Власник, без комісії, Таун хаус 100м2, з новим ремонтом та техникою. Дуже гарне розташування.

владелец
возможна продажа по єОселя
Мальовничий пров., 7

Продаж таунхаусу в с. Гостомель вул Приозерна 100 м. кв. Ділянка - 1.8 сотки. Відмінна локація, Чудовий краєвид. Поруч озера. - заведена електрика (16Квт), - Центральна каналізація, - власна скважина, - Підготовка під комин Технічні характеристики: - Стіни: газоблок товщиною 300мм; - Фундамент: монолітно-стрічковий + монолітна плита; - Перекриття між 1 і 2 поверхом: залізобетонна монолітна плита; - Утеплення: термопанелі з утеплювачем в 100мм.; - Вікна: металопластиковий склопакет, енергозберігаючі; - Дах: металочерепиця; - Перегородки між кімнатні: газоблок товщина 100мм; - Виконано підготовку під камин (Камин може виступати додатковим до електрики опаленням) Так як плита перекриття між поверхами залізобетонна монолітна, то майбутній власник може замовити свій проект розташування кімнат. Дана опція входить у вартість будинку. Стадія побудови - введений в експлуатацію, тривають роботи по облаштуванню прибудинкової території, Купівля через програму єОселя. Можлива розстрочка! Індивідуальні умови.

возможна продажа по єОселя
Приозерна

Таунхаус в котеджному містечку серед соснового лісу. 20 хвилин до м. Академмістечко. Офіційний відділ продажу, від забудовника. Продаеться 2-поверховий 4-кімнатний Таунхаус з власною терасою. На першому поверсі: гардеробна, кухня-студія з виходом у власний дворик, санвузол та задній двір. На другому поверсі: три окремі кімнати, гардероба і простора ванна. Центральне водопостачання і каналізація. Кожен Таунхаус має власний заїзд на територію з паркомісцем. Задній дворик дає простір для зони відпочинку або барбекю. Поруч є вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, лікарня, великий парк для прогулянок, а також пляж на березі р. Ірпень. Зручне розташування — всього 20 хвилин до метро Академмістечко. Неподалік від дому зупинка громадського транспорту. Котеджне містечко закритого типу ідеальне місце для тих, хто цінує простір та природу. Перегляди у зручний для вас час.

возможна продажа по єОселя
Вербицького вул., 20

🏡 Продається сучасний таунхаус у м. Гостомель, Київська область!🌳 Шукаєте ідеальний дім для вашої сімї? Маємо пропозицію, яка вас зачарує! Характеристики: • Загальна площа: 106,4 кв.м. • 2 житлові кімнати (16м2 та 19м2) • Простора кухня-студіо: 47.9м2 • 2 санвузли • 2 поверхи з лоджією • Частковий ремонт • Газ та котел Ціна $96 000 Переваги: 🌟 Чудова локація, поруч з «Канадським селом» та лісом 🏡 Усі будинки заселені, забудова завершена 💰 Без комісії для покупця

эксклюзив
Чумацький шлях вул., 55а

Продаж крайнього таунхауса ЖК Рів’єра в місті Гостомелі Київська область 110м2, тераса 1,5 сотки, має 2-3 власних паркомісць. двоповерховий будинок збудований та придбаний у жовтні 2020 року. Опалення індивідуальне від газового котла, тепла підлога по всьому 1 поверсі, водопостачання -свердловина, центральна каналізація. На першому поверсі: 36м2-кухня-їдальня з виходом на власну терасу, просторий санвузол з душкабіною, кімната та коридор, під сходами є комірка. Другий поверх: 2 спальні кімнати, великий санвузол з кутовою ванною. Будинок знаходиться у тихому провулку Ювілейний, біля двох мальовничих озер, поряд зупинка транспорту, магазини, садочок , школа та інше, до м.Києва до 15 хв. на авто, до Бучі та Ірпеня 5 хв. В будинку внутрішні роботи завершені на 1 поверсі повністю, продається з меблями та технікою. На 2 поверсі потребує завершення, готовність 70%. Проживали в будинку без тварин та дітей менше року.

