Продається будинок, дача недалеко від Києва в садовому товаристві, Красний Ріг Бородянского района. 40 км від КП по Варшавському шосе, 12 км від пмт. Бородянка. З Києва від метро Святошино ходить пряма маршрутка. Будинок цегляний, капітальний площею 72 кв.м, два повноцінні поверхи, високі стелі, бетонні перекриття. Три кімнати (не прохідні), коридор, кухня. Є камін, піч, груба для опалення. На першому поверсі виконаний ремонт, на другому одна кімната під чистову, інша після будівельників. Кахель, деревяна вагонка, металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Ділянка 12 соток правильної форми, приватизована. На ділянці є скважина. Тихе та затишне місце для відпочинку, гриби, рибалка. Ліс за ділянкою, до озера 100 м. Ціна договірна. Власник.

Будинок, дача, ділянка 12 соток, недалеко від Києва, Бородянка

Продам земельну ділянку з дачним будинком. Київська область, Бородянський район, с. Красний Ріг, садове товариство «Тайга», 12 соток, земля приватизована, кадастровий номер 3221088600:04:003:0224. На ділянці є електрика, вода, свердловина 17,5 метров, будиночок з ремонтом 24 кв. метри з окремою кімнатою, кухнею і прихожою. Вода в будинку. Велика піч. Також є господарські споруди, плодові дерева та кущі. Чудове місце в оточенні лісу, поруч озеро, до Києва 50 кілометрів.

Бородянський район, с. Красний Ріг,  садове товариство «Тайга»

Продам цегляний садовий будинок. Київська область, Бородянський район, с. Красний Ріг, садове товариство «Озерний», вулиця Озерна, 12 соток, земля приватизована, кадастровий номер 3221088600:04:003:0396. На ділянці є електрика, вода(свердловина),вода для пиття. Гараж для машини. Будиночок 45 кв. метрів з окремою кімнатою, кухнею і прихожою. Є діючий камін і груба для опалення. На другому поверсі велика кімната з балконом. Меблі і обладнання залишаються. Також є господарські споруди, плодові дерева та кущі. Чудове місце в оточенні лісу, поруч озеро, до Києва 50 кілометрів. Продаж через агентство. Комісія 500 долларів

Цегляний садовий будинок. Бородянський, с. Красний Ріг,  с/т «Озерний»
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаються дві земельні ділянки з садовим будинком, в садовому товаристві "Озерний" в селі Красний Ріг, Бучанський (колишній Бородянський) район, Київська область. Цегляний садовий будинок загальною площею 73.4 кв.м., житлова площа 34 кв.м., в хорошому стані. Грати на вікнах, сигналізація підключена до Державної охорони. Пічне опалення. У дворі капітальний цегляний гараж. Приміщення для душу. Туалет у дворі. На ділянці скважина 55 метрів і колодязь. Дві земельні ділянки площею 15 соток, фасад 50 метрів. В глубину 30 метрів. Два заїзди (двоє воріт). По фасаду новий паркан та ворота з профнастилу. Живописна природа, озера і ліс 150 метрів від ділянки. Поруч ставки, ліс, річка Здвиж. До Києва 55 кілометрів, до Бородянки 20 кілометрів. 25000 у.е. Документи готові для укладення угоди купівлі-продажу.

власник
Продається будинок з двома земельними ділянками