Слышишь шум моря? Это ветер в соснах гуляет. За городом, в лесу, недалеко от реки есть территория покоя. Безопасный, аутентичный дом для вашей семьи. Есть детская площадка, качели и гостевой домик. В Доме : сауна, бильярд, терраса и балкончики. Три спальни, гостиная, столовая и кухня. Автономное отопление и своя скважина. От центра города 30 минут на авто. Лес, река, тишина. Ветер в соснах, как шум моря. Активная продажа. Фото реальные. Принимаем приличные предложения по цене. Звоните.

Садовая, 1

Продається Просторий Будинок з Власною Територією біля Річки Самара! Відчуйте гармонію з природою та комфорт сучасного життя в цьому чудовому будинку! Основні характеристики: - Площа ділянки: 20 соток – ідеально рівна територія, яка відкриває безліч можливостей для садівництва або відпочинку на свіжому повітрі. - Будинок: Затишний і просторий, готовий до заселення. - Опалення: Автономне газове – зручність і економія в холодну пору року. - Водопостачання: Своя свердловина з кришталево чистою водою та колодязь для додаткових потреб. - Каналізація: Яма для зливу води – все передбачено для комфортного життя. - Додаткові будівлі: Сарай, гараж та погріб – місце для зберігання всіх ваших речей. Переваги розташування: - Природа: Поруч тече мальовнича річка Самара та знаходиться сосновий ліс – чудові умови для прогулянок та активного відпочинку. - Сусіди: Дружні й доброзичливі – затишок і спокій у вашому новому домі гарантовано. - Краєвиди: Казкові пейзажі, які радуватимуть вас щодня! Телефонуйте прямо зараз! Не втратьте свій шанс на життя в місці, яке поєднує в собі всі переваги заміського будинку з комфортом міської оселі. Зателефонуйте, щоб домовитися про перегляд і побачити все на власні очі. Ваш новий дім чекає на вас!

Мостовая, 8

Продается частное домовладение под бизнес! Есть готовый проект! Подойдет под дом отдыха, санаторий, реабилитационный центр, частный пансион, бутик-отель ! Курортный район Песчаники! 0,5 га площадь участка. Ровный участок, с газоном и соснами и лиственными насаждениями. Двухэтажный дом с плоской функциональной крышей. Ремонт выполнен на 70%. Металические сваи, железобетонное перекрытия. Лифт. Алюминиевые панорамные окна с раздвижной системой. Роллеты. Приточная система вентиляции с регулировкой в каждом помещении. Теплые полы. Керамогранит, паркет. Сантехника Villeroy & Boch. Душевые кабины со стеклянными перегородками. Рецепшен, с выходом на террасу. Просторный хол с камином с выходом на террасу. 9 номеров с санузлами. Террасы на первом этаже, террасы на втором этаже. Терраса на крыше. Собственное ТП, мощность 60, разрешение Электричество 43 кВт, газ, две скважины, канализация септик. Генератор. Дом для охраны, с черновой кухней, хозблок. Автоматические ворота. Крытый паркинг. Забор. Есть готовый проект ! Больше фото и видео по запросу. Готовы к показам и предложениям!

Мостовая
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ремонт а-ля 90ті. Та будинок цікавий місцем розташування,площею,і можливістю втілити свої бажання і фантазії. На першому поверсі великі деревяні вікна і двері,висока стеля 4м,камін,2 санвузла,кухня-столова,запасний вихід, сходи в цокольний і на другий поверх. . На другому: 5 окремих кімнат,санвузол і відкрита терраса з видом на Самару. Мансардний поверх це одна велика кімната де почесне місце займає більярдний стіл. Тут також передбачений балкон з гарним краєвидом. Цокольний поверх розділений на гараж,котельню,постірочну + 3(2+1) кімнати вільного призначення. Ділянка 12 сот приватизована,є кадастровий номер. Своя лінія берегу річки Самари шириною близько 40м. Закрита территорія,ворота на пульту управління. Орієнтир КМ,, Барвіта",до площі Героїв Майдану в центрі міста 30 хв., маршрутка №263,приміський автобус №717 «Новоселівка-Новомосковськ», Поруч продуктові магазини, аптека, відділення пошти, річковий клуб «Острів Рівер Клаб» та Новоселівський пляж, а в радіусі 5-6 хвилин їзди на авто – база відпочинку «Сосновий бір», туристичний комплекс «Маяк», парк сімейного відпочинку «Новоселиця» та готельно -ресторанний комплекс «Гуляй поле».

