Продаж будинку “ROCK GARDEN” у найближчому передмісті Ужгорода – Сторожниці. Звідси до Нового р-ну міста усього декілька хвилин на авто. Комплекс закритого типу з невеликим власним природним парком. Загальна площа: 138.3 м². Ділянка: 5 соток. Планування: кухня-вітальня з коморою (57 м²), 3 спальні, одна з них мастер-спальня зі своїм санвузлом та гардеробною, + ще два санвузли, гардеробна, технічне приміщення, тераса (51.62 м²), навіс для 2-х авто (49 м²). Висота стелі 3.5 м. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос, тепла підлога по всьому будинку). Чорновий стан ремонту, чистова стяжка підлоги. Заведено всі потрібні комунікації: електроенергія 24 кВт, оптоволоконний кабель інтернету, вода центральна, автономна каналізація. Будинок збудований із керамоблоку, утеплений мінватою. Фасад – керамограніт у поєднанні з декоративною штукатуркою; Панорамні алюмінієві вікна. Територія огороджена парканом, виконано повний благоустрій загальної території, ландшафтний дизайн. Затишна локація, гарна природа, вся міська інфраструктура поруч. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Зелена

Продаж котеджу з великою ділянкою у котеджному комплексі “TUSHA”, розташованому у тихому і спокійному приватному секторі, поруч з рікою і лісом. Локація: с. Оноківці, найближче передмістя Ужгорода. Звідси до Центру усього 7-10 хв. без пробок по хорошій дорозі. Здача в експлуатацію 1 квартал 2025 року. Загальна площа котеджу 140 м², займає 2 поверхи. Ділянка: 5 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 гардеробні, 2 санвузли, балкон, тераса. Стіни з керамоблоку, утеплені пінопластом (10 см). Ремонт: чорнова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Комунікації: світло заведено у котедж, 20кВт потужності, вода – свердловина 25м, облаштовано біосептик. З панорамних вікон та балкону відкривається чудовий вид. Облагороджена територія, є огорожа, паркінг. Поруч дитячий оздоровчий санаторій, дві школи, садок, Нова Пошта, кафе, магазин, зупинка громадського транспорту. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Головна

Терміновий продаж котеджу у сучасному комплексі “Village” у Сторожниці. Вигідне розташування: 10 хв. до центру міста, поруч магазини, торгові центри. Котедж площею 150 м² має 2 поверхи, стильний зовні, збудований із цегли та утеплений мінватою. Комфортне планування: кухня-хол, 4 окремі спальні, 2 санвузли, балкон та власну терасу. Чорновий стан ремонту. Вікна якісні, енергозберігаючі. Міцні вхідні двері. Заведено 20 кВт світла, до 100 точок світла. На 1-му поверсі тепла підлога, на 2-му – батареї. Облаштована скважина та каналізація (самоочисна система). Ділянка 3 сотки. Здача в експлуатацію: 3 квартал 2024 року. Продаж від агенції з комісією.

Волошкова, 1

Продаж котеджу у гарному тихому р-ні, 5 хв до Нового р-ну міста. Нова черга будівництва, здача у експлуатацію – 3 квартал 2025 року. Вигідне розташування: 10 хв. до центру міста, поруч магазини, торгові центри. Котедж площею 117 м² має 2 поверхи, стильний зовні, збудований із цегли та утеплений мінватою. Ділянка 2.3 сотки. Комфортне планування: кухня-хол, 3 окремі спальні, 2 санвузли, балкон. Чорновий стан ремонту. Вікна якісні, енергозберігаючі. Міцні вхідні двері. Заведено 20 кВт світла, до 100 точок світла під ваш проєкт. На 1-му поверсі тепла підлога, на 2-му – батареї. Облаштована свердловина та каналізація (самоочисна система). Продаж від забудовника без додаткових % та переплат!

Волошкова, 1

Продаж котеджу "Dream town" в Сторожниці, розташовані в 5 хвилинах від вул. Капушанської в Новому районі міста. Здача в експлуатацію - 2-й квартал 2024 року. Котедж має площу 129.23 м² та прилеглу ділянку площею 2.88 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна, тераса. Споруджений із цегли 40 см, утеплений мінватою 5 см. Односкатний дах із металопрофілю, з додатковим утепленням на 2-му поверсі. Чорновий стан ремонту. Перший поверх обладнано теплою підлогою. Забезпечено комунікації: центральна вода, газ, електропостачання, септик. Висота стель на обох поверхах складає 2.85 метра. Готовий фасад, благоустрій подвір’я, залита тераса, парковка для автомобілів, огорожа. Чудова локація: тихий приватний сектор, поруч супермаркети, освітні заклади, кафе та ресторани. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Колоскова

