с. Озерна Білоцерківський район, Київська область. Здаємо в оренду будинок з меблями та технікою. Будинок доглянутий, чистий; по місцевому - район радгоспу, колишня вулиця Радгоспна - Перковського). Будинок цегляний, всередині з рякушняка (дуже теплий). Будинок має площу 64 метри, веранду, коридор, кухню, санвузол, 3 кімнати, кладовку, Опалюється будинок газовими конвекторами та грубкою на дровах; вода централізована, підігрівається бойлером; каналізація - вигрібна яма. На території двору є сарай, заїзд для авто ззаду будинку, до будинку висипана тверда дорога, відстань від Площі Свободи до будинку 28 км. Ціна 3500 + комунальні платежі АН "Біла Церква», Наталя +38********20.

Оренда будинку. с. Озерна Білоцерківський район.

Продаю житловий будинок в селі Озірна загальною площею 70 м2 : 2 житлових кімнати, кухня, коридор та веранда. Біля будинку є сарай, погріб, колонка. В будинку косметичний ремонт, пічне опалення. Територія подвірʼя огороджена, є сад з фруктовими деревами і квітником, город. Постійно їздить транспорт до Білої Церкви. Ділянка землі 12,5 соток. Будинок та земля приватизовані. В ціну входить: дім, земля, меблі. Чудовий підійде як для літнього відпочинку, так і для постійного проживання. Продаж від власника. Якщо виникли додаткові запитання , або потрібні додаткові фото пишіть в ОЛХ повідомлення.

власник
Житловий будинок з ділянкою

Продаю будинок з усіма зручностями! Від власника!Рієлторів просимо не турбувати. С. Озерна, Білоцерківського району, Київської області. Загальна площа 100м², на ділянці 30 соток. Будинок побудований у 1976 році з саману та обкладений цеглою. У будинку 5 кімнат, 3 з яких окремі. Веранда в будинку має 2 входи, один з яких виходить до господарських споруд. На території ділянки розташовані: сарай, гараж, літня кухня, погреб та котельня. Є колодязь. У веранді розташовані: санвузол з ванною, маленька кухня та кладова. Будинок має альтернативне опалення газом. Також є твердотопливний котел. Лічильник 3 фази. Присутній великий, молодий сад, в якому знаходяться приблизно 40 фруктових дерев. На вулиці - літній душ та місце для відпочинку. Будинок призначений для проживання людей, які люблять землю та господарювати. В сараї та прибудові можна утримувати тварин і птицю, є клітки для кролів. На ділянці є сіновал з шиферу. Дві бетоновані ями для кормів, дровник. В селі ровинена інфрастуктура. Є школа та дитячий садок. Працюють кілька сільськогосподарських підприємсв, серед яких підприємство по виготовленню металоконструкцій. Багато магазинів, кафе. За 20 кілометрів від села знаходиться місто Біла Церква. Транспортне сполучення з містом хороше. Маршрутки їздять з періодом в одну годину. Найближча зупинка та магазин всього за 200 метрів від будинку.

власник
Продаж будинку у с.Озерна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

С. Озерна. Білоцерківського району. 20 хв від Білої Церкви. Будинок цегляний , має два входи. Загальна площа 96м² , житлова - 67м². Має 4 кімнати (2 прохідні), 2 коридора , сіни, веранда, кухня, санвузол. Вікна металопластикові. В будинок заведені вода та каналізація. Опалення Індивідуальне газове. Земельна ділянка 30 сот. Також на подвірї є гараж, літня кухня, сарай, підвал, жомова яма. Поряд з будинком зупинка автобуса. Від центру 10 хв ходьби.

