Продається хороший будинок в м.Корсунь-Шевченківський, вул.Макаренка. Будинок в жилому стані. В будинку є газ. Будинок теплий. Як альтернатива є й пічне опалення. Біля будинку родючий фруктовий сад. Також є посадова ділянка. Земельна ділянка 6соток. Біля будинку є магазини, школа, садочок, аптека, АЗС. Швидкий та зручний виїзд до м.Черкаси. Ваптість: 7 900$ Послуги агентства з покупця 500$ Оформлення (нотаріус, податок) по домовленості. Дзвоніть. Записуйтеся на перегляд.

Макаренка, 1

Продам будинок в місті Корсунь-Шеченківський вулиця Чапаєва (Правобережна) 184 (центральна асфальтована вулиця міста). Ідеально підійде для дачі та відпочинку на природі а також для проживання . В будинку є газове опалення (конвектор) у дворі скважина, заведена електрика. Розташований на земельній ділянці площею 15 соток. (5 соток будинок із садом, 10 соток город). Від будинку до річки Рось 80 метрів (РЕАЛЬНИХ).

власник
Продам будинок в місті Корсунь-Шевченківський

Не здаю. Продам, глинобитный дом площадью 32.2 кв. метра, жилая- 17,1 кв. метра….Общая площадь участка- 12,7 сот (огород- 10,4 сот). Газа нет, но на улице проведен, проходит сразу же возле участка. Туалет на улице. Вода во дворе ( кран). Во дворе есть погреб, 2 сарая. Все приватизировано !!!. До Ж.Д. вокзала, автобусной остановки и магазинов- 3 минуты ходьбы.

власник
Продам дом Корсунь-Шевченковский
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом находится в живописном месте в 5 километрах от центра Корсунь-Шевченковского,140 км от Киева,60 км от Черкасс. Асфальтированный подъезд,улица газифицированная,во дворе есть гараж 8×4 и большой погреб 25кв.м ,дом утеплен керамзитом.В доме 3 уровня 2 этажа + цокольный этаж.В проекте предусмотрено помещение под зимний сад/аранжерею. Земля 17 соток приватизирована,проект на дом в наличии. Цена 38000$.

власник
Продам дом в живописном месте

Шукаєте тихе місце і в одночас поряд з гарно розвиненою інфраструктурою тоді це саме такий варіан.Поряд річка,ліс до ж/д вокзалу 350 метрів,вулиця асвальтована.В будинку є газ,вода,опалення великий зручний погріб.Черняхівського 8.

власник
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківський

Продам будинок, розташований на відстані 4 км. Від центру. біля будинку знаходиться город 20 соток, двір сам ще + 10 соток, нижче города протікає ставок, за ним ліс. Біля будинку знаходиться літня кухня, також є фундамент великий під сарай. Будинок складається з 3 поверхів:. 1 цокольний етаж в якому знаходиться великий гараж, підвальне приміщення, погріб, і ще 2 підсобні кімнати. 2 поверх повністю жилий з ремонтом і опаленням, великий зал, 2 спальні, кухня, ванна. 3 поверх не желий, але планіровка зроблена під 2 кімнати. Вулиця до будинку вся асфальтована, ходе міський автобус. Більш детально по телефону.

власник
Продам дом біля лісу

Продам чудову трикімнатну квартиру в найновішому (2005р.) будинку м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області по вулиці Ярослава Мудрого 85А (навпроти дитячого садка "Дружба"). Квартира знаходиться на другому із пяти поверхів. Є балкон та лоджія. Квартира підготовлена ​​ПІД РЕМОНТ ВАШОЇ МРІЇ, ПОШТУКАТУРЕНІ СТІНИ ПІСЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ! Є дозвіл на індивідуальне опалення. Підключено газ, водопровід, електрику. Є своя комора в підвальному приміщенні. Квартира приватизована, є всі документи, продаж безпосередньо від власника без комісій!

