Продам будинок в селі Велика Димерка ,альтернатива однокімнатній квартирі з земельною ділянкою 15 соток . Площа будинку 35 м2 кімната 20 м ,кухня санвузол . В будинку є двох контурний газовий котел ,вода скажина. На ділянці гараж ,двоповерхова літня кухня з погребом . Асфальтований під’їзд. До електрички пішки пʼять хвилин. 30000у.о.

Богдана Хмельницького

Без% Терміновий продаж земельної ділянки (шість соток) з триповерховим будинком Київська область, Броварський район, СТ "Дружба" - до Києва 30 хвилин "СТ Дружба" - повністю заселений та обжитий район Київської області. Загальна площа будинку складає 107 м2. На першому поверсі - Гараж та підсобне приміщення, яке можна використовувати під будь-які цілі (Гостинна, кухня, гардеробна) На другому поверсі розташована кухня, спальня та великий санвузол з джакузі На третьому поверсі розташована спальня, другий санвузол та велика кладова кімната. Вихід з поверху на терасу Є пдівал, камін та багато інший переваг будинку. Є всі необхідні меблі та техніка для проживання - Все лишається Комунікації заведені до будинку (Електрика, скважина 33 м, також можна підвести газ) Також на території ділянки розташований хлів та душ. Розташування: Велика Димерка - 4.5 км (5 хвилин) Скибин - 4 км (5 хвилин) Центр Броварів - 12 км (15 хвилин) До Києва (ст. м. "Лісова") - 25 км (30 хвилин) Є можливість обміну на квартиру в Києві або кімнату (Обговорюється індивідуально) Ексклюзивний договір з власником - прямий продаж. Ціна: 27 000$, Без комісії для покупця! Телефонуйте, відповім на усі Ваші запитання!

Броварська

Продаж будинку дуплексу в смт Велика Димерка, Броварський район, вулиця Морозова, 25 км від Києва, в центрі селища з розвиненою інфраструктурою, лікарня 400 м, школа 150 м., дитячі заклади 200 м., супермаркет 150 м. Зручне транспортне сполучення: залізничне і автобусне. Будинок новий, 2015 року, площею 124,4 кв.м., житлова 78,9 кв.м. Покритий металочерепицею. Якісний ремонт. Металопластикові 3-камерні вікна фірми VEKA. Будинок утеплий, опалюється газом, двухконтурний котел, який нагріває і воду. На 1 поверсі підлога з підігрівом, ламінат, кухня 12,4 кв.м, вітальня 32 кв.м, санвузол, котельня, є пристрій для очищення води. Між 1 і 2 поверхом перекриття - залізобетонні плити. На 2 поверх ведуть сходи з натурального дерева - бука. На 2 поверсі 3 кімнати, санвузол з ванною. Двір викладений бруківкою, оздоблений туями та розами. На ділянці збудована сауна. Можливо під програми Є оселя, Є відновлення та інші. Без %. Ціна 67 000 у.о.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Морозова, 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається житло в смт. Велика Димерка Броварський район місто Київ. Кімната в будинку. Ціна: 2000 з людини, без комунальних послуг. В будинку тепло, є бойлер, душова, кухня, дві кімнати. Є місце для авто, доступ до wi fi.