Будинок в Озірному

Продам будинок в селі Озерна(сах/завод) Білоцерківського району. Окремий будинок глинобитний,обкладений цеглою,в жилому стані,газифікований,газовий та твердопаливний котли. В будинку 3 кімнати,високі стелі,кухня,коридор,веранда(з погрібом), загальна площа 74кв.м. Залишаються меблі і техніка,є лежанка. Також є багато дрів і вугілля. В подвірї є літня кухня,сарай,погріб,криниця з насосом. Ділянка 17 соток,навпроти великий беріг,поруч 3 ставки,зупинка громадського транспорту,два магазини. Забор із металопрофелю. Можливо зразу заїхати і жити. Город вже посадили - на осінь буде врожай! 15 000 $

Продам будинок в селі Озерна

с. Озерна Білоцерківського району Київської області. Пропонуємо до продажу будинок та земельну ділянку розміром 40 соток (приватизована), ( по місцевому - район радгоспу, колишня вулиця Радгоспна - Перковського). Будинок цегляний, всередині з рякушняка (дуже теплий), побудований в 1970 році, дах двохскатний під шифером. Будинок має площу 64 метри квадратних, веранду, коридор, кухню, санвузол, 3 кімнати, кладовку, при потребі яку можна переобладнати в кімнату або збільшити ванну кімнату; вікна, двері внутрішні та вхідні, підлога, перекриття будинку дерев’яні; поли на кухні в кахлях, в двох кімнатах забетоновані + ламінат; стіни поклеєні шпалерами. Опалюється будинок газовими конвекторами та грубкою на дровах; вода централізована, підігрівається бойлером; каналізація - вигрібна яма. На території двору є сарай, заїзд для авто ззаду будинку, до будинку висипана тверда дорога, поруч є дитсадок, магазин, проживають привітні сусіди. Село сучасне, розвинуте, працює промисловість на території цукрового заводу, міні завод по металу, цех по вирощуванню грибів та ін... В селі своя територіальна громада, пункт охорони порядку, лікарня, школи, дитсадки, базар, магазини, будинок культури. Зручне сполучення з м. Біла Церква, через кожну годину ходить маршрутка, проходять маршрути на Тадіївку, Ставище, Старий Кривець через Торчицю, відстань від Площі Свободи до самого будинку 26 км. Перша маршрутка з БЦ відправляється в 5,50 год, остання в 18,50год.; перша маршрутка з села відправляється на місто в 6,30 год, остання в 19,50 год. На території села є великі ставки з лебедями та зонами відпочинку, недалеко від будинка є ліс. Документи готові до продажу. Ціна 15000 доларів. Ексклюзивний представник продавця - Агенція нерухомості "Біла Церква, Наталя +38********20.

с. Озерна Білоцерківський р-н Київська обл. Продаємо цегляний будинок.

Продаж садового будинку в селі Озерна неподалік від озера ,де можна рибалити, купатись та відпочивати Білоцерківський р-н.Київська обл Ціна: 8000$ Пропонуємо вашій увазі садовий будинок з українською душею. Є баня, літній душ, колодязь. Є молодий садок, плодові кущі, ростуть квіти що по дає дачі свого неповторного колориту . До Білої Церкви 18 км , до м.Київ 130 км . Будинок загальною площею 40 м . Дві кімнати. 7 сотих під будівництво приватизована 8 сотих город (кадастр)через участок Будинок одноповерховий, цегляний . В даному будинку відчувається домашній затишок, тиша, спокій. Спів пташок, мальовнича природа вас закохає в себе з першого перегляду. Цікаво ? Телефонуйте: 09******91 -Світлана Агенство Нерухомості Дім Мрій.

