Таунхаус з ремонтом та ТЕРАСОЮ! Можливий продаж по СЕРТИФІКАТУ! Таунхаус в самому центрі міста Ірпінь. Від забудовника. Без відсотків та переплат. Площа будинку 95 кв.м + 57 кв.м тераса на даху( на терасу виведені вода, каналізація, електроенергія) В будинку виконаний новий якісний ремонт. Таунхаус газифікований з центральними комунікаціями. У пішому доступі парк, школа, дитячий садок, супермаркети, кавярні, поліклініка а також зупинка громадського транспорту на якому швидко можна дістатись до столиці. На власному авто до ст.м. Академмістечко можна доїхати всього за 30 хвилин. Крутий бонус - оформлення на першого власника! Також можливе розтермінування на індивідуальних умовах. Вартість повної комплектації 120тис, без меблів 105 тис. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Вериківського вул., 7

Він вартий Вашої родини! З меблями. Бомбосховище. Єоселя - Так! Без додаткових комісій! Мінімальне оформлення! Підходить під Єоселю, сертифікат, Державні програми. Просторий Таунхаус з якісним новим ремонтом та меблями. Вся необхідна техніка. Ідеальне розташування - тихий спокійний мікрорайон в лісовій частині Ірпеня. Зручний виїзд. "Повний фарш" - тепла підлога, сигналізація, кондиціонери. Якісна, дорога техніка і меблі. Під будинком підвал без вікон - ідеальне бомбосховище. На третьому поверсі спортзал, ігрова, та кімната яку можна використовувати як гостьову, або додаткову спальню. Будинок на електроопаленні, але газові труби заведені. Газовий котел встановлений і готовий до роботи. Підвал і третій поверх не вводили в експлуатацію. Приїзжайте - з радістю покажу Вам цей чудовий будинок.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
9-а лінія вул., 25Л

Таунхауси з ремонтом! м.Ірпінь, вул.К.Ольги,10 (рн. Стоянка) Таунхауси з переднім та заднім двором! 3 кімнати. 95 кв.м. На першому поверсі кімната 14 кв.м., гостьовий с\в, кухня-студія 20 кв.м. з виходом у двір. На другому поверсі 2 кімнати по 14 кв.м. (одна з виходом на балкон), простора гардеробна та с/в (ванна). Завершення ремонту до 30 серпня. Ремонт: обої, ламінат, плитка, с\в під ключ. Матеріал будівництва – газоблок, утеплений пінопластом. Дах – металочерепиця, утеплення покрівлі – мін. вата. ГЕНЕРАТОР в ціні. Попереду будинку обладнене місце паркування для 2 авто. Позаду рівна площадка. Ділянки під кожним тауном від 1.3 до 2.5 сотки зі своїм кадастровим номером, огорожею та відкатними воротами. Ціна середнього 82000 дол., бокових 86000дол. та 90000 дол. Каналізація – септик, вода – скважина 60м. Опалення: електро котел та генератор в подарунок. Індивідуально розглядаємо будь-які розтермінування\відтермінування. Поряд зручна транспортна розв»язка, зупинки маршруток, дитячий садочок, продуктовий магазин, будматеріали. Оформлення на першого власника.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
К. Ольги, 10
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж таунхаусів, Ірпінь, р-н. Ірпінь, Сингаївського вулиця Розкішний таунхаус в Ірпені – Ваш ідеальний дім! Пропонуємо придбати будинок в комплексі на вулиці Сингаївського, 61 (Новооскольська). Це тихий та затишний район приватного сектору, але водночас ви будете за кілька хвилин від сучасного Ірпеня з його супермаркетами, кафе, ресторанами, салонами краси та освітніми закладами. У пішій доступності знаходиться мальовничий парк МАМА та зелена зона гідрологічного заказника Криничка, що переходить у Мужеловський парк – чудове місце для прогулянок та пікніків. Параметри будинку: - Загальна площа: 90 м² + мансарда 45 м² - Стан: без оздоблювальних робіт - Перекриття: залізобетонне - Дах: металочерепиця - Висота стелі: 2,7 м - Підлога: бетонна - Зовнішнє оздоблення: вата базальтова, клінкерна плитка - Комунікації: електрика, газ, центральна каналізація, центральний водопровід - Вхідні двері: металеві - Вікна: металопластикові - Приміщення: 3 спальні, 2 санвузли, 1 балкон - Двір: паркувальне місце, тротуарна плитка, автоматичні ворота ID: 851261331 Переглядів: 337

