Продаю газифікований будинок, розташований на земельній ділянці 0,15 га. Знаходиться за адресою: смт Олександрівка , вул. Жовтнева, 204. Централізоване водопостачання. Відмінне місце розташування. В пятихвилинній пішій доступності центр, школа, лікарня. Торг

власник
Продаю газифікований будинок

Продаж будинку в смт.Олексндрівка. Опалення газове (конвектори) та пічне. Три кімнати, веранда. Є літня кухня, різні господарські будівлі, город.

Будиночок в Олександрівці

Дом по ул. Шевченко 35. Имеется летняя кухня, гараж, хоз. постройки. В доме и кухне проведён газ, металопластиковые окна. Огород 20 соток, водопровод по улице, бассейна во дворе, хоз. двор, фруктовые деревья. Земля на огороде удобрялась в течение 10 лет, всё растёт как с поливами)

Дом 69.8 кв. м. + летняя кухня
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам добротный ДОМ в смт. Александровка, Николаевской обл. В доме есть все необходимое для жизни! Газовое и печное отопление, удобства в доме, скважина, центральный водопровод + 2 басейна с запасом воды! Окна металопластик, большой гараж, огород, полисадники, виноградники с очеь вкусными сортами винограда! Добротные хозяйствение постройки для любой живности! Рядом в 5 мин. ходьбы р. Ю. Буг, магазины, оставновка, садик! Все подробности по телефону, дополнительные фото и видео скину в вайбер. Торг реальному покупателю!

Продам отличний дом смт. Александровка!

Продається будинок в смт Олександрівка Вознесенського району.Розташований у тихому зручному місці,поблизу інфраструктури .В 5-15 хв.ходьби є магазин,аптека,автобусна зупинка,дитячий садок та школа.Просторий двір з можливістю пристройок,який має дві забудови: хату на дві кімнати з верандою,газове опалення.Кухню на три кімнати,пічне опалення.Невеличку літню кухню з газовою плитою,два погріба,літній душ та хозпостройки.Вулиця асфальтована.Неподалік річка.За всіма питаннями дзвоніть по телефону,домовимось.

власник
Продається будинок в смт Олександрівка

Дача (кооператив Майський), Олександрівка. Два рівня, 3 спальних місця, камін, електричний котел, двотарифний лічильник. Побудована баня, закуплено обладнання, але ще не встановлено. Залишилося оздобити подвіря під свої бажання.

Дача (кооператив Майський)

Продаж 2 обєднаних ділянок загальною площею 2,250 м2. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ГАРНИЙ ТОРГ З 3 будинками та господарськими будівлями. Газ , вода централізована, мережа 380. Опалення 2 будинків водяне ( газовий котел). Розташування на перехресті з зручним заїздом на територію , підійде для стоянки велико габаритного транспорту (1470 м2) Річка Південний Буг 240 м. Господарські приміщення під не великі склади або для підсобного господарства Магазин 340 м До Вознесенська та Південоукраїнська 15 хв .

власник
Продам 2 суміжні ділянки з будинками. .