Продам Таунхаус на Хуторку. Продам сучасний однокімнатний таунхаус ,який знаходиться на Хуторку. Побудований з якісних екологічно чистих матеріалів. Розташований в тихому і спокійному місті,з чудовим краєвидом. Відстань до міста до 1 км. До центру міста всього 7 хвилин на машині. Також є варіанти квартир з іншою площею ( 1,2 та 3кімнатні). Рік будівництва 2024.Квартира може бути без ремонту і з ремонтом. Таунхауси продаються без комісії для покупця. В базову комплектацію ремонту входить оздоблення стін, натяжні стелі з освітленням, підлога в кімнатах ламінат та плитка в санвузлі. Облаштований санвузол, тобто встановлена ванна чи душова система зі скляною перегородкою, унітаз, умивальник з тумбою та бойлер. В базову комплектацію також входить кухня з вмонтованою індукційною варильною поверхнею, мийкою та витяжкою. Дана квартира має площу 29,3 м.кв: 1 черга будівництва :25 500$ -під ремонт, 29 500$ - з ремонтом; 2 черга будівництва : 23 500$ -під ремонт, 27 500$ - з ремонтом.

Хуторок

Продаж таунхауса, Фастівська. Затишна, закрита територія, де є охорона, відеонагляд, дитячий майданчик. Просторий таунхаус на 100 квадратів(3 кімнати), 2 санвузла, також є можливість зробити третій поверх(50м2). Автономне опалення, зроблений каркас для сходів. Подвійні енергозберігаючі вікна, розведена тепла підлога. Двір 2 сотки з якісним парканом та можливістю встановлення бокових вїзних воріт.

Продаж таунхаусу, Фастівська

Продам двоповерховий таунхаус на Фастівській (є можливість доробити третій поверх) Площа 113 м.кв. + 50 м.кв. з третім поверхом. Без ремонту. Підведені всі комунікації, тепла підлога, скважина, газовий котел, є лічильники. Вихід з кухні на свою територію, а також вихід на внутрішній двір з дитячим майданчиком. Є місце для паркування автомобіля. Закрита та затишна територія.

владелец
Продам Таунхаус на Фастівській

Продаж таунхаусу Фастівська. Таунхаус площею 97м2 + 40м2 третій поверх. Зроблені всі чорнові роботи, розведена електрика,сантехніка. Тепла підлога на 1 поверсі та на 2 поверсі (куня, коридори, санвузли). 3 кімнати. 2 санвузла. Автономне газове опалення. Залиті сходи до 3го поверху. Є автонавіс під машину. Закрита територія.

Продаж таунхаусу Фастівська.

Продаю Таун-Хаус на Фастівській. Введений в експлуатацію. Площа 113 м.кв., двоповерховий. Без ремонту. Заведена вода та каналізація центральні, є лічильник . Тепла підлога на 1-му поверсі, котел газовий, електрика заведена є лічильник. Територія перед будинком для заїзду машини. Добудована веранда. Вихід з кухні на свою територію відпочинку, а також на зону відпочинку внутрішнього двору будинків. Закрита територія для заїзду. Закрита територія для відпочинку та прогулянки з дітьми. Перегляди за домовленістю. 75000 дол, торг можливий. Підписаний екс.договір. Ключі в агентстві.

Продам ТАУНХАУС на Фастівський

Продам Таун Хаус Лєтра, ( адреса с.Шкарівка вул.Коцюбинського) площа 120м2, комунікації заведені в будинок , вода( свердловина), каналізація( вигрібна яма), газ, світло. 2ва поверхи, сходи , вікна мпв , двері, терасса. Ціна 67000дол.сша Ан Версаль Юлія 09******49

Продам Таун Хаус Лєтра

- Таунхаус із власною земельною ділянкою на Таращанському масиві вул Тімірязева -Основні характеристики: - Площа таунхауса: 130 квадратних метрів - Площа земельної ділянки: 3,5 сотки - Кількість поверхів: два - Кількість кімнат: Перший поверх Кухня студія з виходом на задній двір, кабінет, санвузол, гардироб Другий поверх 3 окремі кімнати, санвузол. - Основні переваги: - Спокійний та екологічно чистий район, ідеальний для сімей з дітьми. - Велика земельна ділянка перед таунхаусом і на задньому дворі. - Паркінг для автомобілів на власній території. - Близькість до шкіл, дитячих садків, магазинів та інфраструктури. - Зручний доїзд до центру міста. Ціна 70 тис дол. Торг