Продаж стильного котеджу “Loft House” у Сторожниці, у 5 хв. від вул. Капушанської, Нового р-ну міста. Знаходяться на стадії будівництва. Здача у експлуатацію запланована на 1 квартал 2024 року. Ціна на даному етапі: 135 000$. Загальна площа котеджу 170 м² (без врахування терас та балконів). Ділянка: 4.15 сотки. Планування: кухня-вітальня, 4 кімнати, 2 санвузли, гардеробна, котельня, тераса, балкон. Збудований із цегли 38 см, утеплення 100мм пінопласт. Дах – металопрофіль, утеплений 25 см мінватою. Індивідуальне електричне опалення (тепла підлога на 1 та 2 поверхах). Стан ремонту: чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Комунікації: каналізація (септик), вода центральна, світло заведено у котедж і у котельню, 25кВт світла. Виведена вода на вулицю під полив газону, Висота стель 3.20 м. Буде готовий фасад котеджу, зроблено благоустрій території: бруківка перед входом, облаштовано місця для паркування для 2-х авто. Французька ковка на балконах 2-го поверху. Огорожа, автоматика на воротах. Залита тераса. Велике подвір’я: задні 3, 2 сотки землі дозволять вам створити чудовий сад чи відпочивальний простір. Чудова локація: тихий приватний сектор, поруч ТЦ “Токіо”, супермаркети, освітні заклади, кафе та ресторани. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Лендєла, 10

Продаж будинку з літньою кухнею, гаражем, терасою та власною ділянкою у Сторожниці, найближчому передмісті Ужгорода. Звідси до Нового р-ну міста усього 5 хв. на авто. Розташований на земельній ділянці площею 11 соток. Загальна площа становить 180 м², а разом із літньою кухнею - 214 м². У будинку настільки продумане планування. 1-й поверх: вхідна зона, прихожа, кухня та 3 кімнати, гардеробна, санвузол. 2-й поверх: великий хол, 2 окремі кімнати, санвузол, балкон, тераса. Прибудований гараж та літня кухня. Опалення індивідуальне газове, також встановлено теплу підлогу на кухні та обидвох санвузлах. Облаштовано септик та свердловину (17 метрів). Внутрішнє оздоблення: на 1-му поверсі будинку зроблений якісний євроремонт, на стінах декоративна штукатурка та шпалери, на підлозі натуральний паркет. Підвісні стелі з підсвіткою. Вакуумні вікна, ролети день/ніч. На 2-му поверсі чорнова штукатурка стін, стяжка підлоги. Фасад - штукатурка. Вбудовані кухонні меблі та техніка (духова шафа, варильна поверхня, холодильник), обідній стіл та стільці. У кімнатах наявні деякі меблі (двоспальне ліжко, комод та ін.), техніка (телевізор), килими. Полиці у гардеробній. Велика ванна-джакузі у ванній кімнаті, також тут наявні і вся потрібна сантехніка та пральна машина. Із великого балкону-тераси відкривається чудовий вид на місцевість. У літній кухні також є кухонні меблі, газова плита, холодильник, розкладний диван та крісла. Двір викладений бруківкою, є огорожа, ковані ворота. Посаджені туї, декоративні рослини, фруктовий сад. Деревяна бесідка, гойдалка, батут, розкладний басейн. Зателефонуйте вже сьогодні, і ми з радістю організуємо показ будинку. Продаж від агенції з комісією.

Малинова

Продаж котеджу КК “Green Estate” у затишному приватному секторі Сторожниці, який підкорює чудовими краєвидами та оточений зеленню. Зручне розташування: всього декілька хвилин на авто до вул. Капушанської в Новому р-ні міста, тому мешканцям буде доступна вся міська інфраструктура (ТЦ, супермаркети, освітні та медичні заклади). Здача у експлуатацію: грудень 2024 року. Загальна площа котеджу: 106.84 м². Ділянка: 1.9 соток. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна. Котедж побудований із цегли та зовні утеплений пінопластом (10 см). Фасад буде повністю готовий. Займає 2 поверхи, облаштовано сходи, всередині чорновий стан ремонту (ценментно-піщана штукатурка стін). Індивідуальне електричне опалення, батареї. Комунікації: газ, заведена електрика, каналізація (очисна споруда), свердловина (з напіркою). Енергозберігаючі панорамні вікна (3 скла, 6 камер). Покриття будівлі надійне, міцне і довговічне. Є місце для автотранспорту. Продається від забудовника без додаткових % та переплат.

Колоскова

Продаж котеджу у сучасному комплексі “Village” у Сторожниці. Здача: 3 квартал 2024 року. Вигідне розташування: 10 хв. до центру міста, поруч магазини, торгові центри. Котедж площею 120 м² має 2 поверхи, стильний зовні, збудований із цегли та утеплений мінватою. Ділянка 2 сотки. Комфортне планування: кухня-хол, 4 окремі спальні, 2 санвузли, балкон. Чорновий стан ремонту. Вікна якісні, енергозберігаючі. Міцні вхідні двері. Заведено 20 кВт світла, до 100 точок світла. Облаштована свердловина та каналізація (самоочисна система). Переуступка. Продаж від агенції з комісією.

