. Благоустрій - газон, автополив, декоративне озеленення! За більш детальною інформацією та для запису на перегляд, телефонуйте!

Будинок преміум класу 190 м2! 8 соток! 235000 $! 5 хв. до Києва!

Продажа дома в близжайшем пригороде Киева - с.Чайки. ( Житомирская трасса ) Современный одноэтажный коттедж был построен для себя. Выполнен дизайнерский ремонт из натуральных материалов. Дом полностью меблирован и наполнен техников мировых брендов ( готовы всё оставить - заезжай и живи ) Неподалеку лес, остановка транспорта, хорошо развитая инфраструктура района. Есть большой выбор эксклюзивной недвижимости. Конфиденциальность гарантируем, Звоните. АН "Ваш Успех". Приглашаем к сотрудничеству владельцев.

Дизайнерский дом, Чайки, 3 спальни, Житомирская

Продам однокімнатну квартиру з дуже гарним плануванням 42.7 метрів! Дуже гарний двір та дитячий майданчик, до Києва 10 хвилин, я власник, ціна 42 тисячі, торг присутній

власник
Продам однокімнатну квартиру в жк Ірпінь Сіті

Готовий дуплекс з газом та навісом для авто в с. Чайки. Про будинок: - Площа - 175 кв.м; - Корисна - 150 кв.м.; - Кухня-вітальня з зоною TV та виходом на криту терасу; - Кімнати - 3; - Санвузли - 2; - Гардероб - 2; - Кабінет; - Котельня; - Утеплена мансарда; - Крита тераса; - Балкон; - Паркінг на 2 авто; - Побудований з керамоцегли та утеплений пінополістеролом 150мм; - Фасад будинку - фасадна декоративна плитка в поєднанні з термодеревом; - Перекриття - монолітна бетонна плита; - Тепла підлога; - Вікна - панорамні, енергозберігаючі, товщина профілю 80мм; В будинку розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Електрика - 10 кВт, 3 фази; - Вода - свердловина; - Тепловий насос, водяна тепла підлога; - Каналізація - септик з переливом - 12 м3; Ділянка: - Площа - 3 сотки; - Рулонний газон; - Система автоматичного поливу Hunter; - Система крапельного поливу для декоративних рослин; - Декоративні рослини; - Клумба; - Освітлення - паркану, будинку, території та тераси; - Територія вимощена бруківкою; - Місце для паркування 2 автомобілі. - Ворота - автоматичні відкатні (є можливість для встановлення автоматики); - Паркан - металевий профнастил; ОГЛЯД ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ В НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ: t.me/readyhousenew ‼️‼️ НАРАЗІ ЦЕЙ ДУПЛЕКС ПРОДАНИЙ, ПРОТЕ Є СХОЖИЙ ВАРІАНТ ДУПЛЕКСУ В С. ХОДОСІВКА (НОВООБУХІВСЬКА ТРАСА), ЦІНА: $130.000 (без ремонту), $200.000 (з ремонтом); Записуйтесь на перегляд нам є, що Вам показати і запропонувати! Оплата та оформлення: В нас є відстрочка платежу (всі подробиці у нашого менеджера). Готовий повний пакет документів на власника з оформленням без проблем! Завжди готові показати Вам будинок наживо. Зв’яжіться з нашим менеджером для обговорення усіх питань!

ПРОДАЖ‼️ Дуплекс з газом, навісом та власною ділянкою

Пропонується на Продаж новий будинок від власника загальною площею 235 кв. м. Ділянка 10 сот. У будинку проведені всі комунікацації. Стіни – цегла - товщина 40 см., + утеплювач 150 мм. Вікна - REHAU 70 профіль, (двокамерні, графіт), енергозберігаючі. Покрівля – металочерепиця (Німеччина). Опалення будинку - газ. Електрика - 20 кВт. (лічильник день + ніч) Вода - свердловина 35 м. Каналізація - централізована. Тепла підлога – 1 поверх та санвузли на другому. Бруківка, рулонна газонна трава, висажені декоративні дерева. По ділянці розведений автополив, капельний полив. (HUNTER). Зовнішнє освітлення - LED, настінні та паркові ліхтарі. Навіс на два автомобіля з підсвіткою, розетка для електромобілів та місце під генератор з прямим перемиканням струму Закрита територія на 17 новозведених будинків. На першому поверсі - кухня - вітальня з панаромними вікнами - 40 кв.м., з виходом на терасу - 35 кв.м., кабінет - (спальня) - 12 кв. м., санвузол, котельна, гардеробна - 10 кв.м. На другому поверсі – Майстер спальня 23 кв.м. з гардеробною та ванна кімната - по 8 кв.м., три дитячі спальні (дві с виходом на спільний сучасний балкон), ванна кімната другого поверху.