Таунхаус  на Таращанському масиві  або Летрі

Продається сучасне,нове житло. В гарному районі міста.Фастівська. Просторий Таунхаус на 100 квадратів,плюс 50 квадратів третій поверх. Автономне опалення,сходи від першого до третього поверха. Енерго зберігаючі вікна. Тепла підлога. Затишна закрита територія. Поряд є гараж. Він теж продається ціна 20т$.

владелец
Продаж Таунхаусу

СТИЛЬНО, СУЧАСНО, НАДІЙНО! Найкраща пропозиція по м Біла Церква! Продаж таунхаусу на Вокзальній! Оселя площею 125 кв м вільного планування, розміщена на земельній ділянці 3сот Міські комунікацііі! Благоустрій прибудинкової території! детально за тел 09*********85 або повідомлення в Вайбер/телеграм/месенджер

Таунхаус на Вокзальній!

Продам таунхаус з найкращим плануванням на таращанському масиві. Земельна ділянка 3.5 соток. Площа 135 м2 Газ , світло, скважина, септик. 2 сан вузли, 4 кімнати, кухня студія. Зручне розташування. Покази в зручний час.

Продам таунхаус на таращанському масиві

До продажу пропонується Таунхаус на Воєнстрої. Таунхаус кутовий, з власною ділянкою 5х10м2 і з боку будинку ще 2х5м2, загалом 60м2 приватизованої території. Розмір кожного поверху 44м2(8X5.5м2). Загальна жила площа - 88 м2. Навпроти будинку два парко місця, які входять в ціну! Комунікації: газ, світло, вода(власна свердловина), міська каналізація + власний септик. Стіни будинку з газоблоку обкладені облицювальною цеглою(з повітряною подушкою), сходи перероблені на моноліт (армований бетон), перекриття поверхів панельне. Ще залитий фундамент для прихожої кімнати. Дах утеплений в 2 шари, що суттєво заощаджує кошти за опалення в зимку і охолодження будинку влітку. В будинку зроблені всі чорнові роботи, лишилося обрати колір стін і стелі, підібрати двері на свій смак, В будинок вже заведена та підʼєднана вода, розведена електрика, розведене водяне опалення: перший поверх - тепла водяна підлога, другий поверх батареї. Опалювати можна електрикою, газом, навіть дровами. По бажанню можна встановити що завгодно. В санвузлі на першого поверсі встановлена ванна з тропічним душем та туалет(інсталяція), вихід під умивальник та пральну машинку. На другому поверсі зроблений вихід під унітаз, гігієнічний кран, умивальник. Встановлена кухня з сучасною фурнітурою з доводчиками відкидними механізмами, витяжка врізна вмонтована у верхні шкафчики, є місце під посудомийну машину. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!!! АН «Оберіг»

Продаж таунхауса

Таунхаус з новим ремонтом і частково мебльований - ваш варіант ідеального житла. Розташований у закритого типу комплексі, де на території є власний басейн, відокремлена зона паркування для 2 авто. Кожному таунхаусу належить окрема територія, де можете створити розкішну зону відпочинку та барбекю для незабутніх моментів з родиною та друзями. Площа 102 кв.м. має наступне планування: кімната , санвузол і кухня студія на першому поверсі та 3 спальні і санвузол на 2му поверсі. Таунхауси розташовані на території однорідної маловерхової забудови в районі Зарічча. Неподалік розташована інфраструктура: школа та дитячі садочки, неподалік розташовані ринок та магазини, де ви зможете придбати все необхідне для вашої сімї. Звяжіться зі мною для огляду даного обєкту.

