Таунхаус площею 29,3 м.кв 1 черга будівництва 25 500$ -під ремонт, 29 500$ - з ремонтом; 2 черга будівництва 23 500$ -під ремонт, 27 500$ - з ремонтом. Таунхаус площею 43 м.кв: 1 черга будівництва 36 500$ -під ремонт, 42 500$ - з ремонтом; 2 черга будівництва 34 500$ -під ремонт, 40 500$ - з ремонтом Таунхаус площею 60,8 м.кв: 1 черга будівництва 57 000$ - з ремонтом; 2 черга будівництва 47 000$ -під ремонт, 55 000$ - з ремонтом. Вільних залишись 1 в першій черзі та 1 в другій черзі В базову комплектацію ремонту входить оздоблення стін, натяжні стелі з освітленням, підлога в кімнатах ламінат та плитка в санвузлі. Облаштований санвузол, тобто встановлена ванна чи душова система зі скляною перегородкою, унітаз, умивальник з тумбою та бойлер. В базову комплектацію також входить кухня з вмонтованою індукційною варильною поверхнею, мийкою та витяжкою.

хуторок

Продається сучасне,нове житло. В гарному районі міста.Фастівська. Просторий Таунхаус на 100 квадратів,плюс 50 квадратів третій поверх. Автономне опалення,сходи від першого до третього поверха. Енерго зберігаючі вікна. Тепла підлога. Затишна закрита територія. Поряд є гараж. Він теж продається ціна 20т$.

владелец
Продаж Таунхаусу

Продаємо великий Таунхаус і 12 соток земельної ділянки біля нього! Будинок капітально побудований, усі нові комунікації! Двоконтурний газ.котел, електро котел і ще й газова колонка! Усе з проектами і усіма дозвільними документами! Артезіанська свердловина з чудовою водою! Автоматичні ворота, величезний Гараж, бесідка, садок, три погріби! Оригінальне планування, велика відкрита тераса, два сан/вузла і багато різноманітних підсобних приміщень! Охоронна сигналізація! Об‘єкт дуже цікавий!Телефонуйте! Приїзжайте на перегляд! Вам сподобається!

Продаю таун-хаус 200м по вул. Толстого!

Продаю Таун-Хаус на Фастівській. Введений в експлуатацію. Площа 113 м.кв., двоповерховий. Без ремонту. Заведена вода та каналізація центральні, є лічильник . Тепла підлога на 1-му поверсі, котел газовий, електрика заведена є лічильник. Територія перед будинком для заїзду машини. Добудована веранда. Вихід з кухні на свою територію відпочинку, а також на зону відпочинку внутрішнього двору будинків. Закрита територія для заїзду. Закрита територія для відпочинку та прогулянки з дітьми. Перегляди за домовленістю. 75000 дол, торг можливий. Підписаний екс.договір. Ключі в агентстві.

Продам ТАУНХАУС на Фастівський

Нове сучасне житло в комплексі закритого типу на Фастовській. Введений в експлуатацію. Ідеальна розвʼязка. Затишна територія для життя та відпочинку, вихід на дитячий майданчик, охорона, відеонагляд, закрита територія для заїзду, є місце паркування авто. Танхаус 97м2 +40м2 за рахунок мансардного поверху, 2 поверхи(+мансарда), 3 кімнати, 2 санвузла, окремий двір де можна встановити зону барбекю. Енергозберігаючі металопластикові вікна(3поверх встановлені), автономне газове опалення(газовий котел закуплений), є лічильники, тепла підлога 1 поверх, 2 поверх батареї, заведені всі централізовані комунікації.

