Продам квартиру в м. Христинівка, вул. Сергія Попика. Квартира під ремонт, біля райлікарні. Через дорогу садок , аптека. Біля двору два магазини. Торг. Звоніть, домовимось. Документи в порядку, перший власник.

власник
Продам 1-комнатну  квартиру

Терміново продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста на 5-му поверсі. 5-ти поверхового будинку.автономка Тел.09******62 ціна договірна, можливий обмін на м.Київ

власник
Продаж нерухомості

Продається приватний будинок в місті Христинівка, по вул. М. Залізняка 2а. 10 хвилин до центру пішим ходом. Земельна ділянка приватизована. 0,06 га (6 соток), при бажанні є можливість обробляти земельну ділянку поруч 10 соток. Вигідне розташування будинку дає можливість одночасно користуватися перевагами будинку розташованого в сільські місцевості (огородництво, підсобне господарство, відпочинок на природі та інше) а також користуватися перевагами інфраструктури міста. Також завдяки розташуванню майбутній власник при бажанні може організувати додаткове джерело доходу подробиці при огляді. Будинок побудований з цегли на надійному фундаменті, стеля майже 3 метри, дуже теплий навіть без зовнішнього утеплення. До будинку підведенні комунікації (газ, електроенергія, водопровід) в будинку всі зручності. Територія огороджена металевим забором, на території є гараж для автомобіля, два погреба та інші підсобні приміщення також на території є фруктові дерева і виноград. Будинок в гарному стані і готовий до проживання в ньому, зроблений косметичний ремонт. Телефонуйте запитуйте, буде аргументований торг реальному покупцю. Можливий обмін - пропонуйте!

власник
Продаю Будинок м. Христинівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира Зроблений косметичний ремонт 4 поверх з 5 м.Христинівка, Уманський район Всі деталі по телефону 06******92 Ціна договірна

власник
Продається 3-х кімнатна квартира

Будинок по вул. Стадіонній 11 під ремонт чекає нових власників. Усі питання по телефону. Наявний кадастровий номер. Земля під будинком не приватизована. Комунікації відсутні. По вулиці під будинком газова труба.

власник
Під ремонт будинок Стадіонна 11

•Продається квартира двокімнатна. •Загальна площа квартири : 37 кв.м. •М.Христинівка, Провулок Кармелюка, - будинок 4 -квартира номер 1 •район : Поштовий . •Газ - вода - світло - також хароша Піч . • Є ділянка для гаража чи будь чого - - на Фото видно . •Квартира під ремонт Торг - мінімальний Звоніть, домовимось. •Документи в порядку. На СМС не відповідаю Усі питання по телефону 09*********07 - Більше фото скину на Вайбер 07*********07

Продається квартира двокімнатна. •Загальна площа квартири : 37 кв.м.

Продається 2-поверховий будинок в центральній частині м. Христинівка Загальна площа - 217,2 кв.м, житлова - 109,3 кв.м Побудова цегляна 1991 р. 1-й поверх: 2 кімнати, кухня, санвузол, котельня, коридор, веранда, гараж з оглядовою ямою 2-й поверх: 4 кімнати, санвузол, коридор, веранда (планували господарі під зимовий сад) Під будинком є погріб Міцний фундамент з рельсами, та перекриття - плити в трьох рівнях В будинок заведені централізована вода, газ, каналізація Підлога бетонована, в двох кімнатах з керамзитом, стіни - штукатурка, вікна - деревяні, дах - шифер з рубероїдом, утеплений керамзитом Опалення розведено по будинку- труби, передбачено газове та твердопаливне В дворі криниця, 2 вигрібних ями (з кухні і санвузла -велика камяна 20 куб.м окремо) Земельна ділянка 6,2 сотки рівна, приватизована Підїзд асфальтований Поряд школа, дитячий садок, церква, магазини До автобусної зупинки 5 хв. ходу, до центру 15 хв. ходу Телефонуйте, розглянемо різні пропозиції

Продається 2-поверховий будинок в м.Христинівка з усіма комунікаціями

Продається затишний будинок на тихій вулиці,який знаходиться по вулиці Героїв Холодного Яру (за путями), стара назва Льва Толстого б.8.Віранда, три кімнати, прихожа, кімната під ванну. Дім теплий, сухий, без тріщин, підготований до ремонту. Опалення було пічне, розібрали.Вода і газ іде по вулиці, треба заводити або робити парове на твердопаливний котел чи інше. Приміщення під великий гараж під бус, сухий добротний погріб. Якісні підсобні приміщення, можна тримати худобу.Добротний вуличний туалет на перший час. Велика садиба з гарною енергетикою. Забор зроблений новий по периметру крім лицевої сторони. До центра 10 хвилин, до жд лікарні 5 хв..

власник
Продається будинок

Продається 4-кімнатна квартира з індивідуальним газовим опаленням в м. Христинівка в районі районної лікарні. Житловий стан, кімнати окремі, сан.вузол роздільний. Ремонт даху 2021 рік єврорубероїдом. Загальна площа - 79 кв.м., кухня - 8.5 кв.м. 4 поверх 4-поверхового будинку. В дворі капітальний гараж з підвалом. Можлива продаж по програмі є- оселя, та інших програмах кредитування.