владелец
Новооскольська вул., 61

Пропонуємо продаж таунхаусу в 10 хв від метро Академмістечко. Прямий продаж від власника. Зручна локація, знаходиться на вЇзді в місто зі сторони Новоірпінської траси (вул. Озерна) Поруч набережна та розвинута інфраструктура. До зупинки автобусу (N°420) 5 хв. Таунхаус введений в експлуатацію та має центральні комунікації. Загальна площа 96,6 кв/м. Якісно виконані розведення електрики та водопостачання. Дім знаходиться на закритій території, має паркомісце та власний задній двір. В тауні 2 поверхи, на кожному поверсі є санвузол. В санвузлах встановлена якісна сантехніка. Є можливість облаштувати горище, як додатковий поверх. На другому поверсі встановлена люкарня для доступу на горище, де маємо додатковий простір для зберігання речей та є підсобне приміщення на першому поверсі під сходами. Дім має індівидуальне опалення (2-х контурний газовий котел), теплу підлогу на 2-х поверхах та натяжні стелі. Сходи зроблені з натурального дерева. Встановлені 2 кондиціонери (1-й та 2-й поверхи). Встановлений WiFi та обладнання для сигналізації AJAX (керування зі смартфону). Таунхаус продається з техніко. У використанні зараз тільки пральна машина, холодильник та мікрохвильвоа піч. Індукційна плита, духова шафа, витяжка, мийка для кухні та посудомийна машина не були у використанні (стоять запаковані). З меблів є 4 спальних місця (дивани на 1-му та 2-му поверхах]. Дім повністю готовий до експлуатації зі всіма зручностями, залишилось замовити кухню, поставити меблі. Ха додатковою інформацією звертайтеся за вказаним номером телефону в будь-який зручний час. Відеоогляд надсилаю за запитом.

эксклюзив
Озерна вул., 101-е

Ваш затишний куточок в Ірпені! Таунхаус - 85 м² - Ділянка 1,5 сотки - вул. Ново-Оскольська Втілення мрії про комфортне життя: Новий ремонт: все готове для затишного життя без зайвих клопотів! Повністю мебльований та укомплектований технікою: заїжджай та живи! Центральні комунікації: газ, каналізація, вода - все для вашого комфорту. Просторий та світлий: відчуйте себе вільно та легко. Власна ділянка: 1,5 сотки для вашого відпочинку та втілення ландшафтних дизайнів. Ідеальне місце для вашої сімї: Тихий та безпечний район. Поруч магазини, аптеки, школа, дитячий садок: все для комфортного життя. Зручне транспортне сполучення: легко дістатися до будь-якої точки міста. Державні програми - ТАК! Здійсніть свою мрію про власний будинок!

возможна продажа по єОселя
Новооскольська вул., 61

Таунхаус в лісовій частині Ірпеня поміж сосен та тиші. Котеджне Містечко із закритою територією та спільним переднім двориком. Будинок готовий, можна заходити на ремонт! Таун площею 100 кв.м. має простору кухню-вітальню та 4 кімнати. На кожному поверсі є санвузол. З кухні-вітальні є вихід на власний задній дворик, де можна облаштувати зону відпочинку та барбекю для всієї родини. Будинок побудований з керамоблоку, утеплений мінватою. Всі комунікації центральні! Є газ. Без комісії Оформлення на першого власника! Хороша локації на виїзді з міста до Києва, також є зупинка міжміського транспорту. 15-20 хвилин пішої ходьби ірпінський ліцей №3, супермаркет. За подробицями звертайтеся за телефоном! Без комісії!

11-а лінія вул., 9/68

Продаж двоповерхового таунхаусу, який розташований у рекреаційній зоні, поміж багаторічних дубів. Знаходиться в місті Ірпінь. Територія цього красивого комплексу закрита та під цілодобовою охороною. Будинок в класичному стилі з бездоганною якістю будівництва. Всі комунікації міські. Таунхаус має функціональне планування: простора кухня-вітальня 42,6 кв.м з панорамними вікнами, затишні 3 спальні, кабінет, 2 санвузли, балкон. Велич багаторічного дубового гаю у поєднанні з надсучасними технологіями будівництва та продуманим дизайном гарантує задоволення від вибору та підкреслять вишуканий смак! Котеджне містечко Oak Grove Town розташоване за 7 хвилин автомобілем від центру Ірпеня, 10 хвилин до центру Бучі та за 15 хвилин від Києва, що дозволить мешканцям містечка користуватися інфраструктурою трьох міст. За 2 хвилини від Oak Grove Town — зупинка міських маршруток. Неподалік котеджного містечка знаходиться супермаркети, кавярні, ресторани, піцерії, відділення банку та пошти, медичні заклади, дитячий садочок. Проте саме головне - це сам будинок. Він з душею та впевнений у собі, здається сам будинок обирає собі власника. Відчуття, які виникають у цьому будинку особливі.