можливий продаж по єОселя
Квіткова, 31

Продам будино дачу буля річки в селі Піщанка с/т Дорожник Площа будинку 48м.кв. Площа земельної ділянки 12соток Будинок в стані під капітальний ремонт До річки 100метрів. До лісу 500 метрів(біля Good Zone) Підїзд до дачі можливий з двох боків Сусіди гарно забезпечені. Всі буденки доглянуті Документи готові до продажу Ціна 12000$ Детальна інформація по телефону Телефонуйте/Пишіть Мій Instagram: vladyslav_tymofiiev Також дивіться мої обяви в рубриці Інші обяви автора. Фейків немає!

ст. Дорожник, 2

Продам дом в Песчанке с ремонтом Площадь дома 68,5 м.кв., четыре комнаты, кухня, санузел, котельная. Дом утеплен сэндвич панелями, что позволяет существенно экономить на отоплении, а летом в доме прохладно. Установлены металлопластиковые окна, теплые полы. Крыша металлочерепица. Благоустроенный двор, Летняя кухня, Сарай Участок 25 соток, с возможностью увеличения еще на 25 соток! На дополнительные вопросы отвечу по телефону Записывайтесь на просмотр

Першетравнева

Продаж таунхаусу VILLAGGIO На 1.5 га мальовничого берега Самари розташувалося котеджне містечко Вілладжио. У місті понад 22 будинка, кожен має своє подвірʼя. Територія має цілодобову охорону, шлакбаум, забезпечують безпеку для вашої родини та майна. Зручна, незалежна інфраструктура. Прогулянкова набережна. Дитячий та спортивні майданчики. причал для водного транспорту. На протилежному березі відома база відпочинку GOODZONE. Таунхаус розташовано на першої лінії. Свій берег, причал, міні футбольне поле. Таунхаус мебльований та оснащений всією необхідною технікою. Техніка та меблі відомих європейських марок. У ремонті використано якісні натуральні матеріали: каміння, деревина, скло. Система очищення води Осмос. Тепла підлога. Панорамне скління. Планування першого поверху: - передпокій - кухня + господарча комора - вітальня з виходом на терасу - санвузол Другий поверх: - майстер-відпочивальня з власним санвузлом та гардеробною - дві відпочивальні, кожна з власною гардеробною зоною - санвузол Багато міст для зберігання речей. Усі гардеробні обладнані вентиляцією. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Тераса з обіднею зоною та TV На подвірʼї є окремо розташована баня та закрита альтанка з кухонною зоною та барбекю. Величезний паркінг для авто. Покази в зручний для вас час Більше фото та відео по запросу

Юністі

Продаж двоповерхового таунхауса разташованого в закритому котеджному городку VILLAGGIO c. Пісчанка. 20 км від міста. Городок на березі Самари, має свою набережну, два пункти охорони, ігровий та спортиний майданчики. Будинок має два поверхи Перший поверх - простора кухня з двома робочоми зонами та терасою - вітальня з окремою лаунж-зоною з біокаміном, має вихід на терасу внутришнього дворика з зоною барбекю, садові меблі - кабінет чи гостьова спальня з вітражнимі вікнамі - передпокій -санвузол Другий поверх - майстер-спальня з гардеробною та санвузлом - дітяча - спальня - санвузол Гараж, технічне приміщення Технічне оснащення будинку - нова криша з нахилом - генератор електричний - витяжка централізована - ролети на всіх вікнах - автоматичні ворота - сигнализація - електро котел - водоочистка Осмос - скважина - бассейн 20ʼ2 з противотоком - автополів газона Меблі, техніка відомих світових виробників. Будинок має все необхідне для життя. Чудове подвірря з соснами.