власник
Продам будинок Чайки. 235 кв.м. 10 сот. Без Комісії

Повноцінна 2к кв без зайвої площі. Зроблена якісна проводка та сантехнічна розводка. Зроблено шумоізоляція підлоги. Виводи під теплу підлогу, прохідні вимикачі, вдосталь розеток та різні типи освітлення. Квартиру повністю підготовлено під стяжку та штукатурку. Кухню розділено на робочу зону та вітальню. Додаю фото з дизайн-проекту для розуміння. Бойлер та інсталяція у подарунок. Відео скину в месенджери. На території ЖК: ландшафтний дизайн, дитячі майданчики, магазини, супермаркети, аптеки, Єва, Розетка, НП, Сінево, садочки, школи, мед.заклади, SPA, більярд, тенісні корти, тренажерка, футбольне та баскетбольні поля, і багато іншого на території ЖК. Будинок заселено. $37,000 Документи в порядку. Ніхто не прописаний. Податки навпіл. +38********15 Ірина

власник
Продам 2к кв по вартості однушки в ЖК Чайки

Продаж однокімнатної ( євро двушка) квартири. Площею 89.8м2, з терасою 10м2. Кухня відокремлена від столової. Велика прихожа площею 14м2. Спальня 22м2. В квартирі влітку не спекотно, за рахунок великих вікон які повністю відкриваються. Сторона західна. Квартира видова. Продаж з технікою і меблями. Оформлення мінімальне.

Євродвушка 90м2 Чайки 5 хвилин Київ

Продам участок 6 соток с двумя домиками. Постройка 2021 года. Канализация, свет, вода. Есть возможность провести газ. Свет день-ночь. Один домик с ремонтом и мебелью, живём круглый год. Второй под чистовой отделку. Село Чайки, Бучанский район. Метро Житомирская 5 км. Доп. вопросы по телефону после 14:00. 06******77 Наталья.

власник
Продажа участка 6 соток с домом на Чайке.

Якісний та функціонвльний будинок в в міській смузі міста Києва. Матеріали будівництва: Стіни: цегла; Фундамент: монолітно-стрічковий; Перекриття між 1 і 2 поверхом: моноліт; Бетонні сходи між 1 і 2 поверхом; Утеплення: 120 мм пірліт; Фасад: клінкерна цегла 120 мм; Вікна: склопакет, енергозберігаючі; Дах: Монолітно бетонне перекриття металочерепиця, утеплення 350 мм мінеральної вати; Комунікації: Водопровід: свердловина 55 м Каналізація: септик переливний Газ: центральне газопостачання; Електрика: встановлений лічильник (День-Ніч); 16 квт Перший поверх: передпокій з місцем під шафу-купе, гостьова спальня/кабінет, кухня-вітальня з виходом на терасу 45 кв.м., санвузол. У вітальні є загільзований вихід під камін. Другий поверх: 3 житлові кімнати, санвузол. Всі комунікації підведені та розведені по будинку, також зроблений підігрів підлоги, штукатурка стін, стяжка підлоги, виведення під електрокотел і газовий котел . Розведені по будинку інтернет та сигналізація. Встановлено автоматичні ворота та освітлення, укладено тротуарну плитку.

Двоповерховий будинок в передмісті Києва з початковим ремонтомиєва

До вашої уваги Гарний будинок площею 220 м2 і 10 соток землі. Розташування Чайки, на закритої території. Краще один раз побачити, ніж 100 раз почути. Містечко повністю заселене. Залишився останній будинок в котеджному містечку В будинку ремонт зроблено під чистову. Розведено електрика. Проведено газ. Дзвони, швидкий перегляд.

