ПРОДАЖ будинку за адресою: с.Княжичі, СТ Ялинка, вул. Садова 6 На території ділянки розташовано: будинок (площею 85 м2), сарай-літня-кухня, вбиральня, альтанка, літній душ, колонка. Будинок 2-поверховий, в жилому стані. На 1-му поверсі -кухня, санвузол та вітальня; на 2-му поверсі 2 спальні кімнати та просторий балкон. Є підвал (гараж). В будинку проведений газ, вода та електроенергія. Лічильники на все встановлені. Також на ділянці є місце де можна вирощувати овочі (огород). Поряд немає активних доріг. Тихі сусіди. Надзвичайно зручна локація- до станції метро Лісова 10-15 хв на транспорті. Зручна транспортна розвязка - електричка та автобуси в напрямку Києва. Ідеальний варіант для життя в спокійному та зеленому місці, недалеко від інфраструктури Києва. Документи на будинок та землю оформлені! Перегляд у зручний для Вас час.

ексклюзив
Садовая, 6

Пропонуємо земельну ділянку у с. Княжичі СТ «Ялинка» 6 сот. Огороджена забором є свердловина, підключена електроенергія, є можливість підключити газ. На ділянці є дерев’яний сарай для приладдя, дубинок під ремонт, зелена територія багато фруктових дерев. Поручь ліс, озера, зупинка електрички. До метро Лісова 15 хв.

Лінія 3, 1

Будинок розташований в одному з найкращих передмість Києва. Відстань від с.Княжичі до центру Києва - 20 км. Триповерховий будинок 2003 року - з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа будинку- 357 м2. Площа ділянки - 18 соток Побудований з екологічно чистих матеріалів (будували для себе!). Стіни: гіпсоблоки+базальтова плита+штукатурка. 2 поверхи + цокольний поверх з сауною, басейном і технічними приміщеннями + гараж. Будинок розділений на 2 частини з яких - 1 це повноцінна 2-х кімнатна квартира, 2 - 1 поверх: велика вітальня з великим диваном і шикарним каміном, кухня - їдальня, на 2 поверсі - 2 просторі спальні, кабінет/гостьова і зона відпочинку! - автоматичний полив з краплинним поливом. - сад - барбекю - гараж Опаленя : 1 - пелетний, 2 - газовий/твердопаливний 3 - електричний. Для роботи циркуляційних насосів є безперебійне електроживлення. Гаряче водопостачання : влітку - геліосистема взимку - швидкісний водоводяний нагрівач від системи опалення з баком – накопичувачем 300 літрів Проведено комунікації: - 2 свердловини ,одна для будинку з водопідготовкою (промивання в автоматичному режимі), а друга свердловина для поливу з баком-накопичувачем 3 м.куб. - 3 насоси: на будинок, для бака-накопичувача та поливу. - електропостачання 3-х фазне, із стабілізаторами на кожній фазі. Вступний автомат 32А - каналізація автономна – септик з аератором + два відстійники та поле фільтрації. - на весь будинок двоблочна пожежно-охоронна сигналізація - оптоволоконний інтернет Розвинена інфраструктура, є супермаркет, дитячий садок, школа, великий Ресторанно-розважальний комплекс Княжий Двір, новий Фітнес Комплекс.

