Чудовий будиночок в мальовничому місці, біля річки Буг. В будинку газове опалення, централізована вода, чотири кімнати, кухня, ванна кімната. В дворі господарські приміщення, гараж, криниця.

Продається будинок в Сутисках

Загальна площа квартири 51.2, кухня—8.1; 1 кімната—13; 2 кімната–16. Квартира розташована в центрі на 5 поверсі, вул.Гагаріна 7 (Подільська). смт.Сутиски знаходиться 20 км від Вінниці, вся потрібна інфраструктура у пішій доступності: аптеки, магазини, нова пошта. Ціна 17.000$, з можливим торгом. Звертатися за телефоном 09******39–Інна

власник
Квартира двокімнатна Сутиски центр

Будинок для великої родини ,4 кімнати, АГВ, є грубка, вода заведена в будинок,є санвузол, в будинку всі пластикові вікна, броньовані вхідні нові двері, 2 входа, меблі і все що в будинку залишають.Є цегляна баня в дворі а якій є вана, своя криниця, гараж, сарай, погріб, 17 с приватизованої землі. Будинок в самому центрі села , все поряд, є садок, школа, зупинка,телефонуйте показ по домовленості, ключі, присутній торг

Продам будинок в  смт.Сутиски
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудовий будинок в мальовничому селищі неподалік річки та лісу. В будинку чотири кімнати, санвузол, велика кухня облаштована меблями. В будинку газове та пічне опалення, три фазі лічильник, централізована вода, пластикові вікна, дах перекритий металочерепицею, будинок утеплений.

Продається будинок в Сутисках

Будинок розташований в центрі селища, асфальтований підїзд в дворі господарські приміщення, гараж 10 с землі. В будинку газове опалення, грубка. Будинок на два виходи, в одній частині будинку зроблений ремонт.

Продається будинок в Сутисках

Продається одноповерховий будинок в Сутисках, в зручному для прожиття місці, поруч школа, садочок, зупинка, магазин, ліс, річка. В будинку газове опалення і дві кафельні грубки, в дворі господарські приміщення.

Продається одноповерховий будинок в Сутисках

Продаж трьокімнатної квартири в центрі смт.Сутиски, 8 хвилин їзди на авто до м.Гнівань (чудова дорога). 27 км від Вінниці. Будинок введений в експлуатацію! Квартира продається в чорновому вигляді, металопластикові вікна, двоконтурних газовий котел, вхідні двері. На першому поверсі в будинку комерційні приміщення - супермаркет, аптека, одяг, побутова хімія та інше. Чудова локація - поруч школа, садочок, комерційні обєкти. За більш детальною інформацією - телефонуйте!

Продам трьокімнатну квартиру в новобуді Сутиски (Гнівань)

Будинок смт Сутиски (23 км від Вінниці). Побудований з шлакоблоку, ззовні утеплений пінопаластом, капітальний ремонт (2019 р.), опалення пічне та газове (котел Bosch), тепла підлога, чотири житлових кімнати, кладовка, велика веранда, коридор, ванна та туалет суміжні, гардеробна кімната, кухня. В дворі дві вигрібні ями з переливом. Централізоване водопостачання. Господарські будівлі: сарай, гараж, підвал, вольєр. Зелена зона з квітковими, хвойними та вічнозеленими насадженнями. Є плодові дерева та кущі (яблуні кількох сортів, абрикоса, персик, сливи, вишні, черешня, смородина, агрус, малина, полуниця, виноград) та доглянутий город. Бетонний паркан по всьому периметру (2 м.). Доріжки укладені плиткою. Залишається запас дров на зиму. Поряд мінімаркет, аптека, кафе з літньою терасою, банкомат, термінал, поштомат НП, зупинка громадського транспорту (маршртки до електромережі та площі Перемоги). Дорога від Вінниці на авто займає 15-25 хв.

власник
Продам будинок 23 км від Вінниці

Продам будинок в смт. Сутиски Вінницької обл. Загальна площа 159,3 м кв. В будинку два поверхи, підвал 28 м кв. 1-поверх: Передпокій, санвузол (душова кабіна, біде, унітаз, раковина), вітальня, кухня, майстер-спальня. 2-поверх: дві спальні, вітальня. Горище. На території є гараж з погребом 30,5 м. Літня кухня 28,7 м кв. з плитою і ГАЗОВИМ балоном. Альтанка, три господарські хліви, баня, зона барбекю, котельня (твердопаливний чавунний котел). Своя свердловина глибиною 34м, електропостачання, септик. Є ділянка з городом. Також прилегла ділянка з фруктовим садом. Наталія 97******57

власник
Продам Будинок Сутиски. вул. Дачна

Продається новий будинок в центрі с. Сутиски Тиврівського району Вінницької області площею 100 кв.м та гостьовим будиночком 45 кв.м. Все робилося для себе, проживала молода сімя, ніяких вкладень не потребує, просто заходьте і живіть!!! Тепла підлога в будинку, двоконтурний котел, якісні і дороговартісні меблі! Земельна ділянка 7 соток, садок! Все як на фото!!! На всі питання відповім по телефону!!!

Продаж сучасного 1-поверхового будинку, Сутиски