Котедж ТОП біля Києва

Продаж окремого будинку в Чайці Загальна площа - 130 м2 + тераса Ділянка 4 сотки Функціональне планування: простора кухня вітальня з виходом на задній двір, 4 кімнати, гардероб, 2 с/в, тех.приміщення Є розтермінування до закінчення будівництва. Фініш літом 2024, перший поверх вже збудовано У вартість входять всі витрати пов‘язані з переоформленням. Телефонуйте! Прямий продаж від забудовника! Без комісії!

Будинок в Чайці| 4 сотки| розтермінування без %

Котедж від забудовника біля ЖК Чайки 135 м.кв. 2 поверхи 4 сотки. В будинку 4 кімнати, два санвузла, комора. Зроблено навіс для авто, тераса з високоякісної деревини. Побудовано з керамоблоку, утеплено пінопластом 150мм, фундамент також утеплено 50мм. Вікна Rehau 70. Вхідні двері броньовані. Перекриття бетонними плитами. дах утеплено мінватою 200мм. У дворі укладено бруківку. Ворота, паркан профнастил. Свердловина з насосом, 10 кВт електрика, газопостачання, септик з переливом 12м.куб. 144000дол

Без %%% Будинок 135 м.кв. Чайки, біля жк Чайка

Продаж будинку 246 кв. м., 3 рівня з підвалом і гаражем. Київ, Святошинський район, СТ "Радист" в закритому кооперативі, сусіди мешкають, асфальтний підізд, заізд через охорону, вулиця Любимівська. Ділянка 6 сот. Будинок побудований у 2009 році і веденний в експлатацію; моноліт, червона цегла, утеплений зовні, перекриття-ж/б, покрівля-металочерепиця. В будинок підведенні та розведені всі комунцікаціїї світло 30 кВт., каналізація - септик, вода - скважина, газ. Будинок під чисте оздоблення, котел - газовий , болер. По розрахунках ремонт буде коштувати біля 30 тис.$ Будинок 3- поверховий : 1 - поверх підвал і вихід в гараж; 2 -повер кухня студіо - кімната, санвузол, вихід на терасу. 3 поверх - 3 кімнати, санвузол, 2 балкона. Підвал повноціний , висота потолків 3 м по всьому будинку. В підвалі знаходиться котельня. Можна зробити сауну та бассейн. Дзвоніть та приїджайте дивитись. Будинок гарний, будували для себе, продаємо по собівартості. По запиту більше фото та відео.

власник
Чайки. Продає власник. Закрите містечко. Будинок 2009 р. У лісі

Просторий та затишний будинок в новому та сучасному районі. Великий двір площею 10 соток, ландшафтний дизайн, автополив. 5 окремих кімнат, 3 санвузли. Панорамні вікна, газ, центральне водовідведення, скважина. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Просторий Будинок "Еліт Чайка" Без комісії

В продажі нові, двоповерхові будинки в Чайці Загальна площа - 130 м2 + тераса+ навіс під авто Ділянка 4 сотки Функціональне планування: простора кухня вітальня з виходом на задній двір, 4 кімнати, гардероб, 2 с/в, тех.приміщення Є розтермінування до закінчення будівництва. Фініш літом 2024, перший поверх вже збудовано У вартість входять всі витрати пов‘язані з переоформленням. Телефонуйте! Прямий продаж від забудовника! Без комісії!

Двоповерховий будинок в Чайці| ГАЗ

Прямий продаж будинку в містечку європейського рівня з сучасною інфраструктурою 235000$ Площа загальна: 157 м2 Земельна ділянка - 7,0 соток Поверховість: один Висота стелі - 3,15 м Розташування в Чайках. Котеджне містечко "ЕЛІТ ЧАЙКИ" 5 хв. до Києва! Комплектація: - Тепла підлога в коридорі та в сан.вузлах. - Радіатори в кімнатах - Розводка електрики. - Стяжка. - Штукатурка. - Зроблена шахта під камін. Кімнат - 4 шт. Сан.вузол - 2 шт. Фасадні стіни - червона цегла , товщина фасадної стіни 250мм, плюс утеплювач пінопласт 100мм, клінкерна цегла на фасаді . Дах - скатний, дерев"яна стропильна система, пара/гідро барєри, утеплення 200мм,металочерепиця. Електрика - 15 кВт, 3 фази Газопостачання: встановлений двоконтурний котел Vaillant, вивід на газову плиту, газовий лічильник Водопостачання - свердловина 50 м, лічильник обліку Водовідведення - центральна каналізація Благоустрій: Рулонний газон, автополив, зелені туї на ділянці, бруківка, накриття на 2 автомобілі, автоматичні ворота! Відео огляд будинку можу надіслати на телеграм. За більш детальною інформацією та для запису на перегляд, телефонуйте