Продаж будинку в селі Озерна

Продаю будинок в самому центрі села Озерна Київська область, Білоцерківський район. Загальна площа 51,6 м2, 3 окремі кімнати, коридор, окремий санвузол. В подвірї знаходяться підсобні приміщення, погріб, сад з фруктовими деревами. Земельна ділянка 19 соток, приватизована, держакт. У наявності власна скважина 50 метрів, септик, опалення пічне, нова груба, підлога лінолеум, ковролін. Вулиця газофікована. Броньовані вхідні двері, МПВ. При продажу залишаються всі меблі. Чудова інфраструктура, будинок в самому центрі села, поруч є 3 магазини ,аптека, сімейна лікарня та зупинка громадського транспорту, відділення пошти. При продажі залишаються всі меблі Ціна 22000$ ( торг на місці) Продаж від власника

власник
Продаю будинок в селі Озерна Білоцерківського району Київської області

Пропонуємо вам придбати ч/б в мальовничому селі Озерна Білоцерківського району... Складається з 2-х кімнат, кухні-18 кВ.м, с/в разом...Доглянута, в тихому місці, поруч озеро для риболовлі...Всі комунікації...За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******65 Наталія АН Ніка

Продаж ч/будинку в с.Озірно..

Затишний будинок у мальовничому селі Озерна, Київська область: Загальна площа будинку: 67 м² Кількість кімнат: 2 Поверховість: 1 Площа ділянки: 6 соток (600 м²) є кадастровий номер Тип будинку: Частина будинку Тип стін: Цегляний Тип покрівлі: Шифер Санвузол: Суміжний Опалення: Індивідуальне газове Ремонт: Житловий стан Комфорт та зручності: Меблювання: Вже наявне Побутова техніка: Пральна машина Плита Мультимедіа: Супутникове ТБ Комфорт: Сад, город, гараж, ванна Комунікації: Водопровід: Центральний Газ: Проведений Каналізація: Септик Електрика: Підключена Відстань до найближчого міста: До 20 км Продається частина будинку в селі Озерна, що входить до складу Маловільшанської сільської громади Білоцерківського району Київської області. Це місце, де зливаються природна краса та комфорт сучасного життя. Розташований на мальовничому пагорбі, цей будинок знаходиться поруч із озером і річкою, що робить його ідеальним для спокійного та затишного життя. Будинок має зручне планування, включаючи дві просторі кімнати, веранду, прихожу, кухню, суміжний санвузол і кладовку. На подвір’ї розташовані літня кухня з погребом, гараж і сарай, що створює додаткові зручності для власників. Ця частина будинку є частиною спільної будівлі на три власника, але має окремий вхід і власне подвір’я, що гарантує приватність та незалежність. Будинок підключений до всіх необхідних комунікацій: електрика, газ, власний септик та централізоване водопостачання. Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортне житло в гармонії з природою, не втрачаючи при цьому доступу до всіх необхідних міських зручностей. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чарівного будинку в одному з наймальовничіших куточків Київської області! Комісійні Агентства Нерухомості сплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для наших клієнтів безкоштовно! З повагою АН «Ideal Home» Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-939-106-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продам частину будинку  Озерна,   Київська область

Будинок в с. Озерна, 18 км від Білої Церкви, розташований в затишному місці неподалік центру. Будинок побудований з саманних блоків, обкладений цеглою та утеплений ззовні, покритий металочерепицею. Загальна площа будинку 82 м2, включає в себе: три житлові кімнати 18 м2 +14 м2 + 12 м2; простору кухню 12 м2, санвузол, вітальню, коридор, веранду та котельню. Висота стелі 2,90 м. Комбіноване опалення 2-контурним газовим та твердопаливним котлами, вода з власної свердловини, всі зручності в будинку. Будинок у відмінному стані, виконано сучасний ремонт з використанням провідних технологій та якісних матеріалів. Будинок повністю укомплектований меблями та оснащений технікою провідних світових брендів. Земельна ділянка 16 сот огороджена по периметру, з виходом на 2 сторони та автоматичними воротами. На ділянці також розташовані літня кухня, сарай, погріб та сад. Зелені насадження є справжньою окрасою ділянки та створюють гармонію навколишнього простору з будинком. Частину двору викладено тротуарною плиткою, є стоянка для автомобілів. Доброзичливі сусіди. В селі функціонує школа та дитсадок, є магазини, автозаправка, кав’ярня, медпункт, озера. Вартість- 80000д. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія-

Чудовий будинок в мальовничому с. Озерна