Дачна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Якщо Ви мрієте жити у великому, сучасному будинку. в тиші, поруч біля лісу та озера, але при цьому бути в гущі міста, тоді наша пропозиція для Вас. Пропонується шикарний, сучасний будинок у мальовничому селі Княжичі, яке розташоване 15 хв. від Києва. Площа ділянки: 10 соток . Загальна площа будинку з гаражем: 180 кв.м На першому поверсі є: - тамбур, коридор, гостьовий санвузол, кухня, вітальня з виходом на терасу. На другому поверсі: - коридор, санвузол та три спальні, балкон. Будинок маэ електрокотел на 12 кВт та бойлер на 80 л. На 1-му поверсі та на сходах тепла підлога, на 2-му поверсі батареї. Залита чиста стяжка, готова до укладання покриття. Стіни з гіпсової штукатурки, 2-й поверх з гіпсокартону. Горище утеплення мінватою. Будинок 2017 року будівництва, фундамент устоявся, без тріщин та інших вад. Підключено 16 квт. На ділянці свердловина із чистою водою. Ремонт зроблено на 70%, зроблено всі чернові роботи, Залишається лише поле для творчості майбутнього господаря з матеріалами оздоблення. Зручна інфраструктура: поруч садок, дитячий майданчик, мінімаркет і Фора. Також є спортивний центр з рестораном, секції для дітей та дорослих. Поруч біля будинку зупинка заг. транспорту. Відстань до обїзної Броварів 2км , До м. Лісова 15 хв на загальному транспорті . Будинок будували для себе якісно з любовю. Ділянка 10 соток, земля приватизована, будинок введений в експлуатацію, документам більше 3-х років. Чекаємо на ваші дзвінки.

можливий продаж по єОселя
Новоселов

Вашій увазі представляється 1 кімнатаня квартира, розташована на 2 поверсі, 2х поверхового будинку, по вул.Шкільна, в с. Княжичі, Броварського району, Київської області. У квартирі зроблено косметичний ремонт, встановлено двоконтурний котел, газова плита. Квартира тепла та затишна. Відповідний бюджетний варіант для парі чи молодої сімї. Біля будинку є комора та свердловина. До станції метро Лісова їхати 30 хв. ТОРГ

Шкільна, 7

Продається чудовий будинок в с Княжичі, Броварський р-н 190 м2 2010 р. без зайвого простору та максимально функціональний. На 18 сотках чудовий газон з поливом та тонка підбірка плодових дерев. Будинок має три чудові спочивальні, простору залу, гардиробну, кухню, два сан вузли, балкон та чудову терасу з зоною барбекю.З практичного, підвал (як бомбосховище) та гараж на одну автівку. З комунікацій -Септік переливний. -Свердловина 60м. -Газ природний. -Газовий котел\бойлер. Приємним бонусом для покупця буде гостьовий будинок 80 м2 2 поверхи. Працюємо по СПП.

Зелена

Продаж чудового будинку в передмісті Києва. с. Княжичі Площа 123м² з ділянкою 27 соток. Будинок цегляний, дуже теплий, світлий та затишний. На першому поверсі 4 кімнати, кухня, санвузол. На другому великий чердак. Встановлено новий котел, 2 бойлери. Проведено газ, воду та електроенергію, є свердловина. Лічильники на все встановлено. На території ділянки розташовано: будинок (площею 120 м2), гараж, літня-кухня, туалет, альтанка, літній душ, колонка. Зручне транспортне сполучення. Запрошуємо на огляд. Документи на будинок і землю оформлено.

Якова Залозного

Княжичі. Здам 1/2 будинку зі своїм окремим двором! Можна для 2-х військових. Хороший стан. Дві окремі кімнати, коридор, кухня, с/у, ванна кімната. Всі комунікації в будинку. Будинок укомплектований меблями та побутовою технікою ( холодильник, газова плита, газова колонка, пральна машина/автомат, телевізор і т.д.) Свій окремий двір. Територія огороджена забором. В дворі є парковка для автомобіля. Поряд зупинка, магазин. До Києва 25 хв. Ціна: 6 500грн..+лічильники. Фото реальні. Запрошуємо на перегляд. Є інші варіанти! Телефонуйте: 0972793043

Преображенська

Оренда будинку в селі Княжичі Броварського района Київської області. 20 хвн. до Києва і 5 хвн. до Броварів. В будинку 2 окремі кімнати. Газовий котел на опалення та гарячу воду. Вода проведена в будинок, також у дворі є колонка. У дворі багато плодових дерев, сарай, погріб. Ділянка має площу 21 сотка. З Києва їде пряма маршрутка.