власник
Продається нова трикімнатна квартира

Квартира на пятому поверсі. Дуже гарний краєвид. Поруч школи, садочки, супермаркет, Нова пошта, залізничний вокзал, траса Київ-Черкаси. Будинок з червоної цегли 1988 року забудови. Електричне опалення. Можна встановити газовий котел. Проведено швидкісний інтернет. Деякі меблі і побутова техніка залишаються новому власнику. Можливий обмін на хату поруч з доплатою. Микола Євдокимович 05******60.

власник
3к квартира Корсунь-Шевченківський

Продається будинок в місті Корсунь-Шевченківський(Черкаська обл).Газ, вода.каналізація. Двір знаходиться біля річки Рось. У дворі є погріб,сарай,літня кухня. Деревяний будинок, обкладений цеглую і плиткою - теплий! В будинку 3 просторих кімнати, кухня,веранда. Вода колонка на території будинку,біля входу в будинок . Криниця на вулиці загальна. Опалення - газ,тверде паливо,електрика. Земельна ділянка 5 сотки.В межах пішохідної доступності - залізнична станція. Дім від власника. Розстрочку не надаємо! Прошу звертатись за всіма питанями до Юлії Ковтун - (06********76.

власник
Продаю дом в городе Корсунь- Шевченковський (ул.Черняховського 49)

Будинок та земля (город) приватизовані. Посаджений молодий сад (3 роки) власний колодязь. Всі старі дерева вирізані. Будинок розташований недалеко від мальовничого лісу та берегів річки Рось у місті Корсунь -Шевченківський, район лісгоспу. Наявні с/г приміщення. В дворі бетонні доріжки. Більш детально за телефоном.

власник
Продам дешево цегляний газифікований будинок

Продається будинок на тихій вул Корольова.До базару 10хв.до центру 20хв,В будинку є газ,вода,4 кімнати площею 77.4кв метри.В дворі 4 сотки городу,погреб,сарай ,знаходиться в мальовничій місцевості біля р.Рось.

власник
Продається будинок

Продається чудовий будинок в м. Корсунь-Шевченківський В домі є всі комунікації, газ, вода, світло. Велика земельна ділянка 10 соток. Будинок розташований по центральній вулиці міста. Поруч міська лікарня. 5 хвилин до центру міста. Поруч пляж

власник
Продаж будинку м. Корсунь-Шевченківський

Продаю просторий будинок з чотирма жилими кімнатами + санузел/ванна, кухня, простора веранда. В будинку вбудоване газове і пічне опалення. Ремонт охайний, деякі меблі та фурнітура залишаються. Можна заїжджати і жити. Біля будинку на величезному подвірї є споруда з підсобними приміщеннями та літня кухня, погріб, сад та город. В пішому доступі річка, ліс, школа, магазин та автобусна зупинка. Детальніше за номером телефону 06*********02.

власник
Продам будинок з величезним подвірям

3-х кімнатна квартира в мікрорайоні, по вул Ярослава Мудрого 133, 4 поверх, електричне автономне опалення з термостатом у кожній кімнаті, 3-х тарифний електричний лічильник, газовий лічильник; кондиціонер, ванна разом туалетом. Квартира тепла, світла та житлова.

власник
Продам 3-х квартиру у м. Корсунь Шевченківський

Продам будинок в тихому живописному місці. Поряд хвойний ліс, чисте повітря, річка, пляж. Будинок має три чудові кімнати, кухня, ванна кімната, скважина.На тереторії будинку є земельна ділянка, фруктові дерева які вже дають смачні плоди. Хороше місці як для постійного проживання так і для дачі. З хорошою транспортною розвязкою. Всі інші питання по телефону (38********77).

власник
Продам  півдвоповерхового будинку з власною земельною ділянкою.

Продам трьохкімнатну квартиру з індивідуальним опаленням,квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку, зроблений ремонт встановлені пластикові вікна, детальніша інформація за телефоном.

власник
Продам 3к квартиру

Срочно продам будинок у місті Корсунь- Шевченківський розташований на центральній вулиці Ярослава Мудрого 216 на рівненському учаснику 12 соток в будинку є пічне опалення підведене світло газ на території є можливість підключення колодязь ..поруч лікарня....усі деталі по телефону... для реального покупця реальний торг..

