Продам 2-кімнатну квартиру з меблями та капітальний гараж. Кімнати та санвузол розділені. Отоплення індивідуальне - газове, газ - лічильник, вода привозна - басейн з насосом, вікна металопластикові, балкон засклений металопластиком. Квартира знаходиться в центрі Нової Одеси - у п*яти хвилинах від місцевого базару, магазину АТБ, більшості магазинів, аптек і банків. Школа, дитсадок, парк і автовозкал в десяти хвилинах ходьби. Вартість 16000$. Звертатися за телефоном - 09******94 Яна.

власник
Двокімнатна квартира

Продам дом в районе Сперидоновка улица Космонавтов 83,шикарное место под ведение сельского хозяйства,участок около 25 соток,Возможен обмен на авто,или трактор

власник
Продам дом в Новой Одессе

Будинок з діючим магазином, знаходиться в центрі міста, поруч школа, дитсадок, автостанція, супермаркет АТБ, аптеки, центральний ринок. Будинок новий, стан відмінний, всі зручності. Комунікації: електрика, скважина, газ. Дуже теплий. Ділянка приватизована, оформлений кадастровий номер. Металопластикові вікна, двері. Також є госп будівлі, підвал, склад 200 м2, навіс для грузової машини з окремим заїздом. Телефонуйте!

власник
Продажа дома в центре города Новая Одесса, Николаевская область
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Жить на квартиру не берем! Только покупка дома. Дом в городе Новая Одесса, Николаевская обл. Расстояние Новая Одесса – Николаев 40,3 км. Угловый дом , на улице Независимости.Есть гараж 36 км (каменный ,крыша Шифер) внизу подвал. Огород в 9 соток. Стены каменные . До школы 15- 20 мин. В городе есть две школы , два маркета Атб и Аврора,Ева есть другие магазины. Есть рынок Альянс,Днипро М - детская площадка с рынком, есть парк в центре города.Есть Новая Почта и Укрпочта .

власник
Продам дом в городе Новая Одесса Николаевская обл ул Независимости

Можливий обмін на квартиру в Центрі міста.Продаю будинок по вулиці Декабристів,світло,газ,піч,кондиціонер,телебачення т2 та супутникове,інтернет хом нет!Туалет,Ванна,вода в домі .Центральна вода до басини 2 рази в тиждень.Гараж з ямою ,підвал та хоз постройки,басейн для полива огороду,виноградний сад,та полісадники з квітами!Металопластикові вікна,дім на два виходи і двір на два виходи!звертайтесь у приватні смс!Торг в розумних межах також обговорюється.Фото ні,огляд зі згодою двух сторін!

власник
Продаю Дім  Район Лікарня обмін Квартира в Центрі

Продам будинок або поміняю на квартиру в м. Нова Одеса, є невелкий город, госпбудівлі, свердловина, металопластикові вікна, гарне місце для ведення домашнього господарства. До центра 20 хвилин ходьби.

власник
Продаю будинок в м. Нова Одеса

Продам будинок в м. Нова Одеса, вул. Зарічна 3. Будинок площею 120 кв., площа ділянки __ соток обнесена цегляним забором. 4 кімнати, санвузол/душ/сауна, веранда, газове опалення з водяним насосом, металопластикові вікна, решітки на вікнах, оздоблення «короїд», свердловина, гараж, хоз приміщення, літня кухня, літній душ та туалет, велике горище. Встановлена супутникова антена, газова колонка на воду, кондиціонер. Будинок продається з деякими меблями. На ділянці росте виноград, є місце для городу та розведення невеликої домашньої худоби Деталі за телефонами: 05********48 09********58 Наталія

власник
Продам будинок 120 кв Нова Одеса

Продаётся дом в центре г. Новая Одесса. Проведен газ, электричество. Есть канализация, бассейн для питьевой воды

власник
Продается дом в центре г. Новая Одесса

Продається 2х кімнатна квартира з у/з у центрі міста Нова Одеса.Утеплена, індивідуальне опалення та водопостачання,власна басейна на 5 куб, підігрів полів,поміняні всі вікна та двері, нова сантехніка та система опалення,велика лоджія 1,5*5м., частково з меблями та побутовою технікою. Ціна квартири 22000$.реальному покупцю гарний торг.Не потребує вкладень.Заходь і живи. Можливий обмін на невеликий будинок з у/з.Всі подробиці за телефоном 06******72

власник
Продам 2х кімнатну квартиру м. Нова Одеса або обмін на  будинок

затишний будиночок з газовим та пічним опаленням, що вимагає косметичний ремонт, невеликий гараж з підвалом, є літня кухня, сараї і город, зручності у дворі

власник
Затишний будинок, Нова Одеса

Продам будинок в Новій Одесі 120 квадратних метрів біля лікарні! Будинок з ремонтом, має 2 входи можливе проживання дві сімʼї залишаються холодильник, пральна машинка, 2 бойлера шафи, дивани. Великий гараж з ямою, огород 4сотки, молодий сад!

власник
Продам гарний будинок в Новій Одесі

Сеславенского 24 КВ 14 2 етаж солнечная сторона

власник
Продается квартира двухкомнатная в-у

Продаю дом в центре за 13000 тысяч доларов.Общая площадь участка 13 соток,площадь дома 80кв.м.В доме остается вся мебель которая есть,шкафы,столы ,тумбочки.В доме 3 комнаты и кухня. Есть подвал и два сарая.Есть свет,газ,интернет,а также две рабочих печки.Дом на два входа.Не сдаем.Есть молодой сад.