власник
Здається житло Велика Димерка

Мрійте про дім – просторий новий будинок у Великій Димерці, лише за 29 км від Києва! Відкрийте для себе ідеальне місце для вашого омріяного дому в спокійній місцевості Великої Димерки, розташованому на великій ділянці 900 кв.м, оточеній лісами. Цей чарівний двоповерховий будинок, побудований у 2017 році на міцному бетонному фундаменті та з масивними стінами з червоної цегли, пропонує просторий житловий простір 240 кв.м на двох поверхах, а також корисний бетонний підвал 30 кв.м. Основні характеристики: Щедрі розміри: 120 кв.м на кожному поверсі, розроблені як відкриті простори з великими вікнами, які наповнюють інтерєр природним світлом та повітрям. Міцні фундаменти та стіни: Бетонні фундаменти глибиною 1.3-2.2 м та шириною 0.4 мб, цегляні стіни завтовшки 0.48м та бетонні перекриття забезпечують стабільність та довговічність. Комунальні послуги: Обладнаний сучасним насосом для води та надійною електричною системою потужністю 5 кВт, 220 В. Зручне розташування: Всього за 29 км до динамічної столиці Києва із зручним залізничним сполученнями. Насолоджуйтеся спокоєм природи з комфортом міського життя. Місцева інфраструктура: Школа, супермаркет та лікарня, поліція та пожежна частина, ЦНАП в доступності, забезпечуючи все необхідне в самому населеному пункті. Незалежно від того, чи плануєте ви створити сімейний дім або місце сімейного відпочинку на вікенд, ця нерухомість пропонує безмежні можливості для налаштування та розширення. Простора земля надає достатньо місця для садівництва, занять на свіжому повітрі або навіть майбутніх розширень. Інвестуйте у своє майбутнє - життя комфорту та зручностей чекає на вас. Заплануйте свій перегляд сьогодні та наблизьтеся до володіння вашим ідеальним домом! Цікаві факти: - будинок збудовано для себе, з дотриманням всіх технологій та ніколи не планувалось для продажу - унікальне планування поверхів та криші (криша візитівка будь-якого поважного будинку:) - підвал можна використовувати як надійне бомбосховище, але краще хай не доведеться - перед домом ніколи не буде проїжої частини, бо там роща і вона у вашому розпорядженні - оптоволоконний інтернет вже в будинку

власник
Будинок, смт Велика Димерка, вул Квітнева (Вокзальна, Залісська)

с.Велика Димерка, провулок Богданівський, будинок загальною площею 94кв.м, чотири кімнати, дві з яких не прохідні, земельна ділянка 50сот( 25сот під забудову + 25 сот ОСГ), в дворі є господарські будівлі: сарай, погріб, літня кухня. В будинку житловий стан, але бажано зробити ремонт, є світло, газ. Сусіди побудовані. Ціна:35000у.о. з торгом до продажу! Документи готові до продажу.

Продаж будинку с.В.Димерка, провулок Богданівський

Продам цегляний будинок в смт Велика Димерка, Броварський район, вул. Коцюбинського, 25 км від Київа з гарною розвиненою інфраструктурою, лікарня, школи , дитячі заклади, супермаркети. Зручне транспортне сполучення залізничне , до електрички 10 хв,та автотранспортне. Будинок 123 м2, дах м/черепиця та шифер, вікна м/ п, підлога дерево та плитка, утеплений по фасаду. В будинку 5 кімнат , кухня, веранда - гостьова, ванна кімната. Опалюється будинок двоконтурним котлом. Всі меблі та побутова техніка - залишається. Доглянута ділянка 12 соток , гараж, погріб, сарай, скважина 40м, вигрібна яма 6 м2., все огороджено забором з м/ профілю. Ціна знижена 65000 у.оБЕЗ КОМІСІЇ!!!

Продам будинок смт.Велика Димерка 65000y.o. Без комісіі

смт В.Димерка, вул. Богданівська, будинок площею 64кв.м, потребує капітального ремонту, або зносу, заведені всі комунікації: електроенергія, газ. Гарна земельна ділянка загальною площею 60сот (15 сот під забудову, інші ОСГ), двостороння. В дворі є господ.будівлі, сарай, погріб. Ціна:27000у.о!

Продам будинок з гарною земельною ділянкою смт В.Димерка

Броварський р-н смт Велика Димирка продам будинок 84,9/58,3/9,3 м.,15 сот. Простий житловий стан,в будинку світло,скважина-вода,газ,газ .котел,+твердопаливний є. 4 кімнати,удобства в будинку(ванна,туалет),сарай.погреб,господарськи будівлі. вул.Франка. 40000у.о. Варіанти Олена Петрівна,агенство %%.

Броварський р-н с. Велика Димерка продам будинок+15 сот.