Гоголя вул., 31

Продаж таунхаусу з якісним, стильним та функціонально продуманим ремонтом. Вбудована кухня та вмонтована техніка. Є працюючий камін. Площа Таунхауса складає 107м2, має 2 поверхи. Земельна ділянка 1,5 сотки. Планування 1-й поверх: кухня-вітальня з каміном, кабінет (або спальня), санвузол з душовою кабіною . 2-й поверх: три окремі спальні кімнати (одна з гардеробом), санвузол з ванною. Біля будинку місце для паркування двох авто, просторий задній дворик з ландшафтним дизайном. Будинок побудований з керамоблоку, утеплений базальтовою ватою, фасад покраска з елементами облицювальної плитки. В будинку індивідуальне газове опалення, 1-й поверх тепла підлога, 2-й поверх радіатори. Введений в експлуатацію, комунікації підключені. Можливий продаж по ЄВідновлення та ЄОселя Телефонуйте! Записуйтесь на перегляд

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Тиха, 3

Продаж таунхаусу в Ірпені в чудовій тихій локації. Можна заходити на ремонт! В будинку індивідуальне газове опалення. Власний камін. Всі комунікації підключені. Біля будинку місце для паркування двох авто, просторий задній дворик з ландшафтним дизайном. Якісна технологія будівництва: – Стіни цегла СБК серії “Керамкомфорт 2НФ” – Покрівля фальцева + утеплення базальтова вата 200 мм – Фасад утеплення Базальтова вата 100мм – Оздоблення ОБЛИЦЮВАЛЬНИЙ КАМІНЬ Така комбінація робить житло теплим протягом усієї зими та комфортним літом. Власна закрита територія - ваша безпека та приватність. При цьому поряд уся необхідна інфраструктура: супермаркети, ресторани, зупинка транспорту, дитячий садок, школа і тд. Телефонуйте! Це дійсна найкраща пропозиція за якістю будівництва в Ірпені!

Тиха, 3

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЗРОБИЛИ ЗНИЖКУ! Таунхаус в центрі 130 м2 (96м2+30м2 мансарда) ДВА ПОВНОЦІННИХ ПОВЕРХА + мансарда 1-й: гостьова кімната, кухня-вітальня, санвузол, коридор 2-й: 3 житлові кімнати(батьківська з гардеробною), савузол 3-й: можна додатково облаштувати, ЗАЛИТІ БЕТОННІ СХОДИ Комунікації - всі центральні, опалення - газове Піша доступність до школи, дитячого садку, центру міста, парку Незнайка телефонуйте, продаж БЕЗ КОМІСІЇ сертифікат, єОселя - ТАК

возможна продажа по єОселя
Гагаріна вул., 42

Ирпень Стоянка Под сертификаты+ Дом Княгиня Ольга 8 Таунхаусов с маленькими двориками /паркоместо к каждому/2 выезда -/103м2- 3 этажа- 3к 3с/у 4 квартиры Планировочное решение со 2м светом в гостинной./можно устанавливать перекрытие по полу- делать полноценный этаж. -/123м2- 3 этажа- 4к 3с/у 4 квартиры Планировочное решение -полноценные 3 эт по 40м2 каждый Наполнение - В каждом тауне выводы под камины-сэндвич трубы- что может быть использовано, как отопление на дровах по всем помещениям квартиры. -теплые полы 1й этаж, стяжка -разводка электрики 1й и 2й этаж -штукатурка чистовая 1й и 2й этаж - лестница сметаллическая сварная на 3 этажа. -из каждого тауна выведены трассы под кондиционеры- корзины для блоков установлены между подъездами. -входные двери украинсконо производства Булат, 2 замка/глазок -окна 3кам aluplast /тип открывания отличается на каждом этаже. В крыше так же установлены мансардные окна. -Электрика счетчики 2 зоны 3ф 12 квт -Вода- Скважина 1 основная и 1 запасная на все тауны, обе оборудованы техникой. -Септик переливной био органика ( 3м3 на таун/день- 365дней) на все тауны. Материалы строительства - газоблок 375/самый теплый сам по себе +100пенопласт /короед -фундамент ленточный/утепление -металлочерепица+ 200минвата Дом ,, Княгиня Ольга,, состоит из 2х подъездов, к каждому есть свой заезд и вход с улицы. Откатные ворота эл., калитка. Возле подъезда предусмотрено по 1 парковке на квартиру. Поместиться 4-5 авто всего. Выстелена плитка. Ограждение металлопрофиль. Есть общая зона между подъездами-это территория отдыха, розведены светильники- подсветка. В самих подъездах, где входы в квартиры, установлены датчики движения на освещение, вход в подъезд закрыт дверьми с 2х сторон. Интересный проект квартир с двориками- равен полноценным 4к в многоэтажных домах. Из преимуществ также -огражденный туями свой дворик- 2 выхода на террасу-двор из зоны кухни и гостиной. Можно разместить игровую для детей, зону летней столовой или барбекю, территорию уличного отдыха. Удобный выезд на трассу Киев Житомир, или на Ирпень-Академгородок. Вся необходимая инфраструктура поблизости. Молодой развивающийся район. Оф. Земля, ввод на покупателя/ виды оплат обсуждаются индивидуально. Цена по Акции на сегодня

