Пропоную до вашої уваги окремий будинок з утепленням в такому стані як на фото або ж за окрему плату в чистовому стані (стіни під шпалери, підлога під ламінат, автономне газове опалення, радіатори, тепла підлога).Наразі розведено електропроводку, стіни поштукатурено. Утеплено дах. Є власна криниця, септик. Накрита тераса. Встановлено газовий 2х контурний котел та боковий забор. Продаж від представника забудовника без комісії агентству.По домовленості можливий продаж в чистовому стані.

Незалежності

Пропоную до вашої уваги цегляний будинок з гаражем ,терасою та підвалом 15 м2 на Вінницьких хуторах, по вулиці Квітки Цісик.Наразі проводяться внутрішні роботи. Продаж у чистовому стані-стіни під обої або ж декоративну штукатурку,підшитий та утеплений дах,зроблені та утеплені откоси,встановлено підвіконня. Автономне газове опалення. Встановлено радіатори,2х контурний котел,тепла підлога. Заведено воду та каналізацію. Світло. Забор по периметру.Ворота з автоматикою. Сама ж ділянка площею 8 соток. Телефонуйте,продаж від представника власника,без комісії агентству.

Пушкіна

Продам одноповерховий будинок Вінницькі Хутори.Ділянка-4сотки.Новий,з гарним плануванням. Транспорт,магазин,озеро все поблизу. Чорнова.Три кімнати,кухня студія з виходом на терасу,санвузел,котельння. З комунікацій газ,світло, криниця,яма. Пластикові вікна і двері.Будинок утеплений пінопластом,фасад кірпіч. Тихе,затишне місце. Запрошуємо на перегляд !!!

Миколи Зарудного, 42
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Опис Пропоную до вашої уваги смарт квартиру на Бучми Ліс.Розворот 24автобуса.До зупинки 400 м.Будинок на стадії будівництва.Здача з вікнами металопластиковими,вхідними дверима.Стіни вирівняні поштукатурені,з розведеною електропроводкою.Заведеною водою та каналізацією.Встановленим газовим котлом.Двір затишний з паркомісцем.Здача 2-3 квартал 2024 року.Також по домовленості можливе придбання підвального приміщення.Придбавши квартиру зараз, ви заощаджуєте кошти на ремонт!!!

Богдана Хмельницького, 175а

Будинок від забудовника! Чекаємо на нового власника!Для вашого комфорту та економії часу зроблено чистові роботи (стіни під обоі або ж нанесення декоративної штукатурки,підлога під ламінат або ж кафель,зроблені откоси,встановлено підвіконня,утеплено дах,встановлено 2х контурний газовий котел,теплу підлогу та радіатори,заведено воду та каналізацію,підключено).Сучасна тераса у вашому розпорядженні!Також у вартість входить боковий забор. Телефонуйте нам,будемо раді чути вас!

Незалежності

До уваги тих, хто шукає сучасний будинок. Зручне планування, простора кухня-вітальня,з виходом на терасу, два санвузли, три спальні. Автономне газове опалення, тепла підлога, радіатори. Світло, вода, каналізація септик. Стан чистовий, стіни під обої, підлога під ламінат. Забор по периметру.Також в ціну входять ворота та калітка.Запрошуємо на перегляд.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності

Сучасний та стильний будинок у стилі хай-тек чекає на свого нового власника! Для Вашого комфорту продумано та зроблено: 4 спальні, дві гардеробні, простору кухню-вітальню з виходом на терасу, три санвузли, котельню, гараж з автоматичними воротами, а також є вихід на дах, на якому зроблено терасу з панорамою на місто.При цьому заведено воду та каналізацію на обидві тераси, в гараж, який буде при необхідності опалюватись.Також зроблено автономне газове опалення, у кімнатах радіатори встановлено, тепла підлога крім спалень.Розведена якісна мідна електропроводка .Стіни під обої підлога під ламінат.Відкоси на вікнах утеплені екструдованим пінополістиролом.Встановлено водовідведення опадів на ділянці.Паркан по периметру.Розташований будинок на закритій території ЖК Новий Хутір.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності

До уваги тих , хто шукає новий будинок !!! Зручне планування, грамотне розміщення на ділянці.Вихід на терасу.Усі комунікації заведені та підключені (Світло, газ, вода, каналізація, також інтернет та відеоспостереження).Якісні вікна та вхідні двері.Продаж у чистовому стані.Стіни під обої, підлога під ламінат.Автономне газове опалення, радіатори та тепла підлога на першому поверсі крім кімнати та на другому у санвузлі.Паркан.Ворота.Більш детальніша інформація по телефону.Запрошую на перегляд!Продаж від забудовника!

