Продам будинок у селі, потрібен ремон (77 кв.м. ) є інші будівлі та земельна ділянка (20 соток) в с. Мисайлівка Богуславскій район Киевска обл., 100 км від Києва. Поряд ліс та річка - 25 метрів ліс (гриби, ягіди - суниця , ожина й інші), а з іншої сторони, у низу ділянки - 90 м тече річка РОСЬ - рибаловля й відпочинок. Є можливість тримати власну лодку на річці. Крім того при кінці ділянки, не доходячи річки є джерело води і там є невелика копанка (але потрібно чистити), ставок, рибка до столу на кожний день. Будинок цегляний. Опалення газове (котел), но є й піч, лежанка та груби для альтернативного опалення дровами. Газ природній є у будинку та літній кухні, є газові плити. Також є гараж й капітальний льох (погреб) з каменя, вхід по ступеньках окремий. Є коло дома колодязь. Вода: чиста, прохолодна, на смак добра. Дорога до ділянки асфальтована. Місце розташування відмінне для проживання й відпочинку, річка й ліс поряд. На ділянці є город, є місце під сад, також є своя копанка (міні ставок, є можливість розширити, місця вистачає). Свіже повітря ( на відміну від міської забудови), відмінна атмосфера, особливо для дітей. Можливий торг.

власник
Будинок участок дача Київська область на березі річки

Продається будинок. В центрі села, поряд є магазин, недалеко школа, садочок та ін. За 5 км.знаходиться місто Богуслав. Більше інформації за телефоном 09******50 Олександр. Ціна 10000₴

власник
Продаж будинку Київська обл. Обухівський р-н. с.Мисайлівка

Продається будинок в с.Мисайлівка, Київської обл. 80 кВ.м, 7300у.о. Цегляний будинок з газовим та твердопаливним опаленням, 3 кімнати, кухня, 2 коридори та кладова( можна перепланувати під ванну кімнату), також є піч та лежанка. Колодязь, вигрібна яма, присадибні забудови, гараж. 30 соток (приватизовані) Добрий підїзд до будинку, поряд, магазини, ліс та озеро, 1км до р.Рось.

власник
Будинок в с.Мисайлівка Київської області
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок та ділянка в с. Мисайлівка на вул. Ярі. На ділянці знаходиться старий будинок. При необхідності, в будинку ще можна проживати - є електрика,  пічне опалення. Город 30 соток. На вулиці поруч колодязь. Ділянка вдало розташована. Всього в 5 хвилинах ходьби озеро поруч ліс, далі - Свято-Преображенський храм. Вся необхідна інфраструктура поруч.

власник
Продається дача, будинок під Києвом з ділянкою в с. Мисайлівка

Продається будинок в с.Мисайлівка.05******03.В будинку є газові конвектори,грубка і лежанка.Решітки на всіх вікнах,тому будинок можна використовувати,як дачу.Біля будинку є старий будинок.Санвузла не має але є приміщення де планувався санвузол.В дворі є колодязь,гараж,в гаражі підвал.Тел.05******03.

власник
Продається будинок.

Продається 2-пов. будинок в селі Мисайлівка. Будинок 1997 року, цегляний, облицьований плиткою, дах шифер. Загальна площа будинку – 67 метрів. На першому поверсі передпокій-балкон, спальня, санвузол, в якому знаходиться газовий котел, їдальня та кухня. На другому поверсі коридор, 2 спальні, санвузол та просторий балкон. Вода в будинок не заведена, потрібно підключати насосну станцію, всі труби проведені та підготовлені. Біля будинку колодязь. Газ - вулицею, в будинок також не заведений, хоча є газовий котел і все підготовлено до газифікації будинку та водяного опалення. Є дровяна піч-лежанка. Електрика 3 фази. Город займає близько 13 соток. На ділянці багато господарських будівель: великий 2-поверховий сарай, альтанка, льох, 2-поверховий гостьовий будиночок з каміном, невелика лазня, гараж. Усамітнене і дуже мальовниче місце. Поблизу безліч ставків, ліси, горбиста місцевість. До Богуслава 5,5 км., до Києва 125 км.

Двоповерховий будинок с. Мисайлівка Богуславський р-н.

Продається будинок с. Мисайлівка, Богуславський р-н. Будинок 1995 року, цегляний, обкладений плиткою, дах шифер. Загальна площа будинку 105,6 м.кв, 4 кімнати, кухня, веранда, коридор та суміщений санвузол. Стелі 2,85 м. Гарний ремонт. Металопластикові вікна. Вода із власної свердловини, опалення – газовий котел. Є також дровяні груба і велика лежанка. До будинку примикає просторе опалювальне господарське приміщення площею 81,7 м.кв. У ньому знаходиться літня кухня, великий льох, кілька приміщень для худоби, сарай, а також просторе накриття, в якому можна навіть влаштовувати багатолюдні свята. Ділянка 45,4 сотки. Земля - ​​родючий чорнозем. Прекрасна природа. Чудова пропозиція для великої та дружної родини, яка цінує комфорт та чисте повітря. До річки Рось 1,5 км. У селі добре розвинена інфраструктура. До Богуслава менше 3 км, до Києва 127 км.

Просторий будинок в Мисайлівці Богуславського р-ну