Таунхаус з ремонтом під ключ на Заріччі . Комплекс з басейном

Продається таунхаус на Заріччі .Електоопалення. Закрита територія , є басейн . Загальна площа 102 м 2. Два поверхи . Зроблений якісний ремонт .На першому поверсі теплі поли , дві гардеробних , два санвузла Є варіанти продажу таунхаусів без ремонту Ан Славен Дім Людмила

Продається  таунхаус на Заріччі

Пропоную придбати таунхаус Вашої мрії! Шикарне місцерозташування,чисте повітря,свій окремий двір(зона барбекю та відпочинку), відокремлена зона паркування для 2 авто. Таунхаус дуже просторий 133,2 кВ.м., 2 поверхи+ 3й поверх вільного планування(під Ваш власний дизайн), 2 санвузла. На першому поверсі розташована одна кімната,кухня з виходом на зелену терасу зі своїм власним подвір‘ям та санвузол;Тепла підлога на весь поверх; На другому поверсі 3 окремі кімнати,санвузол; Будинок продається з меблями та технікою. Таунхаус побудований з високоякісних та дорогих екологічно чистих будівельних матеріалів,все зроблено дуже якісно! Ремонт робився для себе,продажа в зв‘язку з переїздом. Зроблена вся документація,будинок готовий до продажу. Розглядаємо продаж за державними програмами. Телефонуйте,залюбки відповім на всі запитання. Перегляди за домовленості в зручний для Вас час. Будинок вартий Вашої уваги!

Гаряча пропозиція!Продам таунхаус з меблями та технікою біля парку

Продаж готового таунхауса в Царському селі! Таунхаус площею 130 м² з сучасним ремонтом, повністю мебльований та оснащений усією необхідною технікою. - Задній дворик з земельною ділянкою (2 сотки) для відпочинку - Облаштована територія перед будинком з накриттям і паркомісцем - Індивідуальне газове опалення - Сучасний ремонт - Три окремі спальні кімнати - Просторий перший поверх з виходом на терасу - Гараж Цей таунхаус — ідеальний для життя вашої родини у розвиненому районі міста, поряд з новою школою, садочком, приватними закладами освіти, магазинами. До Центру міста 10 хв на авто

Продам таунхаус на Царському селі

Таунхаус навпроти парку Олександрія, р-н Військбуд. Нове якісне будівництво. Кутовий , має більшу земельну ділянку. Від забудовника з успішно реалізованими проектами. Будують з керамоблоків, утеплення базальтова вата, комунікації централізовані. Площа 116 кв.м. Зручне планування. Два поверхи. Землі 2 сот. Окремий двір. Асфальтований підїзд. Зручне розташування поруч із зупинкою транспорту, супермаркетом, парком Олександрія.

Таунхаус  навпроти парку Олександрія.  Нове якісне будівництво.

Можливий продаж під єОселю ! Продам якісно збудований двоповерховий будинок/дуплекс . Унікальний проект, чудовий варіант на дві сімї. Загальна площа кожного 122м2. Планування: 1-й поверх: санвузол, дві кімнати, кухня - вітальня. 2-й поверх: вільне планування: 2 кімнати+гардеробна, або 3 кімнати. Стан від забудовника: якісні металопластикові вікна, вхідна група, залита підлога. Матеріал побудови та комунікації: Фундамент- стрічковий монолітно-каркасний. Стіни - газоблок . Утеплення фасаду - пінопласт, оздоблення - "короїд". Перекриття - металочерепиця. Заведені комунікації: Водопостачання - артезіанська свердловина. Водовідведення- централізоване. Електроенергія. Газ - в наявності технічна можливість заведення. ТЕРИТОРІЯ: Парковка - місця для авто біля будинку + задній дворик. Прибудинкова територія -2,5 сотки до кожного таунхауса, загальна територія 5 соток ( приватизована), часткове озеленення. Ціна 60000 у.о.. Оглядини у зручний для Вас час за домовленістю. Ви вже запрошені на перегляд! P.S. За Вашим запитом для заощадження часу відправимо конкретні пропозиції ! Чекаємо Ваших дзвінків ! • Запрошуємо до співпраці власників нерухомості. Допоможемо продати чи здати Ваш об’єкт нерухомості максимально швидко та по вигідній ринковій ціні! Надаємо безкоштовну юридичну консультацію власникам нерухомості та клієнтам. Звернувшись в АН «Статус » клієнт гарантовано отримає повний спектр рієлторських послуг. Телефонуйте, є багато інших варіантів, чекаємо на зустріч!