возможна продажа по єОселя
Княгіні Ольги

Найнижча ціна на ГОТОВИЙ таунхаус в центрі Ірпеня! Школи, дитячий садок, супермаркет, центральна площа, парк, зупинка громадського транспорту на Київ - все у пішому доступі! Площа 85 кв.м Газ, вода та каналізація центральні. Бетонні сходи на 2-й поверх. Високе горище, яке можна використовувати. Свій окремий задній дворик. Якісні матеріали - побудований з керамоблоку! Можливий продаж по держ.програмах. За подробицями звертайтеся за телефоном! Без комісії!

Вериківського вул., 3

У продажу ТАУНХАУС в Стоянці поряд з сосновим лісом Введений в експлуатацію Два поверхи Площа 78 кв.м. Ділянка 1.5 сотки Вже є початковий ремонт, розводка електрики, сантехніки, опалення. Залишилося на першому поверсі поставити двері та зробити натяжну стелю. Вартість 80.000$

возможна продажа по єОселя
Кошового Олега вул.

Продаж таунхауса в місті Ірпінь. Площа таунхауса 105 м квадратних, додатково бонусом іде мансарда площею 30 м квадратних, яку можна використовувати або як житлову або як горище. Будинок побудований з якісних матеріалів, утеплений та облицьований цеглою. Будинок дуже теплий за рахунок якості та матеріалів будівництва. Планування будинку: 1-й поверх: великий коридор з місцем під гардероб, гостьова спальня, складова під сходами, кухня студія, гостьовий санвузол. 2-й поверх: 2 дитячі спальні, санвузол, велика спальня своєю гардеробною. Підключені центральні комунікації, газове індивідуальне опалення. Чекаємо ваших дзвінків та пропозицій

возможна продажа по єОселя
Гайдамацька вул.

Исследуйте территорию

Таунхаус зданий і введений в експлуатацію. ТЕРИТОРІЯ: • передній двір – закрита територія, вимощена бруківкою. • заднє подвір’я – завезений чорнозем. • паркан по периметру комплексу та між секціями по задньому двору. • загальні ворота – автоматичні, відкатні. ПРО БУДІВНИЦТВО: • фундамент – блоки фбс, утеплений та оздоблений керамогранітом. • стіни – газобетонний блок 300 мм з утепленням 100 мм. • облицювання – клінкерною цеглою “меланж” 120 мм. • перекриття – монолітне. • дах –металочерепиця. • утеплення стелі 2 поверху- мінеральна вата. • висота стелі: 1 – й поверх 3.0 м, 2-й поверх 2.8м (повноцінний). • вітражні вікна з зовнішньою ламінацією (профіль REHAU euro 70 із зовнішньою ламінацією, 44й двухкамерний склопакет з енергозбереженням). • бетонні армовані сходи на 2-й поверх та на 3й поверх. • вхідні двері – якісні, броньовані з МДФ накладками. ПЛАНУВАННЯ- 1 поверх Кухня-вітальня, санвузол, кімната 2 поверх 3 спальні кімнати (одна з них з гардеробом), санвузол КОМУНІКАЦІЇ – всі міські, заведені в будинок і встановлені лічильники обліку: • електрика –6.5 кВт, 380 В (3 фази). • газ -заведений в будинок. • водопостачання – центральне. • каналізація – центральна. Хороша локація поруч з центральним парком. - Таунхаус: 8,5% - Земля: 7,5%

