Продаж трьохповерхового чотирьохкімнатного будинку (таунхаус), що розташований по вулиці Куземенського у селі Ременів Львівської області. Загальна площа 145 кв.м, житлова 61.62 кв.м., площа кухні 24 кв.м.,Кладова 4.6 кв.м..Два санвузла. Приватизована прибудинкова ділянка,є кадастровий номер. Площа ділянки 0,8 соток. Гільзовані канали .Матеріал ззовні газобетон-40см, між сусідами 1,5 цегла, між кімнатами 0,5 цегла. Наявна стяжка, залиті бетонні сходи,фасад в коридор. Дорогі, якісні, панорамні вікна.Утеплення даху 20см вати і плівка. Центральне водопостачання, каналізація, газ. Будинок зданий в експлуатацію, готовий до переоформлення(теплий,не кутовий). Дешевша ціна,ніж у забудовника! Код обєкта 904

Куземського

Прожаж...котедж від забудовника..новобуд два поверхи..перший поверх вже збудований. Світло вода каналізація. Перекриття- бетон. Нульовий цикл. Вікна.. вхідні двері ,лічільники світло вода.ділянка перед будинком. Можливе розтермінування. Здача кінець 24 року. Можливий торг. Можлива знижка. Можливе розтермінування..оплата частинами...можливо з ремонтом.

владелец
Продаж таунхаус  від забудовника.

Купити нерухомість недалеко від Львова за хорошою ціною. Продається від власника в котеджному містечку. Зручний доїзд до Львова по трасі Львів-Луцьк з с. Ременів, є дитсадок, школа, аптека, магазини та різна розважальна інфраструктура. Телефонуйте, є різні будинки у цій місцевості. Ціна 110 тис.у.о . Без комісії Представник власника Зблокований будинок 103 кв.м з власною ділянкою . Зручне розташування - в котеджному містечку Континент, до Львова з сторони Галицького прехрестя. Ремонт сучасний та якісний, робився у 2023 році для себе. У звʼязку з сімейними обставинами продається, від власників. На першому поверсі: кухня-вітальня з каміном 46 м2, прихожа, кладова, санвузол. Другий : дві спальні кімнати та ванна кімната. Якісна техніка, бойлер і т.д. Велике подвіря з насадженнями а також можна додатково зробити технічне приміщення для зберігання. Звертайтесь, можемо все обговорити - 06******91 Чудова інфраструктура, через дорогу від будинку є кілька продуктових магазинів, поряд школа, дитячий садок, кафе. Неподалік озеро з лебедями - є відео котеджного містечка. Працюємо по програмі "Є оселя" Також є таунхауз без ремонту, з можливістю розтермінування від 48 тис.у.о Чекаємо Вашого дзвінка.

Купити нерухомість недалеко від Львова за хорошою ціною.

Популярные запросы

География, Ременов