владелец
Продаж таунхаусу, Фастівська

Продам Таун Хаус Лєтра, ( адреса с.Шкарівка вул.Коцюбинського) площа 120м2, комунікації заведені в будинок , вода( свердловина), каналізація( вигрібна яма), газ, світло. 2ва поверхи, сходи , вікна мпв , двері, терасса. Ціна 67000дол.сша Ан Версаль Юлія 09******49

Продам Таун Хаус Лєтра

СТИЛЬНО, СУЧАСНО, НАДІЙНО! Найкраща пропозиція по м Біла Церква! Продаж таунхаусу на Вокзальній! Оселя площею 125 кв м вільного планування, розміщена на земельній ділянці 3сот Міські комунікацііі! Благоустрій прибудинкової території! детально за тел 09*********85 або повідомлення в Вайбер/телеграм/месенджер

Таунхаус на Вокзальній!

- Таунхаус із власною земельною ділянкою на Таращанському масиві вул Тімірязева -Основні характеристики: - Площа таунхауса: 130 квадратних метрів - Площа земельної ділянки: 3,5 сотки - Кількість поверхів: два - Кількість кімнат: Перший поверх Кухня студія з виходом на задній двір, кабінет, санвузол, гардироб Другий поверх 3 окремі кімнати, санвузол. - Основні переваги: - Спокійний та екологічно чистий район, ідеальний для сімей з дітьми. - Велика земельна ділянка перед таунхаусом і на задньому дворі. - Паркінг для автомобілів на власній території. - Близькість до шкіл, дитячих садків, магазинів та інфраструктури. - Зручний доїзд до центру міста. Ціна 70 тис дол. Торг

Таунхаус  на Таращанському масиві  або Летрі

Продам двоповерховий таунхаус на Фастівській (є можливість доробити третій поверх) Площа 113 м.кв. + 50 м.кв. з третім поверхом. Без ремонту. Підведені всі комунікації, тепла підлога, скважина, газовий котел, є лічильники. Вихід з кухні на свою територію, а також вихід на внутрішній двір з дитячим майданчиком. Є місце для паркування автомобіля. Закрита та затишна територія.

владелец
Продам Таунхаус на Фастівській

Продам екологічно-теплий,з красивим краєвидом на Александрію таунхаус.Таунхауси з газоблоку,обшиті мінватою,під короїдом,міцна подушка з армапоясу,якій не страшний навіть землетрус.Таунхаус 140 м2,центральний вхід,і дворик на 3 машини,є задній дворик,де ви можете оснастити своє барбекю з мангальчиком,і просто відпочити.Заходите ви в простору вітальню,яка переходить в кухню-студію,є прачечна,або можливо під кабінет,і сан.вузол з душевою на 1 поверсі.На 2 поверсі,3 просторі кімнати,з панорамними енергозберігаючими вікнами,і ще один сан.вузол і ванна кімната.Дах утеплений.Будиночок,як термос,теплий взимку і прохолодний влітку.Хто завітає,нікого не лишає рівнодушним.До кожного таунхауса підведена напруга 15 кВт.Є газ,каналізація,вода централізована .Двір в тротуарній плитці.На ваш вибір залишилось 3 середні таунхауса.Ексклюзивна пропозиція АН"7 етаж"Є каталог з дизайнерським ремонтом,який подаримо вам на новосілля.Телефонуйте,приходьте на просмотри.

Продам сучасний таунхаус на Війскбуді

Продам екологічно-теплий таунхаус.Таунхауси з газоблоку,обшиті мінватою,під короїдом,міцна подушка з армапоясу,якій не страшний навіть землетрус.Таунхаус 140 м2,центральний вхід,і дворик на 3 машини,є задній дворик,де ви можете оснастити своє барбекю з мангальчиком,і просто відпочити.Заходите ви в простору вітальню,яка переходить в кухню-студію,є прачечна,або можливо під кабінет,і сан.вузол з душевою на 1 поверсі.На 2 поверсі,3 просторі кімнати,з панорамними енергозберігаючими вікнами,і ще один сан.вузол і ванна кімната.Дах утеплений.Будиночок,як термос,теплий взимку і прохолодний влітку.Хто завітає,нікого не лишає рівнодушним..Є газ,каналізація,вода скважина.Ексклюзивна пропозиція АН"7 етаж".Телефонуйте,приходьте на перегляди.Земельна ділянка 3,5 соток.