Київська, 52/2

АКТУАЛЬНО! Тільки для поціновувачів комфорту та затишку! Пропонується в оренду сучасний двоповерховий будинок із дизайнерським ремонтом площею 280 кв. м. Будинок розташований за адресою Броварський район село Княжичі. Загальна площа 280 м. кв. Подивившись будинок, є впевненість у тому, що ви приймете рішення його орендувати, навіть якщо орендуєте на сезон, скоріш за все, що продовжите оренду. Захоплююся дизайном і функціоналом - приїжджайте і самі все побачите! На першому поверсі розташована простора вітальня, окрема світла їдальня, кухня, шикарна гостьова спальня, санвузол із душовою кабіною, тамбур із гардеробною і котельня. Усі меблі виготовляли за інд. замовленням, побутову техніку виключно від світових брендів. Другий поверх - це три спальні з виходом на балкончики, спальня батьків із великим зручним ліжком, зрозуміло з ортопедичним матрацом. Макіяжний столик для господині зі стильним красивим дзеркалом, два гардероби. Друга кімната - дитяча. Виконана в світлих тонах. Третя на даний момент як робочий кабінет але може бути використана як друга житлова кімната. просторий хол і шикарна ванна кімната на поверсі. Площа ділянки 20 соток. Є гостьовий будинок 100 кв. м. з просторою заскленою верандою. У гостьовому будинку одна спальня, вітальня з їдальнею і кухнею, санвузол із душовою кабіною, котельня, сауна з кімнатою відпочинку і своїм санвузлом. ( гостьовий будинок не здається, якщо оренда основного будинку буде на сезон) На терасі розташовано міні-кухню, санвузол із літнім душем, зону барбекю і відпочинку, басейн. Ділянка доглянута, ландшафтний дизайн, зелені насадження, доріжки вимощені гранітним каменем, автоматичний полив, газон. Територія і будинок повністю під охороною і відеоспостереженням. Своя свердловина, опалення (газовий конденсаційний котел, електричний котел), система очищення води, кондиціонери, супутникове ТБ, інтернет. Підїзд до будинку асфальтований.

Актуально! Княжичи, будинок зі всіма зручностями!

Дом 2-х эт. Есть генератор! Участок 5 соток. Фруктовый сад, ягодник. Газовый котел, скважина,. 1 эт.: гараж, бойлерная, кухня, гостиная, с/у. 2-эт: 3 спальни, гардеробная комната с/у. Двух спальная кровать, 2 дивана. Встроенная кухня, посудомоечная машина, бытовая техника.

можна з тваринами
Садова, 12

Продам двухэтажный недостроенный дом в Княжичах, ул. Королева, общая площадь 243 кв.м. жилая 83 кв.м. готовность 70%. Вода, свет. Газ можно провести. Гараж с ямой на 2 авто, можно под сто. Участок 16 соток. Тихое место, тупиковый проулок. Вопросы пишите на вайбер или олх.