власник
Продам дом в Новой Одессе

Житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами.Опалення є,газопостачання є,електропостачання та освітлення є,вода проведена.Також в дворі є гараж,літня кухня,веранда,погріб,сарай.

власник
Житловий будинок садибного типу

Продам будинок в новой Одесі Біля лікарні з усіма зручностями Недалеко від центру міста,поруч лікарня, магазин, аптека та інше. Опалення газовий котел, пральна машинка, холодильник болер, каналізація, Великий просторий двір, є гараж на дві машини,подвал , літній душ, туалет. Є невеликий доглянутий город, великий молодий сад,виноградники. Будинок продається з меблями .

власник
Продам будинок в новой Одесі

Адреса: вул. Джерельна, 45 Основні характеристики: - Загальна площа ділянки: 6 соток - Будинок: 139 кв.м. - Літня кухня: 60 кв.м. - Господарські будівлі: 40 кв.м. - Підвал: так Інфраструктура: - Колодязь на ділянці - Літній душ і туалет - Невеликий городик - Газ - Свердловина - Косметичний ремонт, готовий до заселення. Зручності в будинку: - Туалет і ванна всередині будинку - Бойлер - Вода проведена - Меблі та техніка: будинок продається з усіма меблями та технікою, готовий до заселення Переваги: Цей просторий будинок з літньою кухнею та господарськими будівлями ідеально підійде для великої родини. Велика територія дозволяє займатися садівництвом та городництвом, а наявність колодязя і свердловини забезпечують постійний доступ до води. Літній душ і туалет на вулиці створюють додатковий комфорт в теплу пору року. Підвал дозволить зберігати запаси та консервацію. Наявність газу і проведення косметичного ремонту значно спрощують процес заселення. Будинок оснащений усіма необхідними зручностями, включаючи туалет, душ, бойлер та водопостачання. Продається з усіма меблями та технікою, що робить його ідеальним вибором для швидкого переїзду. Будинок розташований в затишному і тихому районі Нової Одеси, що забезпечує спокій та приватність, водночас недалеко від необхідної інфраструктури. Контактна інформація: Для додаткової інформації та огляду будинку телефонуйте за номером: +38********49. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового будинку в мальовничому місці! Зателефонуйте вже сьогодні!

власник
Продається будинок з ділянкою в Новій Одесі!

Продам доглянутий будинок в місті Нова Одеса!!!! Будинок має коридор, 3 спальні, зал і велика прохідна кімната . Літня кухня ( житлова ) розділена на 2 кімнати та ванна , має пічне та газове опалення. На присадибній ділянці є господарські приміщення, літній душ, туалет, гараж і підвал .

власник
Продам будинок

Продам дім у Новій Одесі 4 жилі кімнати , ванна(бкз туалету) , 2 коридори . Великий город , гараж з ямою , сараї для хазяйства ,криниця 5хв від магазину , хвилина від садочка , до центру 10 хв на маршрутці вул Репіна За ціну можемо домовитися Звертатись за номером 06******43 - Марина

власник
продаю дім у Новій Одесі

Приватний будинок по центральній вулиці. 3 кімнати, окремо літня кухня та ванна. Туалет на вулиці. Вода привізна. Опалення газове, індивідуальне. Є всі необхідні меблі, холодильник, телевізор.

власник
Продається  будинок в м. Нова Одеса

Продам 2-х комнатную квартиру под капитальный ремонт, первый этаж можна под пристройку, есть собственный колодец во дворе, все документы на квартиру в полном порядке .Реальному покупателю возможен торг.

Продаеться квартира

Продам 5/6 будинку в центрі Нової Одеси, вул. Пушкіна 59 Готові розглянути виплату частинами. Реальному покупцю - торг. Загальна площа 67,8 м.кв. Площа ділянки 9,28 сот Є всі комунікації: газ, світло, вода - басина + мотор з подачею в будинок. Опалення в будинку: газовий котел та пічне опалення. Асфальтована вулиця. Центр - 650 м, Всі питання по тел

власник
Продам 5/6 будинку, розглянем на виплату. Центр, вул. Пушкіна 59

Продаю житловий будинок. м. Нова Одеса, вул. Спаська (Чапаєва), поряд Новоодеська ЗОШ # 1, магазини , гарна транспортна розвʼязка. В будинку є 3 кімнати, кухня, ванна, частково меблі. На території двору є басина, гараж з оглядовою ямою, підвал, підсобне приміщення, туалет, літній душ. Комунікації : світло, газ, вода. М.т 09******97, 06******57

власник
Продаю будинок м. Нова Одеса

Дача розташована за с. Слівіне. Проїзд зручний - кожну годину з міста Миколаєва ходить автобус/маршрутка. Участок - 8 соток, є місце для вирощування овочів, квітів, сад, виноградник. Своя свердловина. Газ балонний. Всередині є все необхідне для літнього відпочинку або тривалого проживання - меблі, посуд, білизна, проста техніка.

власник
Продається дача в к "Берізка" (Слівіно)