Незалежності

Зарудного, 28

Продам будинок для великої родини на початку Вінницьких Хуторів. В будинку перший та другий поверх з ремонтом, третій чистовий. На весь будинок 8 кімнат, 2 засклених балкона та 4 не засклених. На кожному поверсі є ванна кімната та санвузол. Велика кухня. Товсті стіни з цегли. Є гараж. У кожну кімнату заведене кабельне телебачення та інтернет. В цоколі передбачена сауна та бассейн. По всьому периметру стоять світлові датчики руху та відеоспостереження. Є великий садок з великим різноманіттям фруктових дерев та кущів(алича, слива, райське яблуко, персик, абрикос, їстівний каштан та багато іншого). Запрошую на перегляд будинка, після придбання якого Ви будете щасливі. Чекаю ваших дзвінків.92165

Соловїна

Напевно, щастя-це коли зранку ти просинаєшся від співу пташечок ,від запаху спеченого ягідного пирога ,який дружина зранку спекла, нарвавши смачних ягід на городі. Коли твої діти біжать в садок по яблука і куштують їх зриваючи з дерева ,це коли на подвірʼї бігає улюблений песик ,а за ним ходить важна киця … Це все можливості приватного будинку. І ми пропонуємо Вам будинок ,який розташований в 20 хв пішки від магазина Грош , а в 5 хв хвилинах машиною .від зупинки Мазепи,в центрі села Вінницькі Хутори ,де все є поруч і магазини і адмін будівля і садочок, і школа, і аптека ,а також зупинка маршрутки 19а. Будинок розташований на ділянці 12 с. Будинок ,в якому вистачить місця і гостям, і господарям. В будинку є камін ,що взимку додасть затишку у сімейні вечори. Також на подвірʼї є баня, санвузол та господарські будівлі. Запрошуємо на перегляд. І нехай у Вас все буде добре !

Сагайдачного, 31

Продаж танхуса за ціною 1к квартири 70м2 дві кімнати та кухня вітальня. Без внутрішніх робіт. Будинок на електриці ,вода та каналізація підведені. Пропозиції без комісійних для агентства нерухомості..Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд

Матвієнко

Терміновий продаж 2к квартира в ЖК «Сімейний комфорт» 9/10 поверх Загальна площа 68 м² Кухня площа 21 м²(перепланування) Житлова площа 27.7 м² Чорнова штукатурка Можна під Є-оселю(є податки) Ключі на руках.

Немирівське шосе, 94

До уваги тих, хто шукає сучасний будинок. Зручне планування, простора кухня-вітальня,з виходом на терасу, два санвузли, три спальні. Автономне газове опалення, тепла підлога, радіатори. Світло, вода, каналізація септик. Стан чистовий, стіни під обої, підлога під ламінат. Запрошуємо на перегляд.

Незалежності

Продається затишний будинок неподалік від магазину Сім"я. Площа 125 кв.м.на 10 сотках землі. У будинку є 4 кімнати, 3 санвузли та простора кухня площею 20 кв.м. Також є додаткові госпприміщення.Світло-3 фази, 15 кВт. Будинок на 2 входи. Є кімната, в якій можна облаштувати котельню. Є ще невеличкий гостьовий будиночок на ділянці.Чудове місце для комфортного проживання або відпочинку у затишному куточку природи. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд та придбання цього чудового будинку!

Тернова

Новий сучасний цегляний будинок з ремонтом, меблями та технікою. Забудова 2016 року. Зовнішнє утеплення. Має 2 види опалення: твердопаливний котел + електро. По всіх приміщеннях тепла підлога, комунікації з якісних матеріалів, сучасна побутова техніка, кухня з натурального дерева та багато інших приємних бонусів. Ділянка рівна, огороджена, з місцем під авто та молодими фруктовими деревами. Поруч ліс. Пропозиція без додаткових комісій агентства! Деталі за вказаним номером. Перегляд за попередньою домовленістю.

Кедрова

Пропонується Вашій увазі ексклюзивний будинок. Вдале планування будинку - 4 кімнати, 4 санвузла, 2 гардеробні, простора кухня-вітальня з виходом на терасу. Гараж з підвалом та автоматичними воротами. ️IP домофонія в будинку. Будинок в чистовому варіанті - Тепла підлога ️Утеплений дах Стіни готові під шпалери Підлога готова під ламінат, плитку, паркет Чудово підійде для людей, які цінують комфорт, затишок та приватність. Запрошуємо на перегляд!