власник
Продам дом Княжичи

продажа дома: отличная дача в садовом кооперативе “Ялинка” возле с. Княжичи. Броварской р-н, ул.Садовая 12. Год постройки: 2015 Без комиссии, продает хозяйка. Кол.комнат - 2 11 км. от Киева (ст. метро "Лесная") 25 мин. электричкой к метро "Выдубичи" двухэтажный кирпичный, утепленный. внутри обшит деревянной вагонкой, с наружной стороны - пенопласт-короед. дача находится в тихом, уютном и удобном месте. общество надежно охраняется. полностью пригодна для круглогодичного комфортного проживания. Участок – 17,8×29,5 (5,25 соток) Дом – 6,5×7,5 (48,75 м²) + пристроенная веранда (8,0 м²). заведенный газ. отопление – камин и газовый котел, чугунные радиаторы под каждым окном. своя новая скважина, вода заведена в дом. бойлер, ванная, туалет, стиральная машина. полы деревянные и кафель. рядом - рынок, магазины, парикмахерская, остановка маршрутки "Киев-Княжичи", и остановка электропоезда "Ялинка". рядом сосновый лес, канал, озеро. организованный вывоз мусора. электроэнергия – 9 КВТ. Коммуникаций в доме: - заведенный газ-отопление (камин и газовый котел) - чугунные радиаторы в каждой комнате-своя - печь буржуйка на первом этаже - скважина-водоснабжение заведено в дом - электроэнергия 9 КВТ - организованный вывоз мусора (каждый день) Удобства в доме: - душ-туалет-полы деревянные и кафель. бытовая техника: плита, варочная панель, холодильник, стиральная машина. мультимедиа: спутниковое ТВ, Wi-Fi, скоростной интернет, телевизор. комфорт: ванная, душевая кабина, терраса, камин, охраняемая территория, забор, ограждение, автонавес, беседка, мангал, подсобные помещения, сад, огород, цоколь, подвал все окна - стеклопакеты 7 шт, веранда - стеклопакеты . 1-й этаж: кухня 14 м², ванная и санузел совмещен 6 м², газовый котел и стиральная машина автомат 4 м². большая комната - 24 м² паркетный пол, шкаф-купе, круглый стол, семейная двуспальная кровать, диван, сервант, окно в сад и окно в палисаднике на улицу. 2-й этаж: большая комната - 24 м², компьютерный стол, 2 дивана, плетенный стол и 2 кресла. меньшая комната 8 м² с односпальной софой, книжными полками 8 шт, окном. Цокольный этаж с отдельным входом 2 бронедвери с улицы, 17.1 м². оборудованная комната для проживания. там находится камин, кафельный пол, виницианская штукатурка стены и отдельная кухонька, заведенная вода, рукомойник, небольшое окно. стол, шкафчик и двуспальный диван в цокольном этаже. Участорк усадьбы 5,65 соток огражден мет-проф. забором, ворота, калитка на замке, навес для 2-х автомобилей, туалет и летний душ. печь-барбикю, рядом стол и посудный шкаф, качель садовая с навесом, прекрасная зона для отдыха. хоз.сарай, дровник, беседка, к дому подходят твердые и асфальтированные дороги. Много разных фруктовых деревьев и кустов, как молодых, так и зрелых: орех, яблоня, алыча, абрикоса, вишня, шелковица и молодые саженцы: 5-ти летние 3 яблони, зимние сорта, 7 вишен, черешня, груша, яйва. посаженны 2-х летние саженцы киви 3 шт., хурмы 3 шт. и гранатового дерева 3 шт. виноградник (4 шт.) - оплетающий навес над столом для 12 человек. рядом порядочность и спокойные соседи. усадьба ограждена металлопластиковым забором по периметру, оконные ворота для машин и калитка на замке. при вьезде на улицу шлагбаум с пультовым управлением. дорога с асфальтным покрытием. остановка маршрутки от дома в 25 м. Звоните, смотрите, решайте, но не медлите. эта дача очень хорошая. удобна во всех отношениях.

власник
продажа дома в садовом кооперативе Ялинка возле с. Княжичи Бровары

Продам будинок в центрі села на десяти сотках приватизованної землі,в будинку є всі коммунікаціі,у дворі є літня кухня з грубоюта підведенним газом ,фотографіі реальні,додаткова інформація при зустрічі чи по телефону.Реальному покупцю гарний торг.

Продам будинок село Княжичі вул.Л.Українки.

Будинок 2019 року забудови. Площа забудови 221м.кв, загальна площа будинку 202 м.кв. виконані частково ландшафтні роботи. Встановлена вентиляційна установка з рекуперацією, розведені траси під кондиціонери. зроблена електрика. опалення електричне, тепла підлога перший поверх. детальна інформація за телефоном 09******24

власник
продаж будинку с.Княжичі вул. Незалежності, 12 Броварського р-ну.

