Продається будинок смт Шпиків 2 поверха, 1 поверх кухня ванна, 2 поверх 4 житлові кімнати, покриття метало черепиця евровікна Рехау в середині потрібно все робити за будинокм є водопровід,гараж для автомобіля в будинку, всі документи є, земля будинок все оформлено, цікавить огляд будинку телефонуйте.

власник
Будинок в Шпикові

Продам будинок в Шпикові. Вода - криниця. Вигрібна яма. Газ та водопостачання поруч. Рівна ділянка. Реальним покупцям - торг!

власник
Будинок у Шпикові

Продається будинок камяний з земельною ділянкою , для проживання , відпочинку. На території є сарай , погріб, криниця , сад. Вулицею біля воріт проходить водогін. Сошейна дорога проходить. 2 км до траси. На будинок і земельну ділянку є документи. Уся детальна інформація по телефону

власник
Продається   будинок

Загальна площа будинку 73,2 кв. м. Спальних кімнат три, кухня сумісна з вітальнею, тамбур, веранда. Будинок побудований на два входи. На території розміщено додатково з будівельних споруд: літня кухня , погріб, два сарая, баня. Загальна площа земельної ділянки 0,20 га. На якій розташовані садок, подвіря, квітник, город. Документи на імя власника. Нерухомість знаходиться у стані, повністю для використання їїї за цільовим призначенням.

власник
Продається будинок у вишневому саду