Ювілейний пров.

Продаж таунхаусу в смт Гостомель по вул Дніпровська. Будинок 12. Чудова локація, біля головного пляжу, навкруги зелені насадження та зони відпочинку. Міська інфраструктура- все поряд. Технічні характеристики- Матеріал побудови- газоблок, декоративний фасад, фальцева покрівля. Комунікації - вода -свердловина, електрика на світло та опалення, біологічна система каналізування. Ділянка - 0,74 сот Особливості планування- три повноцінних поверхи, можливість спланувати кімнати на ваш смак (наразі безперегородок , вони входять у вартість), бетонні сходи на кожен рівень, великі вікна - вид на озеро та на сад. Стадія побудови - побудований Тривають роботи по оздобленню фасадів, облашовують прибудинкову територію, підключають електроенергію. Здача до квітня 2024року. Переуступка. Без % Оформлення на першого власника . Можлива продаж під постанови та сертифікат

Дніпровська, 13

Гостомель, КГ «Рів’єра» таунхаус 144м2 + тераса 28м2, 3пов., електрика, центральна каналізація, скважина, газ (все підключено). Максимальне наповнення: розводка електрики, сантехніки, тепла підлога, гіпсова штукатурка, стяжка, 2-х конт. газовий котел. Ділянка 2 сот. (з заднього двору є вихід до озера) Ціна 80000$ Ключі в мене Можлива розстрочка або обмін на квартиру! Тел.: 0931987075 Олег

возможна продажа по єОселя
Ювілейний пров.

Продаж триповерхового цегляного таунхауса в КМ " Рівєра " 115,6 кв. м. і мансарда з терасою 57 кв.м. Опалення - двоконтурний газовий котел , вода - свердловина , каналізація - централізована. Тепла підлога на 1 поверсі та санвузлах на верхніх поверхах . 1 поверх кімната , санвузол , кухня - їдальня 37 кв. м. з виходом на власну зелену зону ( 1.29 сотки). 2 поверх - дві просторі спальні і санвузол . 3 поверх - кімната та тераса 29 кв. м. з чудовим краєвидом на озеро - 2 хвилини пішки . 2 паркомісця . Документи на будинок та землю готові . Податки сплачуємо .

возможна продажа по єОселя
Ювілейний пров., 2 -А/1

Продам теплий і зручний Таунхаус 64 кв.м з своєю власною ділянкою. 2 км від центра Бучі. Пгт.Гостомель, вул. Ярова 202/2; 64/46/16. Зручне планування. Перший поверх: прихожа, с.у. Кухня- студія 16 кв.м. Другий поверх: дві роздільні кімнати, і с.у. Таунхаус побудований, сусіди живуть. Вся інженерія є: ( електрика є лічильник день-ніч, вода скважина, каналізація септик). ж/б перекриття, утеплений пінопластом 100мм, вхідна група. Закритий двір. Своя парковка. За будинком у кожного свій окремий дворик для зони відпочинку. Тихе, красиве, живописне місце. Поруч велике озеро, Бучанський парк, магазини, зупинка громадського транспорту на метро Академгородок 389. Готовий до ремонту: машина штукатурка стін, стяжка, розведена електрика по дому. Поруч Бучанский парк, озеро.

Продам Таунхаус готовий до ремонту.Вся інженерія розведена.Без комісії

Пропонуємо вашій увазі чудовий двоповерховий таунхаус з цегли, розташований в тихому та затишному районі. Цей будинок поєднує в собі сучасні зручності та надійність класичного цегляного будівництва. Загальна площа-99.29м2. Кількість кімнат-4. Кількість санвузлів-2(один на кожному поверсі). Матеріал стін-цегла, цементно-піщана штукатурка. Опалення-індивідуальне газове, з можливістю регулювати температуру. Вікна-енергозберігаючі, двокамерний склопакет, шестикамерний профіль. Підведена до будинку електрика 7кВт, індивідуальне паркомісце,закрита територія,лічильники. Централізоване водопостачання та водовідведення. Також особливістю є власний дворик, де можливо облаштувати власну зону відпочинку.

