Регенераторная улица, 4 к4-7

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж 1к квартири в ЖК Комфорт Таун за адресою вулиця Регенераторна 4, корпус 4. 5 поверх /7 40 м2, роздільне планування з балконом. Квартира повністю укомплектована для проживання, наповнена меблями та технікою, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафи, розкладний диван, телевізор, холодильник, бойлер 80 л, у передпокої великі шафи-купе з дзеркальними дверима. Простора лоджія з видом на РК. Комфортний 5 поверх. Середина ЖК, у будинку є парковка для авто. За бажанням можна придбати паркомісце у критому паркінгу. Квартира дуже тепла! Корпус 4 має свій внутрішній двір та зону відпочинку, дуже багато насаджень дерев, кущів та квітів. покази за попередньою домовленістю. Є відеоогляд. Телефонуйте. ID 78783

Регенераторна вул., 4К4

Продаж 1к квартири в ЖК Комфорт Таун за адресою вулиця Регенераторна 4, корпус 4, 2 поверх. Документам більше 3-х років. 43 м2 - загальна площа Роздільне планування з лоджією. Квартира повністю укомплектована для проживання, наповнена меблями та технікою, шафи, кутовий диван, холодильник, пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, кондиціонер. В передпокої великі шафи-купе з дзеркальними дверима. Простора лоджія з видом на КТ. Квартира дуже тепла. Також встановлені лічильники на опалення та воду! Підлога: ламінат і плитка. Стеля: натяжна в санвузлі та передпокої і фарба в інших приміщеннях. Корпус 4 має свій внутрішній двір та зону відпочинку з дитячими майданчиками, сучасний благоустрій і ланшафтний дизайн. Поряд Sport Life та Novus. Перегляди за попередньою домовленістю. Дзвоніть. ID: 79791

Регенераторна вул., 4К4

Дворівнева квартира на останньому поверсі в ЖК Комфорт Таун. вул. Регенераторна 4, корп. 4. Дизайнерській ремонт. Площа 1 поверху - 59 кв.м. Площа другого поверху - 20 кв.м. Дві спальні, два санузла з душем, велика вітальня, гвинтові сходи на другий поверх, мансардні вікна. Висота стелі в коньку 5 м. Квартира повністю укомплектована меблями і техникою. Два кондиціонери, шафа-купе, двохспальне ліжко, диван, холодильник, бойлер, душова кабіна. Прекрасна інфраструктура - місто у місті. Без торгу.

Регенераторна вул., 4 к4
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ЖК Комфорт Таун, ул. Регенераторная 4к4 Жилой фонд, арендатор готов продолжать арендовать. Исправно платит. Соседи хорошие, не шумят и не ругаются. В настоящее время квартира используется как салон. Продается без мебели! Возможно приобрести с арендаторами, как готовый бизнес. ЖК "Комфорт Таун"- Престижный закрытый комплекс комфорт-класса. Дома небольшой этажности выделяются яркими фасадами и современной архитектурой. В доме магазины, кафе, аптеки. До спорткомплекса - 1мин. пешком. Хороший вариант как для жизни семьей так и для сдачи в аренду. До метро Левобережная 10-15 мин езды. Фото, видео по запросу. За дополнительной информацией звоните/пишите. Просмотры по договоренности.

Без%ЖК Комфорт Таун Регенераторная Березняки

Продається 1-кімнатна квартира-студія в сучасному житловому комплексі "Комфорт Таун" від компанії КАН Девелопмент. Ціна: 70 000 $ (1 795 $ за м²) Площа: 39 м² (житлова - 16 м²) Поверх: 5/7 Розташування: Квартира знаходиться в середині забудови на вул. Регенераторній, 4, корпус 4. Житловий комплекс пропонує усі зручності для комфортного життя. Інфраструктура: Цілодобова охорона території Спортивні майданчики Дитячі майданчики Кафе та інші зручності прямо на території комплексу Не пропустіть можливість оглянути та придбати цю чудову квартиру! Записуйтеся на перегляд прямо зараз.

АК 1 Кімнатна ЖК Комфорт Таун Регенераторна Соборності Липи

ЖК в городе Киев