Будинок знаходиться недалеко від заповідника =Медобори= і гір Подільські Товтри, які є підніжжям Карпатських гір. Приблизно в 1, 5 км. від будинку будуть будувати лижні траси.Дано дозвіл на будівництво 7 лижних спусків.Будинок знаходиться недалеко від санаторію "Збруч", "Поділля", "Перлина Поділля", "Аква Віта", "Гарден Палас".Поруч річка (500м.), ліс, . В радіусі 5 км від будинку є декілька джерел мінеральної води "Нафтуся", яка лікує хвороби нирок, печінки, підшлункової залози ... Місцезнаходження:смт.Сатанів, Городоцького р-ну, Хмельницька обл. Продам або обміняю на автомобіль.

власник
Продам дом будинок

09******58 Лариса Продам большой участок с домом ( стены и крыша ), к участку проведен газ , вода, свет. В конце участка проходит речка Збруч есть возможность сделать ставок, есть погреб, через дорогу церковь и еврейская синагога ! В выходные дни базар в 5 мин ходьбы . Более детально по телефону

власник
Продам участок с домом !

Продається двоповерховий будинок (побудований у 1994 році, загальна пл. 145 кв.м) із земельною ділянкою (загальна пл. 1508 кв.м) в курортному містечку Сатанів. Будинок має наступні характеристики Площа та конструкція: Загальна площа: 145 кв.м Стіни першого поверху: товщина у дві цегли. Стіни другого поверху: товщина у півтори цегли. Покриття даху: метало профіль. Вікна: металопластик. Підлога: дуб. Планування: Перший поверх: вітальня з каміном, кухня, веранда, невеличке складське приміщення. Другий поверх: три спальні, веранда, туалет з душем, балкон. Комунікації: Підключені газ, електрика та вода. Опалення: газовий котел. Туалет: септик. Додаткові споруди та зручності на ділянці: Гараж. Літня кухня (газифіікована) з підвалом. Складське приміщення. Альтанка. Город та фруктові дерева. Інфраструктура містечка: Дитячий садочок. Школа. Поліклініка. Автостанція. Магазини та кафе. Культові споруди: церква, костел, синагога. Історичні памʼятники. Навколишнє середовище: Неподалік знаходиться ліс та річка Збруч. Джерельна вода Збручанська. Місця для приватного відпочинку. Лікувально-профілактичні санаторії. Розташування будинку: Тихе та затишне місце для комфортного проживання в гармонії з природою, де відсутні шум транспорту чи будь-який інший галас. З вікон відкриваються мальовничі краєвиди. Зручне сполучення: відстань до міст Хмельницький, Тернопіль та Кам’янець-Подільський в межах 70-80 км. Можливий торг. Можу надіслати відео інтерʼєру. Для цього залиште свій номер телефону та вкажіть месенджер на який можна скинути записи.

власник
Продається Двоповерховий Будинок у смт. Сатанів, Хмельницька область
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира у курортному містечку Сатанів, у стані "Заходь і живи". Площа квартири 38,6 кв м. З квартири є вихід на свою земельну ділянку площею 0,9 сотки. Квартира знаходиться у новому будинку у курортній зоні (до найблищого санаторію "Сонячний Прованс" 130 м. ). Водопостачання та каналізація централізовано, опалення індивідуальне - газове та електричне. У квартирі швидкісний інтернет, новий телевізор LG 65 діагональ, електричний камін, очисник повітря. Варочна панель та духовка електричні. У кімнаті двоспальне ліжко та розкладний диван на 2 персони. У будинку домофон. Біля будинку автостоянка, а також зупинка маршрутних таксі. Є можливість біля квартири заряджати електромобіль. На земельний ділянці ландшафтний дизайн, бесідка з меблями із штучного ротангу і гойдалка. Все придбано у 2024 році. Вхід у квартиру можливий як із загального коридору так і індивідуально, через земельну ділянку. Земельна ділянка огороджена парканом. Мешканців чекає чисте повітря, ліс на відстані 100 метрів,де ростуть гриби та ягоди, а також курортна зона з усіма послугами місцевих санаторіїв. До річки Збруч біля кілометра, де можно займатися рибалкою, купатися та відпочивати. Дорога до міст Хмельницький (70 км), Тернопіль (68 км) асфальтована дуже гарної якості. Містечко Сатанів відоме своєю лікувальною водою Нафтуся збручанська та знаходиться поміж двох природних парків Подільські Товтри та Медобори .

власник
Продаю однокімнатну квартиру у м. Сатанів ( КУРОРТНЕ МІСТЕЧКО)

Географія Сатанів