владелец
Таунхауси по вул.Остромирській

Вулиця Гостомельське шосе, 9: • Розташована між Бучею та Гостомелем. • 3 поверхи. • Ремонт під чистове оздоблення (стяжка, штукатурка, електрика). • Тепла підлога на першому та другому поверхах, плюс тепла електрична підлога у гардеробні на 3 поверсі. • Газовий котел. • Скважина. • Центральна каналізація. • 3 санвузли. • 2 балкони. Один площею 7,5 кв.м. - кований з армованим навісом з полікарбонату. Єдиний таунхаус у ЖК з другим великим балконом. • Заїзд для 2 автомобілів. • Зелені насадження біля входу. • Територія викладена тротуарною плиткою. • Розсувні ворота з пультом керування (є 3 нових пульта). • За воротами зелена зона та дитячий/спортивний майданчики. • Задній дворик. • Французькі вікна на 1 та 2 поверхах зі сторони заднього двору. • Готовий дизайнерський проект у форматі 3D та кресленнях.

владелец
Таунхаус Буча продаж терміново

Таунхаус з документами! Вже від власника, в топовій локації- біля парку Щасливий, смт. Гостомель вул. Свято-Покровська буд. 40/5. -Метраж-107,3 м2, -житлова 54,4 м2 є можливість зробити 4 кімнати та велику кухню студія, - 3 поверхи та 1,5 сотки землі. Побудований з газоблоку, утеплення пінапоаст, дах - металочерепиця, плюс мінвата. Поли на першому поверсі і с/в з підігрівом. Комунікації: Вода - свердловина ~50м Каналізація - центральна Електрика - 4,5 кВт (з можливістю збільшення) Газ. Деталі по тел.

Таунхаус з документами! смт Гостомель. БЕЗ Комісії!

Продаж одноповерхових таунхасів у центрі міста Гостомель. Загальна площа від 43 м2 до 52 м2, зручне сучасне планування та дизайн, передбачає дві окремі кімнати 10кв.м та кухню 13кв.м, або кухню-вітальню 23кв.м та одну кімнату 10кв.м, кухню з виходом на власний дворик з терасою, санвузол,комору 4кв.м., паркомісце для кажного тауна. Розташовані в самому центрі міста, по вулиці Свято-Покровська. Поряд уся необхідна інфраструктура: зокрема ринок 2-хв., магазини, школа, кавярні, парк « Щасливий», зупинка маршрутного транспорту, дитячі майданчики, сквер. Зручне транспортне сполучення. Матеріали будівництва: стіни- газоблок, утеплення-пінопласт, фундамент - монолітна плита. Комунікації: вода - скважина, опалення- індивідуальне електро. Таунхауси здаються з максимальним чистовим оздобленням - штукатурка стін під поклейку обоїв, стяжка підлоги чистова з системою теплої підлоги( водяна), розводка комунікацій по точках- максимально зручно, що б розпочати ремонт. Здача в експлуатацію вересень 2024 Ціна за 43кв.м 35000$ Без комісії для покупця! Більш докладно розповім телефоном. Також є цікаві пропозиції в Бучанському та прилягаючих до нього районах!!!

Продаж нових таунхасів за ціною квартири

Продажа ТаунХауса в один этаж с максимальным наполнением под чистовой ремонт. ТаунХас расположен в центре Гостомеля по ул. Днепровская рядом с центральным озером с пляжем и зонами отдыха. Планировка дома 45м2 просторная комната, гардеробная , кухня гостиная с выходом на террасу и задний дворик. Большой санузел. Кухня с двумя окнами и можно сделать дополнительную комнату. В доме выполнены максимальные работы под чистовой отделочный ремонт. Разводка электрики по всем рабочим точкам, разведена сантехника под все рабочие зоны. На весь дом полностью сделан водяной теплый пол. Чистовая отделка стен под обои или покраску, стяжка пола подготовлена к напольным покрытиям. Коммуникации : Индивидуальный септик, скважина ,элекрика 11кВт 3-фазы. Просмотр в любое время по договоренности, звоните. Продажа без комиссии для покупателя, с минимальным оформлением .