Продается дом с мебелью и оборудованием в селе Княжичи Броварского района, ул.Киевская. 1эт. об.площадью 114,9м2. Земельный участок 17,68 соток. Участок огражден забором,. Своя скважина на воду. Индивидуальное газовое отопление, г/колонка, есть печь, ванная, туалет. Во дворе: сарай с летней кухней и печью, кладовкой, погреб, подсобные помещения, выгребная яма. Очень удобное месторасположение, 2 минуты до остановки общественного транспорта, магазин, Церковь, 12 километров к метро Лесная. Срочная Продажа! Без комиссии! Цена Договорная!

c.Княжичи, ул.Киевская Дом-115м2, уч.-17,68сот;все коммуникации, жилой

Продаж ділянки, Княжичі, вул. Преображенська, 25 соток. Ексклюзивний варіант з незвичайно широким фасадом і цікавої форми. В самісінькому центрі, але не проїзна вулиця. Поруч автобусна зупинка. На території будинок і господарчі будівлі. Є газ, світло, вода, вигрібання яма. Будинок цегляний і вкритий металочерепицею. Код об`єкту на сайті компанії: 21008

Земельна ділянка з будинком, Преображенська,  Княжичi

с.Княжичі, вул.М.Лагунової,будинок площею 77кв.м, три кімнати, в стані під ремонт. Земельна ділянка площею 25сот, огороджена забором. Зручне місце розположення будинку, центральна вулиця села, можливо під комерцію, або постійного проживання. Ціна:50000у.о. з гарним торгом до продажу! Запрошуємо на перегляд!

Терміново будинок центральна вулиця села Княжичі, вул.М.Лагунової

с.Княжичі Броварського району, СТ Ялинка, вул.Садова, цегляний будинок загальною площею 85кв.м, має три поверхи. Перший поверх: гараж та підсобне приміщення вільного планування, другий поверх – вітальня, кухня, спальня. Третій поверх мансарда, одна кімната. В будинок заведено і підключено електроенергію, є скважина. Земельна ділянка 6 сот, огорожена, сусіди з усіх сторін побудовані. Ціна:38000у.о. з гарним торгом до продажу.

Продам гарну цегляну дачу СТ Ялинка с.Княжичі

Продам дачный дом в Киевской области, Броварского район, недалеко от села Княжичи, остановка Ялинка. Садовое общество " Родник". Садовая улица 8. Площадь участка 0,0727 Га. Земля в частной собственности. Кухня 11.5 кв. м. Дом из царского кирпича, железобетонные перекрытия, утеплен пенопластом, крыша из металочерепицы. Металлическая ограда- прут 1см x 1см. Под домом гараж. В цокольном этаже подогрев пола: финская электрическая сауна, Электрический бойлер, постирочная, душевая кабина, туалет. на 1 этаже: кухня, полностью меблирована, с бытовой техникой( холодильник, газовая варочная панель, духовой шкаф, посудомоечная машина). Спальня меблированная с балконом, гостевая с действующим камином, комната, коридор с большим шкафом-купе. На 2 этаже спальня с балконом. Дом газифицирован, алюминиевые батареи, стекло пакеты, решетки на окнах, мраморные подоконники, кондиционеры, охранная сигнализация. Электрический счетчик 3-фазный (день/ночь). Газовый котел с водяным обогревом дома. На участке скважина-19, 5 м. по проекту института + насосная станция. Выгребная яма (отдельно туалет, отдельно кухня). Кондиционер. Пол в коридоре, сауне и кухне плитка, в 2 комнатах и коридоре дубовый паркет, в остальных комнатах ламинат. Технический паспорт на дом от 17. 01. 2024 года, акт на землю, кадастровый номер на землю. В округе нет активных автодорог, удобная локация: Рядом лес, станция железной дороги, от которой идут электропоезда в Киев, остановка автобусов. С метро "Лесная" идет прямой автобус к участку - 35 мин. От участка до стм. «Лесовая» -12.5 км. Идеальный вариант для жизни за городом в тихом, уютном, зеленом месте с чистым воздухом, недалеко от инфраструктуры Киева.