Продам таунхаус на Таращанському масиві

Таунхаус - готовий до заселення. Знаходиться у закритому житловому комплексі, що гарантує комфорт, безпеку та приватність. Тут є все необхідне для відповідного рівня життя. Площа таунхауса складає 100 квадратів і має 4 окремі кімнати. 1,2 сотки земельної ділянки. Якісний та сучасний ремонт. Кожен куток простору детально продуманий і відображає неперевершений смак та стиль. Використання високоякісних матеріалів створює атмосферу розкіші та затишку. Таунхаус має безпосередній доступ до басейну. Також території працює система відеонагляду, що забезпечує додаткову безпеку Розташований у тихому, зеленому, спальному районі Заріччя у місті Біла Церква

Продам таунхаус готовий до заселення

Таунхаус з новим ремонтом і частково мебльований - ваш варіант ідеального житла. Розташований у закритого типу комплексі, де на території є власний басейн, відокремлена зона паркування для 2 авто. Кожному таунхаусу належить окрема територія, де можете створити розкішну зону відпочинку та барбекю для незабутніх моментів з родиною та друзями. Площа 102 кв.м. має наступне планування: кімната , санвузол і кухня студія на першому поверсі та 3 спальні і санвузол на 2му поверсі. Таунхауси розташовані на території однорідної маловерхової забудови в районі Зарічча. Неподалік розташована інфраструктура: школа та дитячі садочки, неподалік розташовані ринок та магазини, де ви зможете придбати все необхідне для вашої сімї. Звяжіться зі мною для огляду даного обєкту.

Таунхаус з ремонтом під ключ на Заріччі . Комплекс з басейном

Якісний цегляний таунхаус 184 м2 на самому початку Військбуду, по вул. Фурсівська, у престижному кварталі Снайпер. Побудований у 2014 році з цегли, перекритий залізобетонними панелями, покритий металочерепицею. В дворі тротуарна плитка. Таунхаус двосторонній, передній двір з воротами, доступ на задній двір з відкритою терасою з кухні-студії. Індивідуальне опалення газовим 2-контурним котлом, три лічильники води та джерела водопостачання: централізоване міське, із свердловини очищена та для поливу. Міська каналізація. Газ підключений. По будинку розведено електропроводку, водопровідні та каналізаційні труби, опалення, охоронну сигналізацію. Чорнова штукатурка стін, стяжка на підлозі, місце для каміна. Зверніть увагу на товщину стін! На першому поверсі розташовані: кухня-студія 43 м2, житлова кімната 21 м2, просторий санвузол 7 м2, комора, великий коридор 20 м2. Другий поверх включає: три житлові кімнати 24 м2, 21 м2 і 16 м2, величезний санвузол 13 м2, великий коридор 16 м2 та дві комори. Ділянка землі 3,7 сот огороджена, з хвірткою та вїзними воротами. Обслуговування кварталу та благоустрій території проводить керуюча організація. Зручне місце в чистому і тихому місці, далеко від шуму і пилу, з гарним підїздом, вимощеним тротуарною плиткою. Прекрасна транспортна доступність та розвинена інфраструктура району дозволить отримати всі переваги заміського життя, не виїжджаючи з міста!

владелец
Таунхаус 184 м2, квартал Снайпер,Військбуд, Біла Церква, п.Олександрія

Продаю Таун-Хаус на Таращанському масиві (Лєтра). Площа будинку 170 м.кв., двоповерховий. Без ремонту. Заведена вода та каналізація (скважина окрема та септик), є лічильник двозональний, 3 фази . Світло потужність 10 кВт, заведений газ, є лічильник. Закрита територія для заїзду. Побудований з газоблоку, перекриття панельні, дах металочерепиця, вікна ламіновані, профіль 70 мм, якісна фурнітура, вхідні двері. Утеплення пінопласт 100 мм. Територія подвіря огорожена. Земля приватизована 5.6 сотки з призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку. Будинок житловий. Перегляди за домовленістю.