эксклюзив
Матросова вул. (Руденка), 15/13

Без комісії з покупця продам просторий, якісний та комфортний таунхаус з ремонтом в самому серці Ірпеня, по вул. Вериківського! Як побудований будинок: • Зовнішні стіни – газобетонний блок 300 мм. • Утеплення зовнішніх стін – пінопласт 50 мм. • Облицювання зовнішніх стін – якісна клінкерна цегла. • Міжсекційні стіни – червона цегла, товщина 40 см • Міжкімнатні стіни – червона цегла. • Перекриття - заводські сертифікавані залізобетонні панелі, 1 та 2 поверх. • Дах - металокерамічня черепиця, утеплення мінватою. • Вікна – металопластикові, 2-х камерні, енергозберігаючі. • Вхідні двері – броньовані. • Фундамент – утеплений, облицювання цеглою. • Сходи – бетонні. Планування: • Площа – 105,5 кв.м. • 1 поверх – кухня-вітальня, кабінет, гостьовий санвузол з душовою, кладова. • Бонус – погріб!! • 2 поверх - 3 спальні , санвузол з ванною • 3 поверх (мансарда) утеплена, слугує як хазяйський поверх, завдяки бетонному перекриттю. • У великої спальні – балкон, покритий терасною дошкою. Підключені комунікації та оздоблення: • Усі центральні комунікації – вода, світло, каналізація, газ • Індивідуальне газове опалення • Лічильники Територія: • Земля – ділянка 1,2 сотки без урахування паркомісця. • Особиста діляночка за будинком – розміром 8х4,5 метри • Передній двір – вимощений бруківкою. • Задній двір – бруківка та чорнозем. • Окремий видір з заднього дворику через хвіртку • Паркан– металевий профіль, автоматичні ворота на пульті Ремонт: • Стильний ремонт у світлих кольорах • Уся необхідна техніка, меблі • Тепла підлога • Гардеробна в холі (з місцем під пральну машину і сушильну), а також у великій спальні • Камін у вітальні • Траси під кондиціонери в кожній кімнаті • В дитячих кімнатах люстри з блютуз-колонками Інфраструктура: • 5 хв пішки (400 м) до сімейної амбулаторії, супермаркету АТБ, зупинки маршруток по Ірпеню та на Киів • 8 хв пішки (650 м) до Ірпінської Християнського гімназії, дитсадка, футбольного клубу для дітей, просторого парку на території ІБЦ, кафе татарської кухні, різних магазинів (продукти, зоотовари, меблі, інструменти тощо) • 9 хв пішки (750 м) до парку Центрального, усіх його магазинів і ресторанів • 12 хв пішки (900 м) до відділення Нової Пошти • 18 хв пішки (1,3 км) до супермаркету «Новус» • 20 хв пішки (1,5 км) до Ірпінської набережної Встигніть придбати найцікавішу в місті пропозицію! )

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вериківського вул., 49

АКЦІЙНА пропозиція. Готовий КУТОВИЙ таунхаус у тихому та затишному місці! Велика ділянка - 1.64 сотки! Котеджне містечко розташоване у лісовій частині Ірпеня по вул.11 лінія ПЛАНУВАННЯ передбачає в собі велику кухню-вітальню, 2 санвузли, 3 затишні спальні та кабінет. КОМУНІКАЦІЇ усі централізовані. Опалення від газового двоконтурного котла. ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА: У будівництві використовувалися якісні матеріали - керамоблок 2НФ, утеплення 100мм, декоративна штукатурка та клінкер. Встановлено якісні металеві протипожежні вхідні двері з МДФ накладками, енергозберігаючі вікна Rehau євро 70. Комісійні ви не сплачуєте. Телефонуйте.

11-а лінія вул.

Таунхаус знаходиться в топовій локації міста парків — Ірпінь! Це тиха, затишна вулиця приватного секторую. Самий центр міста,поруч школа 12,центральна площа. Усього в пяти хвилинах ходьби — кілька шкіл та дитячий садочок на вибір. Усе, що потрібно для комфортного життя, поруч! Висока якість будівництва: - Зведений з керамоблоку з утепленням мінеральною ватою. - Підключені всі центральні комунікації. - Газове опалення для вашого комфорту. Площа: - Таунхаус — 93 м² + мансарда. - Ділянка — 1 сотки. Готовність обєкта: можно заходити на ремонт! Якщо ви шукаєте ідеальне місце для життя, цей таунхаус саме для вас! Від забудовника без комісії!