Юности

Продам. Два дома 320 м.кв. 43 сотки. с. Песчанка, ул.Шевченко. Один новострой 160 м.кв. 1-й этаж с мансардой под чистовую отделку, 2-а санузла, теплый пол, хоз комната с разводкой коммуникаций, толщина стен 60 см. Второй с витражным остеклением планировался под ресторан со своей кухней. Отдельно стоящая финская сауна и баня. бассейн с домиком для коммуникаций, пруд, беседка, свой лес. 2 сливные ямы, 2-е скважины, 15 Ква, ТП возле дома. Газовая труба проходит по участку. центральная улица с остановкой маршруток. 160 000 уе. + услуги агентства. т.0931197428, 0960921280 Сергей, АН «Азбука жилья». www.azbuka.dp.ua, https://easyhata.site/8835

Шевченко

Продам котедж в GoodZone — одному з найкращих заміських комплексів України, розташованому в сосновому лісі Піщанки на березі Самари. Рідкісна, цінна пропозиція. Вілла з найвигіднішим розташуванням в GoodZone. Панорамне скління. Вид на ріку. Велика тераса з джакузі та барбекю. Сучасний інтерєр. Площа котеджу — 60 м². Площа тераси — 120 м². Планування: вітальня з кухонною зоною та каміном, спальня, простора ванна кімната (з ванною та зоною душу), прихожа, технічне приміщення. Комюніті. Готель-сервіс. Цілодобова охорона. Красива територія з ландшафтним дизайном, власним озером та доріжками для прогулянок. Інфраструктура комплексу: ресторан, SPA, басейн, пляж, причал, кінотеатр, конференц-зал, тенісний корт, футбольне поле, дитячий майданчик, мотузковий парк, дитяча кімната з нянею, прокат велосипедів, сапбордів, каное та іншого спортивного інвентарю, тощо. Ціна котеджу — 250,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Чкалова

Продам красивий, просторий будинок на березі річки в сосновому лісі Піщанки. Рідкісна, цінна пропозиція. Затишна, мальовнича локація. Загальна площа будинку 239,1 м². Планування першого поверху: вітальня з каміном та виходом на терасу, кухонна зона, гостьова спальня, гардеробна, ванна кімната, прихожа, господарське приміщення. Планування другого поверху: хол з виходом на балкон, три окремі спальні, ванна кімната та комора. Функціональне архітектурне рішення: навіс на три авто за рахунок продовження покрівлі. Будинок оснащено всіма необхідними системами та обладнанням. Основне джерело опалення: електричний котел та радіатори. Водопостачання: власна свердловина (встановлено станцію очищення води на базі зворотного осмосу). Каналізація: септик. За безпеку обєкта відповідає сучасна охоронна система. Ділянка 25 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія з благоустроєм, доріжками для прогулянок та набережна нагадують сучасний заміський парк. В найзатишнішому куточку двору, з видом на річку, розташована альтанка з барбекю. З господарських будівель: будинок охорони (два приміщення з окремими входами). Є можливість облаштувати власний пляж та причал. Достатньо місця для дитячого майданчику, басейну та втілення у життя будь-яких ідей нових власників. Будинок продається з усіма меблями та технікою. Ціна дому — 325,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання. Денис Булахов

Зоряна

Продам Домик 60 м2 на большом участке земли в Песчанке, Новомосковский район. Год постройки 1971. Два кадастровых номера. Подведён газ и электричество. Была скважина, можно сделать новую. На участке небольшой домик, летняя кухня, гараж и хоз.постройки. Всё требует реставрации. Хорошие подъездные пути, рядом центральная дорога, магазин, остановка общественного транспорта, дачи.

