Продається новий житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами в 50-ти кілометрах від Києва, в лісовій заповідній зоні - селі Червона Слобода, Бучанського району Київської області. Будинок - заходь і живи! Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Головний будинок 1-но поверховий, збудований за індивідуальним проектом загальною площею 93,3 кв.м. Гарне ергономічне планування, оригінальний дизайн інтерєру. У будинку великий просторий зал з кухнею-їдальнею, камін (15 кВт), дві спальні, міні-гардеробна кімната, кухня-студія, санвузол із душовою кабіною, бойлер, велика простора тераса з виходом із кухні-їдальні з неймовірним краєвидом на мальовничий ліс. Вікна будинку металопластикові з якісною фурнітурою. Встановлені вхідні бронедвері та деревяні міжкімнатні двері. Всі меблі в будинку - деревяні, виготовлені з цільного масиву дубу та липи. Покриття будинку - металочерепиця. Система опалення - електрична. Будинок обладнано власною сонячною елекростанцією потужністю 35 кВт, втановлено накопичувачі електроенергії на 16 кВт, підключено зелений тариф. У будинку є власна свердловина водопостачання, система для очистки води, каналізаційні септики. Земельна ділянка на якій збудований будинок правильної форми, розміром - 12 соток. На ділянці - ландшафтний дизайн, встановлена система автоматичного поливу, власний міні-ліс із молодих та вікових сосен та беріз. На ділянці багато вільного місця, де за Вашим бажанням можна розмістити басейн, міні-сад, квітник або грядку-город. У дворі є великий навіс для автомобіля. На ділянці, поряд із головним будинком збудовані в одному стилі гостьовий будинок(з великою спальнею, санвузлом та міні-гардеробною кімнатою), та баня (сауна) із терасою та зоною барбекю. Вся земельна ділянка обгороджена якісним деревяним парканом, є вїзні ворота та хвіртки з обох сторін. Будинок розташований в селі Червона Слобода в середині мальовничого заповідного лісу. У селі є дитячі майданчики, садочок, школа, спортивна площадка, ліс, магазини та кафе, зупинка маршрутних таксі, якими швидко можна доїхати до столиці. До метро Житомирська - 37 хвилин на автомобілі. Наш будинок - це ідеальний варіант для тих покупців, які люблять мальовничі місця та дику природу, прагнуть заїхати і жити, не витрачаючи часу, здоровя та ресурсів на ремонт. Вартість будинку - 209 999 $. Телефонуйте прямо зараз, щоб встигнути домовитися на перегляд! Станьте новим щасливим власником чудового будинку в передмісті столиці! КЛЮЧІ НА РУКАХ, покажемо будинок у будь-який зручний для Вас час!

возможна продажа по єОселя
Дачна, 19

Продається затишний будинок, с. Червона Слобода, 38 км від Києва. Будинок 100 кв.м, має 4 кімнати, кухню, ванну кімнату, санвузол. Є водопостачання (своя свердловина). каналізація, газове опалення. Земельна ділянка біля будинку 13соток. Є ділянка 16 соток(500 м) - город, та 3 сотки (поряд) - беріг річки Здвиж. На ділянці господарський блок (великий погріб, літня кухня, гараж, сауна), город, фруктовий сад. Просторий доглянутий двір. Асфальтований підʼїзд, поряд річка, магазини, школа, зупинка транспорту. Вартість - 39500$ можливий торг.

владелец
Затишний будинок, є підвал/гараж/літня кухня/сауна. Макарівський район

Продам земельну ділянку25сот. З дерев’ним будинком в с.Червона Слобода.Стоїть на фундаменті.Загальною площею 55м.кв.Три жилих кімнати,кухня,прихожа та веранда.Опалюється будинок грубою.Є водяна система опалення.Стояв газовий котел.Будиночок ще живий.Дах не тече.Ділянка 25сот.У дворі є хозпобудова на три відділення з літньою кухнею.Окремий погріб та цегляний гараж.Жила,тиха вулиця.До лісу близько 500м.До центру села близько 1км.Розвинена інфраструктура.Є гарна школа,дит.садок,магазини,нова пошта,ходять маршрутки на столицю.До Києва близько 47км.В селі протікає р.Здвиж.Відмінний варіант як для дачі так і для постійного місця проживання.Вартість ділянки з будинком 8500у.о.Якщо не дозвонилися,то телефонуйте по тел.на фото,або пишіть в приват.

владелец
Продам деревяний будинок та 25сот.землі неподалік від Києва.

География, Червоная Слобода