Угловой ТаунХаус .С максимальной чистовой отделкой .По цене Квартиры

Продаж 3х.поверхового таунхаусу 170м2 з гаражем, терасою та просторою земельною ділянкою! Гостомель, вул. Озерна. Територія шести Таунів складає 14 соток. Три повноцінні, окремі кімнати і кухня-вітальня 50 м2. Таунхаус повністю укомплектований всім необхідним для комфортного проживання, залишається все! Є вихід на велику облаштовану терасу з ротанговими меблями + земельна ділянка 1,5 сотки огороджена зеленими насадженнями (Туями). На другому поверсі функціонуючий камін, велика кухня-вітальня зонована. Нові кухонні меблі високої якості, великий кутовий диван, обідній стіл, спальня, робочий стіл. На третьому поверсі також велика спальня, гардеробна кімната, с/в та балкон з чудовим виглядом! Побутова техніка (два холодильника з морозильними камерами, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина, дрібна кухонна побутова техніка). Двоконтурний газовий котел, електрокотел. Вода – свердловина. Заведено оптоволоконний інтернет. Електрика – житлові тарифи. На території у кожного своя ділянка землі. Перед входом на закриту територію таунхаусів є гаражі (відчиняються від пульта) + перед гаражем є ще одне паркомісце, за бажанням можна зробити навіс. Інфраструктура: за дві хвилини ходьби є продуктовий магазин, за пять хвилин ходьби озеро, ліс, автобусна зупинка. Кілька кілометрів до центральної частини Гостомелю. Ціна 124000 у.о. Без комісії для покупця!

Великий таунхаус з терасою та гаражем.

Продаж 3х.поверхового Тауна 170кв.м.з гаражем, терасою та ділянкою! Гостомель, вул. Озерна. Територія шести Таунів складає 14 соток. Таун площею 170 кв.м. Три повноцінні, окремі кімнати і кухня-вітальня 50кв.м. В якому залишається все, повністю укомплектован! На першому поверсі великий хол, гостинна кімната, с/в 7квм. І вихід на велику терасу в якої обладнана крыша, ротангові меблі + ділянка 1,5 сотки огороджена зеленими насадженнями (Туями). На другому поверсі функціонуючий камін, велика кухня-вітальня зонована. Нові кухонні меблі високої якості, великий кутовий диван, обідній стіл. Спальня, робочий стіл. На третьому поверсі також велика спальня, гардеробна кімната, с/в та балкон з чудовим виглядом! Побутова техніка ( два холодильника з морозильними камерами, варильна поверхня, духовий шафа, витяжка, мікрохвильова піч, пральна машинка, дрібна кухонна побутова техніка). Двоконтурний газовий казан, електрокотел. Вода – свердловина. Заведено оптоволоконний інтернет. Електрика – житлові тарифи. На території у кожного своя ділянка землі. Перед входом на закриту територію Таунів, гаражі (відчиняються від пульта) + перед гаражем є ще одне паркомісце, за бажанням можна зробити навіс. Інфраструктура: за дві хвилини ходьби є продуктовий магазин, за пять хвилин ходьби озеро, ліс, автобусна зупинка. Кілька кілометрів до центральної частини Гостомелю. Ціна 124000 у.о. Без комісії для покупця!