Продам дачный дом ст Ялинка, с Княжичи,  15 мин от Киева.

Продаж будинку у Княжичах по вулиці Щаслива 13.Дизайнерський, двоповерховий будинок з ремонтом, меблями та технікою.Загальна площа будинку 190 м2.Площа ділянки 18 соток з виходом до води.Автоматична система поливу. Є басейн з підігрівом та очищенням, автономний. Накриттям для авто.Опалення електро котел, тепла підлога.Планування: 1-й поверх: велика кухня-вітальня з другим світлом, с/у з душовою, гостьова кімната, гардероб, комора. 2-й поверх: 3 спальні кімнати, с/у з душовою, гардероб. У будинку виконаний якісний ремонт, наповнений усіма необхідними меблями та технікою Samsung.Є 2 альтанки та 2 тераси. Перегляди у зручний час, будинок підготовлений до продажу, можна заїхати й жити. Документам більше 3х років.

Продаж будинку 190 м2,вул.Щаслива 13, Княжичі

Продається будинок , введений в експлуатацію 22.02.2022р. За адресою Броварський район, село Княжичі, вул. Тиха ,4. Будинок під лісом , до метро 12 км, всі дороги до ділянки в селі асфальтовані , декілька виїздів з села , на сусідній вулиці лісовій є ґрунтова дорога до вулиці Бориспільська 27-а через ліс , до метро Червоний Хутір 5.6км. Ліс , який прилягає до ділянки вже територія Києва . Будинок будувався для себе з 2021 по 2022 рік , не на продаж , був розрахований на сімʼю з 3 дітьми . Всі стіни - блок 400 мм, Кровля - німецька металочерепиця, утеплена зверху по всій площі кровля і утеплення між чердаком і другим поверхом , товщина утеплення -200 мм. Площа будинку по документах 172.4 кв.м( яка отоплюється ), в загальну площу не врахована тераса 40кв.м, ганок- 3.5 кВ.м , та чердак на всю площу поверху біля 60 кВ корисної площі . Чердак оснащений 2 мансардними вікнами , його можна розділити на 2 приміщення ( планувалась там ігрова кімната з гостьовим ліжком чи диваном ). Електрика , інтернет заведені в гофрів на чердак. В будинку 4 спальні , 2 спальні з своїми санвузлами , і 1 санвузол ( з 2 виводами під 2 умивальники на другому поверсі для 2 спалень , всі закладні під душову кабіну, ванну і інсталяція під унітаз встановлена). В будинку 4 санвузли . У всіх санвузлах встановлення інсталяції під унітаз , сушки для рушників , виводи під всю сантехніку . Всі приміщення світлі , у всіх приміщеннях є вікна , у всіх спальнях по 2 вікна , спальні розташовані так , що у всі кімнати потрапляє ранокове сонце . Кухня і вітальня при бажанні можуть бути розділені , мають 2 виходи на терасу . Вікна преміум класу, енергозберігаюче сонцезахисне скло, профіль повність кольору графіт не поклеєний плівкою , а литий. Маскітні сітки також в наявності , ручки на вікнах тимчасові , постійні також додаються ( металеві ). В будинок заведено 3 фази 380 вт, 15кв . Електрокотел встановлений , водяна тепла підлога на весь перший поверх та у всіх санвузлах на 2 поверсі . В спальнях по 2 блоки телевізійних , інтернетних та електророзеток, що дасть можливість не привязуватись до електровузлів при розстановці меблів . Розетки також виведені під дах для підключення новорічних гірлянд чи підсвітки будинку . Котельня оснащена електрокотлом , газовий котел також модна встановити при бажанні, газова руба проходить на дорозі, виводи під пральну , сушильну машини, враховане місце для газового або альтернативного котла ( можлива установка глубинних насосів для опалення, є місце , де їх можна установити на території ) , електрощитова також розташована в котельні . Заведена вода в будинок , свердловина 87 м . Каналізація 2 вигрібні ями з переливом по 5 м. Також каналізація закладена під гостьовий будинок або зону барбекю . Першу зиму будинок опалювався . Штукатурна і стяжка в будинку виконані під чистове оздоблення . Стіни гаража збудовані , парковка залита бетоном ( на дах гаража є дерево , складене на терасі ). В гараж заведено всі комунікації , на даху гаража планувались сонячні батареї , тому провід від опори також заведений і розводка зроблена . Загальна площа гаража ( гараж планувався на 1 машину і відведене місце для садового інвентарю ) і парковки ( на 2 машини і велосипеди ) біля 70 кВ. Територія під відеонаглядом ( 3 камери по периметру ). Земельна ділянка під будинком 0.16 га , поруч ще 2 ділянки 0,08 га +0.121 га, які прилягають до цієї ділянки і виходять в ліс . На одній ділянці стоїть старий будинок . Фундамент з закладними під паркан , ворота і калітку залиті . Будинок знаходиться в живописному місці , дорога асфальтована , охорона по бажанню. Будинок продається в звʼязку з переїздом за кордон .

