Продається будинок / таун-хаус в с. Горенка в прекрасному місці. Котеджне містечко Sun City закритого типу. Загальна площа будинку (таун-хаус) – 130 м2 1 поверх: вітальня, кухня-студіо, гостьовий санвузол, коридор, комора, вихід на терасу. 2 поверх: три кімнати, дві - з балконом, санвузол. Будинок готовий для комфортного проживання! Залишаються всі меблі та техніка. 13 кВт електрики, два інтернет провайдери, 2 паркувальні місця, (зарядка під електроавтомобіль), вуличний підвал. Прекрасна локація будинку, знаходиться в оточенні лісу поруч з озером. 20 хвилин і ви в Києві! Телефонуйте, домовимося про перегляд у зручний для Вас час!

Приозерна

Продається гарний таунхаус в КМ Sun City (c. Горенка) на вулиці Приозерній, 17. Площею 106 м2, та земельною ділянкою 1.5 сот У дім заведені всі комунікації: електрика, вода, газ, каналізація, стоять вхідні металеві двері, металопластикові вікна, лічильники з установкою та підключенням на електрику, газ, підключення електрики 5-20 кВт, вапняна штукатурка стін. Будинок готовий до ремонту, побудований з червоної цегли, перегородки — газоблок, утеплювач — пінополістирол з облицюванням, покрівельне покриття — металочерепиця 0,5 мм, Германія. Комунікації: вода — індивідуальна скважина глибиною понад 50 м, каналізація — септик, світло — окремо виділена лінія, опалення — двоконтурний газовий котел. Озеленений двір, власне озеро на території КМ, бруківка, тротуари, дитячий майданчик, декоративні рослини, розділені внутрішні двори. Все це створює неймовірний затишок та комфорт. Комфортне житло в максимально можливій близькості до столиці, з розвиненою інфраструктурою. Затишне місце, розкішна природна локація, обжите місце та респектабельні сусіди. Поруч супермаркет «Фора», продуктові магазини, аптека, садочки, школи, музична школа, кінний клуб, СТО, ліс, озера — все це знаходиться у межах 10-ти хвилин пішого ходу. Близькість до столиці (4 км до межі з Києвом), зручна розвязка до столиці двома варіантами: через Пущу та Варшавську трасу, по Гостомельському шосе до Києва 20 хвилин. До «Лавини», «Ретровілю» — 10 хвилин. До Оболоні — 12 км, поруч з «Sun City» зупинка маршрутного таксі до станції метро «Нивки» — 30 хвилин. Є і інші варіанти в цьому КМ. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Таунхаус від забудовника, КМ Sun City с. Горенка, під Києвом

Продаж таунхаусів в тихому місці Горенки неподалік риболовного озера. Загальна площа кожного таунхауса - 67 м. кв, який має два поверхи, дві окремі спальні, два сан вузли, кухня-вітальня, два коридори та технічне приміщення. Земельна ділянка в залежності від номера таунхауса від 1.6 до 1.9 сотки. В кожному таунхаусі піч-камін "Loudun Invicta" - розрахована для обігріву 50 м. кв. Закрита територія. Підїзд та територія прилегла територія встелена бруківкою. В 5 хвилинах ліс. 20 хвилин пішком та три хвилини на авто до Пуща-Водиця трамвай в м. Київ, магазин Фора, Розетка, відділення Нової Пошти. До громадського транспорту 5 хв. Ціна від 48000 у.о. до 54500 у.о., залежить від робіт в середині та комплектації. Вільні таунхауси від 2 по 7. Здача вересень 2024 року.

Продаж таунхаусів поруч з Києвом

Пропонується до продажу двох поверховий таунхаус загальною площею 106 м2 розташований в с. Горенка Бучанського району в закритому КМ «Сан Сіті» «Сан Сіті» – котеджне містечко, яке включає сорок девять таунхаусів і дванадцять дуплексів бізнес-класу. Роботи ведуться в кілька черг. Перша та друга черга вже побудована та заселена. Екологічно чисте місце — свіже повітря; — поруч ліс; — чисті озера в пішій доступності; — близкість до природи — р. Горенка протікає прямо по території коттеджного містечка; — дитячі і спортивні майданчики; — закрита територія з цілодобовою охороною; — школи і дитячі садочки в 5-хвилинній доступності від нашого котеджного містечка. У ході будівництва використовуються екологічно безпечні матеріали високої якості. Будинки споруджуються з цегли, утеплюються плитами пінополістиролу, виконується облицювання фасадів декоративною штукатуркою та іншими сучасними матеріалами. Застосування сучасних енергозберігаючих технологій забезпечує невелику вартість утримання житла. Вікна та балконні двері скляться енергозберігаючими двокамерними склопакетами. Вибрати дуплекс або купити таунхаус в КМ «Сан Сіті» в с. Горенка пропонується з чорновим оздобленням. У житлових приміщеннях виконується стяжка підлоги, оштукатурюються стіни, встановлюються вхідні надійні двері та підводяться інженерні комунікації – електрика, газ, вода і каналізація. До реалізації пропонуються двоповерхові дуплекси і котеджі. Житло обладнується автономними системами опалення, має сучасне планування, на кожному поверсі власний санвузол.

Продаж Таунхаус 106 м2(3к) КГ "Сан Сити"

Продаж 3-х кімнатного таунхауса у с. Горенка, що знаходиться у 15 хвилинах їзди від Києва. В будинку є постійно газ, вода, генератор в дворі на воду. Є можливість підключення власного генератора до будинку. Повністю автономний режим. Загальна площа 108,2 м2 + задній двір з власною земельною ділянкою 20м2. Будинок з ремонтом 2017 року - виконано з якісних матеріалів - робилося для себе. Планування: 1-й поверх: -передпокій 6,1 м2 -вітальня з кухнею - 42 м2 -санвузол гостьовий з душовою кабіною - 3,5 м2 2-й поверх: -коридор 5 м2 -спальня №1 - 12,3 м2 -спальня №2 - 11,8 м2 -спальня №3 - 11,6 м2 -санвузол з ванною - 4,5м2 З будинку вивозьться усі меблі окрім кухні та техніки яка влаштована в кухню, та санвузлів. Чому варто обрати котеджне містечко Sun City для життя? — свіже повітря; — поруч ліс; — чисті озера в пішій доступності; — близкість до природи — р. Горенка протікає прямо по території коттеджного містечка; — дитячі і спортивні майданчики; — закрита територія з цілодобовою охороною; — школи і дитячі садочки в 5-хвилинній доступності від нашого котеджного містечка.

Продаж!СРОЧНАЯ ПРОДАЖА! Таунхаус 108 м2 с. Горенка Sun City з ремонтом

География, Горенка