Продаж таунхауса Гостомель

Продам Таунхаус в якому можна вже жити і робити ремонт. Вся інженерія підключена, є котел, зроблений ремонт в санвузлі. Місто Гостомель, вул. Озерна 15. Площа будинку 60 кв.м., і 1.5. сотки землі - це прекрасний варіант заміні 2-х кімнатній квартирі. У Вас буде свій затишний окремий двір, свій заїзд. Таунхаус побудований з газоблоку 300 + утеплений пінопластом 100 мм. Дах металочерепиця утеплена мінеральною ватою 200 мм. Машина штукатурка стін, розведена тепла підлога, стяжка. Зроблений ремонт в санвузлі. (Покладена плитка, установлений унітаз, душ кабіна, є вихід під пральну машину.) Установлений електро котел. Трикамерні склопакети. Центральна каналізація, вода ( скважина), світло ( день-ніч). Гарний вид, поруч Бучанський парк. Асфальтована дорога. Тиха, спокійна, обжита вулиця. Недалеко центральне озеро і пляж. Дитячі спортивні майданчики, зона відпочинку. Поруч зупинка на маршрутки Ірпінь, Київ 389. Продаж без комісії. Документи більше 3-х років. 09******60

Продам таунхаус введений в експлуатацію більше 3-х років.

ПРОДАМ ТАУНХАУС в КРУТІЙ ЛОКАЦІЇ Гостомель, вул. Дніпровська (біля самого озера). Будинок має 3 поверхи. Біля будинка природа, озеро. ШИКАРНИЙ ВИД з вікна. Загальна площа 92 м2 та власний дворик. Загальна площа 114 м2 та власний дворик. Ділянка 1,5 сотки. ХАРАКТЕРИСТИКИ: фундамент - армований залізобетонний; стіни - газобетон, товщиною 300 мм., утеплені по фасаду утеплювачем, загальною товщиною не менше 100 мм.; міжповерхове перекриття - монолітне; бетонна основа підлоги; покрівля – покрівельний метал 0,45 мм., утеплювач 200мм, пароізоляція; зовнішні стіни Будинку - фасадна штукатурка з елементами модифікованої глини; вікна Rehau – металопластикові, п’ятикамерний профіль, двокамерні склопакети; вхідні двері – металеві з замком та ключами; влаштований вентиляційний канал; монолітні міжповерхові сходи; влаштовані водостоки. КОМУНІКАЦІЇ: введене водопостачання (з лічильником холодної води); введене електропостачання: 3 фази, 380 вольт, 16-20 А автомат, (з двухтарифним лічильником); виведена каналізація BIO CWT. ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ: улаштування асфальтового покриття; бруківки до вхідних дверей; встановлення паркану; освітлення території будинку світильниками. Біля комплекса передбачена парковка для авто (достатня кількість). До будинків є асфальтована нова дорога, поруч зупинка маршрутного таксі, магазин, пляж, школа та садочок в пішому доступі. На даний час в КОМПЛЕКСІ проводиться благоустрій території, комунікації вже заведені, на ремонт можна заходити вже літом. Майже всі будинки викуплені. Ціна 69 920у.е. Оформлення на першого власника до 2000у.е. Розглядається продаж під різні державні програми. Чекаємо Вас на перегляд, дуже ГАРНИЙ варіант, Вам сподобається)

ШИКАРНА ЛОКАЦІЯ. На набережній Будинок 92м2. Іпотека ТАК.

Пропонується чудовий 2 поверховий таунхаус в центрі Гостомеля. 1поверх (21кв.м ) кухня-вітальня з теплою підлогою. Вся побутова техніка: холодильник, газова поверхня, електр. духовка, мультиварка, кавоварка, пароварка...Є кондиціонер, smart tv. А,також, туалетна кімната з бойлером та ПМА.2поверх: спальня з гардеробною, велика ванна кімната з джакузі, і ще одна кімната з якісними меблями та каміном.Відкрита тераса з виходом в зону відпочинку-2 сотки чудового внутрішнього двору.Гараж для 2 авто. Поряд чудове озеро .Київська область, Бучанський р-н, Гостомель, вул Дніпровська, 168б.