власник
Продам свій новий будинок введений в експуатацію

продам будинок з газом світлом скважиною придатний до проживання знаходиться по вул Преображенська зупинка маркет поруч вулиця асфальтована

власник
продам будинок с Княхичі

Продам новий будинок в селі Княжичі з прекрасним видом на ліс, Броварський район, вул. Ясна. Будинок знаходиться у котеджному селищі "Нові Княжичі". До лісу 100 метрів, свіже повітря, чодовий вид, тиша та природа. Будівництво завершено в 2020 році. Дом побудовано із клінкеркерного кірпича, cтіни утеплено 10см , Утеплення даху 25 см мінвата, вікна Rehau. Вхідна группа граніт. 3 поверхи+ цоколь, загальною площею понад 400 кв.м. Цоколь: кімната під домашній кінотеатр(чи інше), котельня, гараж; 1 поверх: кухня-студіо, cанвузол, гардероб, коридор, кабінет(кімната). 1й поверх з підігрівом підлоги. 2 поверх: 3 спальни, cанвузол, гардероб, балкон. 3 поверх: масандра(вільний простір) -Економний конденсаційний газовий котел протерм(40кв). -Електрокотел(18кв). -3-х фазна електрика; -2 свердловини глибиною 60 та 25 метрів -3 септика+септик для Лівнівки(опадів). -Інтернет: високошвидкісний оптичний кабель. -Кліматизація: 5 окремих кондиціонерів. У будинку зроблено сучасний ремонт із використанням якісних матеріалів. Повністю укомплектований меблями та технікою. Територія 18 соток. На території посаджений сад із 12 фруктових дерев, ліщина, виноград, самшити, туї, ялинка, барбарис. Беседка 24м2, в беседке вода, інтернет, електрика, підлога граніт. Також Автополив, сигналізація, відеоспостереження, вайфай по всьому будинку та території, дитячий майданчик, футбольні ворота, батут, теніс. Гарні сусіди, поряд (400 метрів) зупинка громадського транспорту (маршрутки на Київ та Бровари); у селі чудовий дитячий садок та школа; Відстань від будинку до Броварів – 7 км, а до Києва – 14 км (м. Лісова) Від Власника. Без відсотків.

власник
Продам новий будинок. Вул Ясна. 400м2. Княжичи. Бровари. Без%.
1 - 24 з 43 результатів

Географія Княжичі