Будинок розташований у м.Вашківці,є газ,світло,телефон,вода,проведений інтернет,20 соток городу,господарські добудови!Незавершена новобудова,неподалік окраса міста - Свято-Аннинський монастир!Можливий торг!

власник
ТЕРМІНОВО продається будинок у м.Вашківці Вижницького р-ну, Черн.обл.

Будинок 79,9 кв. м. (5 кімнат, 2 коридори), кухня, літня кухня з пічкою та підвалом, гараж, сарай, підсобні приміщення, 2 земельні ділянки площею майже 14 соток. Газ заведений на територію. Твердопаливне пічне опалення. Без посередників. Торг. СМС, Вайбер, Ватсап

Господарство в центрі м. Вашківці Вижницького району Чернівецької обл

Продається газифікований будинок 58,6м2 (3 кімнати і коридор) Велике подвір’я 0,08га з прибудовами (літня кухня, стодола, стайня, криниця) та городи 0,10 і 0,13га поруч з будинком. Більше деталей по телефону, можливий торг

власник
Продам будинок м.Вашківці
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двохкімнатну квартиру в м.Вашківці, 41,8 м². Квартира находиться в центрі на вул. О.Кобилянської, 1 поверх, тепла квартира. Поруч є садочок, пошта та магазини. В квартирі проведений газ, при бажанні є можливість отоплювати дровами. Є 2 сарая. За більш детальною інформацією дзвоніть на номер 09*********31, 09*********44.

власник
Продам квартиру в м.Вашківці, 41.8м²

Продам двох кімнатну квартиру, з усіма зручностями ( вода ,газ). В центрі міста,поблизу школа ,садок,лікарня,пошта. Квартира продається з деякими меблями. Всі питання по номеру телефона .

власник
Продам квартиру

Продається будинок! Читайте оголошення уважніше! МІСЦЕ ЗНАХОДЖЕННЯ! ДНІСТРІВСЬКИЙ РАЙОН, СЕЛО ВАШКІВЦІ Будинок з хорошим свіжим євроремонтом,є всі зручності(газ,світло,тепла підлога,газовий котел) Також є великий гараж на дві машини(яма для машини) Великий підвал Простора бесідка Дитячий майданчик Літня кухня Також є криниця на подвірʼї (Скрізь є вода) Є приміщення для тварин Великий вольєр для собаки Город,сад,дуже багато квітів та декоративних рослин Всі деталі за номером телефона: 09******16

власник
Продається будинок

Продається дачний будинок в місті Вашківці. Знаходиться дім в центрі міста, неподалік від траси. Збудований в 70х роках з каменю, 2 кімнати 40кв метрів (кухня та гостинна), веранда, покриття даху металеві листи, є підвал, проведена електрика, свердловина для води, 35 соток землі. Дзвоніть за номером телефону зображеному на фото або пишіть.

власник
Продається будинок в місті Вашківці

Продається приватний будинок ,приватизований газифікований ,сад,город 30сот.на подвірї криниця ,кухня,стайня,стодола,гараж.,детальніше за ном.тел.09******33,торг умісний

власник
Продається Приватне Домогосподарство

Продається господарство у місті Вашківці, криниця, газ, світло. Опалення пічки. Город, два сади. торг присутній. Більше інформації за телефоном.

власник
Продається господарство

Продається будинок в центрі міста, укомплектований меблями гараж альтанка мангал, відеонагляд сигналізація та літній 2 поверховий будинок з кондиціонером на +-, є невеликий город, прибудинкова територія оздоблена, кухня нова 2 року тому зробили практично не готували там, опалення конвектора, кухня підігрів підлоги. Зацікавлених прошу телефонувати на вайбер вотсап телеграм, за кордоном.

власник
Продається дім Вашківці Вижницький район

Продам будинок М. Вашківці Вижницький район 1 спальна кімната,отоплення на дровах перший поверх готовий на другому поверсі нічого не зроблено на смс не відповідаю дзвоніть Можливий торг! Будинок вартий уваги!

власник
Продам буденок М. Вашківці

Продається будинок в м.Вашківці, ціна договірна, складається з двох кімнат та кухні, до будинку проведена вода, світло та газ,на подвірʼї знаходиться криниця, стодоля та сарай, також є великий сад та потічок, є прибудова до будинку зведена та накрита. 33 сотих землі За детальною інформацію звертайтесь за номером 0 ************78 Марія

власник
Будинок у м.Вашківці

Продам будинок в смт Вашківці Вижнівського району Чернівецької області. Поруч центр-ринок, школа, лікарня та інше. Всюди кафельні грубки, пічне опалення. Є сарай, літня кухня, колодязь. Земельна ділянка 50 сот. За детальною інформацією звертайтеся за тел. 09******62 Слава.

власник
Продам будинок

Продам господарство у Вижницькому районі 35 км від м. Чернівці. На території 2 будинки, 2 гаражі, сарай. Один будинок жилий стан, інший потребує внутрішні роботи (є можливість зробити під свої бажання). 15 соток. Є плодові дерева, город. Ціна договірна. Можливий торг.

власник
Продам 2 будинки, господарство