Продаж Таунхауса в ЦЕНТРІ Гостомеля 103м2

Таунхаус Гостомель, провулок Мальовничий б.1 квNo7 Новий об’єкт Котеджне містечко «Чешский дворик» Триповерховий таунхаус з авторським дизайнерським ремонтом. Повністю укомплектований. Загальна площа - 106 кв.м Прибудинкова ділянка - 1 сот. (є альтанка та місце для барбекю) Будівлі побудовані на монолітному фундаменті стрічкового типу, стіни виконані з повнотілої червоної керамічної цегли. Фасади зовні утеплені шаром пінополістиролу завтовшки пять сантиметрів, обробка зроблена декоративною штукатуркою. Дахи покриті металочерепицею словацького виробництва, покрівля утеплена мінеральною ватою. Встановлено великі вікна та броньовані вхідні двері, внизу є два панорамні вікна. На першому поверсі таунхауса розташована: - тепла підлога по всьому периметру та в с/в (підлога плитка) - Підвісна стеля - кухня-вітальня з додатковим спальним місцем Кухня - холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч,варочна поверхня, духова шафа,витяжка, двоконтурний котел. Вітальня — кутовий диван, телевізор, шафа купе, кондиціонер. С/у — гостьовий,пральна машина. На другому поверсі розташовано – санвузол та дві спальні, в одній з яких є просторий балкон. - 1 спальня — дитяча (шафа купе, розкладний диван, тренажер) - 2 спальня — господарська (ліжко, телевізор) С/в - душова кабіна та інсталяція (підлога тепла) - Підвісна стеля По всьому другому поверсі підлога ПАРКЕТ крім с/в На третьому поверсі розташована: Велика гостьова кімната або дитяча - є диван - підлога ковролін Радіатори на другому поверсі, також є виводи під кондиціонер на 2 та 3 поверсі. Сходи та перила зроблені з дерева. Комунікації: - всі центральні ( газ, каналізація) - вода свердловина Оформлення - 8.5% Ціна 135000$

Таунхаус Гостомель 106 м2. Ремонт, меблі, техніка

Продаж Тауна з власним гаражем, альтанкою та дитячою площадкою! Гостомель, вул. Озерна. Територія шести Таунів складає 14 соток. Таун площею 106 кв.м. В якому залишається майже все! На першому поверсі коридор, велика кухня-вітальня 48 кв.м., гардеробна кімната. На другому – дві просторі, окремі кімнати, великий с/в та балкон. Таун повністю укомплектований. Нові кухонні меблі високої якості, великий кутовий диван, обідній стіл, робочий куточок, великі шафи, прихожа, тумби. На іншому поверсі одна з кімнат обладнана під дитячу кімнату – двоярусне ліжко, диван, письмовий стіл, спортивний куточок. Спальня – велика шафа, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, робочий стіл, балкон з чудовим виглядом! С/в великий і просторий 8кв.м. встановлена ванна. Побутова техніка (двостулковий холодильник Samsung, варильна поверхня, духовий шафа, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер, бойлер, пральна машинка, бойлер, дрібна кухонна побутова техніка). Двоконтурний газовий котел. Вода – свердловина. Заведено оптоволоконний інтернет. Електрика – житлові тарифи. На території у кожного своя ділянка землі. На ділянці від цього Тауна встановлена альтанка для відпочинку, дитяча площадка та садова диван-качалка! Перед входом на закриту територію Таунів, гаражі (відчиняються від пульта) + перед гаражем є ще одне паркомісце, за бажанням можна зробити навіс. Інфраструктура: за дві хвилини ходьби є продуктовий магазин, за пять хвилин ходьби озеро, ліс, автобусна зупинка. Кілька кілометрів до центральної частини Гостомелю. Ціна 89000 у.о. Без комісії для покупця!