возможна продажа по єОселя
Академіка Алієвої вул., 56

Продаж таунхауса в Ірпені Центральна частина міста поруч 3 школи, садочки Будинок якісної побудови Керамоблок утеплений мінватою і додатково облицьовано цеглою, що зменшить до мінімума затрати по опаленю Центральні комунікації Газове опалення Здача в експлуактацію листопад 2023 року

возможна продажа по єОселя
Кулиняка вул. (Калініна), 3

Продаж таунхауса в Ірпені вул Северинівська. Комлекс з 10 таунхаусів на закриті території. Таунхаус площею 80 м2 на земельні ділянці 1 сотка. Зроблена чистова штукатурка та стяжка, розведена сантехніка, тепла підлога - перший поверх та санвузли. Планування Перший поверх: коридор, санвузол, кімната кабінет, кухня. Другий поверх: коридор, санвузол, дві спальні. Комунікації: Центральна вода і каналізація Опалення газове(котел входить у вартість) Електрика 3 фази 6,5 кВт Заміна склопакетів входить у вартість та ремонт фасаду буде зроблено до кінця лютого!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Северинівська вул., 122-г/4

Продам сучасний таунхаус 120 кв.м в центрі міста Ірпінь по вул. Демяна Попова Площа 120 кв.м, ділянка 1,3 сотки Два поверхи плюс мансарда, 4 спальні, затишна кухня-вітальня 21 кв.м, два санвузли. Фундамент: монолітно-стрічковий Стіни: керамоблок 2НФ, утеплення пінопласт 100 мм., клінкерна цегла Якісні вхідні броньовані двері та двокамерні енергозберігаючі вікна Дах - металочерепиця Комунікації: - електрика; - каналізація; - вода – централізована; - опалення – індивідуальне газове. - лічильники на газ, воду, електрику. Повністю готова прибудинкова територія (тротуарна плитка). Два паркомісця. Пряме оформлення покупця, повний пакет дозвільної документації. Відділ продаж! Телефонуйте! Без комісії! За перебігом будівельних робіт ви можете спостерігати на lun Таунхаусі P14 Irpencentre

Демяна Попова вул., 14

На першому поверсі розташована простора кухня-вітальня із виходом на власний задній дворик із обладнаною капітальною терасою з накриттям. Гостьова кімната, санвузол. На другому поверсі коридор, три окремі кімнати та просторий санвузол. У кімнатах є вихід на французький балкон. Також на задньому дворі таунхауса розташована дубова тераса, та підсобне приміщення для зберігання госп.інвентарю, є висновок під генератор. Таунхаус повністю укомплектований меблями та технікою. У спальні встановлено двоспальне ліжко та телевізор, у кухні-вітальні: стіл, стільці, диван, телевізор, холодильник. У дитячих кімнатах встановлені ліжка та шафи-купе. У ванній кімнаті - пральна машина. Переднє подвіря загальне.

Варшавська вул.

Від забудовника без комісійних для Покупця!!! Готовий до ремонту таунхаус загальною площею 87м2 на тихій та спокійній вулиці біля державного дитячого садочку «Сонечко» розташований сучасний двоповерховий таунхаус виготовлений з цегли зовні утеплений, фасад покритий декоративною штукатуркою та клінкерною плиткою. Покрівля виготовлена з металочерепиці. Перекриття між першим та другим поверхами залізобетонне. Сходи між поверхами бетонні. В будинок заведені всі комунікації: центральне водопостачання та міська каналізація, індивідуальне газове опалення, електропостачання, заведений інтернет з оптоволокна. Зручне практичне для життя планування на два поверхи. Власна ділянка землі забезпечить затишний відпочинок. Власне місце для паркування авто. Інфраструктура: - Зручно добиратися до 17 школи - державний дитячий садочок «Сонечко» - приватний дитячий садок «Kids and Kids» - парк «Центральний» - сквер - супермаркети «NOVUS», «АТБ» - магазини - дитячі кімнати - зручна транспортна розв`язка - спортзал - кафе - 20хв до станції метро Академмістечко Є багато варіантів квартир, таунхаусів, дуплексів, будинків телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Вериківського вул., 3
1 - 24 из 508 результатов

Популярные запросы

География, Ирпень