ТОП! Будинок преміум класу! Престижний район! 157 м2/7 соток! 235000$

с. Чайки, поруч Петропавлівська Борщагівка, елітний район, закрита територія, новий будинок з цегли, загальною площею 235 кв. м. Будинок в сучасному стилі з газом. Земельна ділянка 10 соток під будівництво. Поруч сусіди забудовані. У будинку заведені та проведені всі комунікацації. Стіни – цегла - товщина 40 см., + утеплювач 150 мм. Вікна - REHAU 70 профіль, (двокамерні, графіт), енергозберігаючі. Покрівля – металочерепиця (Німеччина). Опалення будинку - газ. Електрика - 20 кВт. (лічильник день + ніч) Вода - свердловина 35 м. Каналізація - централізована. Тепла підлога – 1 поверх та санвузли на другому. Бруківка, рулонна газонна трава, висажені декоративні дерева. По ділянці розведений автополив, капельний полив. (HUNTER). Зовнішнє освітлення - LED, настінні та паркові ліхтарі. Навіс на два автомобіля з підсвіткою, розетка під електромобіль та місце під генератор з прямим перемиканням струму. Закрита територія на 19 будинків. Планування : 1 поверх - кухня - вітальня з панаромними вікнами - 40 кв.м., з виходом на терасу - 35 кв.м., окрема кімнат ( кабінет), санвузол, котельна, гардеробна - 10 кв.м. 2 поверх – майстер спальня 23 кв.м. з гардеробною та ванна кімната - по 8 кв.м., 3 окремі спальні (дві з виходом на спільний балкон), загальний санвузол. Також вздовж дороги є центральна каналізація, вода, дощова система. На тел є viber, телеграм, whats app. Ціна 380тис дол. Без комісії від власника. Маємо великий вибір будинків. У моєму оголошенні олх зайдіть на посилання всі оголошення автора. І перегляньте інші варіанти. Телефонуйте, будемо раді допомогти :) За вашим запитом відправимо конкретні пропозиції будинків, так ви заощадите ваш час!

Будинок 235м2 с. Чайки у містечку поруч Петропавлівська Борщагівка

Продаж однокімнатної квартири, яку робили не для продажу. Світла, затишна квартира 35, 4 м.кв. Розміщена на 2 поверсі 4 поверхового будинку. Створена з любов’ю, продумано все до дрібниць. В ремонті використовувались якісні матеріали, робили все для себе. Раціональне планування: кухня., спальня кімната, суміжний санвузол, великий коридор, засклена лоджія. Квартира повністю облаштована для комфортного поживання. Залишаються всі меблі та техніка. Багато місця для зберігання речей. ЖК з закритою територією. Цілодобова охорона. Поруч з комплексом є школа, супермаркети та магазини. До зупинки 5 хв. Пішки. Міський транспорт до метро ( за 8 грн ), також є і маршрутки. В квартирі індивідуальне газове опалення. Якісний ремонт. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Меблі та техніка лишаються (окрім скляного стола на кухні, його заберуть). З кухні вихід на балкон. Додатково є кладовка на балконі. Квартира повністю готова до продажу. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ВИ НЕ ПЛАТИТЕ ЖОДНОЇ КОМІСІЇ! Телефонуйте та приїзджайте на перегляд. Наш офіс працює без вихідних з 09:00 до 21:00 (АН Квартал). Юридичний супровід на всіх етапах угоди. P.s. якщо ви мені зателефонували, а мій номер поза зоною досягнення, не хвилюйтесь, телефонуйте або пишіть в менеджери і я обовязково Вам відповім.

Продаж квартири з новим ремонтом в 10 хв. від Києва

Продам дуже красивим світлий та просторий Будинок Зручне місце розташування Поряд садочок, школа, супермаркети ресторани магазини, все в доступі 5ти хвилин В будинку, 4ти житлові кімнати, За більш детальною інформацію телефонуйте

Чудовий Будинок біля лісу

Географія Чайки