Продаж таунхауса Гостомель, з гаражем

Продаж: Гостомель, вул. Озерна • Площа: 170 кв.м. • Рік побудови: 2011 • Гараж: так • Ділянка: 1,2 сотки + тераса • Поверховість: 3 поверхи • Кімнати: 3 окремі кімнати + кухня-вітальня 50 кв.м. (на другому поверсі) • Опалення: газове та електрокотел • Електрика: житловий тариф • Вода: скважина • Каналізація: септик переливний • Інтернет: оптоволоконний • Сертифікат: Так • Програма “Є” Оселя: Так • Ціна: 124,000 доларів США Контактна особа: Світлана Телефон: 06******15

Сучасний таунхаус з власною територією в Гостомелі

Квартира зі своїм двориком ЖК ParkTown Гостомель (Буча) До вашої уваги в продажу 2-кімнатна квартира в заміському комплексі комфорт класу ЖК Park Тown (ПаркТаун), біля Бучі в лісовій частині Гостомеля - дуже популярне місце. Квартира на 1 поверсі, проєкт сітіхаус квартира з двориком, як Таунхаус тільки зі своєю інфраструктурою. Загальна площа 71 м2. Квартира перепланована під себе, щоб було максимально зручно! В квартирі вітальня, кухня, спальня кімната, великий с/в і гардероб-пральня. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Покриття підлоги якісна плитка і вініл. Стіни фарбовані та в спальні поклеєні якісні шпалери. В квартирі залишаємо ліжко з ортопедичним матрасом, кухню(тимчасова), кухонні стіл+ 2 стільці, кухонний консольний столик, холодильник, тимчасова прихожа, дзеркала, котел, пральна і сушильна машини, модем, але якщо щось з цього не потрібно не проблема забрати. На кухні вже стоїть детектор газу. З кухні у дворик виведено воду та електрику. Обидві кімнати підготовлені під кондиціонери. Дуже ретельно продумана електрика, розеток дійсно дуже багато, але практика ремонтів показує що їх якраз завжди не вистачає. В гардеробі-пральній планувалась відкидна стаціонарна прасувальна дошка, морозильна камера, зарядна станція для робота-пилососа, розетка для безпровідного пилососа, тому це приміщення дуже велике і максимально продумане, щоб звільнити простір в квартирі. Можна облаштувати приміщення дуже зручно під себе. В квартирі встановлено програматор на тепло. Якісні вікна, тепла електрична підлога в усіх приміщеннях, крім спальні, щоб мати варіанти по опаленню. У санвузлі вся сантехніка Grohe. Меблі в санвузлі виготовлені на замовлення з якісною фурнітурою. В ЖК облаштована прибудинкова територія, цілодобова охорона та відеонагляд, гостьовий паркінг, комерційні приміщення на перших поверхах будинків, дитячі та спортивні майданчики, зелений двір. Є можливість придбати комору чи паркінг по необхідності, хоча відкритого паркінгу і так достатньо.

Богдана Ступки переулок, 3, Гостомель, Киевская 89900.0 USD

Терміновий продаж Таунхауса 94 кв. м з документами, продається з ремонтом і меблями. Додано електрику, 3-х фазний лічильник, централізована вода та каналізація, газ підключений, газовий 2-х контурний німецький котел, є барбікушниця, усе нове. 3 кімнати на 2-му поверсі і с/в, кухня-гостьова 22 кв. м та спальня і с/в на першому поверсі. Ділянка 1.5 сотки, своє паркомісце у дворі, Очисна фільтраційна система у домі для питної води заберемо і телевізор. Усе інше залишається.Тепла підлога, уся битова техніка, дизайнерський ремонт. Кухня під замовлення. Нові ліжка із ортопедичними матрасами, диван, уся техніка. Ремонт 2022 року. Будинок новий 2022 року. Червона цегла у 2 кладки і утеплювач. Документи на руках. Усі договори по комунальним прямі. Я власник і ціна вказана з податками.

владелец
Таунхаус продається Гостомель з ремонтом і меблями
123...5
1 - 24 из 113 результатов

Популярные запросы

География, Гостомель