Продам будинок/дуплекс можна під єОселя

Продається Таунхаус в приватному городку закритого типу! В м. Біла Церква біля заводу «кераміка» Таунхаус 180 кВ.м + повноцінний третій поверх! В будинок заведено газ, встановлено котел,розведено теплі поли, встановлені батареї! Електроенергія 380V Каналізація Вода З переду будинку прилягає ділянка під парковку авто загороджена парканом! На іншу сторону будинку прилягає 1 сот. Також огороджена парканом з виходом в двір де розташований дитячий майданчик!

владелец
Продам Таунхаус

Продаж 1 кімнатної ЖК Нова Персія . Тепла підлога , автономне електро опалення . Якісні двері і вікна ,поштукатурені стіни . Проект на ремонт . Телефонуйте ! Перегляд в зручний для Вас час .

Продаж таунхаус  ЖК Нова Персія

Пропонуємо продаж таунхауса в р - ні Хуторок, зроблений ремонт , 1,5 с землі .

Продаж таунхауса Хуторок!

Продамо під ЄОселю, Постанови, Житловий сертифікат. Нова пропозиція таунхаусів в районі Лєтри, має наступні варіанти: середній, площею 120кв.м, 2 поверхи 3 спальні, 2 санвузли, кухня студія, кутовий , площею 120кв.м, 2 поверхи 3 спальні, 2 санвузли, кухня студія, кутовий , площею 150кв.м, 2 поверхи 4 спальні, 2 санвузли, кухня студія, ділянка 5 сот. Тауни розміщенні в дворі закритого типу, у кожного відокремлена ділянка. Комунікації: індивідуальна скважина,каналізація-септик, 10квт світла Ввід в експлуатацію 2024року.

Таунхауси в районі Лєтри. Збудовано.Є газ.

Продаж сучасного двоповерхового таунхаусу на Заріччі! Первинна нерухомість. Закрита територія комплексу з парковкою. На території знаходиться великий басейн та джакузі. Таунхауси розташовані в тихому, затишному районі. Поряд ліс. Зручне розташування та транспортна розвязка. Більшість будинків вже заселені. Таунхаус утеплений. Має 2 поверхи. Загальна площа 100 м. кв. Перебуває на стадії ремонту. Власники мають змогу зробити дизайнерський ремонт по типу шоу-руму (приклад готового таунхаусу в ремонті, на фото далі). Також власник може зробити внутрішнє планування за власним бажанням. Таунхауси мають централізоване водовідведення та 3-фазний лічильник на світло. Вхід в будинок з внутрішнього двору комплексу. Також є невелика власна територія позаду таунхаусу. В продажу є 2 таунхауси без ремонту. Запрошую на перегляд!

Продаж Таунхаусу на Заріччі

Терміновий продаж!. Ціну знижено!!! .Продається таунхаус на Таращанському м-ві, заг.пл. 130 М2, зем. ділянка 3,4 сот. Тераса шириною 3м, утеплений дах. Зроблена вся чорнова робота. вода виведена на вулицю з двох сторін та двохконтурний газ. котел тепла підлога на 1 та 2 поверсі вивід під очищення води повна розводка електрики інтернет сигналізація розводка відеоспостереження виводи на кондиціонер алюмінієві батареї сантехніка фірми GROHE машинна штукатурка Тиха, спокійна вулиця. Поруч озеро,зупинка транспорту. Ціна 87000 Дол. 06******35 АН 7 ЕТАЖ Жанна.

Продаж таунхауса на Тарашанському масиві

Продам таунхаус. м. Біла Церква, Київська область, Царське село. Загальна площа – 183 кв.м. 1-й поверх: кухня-студія, санвузол. 2-й поверх: дві кімнати, санвузол. Гараж – 60 кв.м. Капітальний ремонт. Вода і каналізація міські + власна свердловина.20 кВт, три фази. Зона барбекю. Земельна ділянка – 1.8 сотки. Двір окремий. Ціна – $128 000 з торгом. 09*********90

Продам Таунхаус, район Таращанський, Царське село.
1 - 24 из 48 результатов

Популярные запросы

География, Белая Церковь