Продаю Таун Хаус на Таращанському масиві

Продаю Таун-Хаус на Таращанському масиві (Лєтра). Площа будинку 120 м.кв., двоповерховий. Без внутрішніх робіт. Заведена вода та каналізація (скважина окрема до кожного будинку та септик), є лічильник двозональний, 3 фази . Світло потужність 10 кВт, заведений газ, є лічильник. Територія перед будинком для заїзду машини. Закрита територія для заїзду. Побудований з газоблоку, перекриття панельні, дах металочерепиця, вікна ламіновані, профіль 70 мм, якісна фурнітура, вхідні двері. Утеплення пінопласт 100 мм. Територія подвіря огорожена, тротуарна плитка в дворі. Земля приватизована 1.4 сотки з призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку. Будинок житловий. Перегляди за домовленістю. 68000 дол. 06******48 Світлана АН Адамант

Продам ТАУНХАУС на Лєтрі

Продаж таунхаусу, ЖК Заріччя. Таунхаус площею 102м² в сучасному ремонті. Комунікації: розведена електрика,сантехніка,вода централізована, світло. Опалення : індивідульне електро. 4 кімнати(1 кімната на першому поверсі,3 на другому).2 санвузла. При продажі залишаються меблі та техніка. + У вартість будинку відразу входять 2 паркомісця На задньому дворику є затишна тераса. Територія закрита+відеонагляд. На території ЖК також є два басейни: дорослий та дитячий.

Продаж таунхаусу, ЖК Заріччя.

Найкраща пропозиція! Хуторок. Таунхаус. Продаж. Ціна 60000$ Продається з меблями та технікою.Все що ви бачите на фото з меблів та техніки залишається ! Пропонуємо вашій увазі Таунхаус в сучасному ремонті з двома окремими спальнями та кухнею обʼєднаною з вітальною. Санвузол сумісний в якісному ремонті. Загальна площа 57 м ; кімнати площею 11 м; 10,6 м; кухня студія 27,5 м . Підігрів підлоги де кафель. З кухні вихід на власне подвірʼя де можна зробити зону барбекю, поставити бесідку та просто насолоджуватись тишею та комфортом. Задній дворик ідеальне місце де ваші маленькі улюбленці( тваринки) будуть гратися та бавитись на сонечку) Опалення власний газовий котел. Вода централізована . Земельна ділянка 0,0164 га Сусіди всі живуть на постійній основі . Хуторок це котеджне містечко з власним ОСББ,на території є магазини, дитячий майданчик. Якщо ви мрієте про тишу, комфорт і хочите відразу заїхати у власний будинок і нічого там не робити , тоді наша пропозиція саме для вас! Ціна 56000$. Цікаво? Телефонуйте 09*********29 Алла АН Дім Мрій

Таун хаус . Продаж . Хуторок.Розглядаємо 280 постанову

Продам Таунхаус на Таращанському масиві пос."Лєтра" 128м.кв+мансарда 60м.кв. Побудований із газоблоку, перестінки цегляні. Фасад червона облицювальна цегла. Сучасний дизайн. 1-поверх прихожа, санвузол (інсталяція, душ керамограніт)кухня-студія, кімната, сходи ( 2-поверх зала, дитяча та робочий кабінет( підлога ламінат), санвузол.В будинок заведений інтернет БКМ в кожну кімнату і WI-FI. Внутрі будинок під чистову обробку, розведена тепла підлога (вода). Встановлений електрокотел з WI-FI доступом. в с\у інсталяція. Встановлені теплові завіси перед всіма великими вікнами. Комунікації: скважина,септик (заведені в будинок і виведені в пристройку), світло, газ. 3 фази 15квт, лічильник день-ніч. Ламіновані вікна в сірому кольорі, крівля-бітумна черепиця, стеля утеплена . 2.9 соток землі. Встановлена загорожа і автоматичні ворота, оздоблення переднього входу. Ціна 130тис. дол. Готові до діалогу! АН Адамант Світлана 06******48