Незалежності, 123

Довгострокова оренда 1 кімнатної квартири.Квартира світла, чиста, охайна та дуже тепла взимку.Є бойлер,кладова,в спальні ліжко з ортопедичним матрацом та додаткове спальне місце -розкладний диван.Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.Поруч вся інфраструктура: школа, садочок, магазини, зупинка транспорту. Готова до заселення. Оплата за перший та останній місяць + комісія АН.

Оренда 1 к квартири вул.Станіславського,38 а.

Оренда нової 1к квартири в ЖК Сімейний Комфорт. Цей ЖК має всю необхідну інфраструктуру для того аби зовсім не виїжати за його межі, дійсно комфорт. Сама квартира зроблено повністю під себе, застосоаували високоякісні матеріали. Це перша здача, все новеньке, ніхто не проживав. Автономне газове опалення мінімізує витрати на комунальні послуги. Все в світлих тонах. Величезна кухня з лождією де можна розмістити робоче місце, також є балкон, виглядає неймовірно. Є можливість комплектовувати квартиру всім необхідим, за побажанням орендаря. Квартиа вільна, готова до заселення. Телефонуйте

власник
здам  1 кімнатну квартиру

власник
Немировское шоссе, 94Є/3, Винницкие Хутора, Винницкая 13500.0 UAH

ПРОДАМ БУДИНОК З ЄВРОРЕМОНТОМ (2015 року побудови). Ретельно і вдало підібране місце під забудову, компактна ділянка на затишній вулиці . Завдяки поєднанню простої форми, незвичайних елементів оздоблення будинок виглядає сучасно і привабливо. У функціональному плануванні продумана кожна деталь. 1-й поверх: прихожа, вітальня, кухня з виходом на терасу, С/У, топочна. 2-й поверх: три спальні, ванна кімната, вихід на горище. Гараж. Погріб. В будинку три вида опалення (газове,електричне, твердопаливний котел). Зовнішнє утеплення будинку, що сутєво економить кошти в опалювальний сезон. Рівна длн 8с. огороджена по периметру парканом. В 10-ти хвилинах від школи, дит. садка, поліклініки, вул.Чехова, супермаркет ГРОШ, АТБ. Громадський транспорт 10хв. (71716)

Продам будинок на Вінницьких Хуторах, вул. Сагайдачного 9985

Невеличка дачка на Вінницьких Хуторах. Побудована з блочка. Кімнатка, кухонька, веранда, є погріб та грубка. 4 сотки землі. Поруч транспорт.94366

Продам дачу на Вінницьких Хуторах 0925

Продається новенький двоповерховий будинок на Малих хуторах (Бучми). Розміщений на ділянці загальною площею - 4 сотки. Будинок має кухню-студію, 4 кімнати і 2 санвузла. На першому поверсі знаходиться кухня-студія з виходом на терасу, кімната, санвузол та бойлерна. На другому поверсі знаходиться три кімнати, гардеробна та санвузол. Кімнати у чистовому стані, встановлено двухконтурний котел, тепла підлога на першому поверсі та санвузлі на другому поверсі, встановлено та підключено радіатори. Будинок теплий та енергозберігаючий. Дах утеплений мінеральною ватою 20 см. стіни пінопластом 10 см. Встановлені трьохкамерні пластикові вікна. Заведено 5 кіловат світла, на території є своя криниця та септик. Тихе та зручне місцерозташування, до школи і садочка 1км. Асфальтована дорога. Всі деталі за телефоном.

Продам будинок на Малих хуторах, 3725

В наявності два тауни по ідеальній ціні !!! 67 000 $ Поспішіть !!! Пропозиція обмежена часом !!! Без КОМІСІЙ !!! • поруч водойма та чудова зона для відпочинку • загальна площа 95 квадратних метрів • 3 окремих кімнати + кухня студія • два санвузли • Гардеробна • 1.5 сотки землі • 2 парко-місця біля будинку • Знаходиться біля ЖК Сімейний комфорт. • До зупинки транспорту 5 хвилин • Поруч - В сімейному комфорті знаходяться кафешки ,салони ,Укрпошта , магазин україночка та дуже багато різних маркетів ,кав’ярень та аптек. Записатись на перегляд , або отримати додаткову інформацію можна за номером , вказаним в оголошенні . *** Також запрошую Вас переглянути й інші мої оголошення , там знайдете гарний асортимент , як будинків , так і квартир !

Чудовий таунхауз в межах міста
123...5
1 - 24 з 119 результатів

Географія Вінницькі Хутори