Чотирикімнатна квартира, р-н рай. лікарні

Я Власник. Є лічильник на електроенергію та воду. Документи на нерухомість та замлю. Переоформлення.Вулиця Терещенка5а (Кірова)

власник
Нерухомість Баня+Гараж

Продаж (від ВЛАСНИКА) Квартири в Місті Христинівка (НЕ Рієлтор) Квартира знаходиться в Черкаській області, в гарному та спокійному місті Христинівка (саме в Місті, НЕ село, не плутати), район Дубінка * 1-кімнатна квартира, 1 поверх * Присутній Підвал * Окреме Опалення * НЕ кутова, квартира тепла * Роздільний санвузол * Закритий двір, НЕ прохідний * Під балконом частинка земельної ділянки (під ним можна зробити підвал) Квартиру можна використати як житло, а можна обладнати під офіс, студію, подібне Квартира добре підійде: * для молодої сімї, так як все що потрібно, знаходиться в кроковiй доступності; * для пенсіонерів, так як район спокійний, сусіди тихі, і головна перевага для них 1 поверх; * для сімей з дітьми, так як поруч знаходиться хороша школа, стадіон якої відкрито і може використовуватися вами для спорту, ранкових пробіжок або прогулянок. Інші деталі, номер телефону, питання, домовленості про зустріч — у ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Будь ласка, пишіть якщо ви ЗАЦІКАВЛЕНІ, не забирайте Свій та Мій час на безглузді питання, зрівняння цін і «а я бачила/бачив дешевше/краще» Будьмо адекватними людьми. Всіх інших чекаю в повідомленнях.

власник

Продається гарний будинок, розташування місто Христинівка провулок Лікарняний 16. ( район Куба) 30хв на авто до міста Умань. Будинок газифікований з двоконтурним газовим котлом ( можливість нагріву води в душі) і бойлером. Також є твердопаливний (дровяний) енергоефективний піролізний котел і повністю обладнане місце для електро котла . Дровяний котел знаходиться в приміщенні на відстані 10м від будинку що дає мінімальний ризик згоряння будинку. В будинку є всі зручності для життя. Якісний євро-ремонт який робився для себе, будинок утеплений з середини. Вся проводка по будинку мідна і з запасом по потужності. Своя грядка для посадки різних культур. Також є гараж на два автомобіля. Свій повністю закритий двір з двометровим забором. Продаж як на фото, всі меблі посудомийка і вся техніка що є в домі в подарунок новому власнику. Новий власник буде задоволений.

власник
Будинок в м.Христинівка - 100 кв.

Продається двокімнатна квартира на першому поверсі двох поверхового будинку. Потребує капітального ремонту. У квартирі є вода, газ, каналізація( все опломбовано) , є грубка. Дуже хороші і порядні сусіди. Біля квартири є гараж, сарай і погріб. Детальніше по телефону 06*********86. Якщо не відповідаю пишіть на вайбер.

власник
Продається квартира

Оголошення на прохання, будинок на продаж. За адресою: м. Христинівка, пров. Святопокровського, 6. Підведений газ, вода. Площа земельної ділянки 8 соток. Є криниця, погріб, господарчі будівлі. Будинок без зручностей, потребує ремонту.

власник
Продається будинок.

Продам будинок у місті Христинівка по вулиці Крайня 16. Площа земельної ділянки 6 соток +6 соток городу поза ділянкою. Будинок 63 кв.м. 4 кімнати. Санвузол суміжний в будинку. Опалення індивідуальне(комбінований котел газ-дрова + дровяна піч) комбінований бойлер,меблі всі залишаються,є телевізор,холодильник. На територіі фруктові дерева та виноград. Є криниця з насосом. Є літня кухня,сарай,погріб,гараж ,комора. Вікна в будинку металопластикові,огорожа з профілю.

власник
Продам будинок у місті Христинівка

Продам однокімнатну квартиру, готова до заселення, гарне місце для проживання. Квартира знаходиться в хорошому районі(Куба), рядом через дорогу дит.садок, школа мистецтв, торг.маркет "Оберіг", лікарня, стадіон, урочище "Долинка" ставки , зупинка транспорту, маршрутка до Умані (18км), все є для комфортного проживання. Автономне опалення , дуже економно (100м3 газу в місяць) зимою, вікна і балкон пластик,зовні утеплена.Ціна договірна, торг.

власник
Продається квартира(однокімнатна),в м. Христинівка,в хорошому місці.

В м. Христинівка по вул. В. Стуса (вул. Куйбишева) продам житловий комплекс з двома будинками, один великий новий двоповерховий 220м2, другий повністю жилий з двома ванними кімнатами, та квартирою з окремим входом, одна будівля з баней на дровах, є гараж. Можливий продаж по окремих обєктах. Всі питання по телефону на повідомлення не відповідаю. Дві земельні ділянки приватизовані по 12,5 соток.

власник
Житловий комплекс, 2 будинки, господарчі будівлі, 25 соток, гараж

Продається квартира по вул Маяковського 10а/60 кв 26 з гаражом на 2 машини та погрібом, меблі і побутова техна та котел пральна машина,мікрохвильовка,плита все продається разом,всі вікна пластикові,котел 2 контурний арістон(власне опалення)Потрібний косметичний ремонт,стан заїхав і живи

власник
Продається квартира 60 кв+гараж на 2 машини з погрібом

Розташований котедж в престижному районі Христинівки, біля урвища ”Долинка”, вул. Сивокобиленка 28. Біля будинку 7 сотих землі. Всі комунікації: газ, центральна вода, каналізація, в дворі СВІЙ колодязь. Ванни і туалети на обох поверхах. 1 поверх: прихожа, котельня, кухня, вітальня, коридор, сарай, гараж, підвал, кладова, туалет, ванна. 2 поверх: зала, 3 спальні, коридор, ”зимовий сад”, туалет, ванна. Фотографій всередині немає - все покажимо при зустрічі. Тел.: 06*********52

власник
Будинок в елітному районі