Продам ТАУНХАУС на Лєтрі

Продаю Таунхаус в Білій Церкві. Зручне місце розташування. Стан від забудовника . Всі комунікації підведено ,вода та каналізація -міська ,електро котел ,заведено 30кв. 3 поверх відкрита тераса . Гараж та земельна ділянка -4 сотки . Право власності. Оголошення від Власника!

владелец
Таунхаус,Біла Церква

Продаж 1 кімнатної ЖК Нова Персія . Тепла підлога , автономне електро опалення . Якісні двері і вікна ,поштукатурені стіни . Проект на ремонт . Телефонуйте ! Перегляд в зручний для Вас час .

Продаж таунхаус  ЖК Нова Персія

Продам таунхаус. м. Біла Церква, Київська область, Царське село. Загальна площа – 183 кв.м. 1-й поверх: кухня-студія, санвузол. 2-й поверх: дві кімнати, санвузол. Гараж – 60 кв.м. Капітальний ремонт. Вода і каналізація міські + власна свердловина.20 кВт, три фази. Зона барбекю. Земельна ділянка – 1.8 сотки. Двір окремий. Ціна – $128 000 з торгом. 09*********90

Продам Таунхаус, район Таращанський, Царське село.

До продажу пропонується Таунхаус на Воєнстрої. Таунхаус кутовий, з власною ділянкою 5х10м2 і з боку будинку ще 2х5м2, загалом 60м2 приватизованої території. Розмір кожного поверху 44м2(8X5.5м2). Загальна жила площа - 88 м2. Навпроти будинку два парко місця, які входять в ціну! Комунікації: газ, світло, вода(власна свердловина), міська каналізація + власний септик. Стіни будинку з газоблоку обкладені облицювальною цеглою(з повітряною подушкою), сходи перероблені на моноліт (армований бетон), перекриття поверхів панельне. Ще залитий фундамент для прихожої кімнати. Дах утеплений в 2 шари, що суттєво заощаджує кошти за опалення в зимку і охолодження будинку влітку. В будинку зроблені всі чорнові роботи, лишилося обрати колір стін і стелі, підібрати двері на свій смак, В будинок вже заведена та підʼєднана вода, розведена електрика, розведене водяне опалення: перший поверх - тепла водяна підлога, другий поверх батареї. Опалювати можна електрикою, газом, навіть дровами. По бажанню можна встановити що завгодно. В санвузлі на першого поверсі встановлена ванна з тропічним душем та туалет(інсталяція), вихід під умивальник та пральну машинку. На другому поверсі зроблений вихід під унітаз, гігієнічний кран, умивальник. Встановлена кухня з сучасною фурнітурою з доводчиками відкидними механізмами, витяжка врізна вмонтована у верхні шкафчики, є місце під посудомийну машину. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!!! АН «Оберіг»

Продаж таунхауса

Продаж таунхаусу, Військбуд. Площа 83,4 м.кв. Функціональне планування: перший поверх - кухня, велика вітальня, санвузол, кладова; другий поверх - 2 кімнати. Підведені всі комунікації - електропостачання, газопостачання, водопостачання та каналізація централізовані. Затишний двір. Є місце для паркування автомобіля. Гарні сусіди. Поряд жвава інфраструктура - супермаркети, зупинки громадського транспорту. Прекрасне місце для життя і відпочинку.

Продаж таунхаусу, Військбуд.
1 - 24 из 51 результатов

Популярные запросы

География, Белая Церковь