Продам дом в пгт Великая Димерка в поселке развитая инфраструктура есть аптеки, супермаркет, рынок, больница, дом находится на улице асфальтированной, улица тупиковая минимальное движение транспорта. Красивый комфортный полностью готовый к проживанию дом, вывоз мусора, зимой чистят снег,асфальт по улице, освещение, до автобуса 800 метров ( автобус ходит каждые 20 мин) Дом теплый, огорожен по периметру капитальными заборам, в доме 7 комнат в каждой комноте и кухне кондиционер, просторная кухня с бытовой техникой , столовая, два санузла( ванна, душевой бокс, биде, хорошая сантехника) хорошая натуральная столярка,красивый ландшафтный дизайн вспомогательное сооружение погреб, гараж на 2 авто, теплица, курятник, искустенный пруд( из пленки),тротуарная плитка , много мест для хранения, интернет оптоволокно,тв.. Два котла твердотопливный и газовый, батареи новые, окна металопластиковые,во всех комнатах есть ремонт и можно жить, скважина 70 м, два септика, большая парковка на 4 авто, дом теплый, ухоженный,можно с мебелью и техникой. В доме 7 отдельных комнат, две ванные, кухня со столовой 2 коридора, котельная, огромный навес - беседка, то Очень хорошая продуманна планировка.В доме 6 отдельных комнат. Подойдет для садика, или многодетной семьи, можно под бизнес например дом престарелых.

власник
Дом для великої родини

Два будинка на одном подвірі. 25 соток землі. Будинок 55 кв.м з сучасним ремонтом і меблями. Будинок 110 км. м без оздоблення. Двір з молодим садком и квітками. Огородження по всьому периметру. Відеоспостереження. Рядом Маномах, магазин, фермерське господарство, зупинка транспорту Развіто село . Школа, садки, ринок та магазини, перукарня та лекарня. Будинкі та земля оформлени. Чєкаемо господарів!

Продаж будинка . Велика Димерка

Продаж будинку с.Велика Димерка 130м2 житлова 42м2 3 кімнати,кухня-гостинна,топочна,санвузол окремий,7 соток землі є можливість докупити у сусіда і розширити ділянку,стан чистовий ремонт,плитка в санвузлі,в коридорі на підлозі,в кімнатах ламінат,натяжні стелі,міжкімнатні двері,тераса з підвалом,сауна електрична,газове опалення,криша металочерепиця,розжвижні ворота,пластикові вікна,участок підсипаний,світло 20квт.,3 фази,асфальтований підʼїзд.Ціна 80000 у.о.

Продажа будинку с.Велика Димерка

Продам дом в Киевской обл. Браворской район смт. Велика Димерка. участок 7,5 соток. Построен из газоблока, кладка стен выполнена ровно, четкие углы без отклонений,свес крыши от стены 500мм. площадь дома 100м2. Так же есть мансардный этаж с площадью почти 100м2. Высота потолка 2.60 Установлен септик на 6 кубов. Проведен свет на 15квт. Вода-скважина 45м. Установлен насос в хоз. Блоке. Все коммуникации проведены. Изначально планировался дом на две семьи по 50м2 половина. Новым владельцам можно планировать по своему желанию. Дом построен летом 2022 года. фундамент,стены, крыша. Материал на крыше покрыт качественным металопрофилем цвет графит RAL 7024.новые ворота в цвет крыши. Забор временный сетка рабица. Документы, разрешение на строительство в полном порядке. Участок ровный, прямоугольный есть молодой фруктовый сад. Также на участке есть гостевой двухэтажный каркасный домик площадью 28м2. С погребом из шлакоблока и залитый бетонной плитой. В домике проживаем круглый год. С не большой оплатой за электроэнергию. Можно заселяться и делать ремонт в основном доме. Рядом сосновый лес. До асфальта 60м. Дорога с центра посёлка до участка полностью асфальтирована. Магазин в пешей доступности 400-500м. До центра примерно 2,5 км. Есть фора, EVA,аптеки, строительный, хозяйственный магазины,автомобильные заправки 2шт. и хороший рынок.