Сірка, 53

Продам шикарный 2х этажный дом с цокольным этажом в с. Песчанка с собственным берегом и причалом. Дом построен из красного кирпича, облицован декоративным кирпичом. Тротуарная плитка из натурального гранита. Расположен дом в живописном уголке на участке 17 соток (+ 10 соток) с ландшафтным дизайном. На участке расположены беседка, фонтан, бассейн (9 м), зона барбекю. +общая площадь дома 346,8 м2 +цокольный этаж: гостиная, сауна, ванная комната с джакузи, душевая, с/у, котельная, подсобные помещения, винный погреб. +1й этаж: просторная гостиная с камином из натурального мрамора, столовая зона с выходом на террасу, кухня, с/у, гараж (26,1 м2) 2й этаж: кабинет с выходом на балкон, 3 спальни (балкон в мастер-спальне), 2 ванные комнаты, гардеробная. Вся мебель итальянская, подоконники из натурального мрамора. Дом оснащен двумя газовыми котлами, теплый пол на цокольном, 1м этаже и в с/у на 2м этаже. Установлены кондиционеры. Есть генератор. Дополнительные фото по запросу. Цена 350 000$ Звоните и поехали смотреть! С уважением, Ирина

Садова

Сдам дом в Песчанке 5 комнат 3 сан узла на этажах Дом расположен в сосновом лесу, свой выход к реке. На территории есть пруд. Беседка, зона барбекю В беседке отдельная кухня 40 соток площадь участка Дом 450м2 генератор. Садовники и охранники входят в стоимость Дом под сигнализацией. 4000$ торг

Садова

Аренда загородного таунхауса в коттеджном посёлке «Villagio», с. Песчанка. На территории пляж, река и сосновый лес. Этажность -2. Площадь - 200 м2 1 этаж – кухня гостиная с камином, обеденной зоной и выходом на террасу, детская комната игровая, санузел/душ. 2 этаж - 2 спальни, санузел/ванная. Авторский ремонт. Мебель, техника. Автономное электро отопление. Участок - 4 сотки. Детский игровой дом на деревьях. Площадка для парковки авто. Посёлок закрытого типа, с круглосуточной охраной. Красивый ландшафт. Большая прогулочная территория. Возможность размещения не более 5 человек. Без животных. Стоимость аренды 1 700$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать: +380980251491

вулиця Юності

Фотографии соответствуют Реальный и Актуальный Дом! * Аренда дома в лесу Песчанка 320м2 25сот земли Канадский стиль ** + 320 м2 + 25 соток + 2 спальни + кухня + кабинет можно в спальню + большая комната с камином + 3 сан узла + гараж + барбекю с гостевым домом + дом садовника либо охраны + 2 большие террасы + сауна + лес сразу за домом + река 500 м через лес ** Цена 4 000 $ * В 7-10 минутах езды ближайший город Новомосковск с продуктовыми магазинами, аптеками и всем необходимым + в 3х минутах езды продуктовый магазин * Расположенный в 20 км. от черты города Днепр в живописном месте в окружении природы, рядом река. Рядом город Новомосковск, Подгородне, Днепр.

Аренда дома в лесу Пещанка 320м2 5к 25сот Новоселовка Канадский стиль

Сдам в аренду дачу в закрытом охраняемом садовом товариществе на берегу реки . Оборудованная кухня , камин, терраса . Отдельное строение сауна с комнатой отдыха и игровой . Звоните , чтобы уточнить подробности и договориться о просмотре.

Сдам в аренду дачу в Песчанке , лес и река

Продам уютный дом в Песчанке Новомосковский р-н по Ул.Рабочая Дом общей площадью 60м2 В Доме две спальни, гостиная, столовая, кухня, с/узел Заменена проводка, натяжные потолки, мп окна. Отопление газовое, вода со скважины, во дворе колодец В доме остается мебель и техника Двор широкий, есть л/кухня, хоз.постройки, погреб, беседка Участок 19 соток, приватизирован, ухоженный. Высажено много молодых фруктовых деревьев В конце огорода небольшая речка Торг уместен

Продам дом в Песчанке

Продам свой участок,в с.Песчанка Новомосковского района, свой берег .От Днепра 15км.Есть погреб,сарай,летняя кухня.Так же вода в доме,полноценный санузел,туалет ,душ.Кател двуконтурный,выпрямитель напряжений. (Возможен обмен на квартиру в г.Днепре правый берег)Молодой фруктовый сад,виноградники и многое другое.Очень красивый вид.