власник
Продам житловий  будинок

Продаж будинку (51 м2) за 1.5 км від центру міста. Будинок знаходиться на земельній ділянці площею 0.09 га. Поблизу Мартанський ставок. Магазини на відстані від 950 м. В будинку опалення газове та пічне. Колодязь в дворі Велике гарне дворище зі всіма необхідними надвірними спорудами: погріб, сараї, літня кухня (газифікована).

власник
Продаж будинку в місті Корсунь-Шевченківському

Продається будинок в центрі міста Корсунь-Шевченківський. У будинку чотири кімнати; кухня, санвузол, бойлер і є груба. Також є два види опалення: газове та твердопаливне (дровяний котел), центральне водопостачання та інтернет. Біля будинку знаходиться гараж, літня кухня, сарай, погріб, баня, літній душ та сад.

власник
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківському

Продається будинок в місті Корсунь Шевченківський, по вулиці Грабовського7 , в будинку газове опалення, підведена вода, будинок з новими євро вікнами та зателений,будинок 73 року, з документами все добре, є гараж погріб, літня кухня, сарай, земельна ділянка 5 соток. Будинок не далеко від центру та лікарні, поблизу річка та ліс. В будинку потрібно робити косметичний ремонт, ванна кімната не добудована. Реальним покупцям людський торг.За деталями дзвоніть на вайбер +38********96 Саша або на мобільний + 38********88 Даша

власник
Продається будинок

Продається земельна ділянка площею 1.6 соток із будинком 25 м2 По вулиці Росьова У будинку відсутні комунікації ,але проведена електрика ,опалення пічне . Потребує ремонту Документи оформлені та готові до продажу Реальному покупцю можливий торг Поруч знаходиться річка Рось (1 хвилина ходьби), парк ,магазини, аптека, школа. Телефонуйте у будь який зручний для Вас час ! Також можливий варіант довготривалої оренди Документи готові до продажу

власник
Оренда /Продаж  маленького  будинку

Продаю будинок, цегла обкладена плиткою. Є всі необхідні гос.споруди( гараж, літня кухня, 2 сараї), вода у дворі. Опалення газове, водяне. Знаходиться в р-н Залізничного вокзалу. Звоніть, 06******52 ,Ігор.

власник
Спішно Продаю Будинок.Корсунь- Шевченкiвський

Продам квартиру в районі з/д станції. Можливий продаж на виплату з першим внеском. Нова електропроводка, каналізація, водопостачання. Індивідуальне опалення. Безперебійне світло. Свіжий ремонт. Детальніше по телефону.

власник
Продам квартиру на виплату

Продається двоповерховий житловий будинок розміром 9х12м. на земельній ділянці площею 0,0572 га. Земля, будинок – приватна власність. У будинку: вода, каналізація, газ, електроенергія. На будинку "ламаний" дах, вікна - пластик, ванна кімната, туалет. Продається з усім майном, що знаходиться в будинку: меблі, килими (натуральна шерсть), холодильник, морозильна камера, мікрохвильова піч, побутове обладнання, посуд, текстиль. Опалення: газовий котел та другий котел – вугілля, дрова. Для другого котла заготовлено 3 тони вугілля (антрацит), 10 м3 дров. У дворі водяна колонка для домашнього господарства (поливу). На ділянці капітальні госп. будівлі: літня кухня, сараї, льох. На території ділянки: альтанка (лiтня бесiдка), клумби, фруктові дерева, ягідні кущi, город. Вартість: $28 000, торг доречний. Розташування: Черкаська обл., м.Корсунь-Шевченківський, р-н залізничного вокзалу. Контактний телефон: 09*********83 ЛІДІЯ. Для отримання додаткової інформації про будинок або для органiзацii огляду.

власник
Продаж будинку у Корсунь-Шевченківський
1 - 24 з 46 результатів

Географія Корсунь-Шевченківський