власник
Дом Велика Димерка

Продам будинок в селі Велика Димерка ,альтернатива однокімнатній квартирі з земельною ділянкою 15 соток . Площа будинку 35 м2 кімната 20 м ,кухня санвузол . В будинку є двох контурний газовий котел ,вода скажина. На ділянці гараж ,двоповерхова літня кухня з погребом . Асфальтований під’їзд. До електрички пішки пʼять хвилин. 30000у.о.

Продам будинок в смт Велика Димерка

Продається будинок в Димерці, Броварського району, загальною площею 256 кв.м, жилої 173кв. Земельна ділянка 25 сотих (призначення під будівництво).Два поверхи. Будинок будували для себе з якісних матеріалів. Високий цоколь, кірпіч, алюмінієва криша, підвал, гараж, камяний погреб, скважина, автономний септик. Будинок мебльований, є техніка. Два котли:газовий та твердопаливний. На території є деревяна крита альтанка, сад з плодовими деревами та ягідними кущами. Ціна договірна. Без комісії.

Будинок Димерка Броварський район

Продам будинок 160м2, 2 поверха. Міцний фундамент, газоблок, металопластикові вікна. Перекриття -панельні. Дах металочерепиця. Заведено електроенергію 3 фази 12кВт, 18 соток ділянка. Гарне, тихе місце. Додаткова інформація і запис на перегляди по телефону.

Продам будинок Велика Димерка

Продаж будинку в с.м.т Велика Димерка що під Києвом . Тихий спокійний район, неподалік( 10хв) електричка, автобус до Києва кожних 30 хв . Будинок надійний , має гарний фундамент,товщина стін 50 см ( цегла , повітряна подушка, шлакоблок, обшитий пінопластом 10 см ідекоративна штукатурка короїд .) В будинку електроенергія,газ .220 кв .м 7 кімнат ( записано як 120 кВ/м ,верхній поверх із косметичним ремонтомзаписано як мансарда.На першому поверсі 4 роздільних спальні і на другому 3 роздільних .Оснащений будинок водяними теплою підлогою :коридор , ванна кімната,вітальня,кухня та коридор.Отоплення та електроенергія взимку приблизно 3000-4000 тис платимо а влітку приблизно за все 1000 грн .В дворі є великий гараж 37кв м на Великий мікроавтобус , літня кухня, та погріб .Прибудинкова територі 25 сот .Територія вся обгороджена та посаджений молодий садок .Також 6 сот під посадку .Великий двір на 4 авто , альтанка .В селі є супермаркети , базар , аптеки а також безліч дрібних магазинчиків. Також великі заводи як Кока - кола та Мономах. Гарний торг.

Продаж будинку 7к, Велика Димерка

Пропонується на продаж будинок в с.Велика Димерка Броварського р-ну., Загальна площа будинку 140 м2, житлова 85м2, кухня 11м2, в будинку 2 поверхи, 5 кімнат, 2 з/в, газове опалення, свердловина, великий септик, інтернет, Посудомийна машинка, охоронна сигналізація, будинок з євроремонтом, всі меблі та побутова техніка залишаються, ділянка 6 соток з озелененням, мангалом, верандою, літньою кухнею з коморою, столом для відпочинку, навісом для авто. Будинок розташований в тихому місці, не далеко від центру ,Поруч школа,магазини. Ціна 110 000 у.о.Є комісія рієлтора договірна.

Продам будинок в Великій Димерці

Продам коробку, 160м2, 2 поверхи, вільне планування. Будинок з червоної цегли, обкладенений фасадною цеглою. Перекриття-панель, дах мяка покрівля, утеплений.Окремо приміщення 50м2, гараж і літня кухня. Погріб. Ділянка 15 соток. Асфальтований підїзд. До центру села 1 км. Електрика проведена, свердловина з насосною станцією. Ділянка загороджена. Подробиці по телефону. Власник.