власник
Продам участок у реки в с.Песчанке

Продам заміський комплекс на березі Самари в сосновому лісі Піщанки. Обєкт може використовуватись в якості клубного дому на пять квартир, з метою комерційного проєкту, або слугувати резиденцією великої компанії. Будівля комплексу складається з пяти автономних апартаментів розташованих на другому поверсі. Всі апартаменти з терасами. Перший поверх займають камінна, кухня, міні ресторан, тренажерна зала, SPA-зона (сауна, купіль, басейн). Загальна площа всіх приміщень — 1783 м². Обєкт оснащено ефективною системою опалення (чотири газових та один твердопаливний котел), автономною ТП, бойлером обємом 500 м³, системою очищення води, системою відеоспостереження, системою променевої сигналізації, Internet, супутниковим ТБ, системою централізованого кондиціонування, дизельним генератором тощо. Земельна ділянка — 1,5 гектара; приватизована, з присвоєним кадастровим номером. На території є дитячий майданчик, тенісний корт, мангальна зона з альтанками для відпочинку. Ландшафтний дизайн. Власний доглянутий пляж. Ціна комплексу — 1,500,000 $ Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання. +38********53, Денис Булахов

Продам дім / комплекс в сосновому лісі Піщанки, 1783 м²

Лучшее предложение на сегодня!!! Агенство недвижимости предлагает к продаже дом с удобствами в селе Песчанка Новомосковского района. В доме три комнаты, кухня, коридор и санузел. Из хозпостроек: летняя кухня, два сарая, погреб, летний душ и другие хозпостройки. Весь участок 25 соток с кадастровым номером. В трех минутах ходьбы - хвойный лес и река Самара. Стоимость дома $ 35 000, (рассматривается вариант обмена на 2х или 3х комнатную квартиру в Новомосковске, с не высоким этажем), фотографии - реальные, на сообщения НЕ ОТВЕЧАЕМ, больше информации по телефону. АГЕНСТВО НЕДВИЖИМОСТИ!

Продаётся дом с удобствами в с. Песчанка Новомосковского района

Продам 2х этажный дом с.Песчанка. Общая площадь дома 105,9 кв.м, жилой 66,8. На первом этаже 2 спальни, зал, санузел и прихожая. На втором этаже 2 комнаты и большой балкон. С первого этажа построен переход до кухни которая сделана с 2 комнат то есть кухня и столовая. Земельный участок 10 соток. Есть гараж и хоз постройки. Рядом находится речка.

Продам дом с.Песчанка

с. Піщанка вул, Підлісна 2 пов., 65 м2, ділянка 6 соток 1 пов.: закрита ТЕРАСА, кухня, дитяча, санвузол. 2 пов.: спальня, робоча зона. Місце під авто, інтернет, тепла підлога на 1 поверсі, підвал, можливе проживання цілий рік, електрика 8кВт Поруч сосновий ліс, річка, магазин, відділення Нової пошти. У пішій доступності комплекс Гуляй поле. Будинок 2020р. побудови. Закрита вулиця (шлагбаум). З повагою, керівник відділу продажу АН KVADRATGROUP realty Олексій Ганоцький Підписуйся на наш Telegram канал "Оренда - купівля квартир Дніпро" і будь в курсі всіх новинок нерухомості у Дніпрі

Ліс, затишок та камін. Щірі емоції від цього будинку гарантовано!

Продам дом с.Песчанка 24 сотоки земли приватизировано 100 кв дом Газ по улице Электроэнергии 380 в Окна МПО

Продам дом в Песчанке!
1 - 24 з 79 результатів

Географія Піщанка