Продам будинок Велика Димерка

Продам особистий будинок площей 137 кв.м. на ділянці 15 соток. Будинок побудований в 2014р. В ньому не жили, приїздили тільки по вихідним як на дачу. Комунікації: електрика 3 фази (10 кВт потужності), газ, скважина+фільтри очистки води, септики, опалення – газ, камін. На території є колодязь, площадка для автомобілів, окремий будиночок для домашнього інвентарю/інструменту. Дорога повністю асфальтована до центральної дороги. До центру 15хв пішки, або 4хв на авто. Все оформлено офіційно з договорами. В будинку залишається вся мебель, техніка, телевізори, тобто заїзжай і живи. Також є всі акти виконаних робіт будівельників щоб побачити з чого та яких матеріалів будувалося. Власник один, ніхто не прописаний. Можливо по програмі єОселя. Причина продажу – далеко їздити та відсутність вільного часу для підтримки будинку та території.

власник
Будинок 137 кв.м, Велика Димерка (Броварський р-н)

Продам свій двоповерховий ,побудований 2 роки тому будинок на вул.Відродження. 2 спальні ,велика вітальня.Тепла підлога,посудомийка,скважина,рівна облаштована земельна ділянка з газоном.Розсувні ворота з парковкою для двох авто. Поряд ліс,магазин ,зупинка транспорта до Києва.25-30 хв на авто або 40 хв на маршрутці до метро. Реєлторам:моё оголошення не дублювати,без реальних клієнтів не турбувати.Дякую. Телефонуйте або пишіть у вайбер.В олх буваю рідко.

власник
Будинок під Києвом (Велика Димерка)Власник

Продам новий деревяний будинок який знаходиться в СТ "Тепличник", Київська обл., Броварський район, с. Велика Димерка. Земельна ділянка 6,74 соток. Розмір ділянки: 35*20 м. Розмір будинку 8*8 м. Газ по вулицы. В будинку: дві кімнати, кухня, санвузол, веранда. Окрема споруда з цегли (кухня). Також є туалет та душ на вулиці. Вікна деревяні та металопластикові. Світло, вода, каналізація. Заведено в будинок 5 кіловат, та ще можливо завести 10кв. Від Києва 27 кілометрів. Від Броварів 13 кілометрів. Якщо є запитання, будь ласка дзвоніть. Комісія 3%

Дерев‘яний будинок, СТ Тепличник, Велика Димерка, Броварський рай.

Продаеться дача,ст. Сади академічні,пгт. Велика Димерка 25км від м.Лісова,30хв машиною,40хв на автобусі від автостанції Дарниця(м.Чернігівська) всі документи на руках всі питання 06******44

Продаеться будинок дача

Чудовий маєток в с. Велика Димерка, Броварський розташований на просторій ділянці 22 сотки Основний будинок (183 кв.м): * Матеріал стін: цегла (товщина стін 50 см) * Фундамент: бетонний * Дах: шифер * 1 поверх: 3 кімнати, кухня (12.4 кв.м), санвузол, ванна кімната, котельня. * 2 поверх: 3 кімнати, великий балкон, тераса з панорамним видом, санвузол, просторий хол з зонуванням для відпочинку. * Опалення: газовий та твердопаливний котел * Електрика: 3 фази, 16 кВт * Водопостачання: свердловина * Каналізація: септик Літній будинок: * 1 поверх: літня кухня, погріб, господарські приміщення. * 2 поверх: 2 кімнати. На території: * Теплиця * Літній душ та туалет * Два окремі газові та електролічильники * Сигналізація Особливості: * Кутова ділянка з двома фасадами (91х24 м), що надає можливість для різноманітних дизайнерських рішень. * Просторе планування будинків, що забезпечує комфортне проживання для великої родини. * Велика ділянка з садом та можливістю облаштування зони відпочинку. * Наявність усіх необхідних комунікацій та зручностей. Додаткові можливості: * Участь у державних програмах "єОселя" та "єВідновлення".

Маєток 183 кв.м, 22 сотки, Велика Димерка, Броварський р-н єОселя

Географія Велика Димерка