Волошкова

Продається будинок Американка в Ужгородському районі, с. Невицьке, вул. Ужанська Набережна. Площа будинку 115 м.кв + 30 м.кв тераса . Побудований із газоблоків, дах покритий металочерепицею. Зручне планування: три окремі кімнати, два санвузли, простора кухня із виходом на терасу. Комунікації не підключені, електроопорах знаходиться поряд із ділянкою. Дорога до вулиці веде асвальтована, сама вулиця покрита щебенем. Земельна ділянка 8 сот, +3 сот є можливість приватизувати під с/г. Хороша локація та затишне місце із гарним виглядом на гори, неподалік протікає річка. Переписка мінімальна. Ціна 57 тис євро. Код: 19782

Ужанська Набережна

Продається будинок в Ужгородському районі, село Довге Поле. Площа будинку 90 м.кв, земельна ділянка 25 сот під будівництво. Будинок побудований із самана та цегли, нанесена нова штукатурка, вікна замінені на металопластикові, замінені вхідні двері, дах новий перекритий шифером а над гаражем і кухнею ( металопрофілем). Всередині будинок жилий та охайний, замінені міжкімнатні двері, залишається все як на фото. Зручне планування: веранда, дві окремі кімнати, третя прохідна, простора кухня, санвузол, є гараж та хоз приміщення які можна перелаштувати додатково ще під дві кімнати. Комунікації: газ, вода- джерельна ( колодязь), світло ( три фази). Опалення в будинку: газовий конвектор та пічка на дрова. Двір від сусідів закритий сіткою, родючий виноградник та сад, додатково на подвір’ї розташовано сінашов та приміщення для худоби. Хороша локація: поряд знаходиться зупинка, садочок, початкова школа, магазин, до міста Ужгород 15 хв. їзди автом, дорога до будинку покрита асвальтом. Є відеоогляд будинку. Ціна 40 тис дол+ торг. Код: 20271

Центральна

Пропоную будинок у Сторожниці. Два поверхи, площа 215 м. кв. Будинок під чистове оздоблення. Підведений газ, встановлений двоконтурний котел, міське водопостачання, електроенергія 3 фази, септик. Велика прибудинкова територія – 11 соток. На першому поверсі гараж, збудовано окрему будівлю для літньої кухні. Прекрасне розташування, тихе та спокійне місце, при цьому всього 15 хвилин до центру міста. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Вишнева

Продається будинок/недобудова. Вулиця забудована

Івана Франка

Продається будинок. Стіни - саман/цегла. 3 кімнати. Опалення- газові конвектори. Є свій сад, виноградник. 15 сотин землі. Дається знижка для буріння свердловини.

Головна, 111

Продається добрий будинок. Кімнати не прохідні. Опалення індивідуальне, газове. Є душова та ванна. Гараж з ямою. Місце для для басейну в дворі. 2 кухні.

Сторожниця, 111

Продається будинок новобудова в Ужгородському районі, мкр-н Минай. Площа будинку 135 м.кв, + цокольний поверх 130 м.кв. Земельна ділянка 8 сот. Комунікації: центральна вода, два септика , світло- три фази, газ поряд із ділянкою. Будинок побудований із повноцінної цегли, стіни 50 см + утеплені 10 см. пінопластом, фасад покритий декоративною штукатуркою ” барашек* та викладений клінкерною плиткою, вікна 8-ми камерні, дах покритий фальцованною бляхою, якісні вхідні двері. Всередені буде зроблено: тепла підлога по всьому будинку, чистова стяжка, розведена сантехніка, стіни поштукатурені, вихід на твердопаливний камін, тераса викладена плиткою. Зручне планування: дві кімнати із власними гардеробними, дитяча із виходом на терасу, кухня-студіо із виходом на терасу, два санвузли. По периметру будинку буде встановлено паркан із каліткою, двір викладений бруківкою та озеленений. Здача будинку кінець 2023 р. Переписка мінімальна. Ціна 165 тис дол. Є можливість розтермінування до здачі в експлуатацію. Код: 12703

Минай

Продаж котеджу "Dream town" в Сторожниці, розташовані в 5 хвилинах від вул. Капушанської в Новому районі міста. Здача в експлуатацію - 2-й квартал 2024 року. Котедж має площу 117.27 м² та прилеглу ділянку площею 1.6 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна, тераса. Споруджений із цегли 40 см, утеплений мінватою 5 см. Односкатний дах із металопрофілю, з додатковим утепленням на 2-му поверсі. Чорновий стан ремонту. Перший поверх обладнано теплою підлогою. Забезпечено комунікації: центральна вода, газ, електропостачання, септик. Висота стель на обох поверхах складає 2.85 метра. Готовий фасад, благоустрій подвір’я, залита тераса, парковка для автомобілів, огорожа. Чудова локація: тихий приватний сектор, поруч супермаркети, освітні заклади, кафе та ресторани. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Колоскова

Продається сучасний котедж у КК “Малиновий”, розташований у Сторожниці, заїзд з вул. Легоцького по вул. Малиновій. Дорога вимощена бруківкою. Це будинок – чудова альтернатива 3-кімнатній квартирі, як по ціні так, і по квадратурі. Є свій власний дворик, ділянка 4.5 соток. У котеджі чистова стяжка підлоги, цементна штукатурка стін. Світло: розведено по цілому котеджу (до 100 точок). Вода: скважина на котеджне містечко, заведена всередину кожного котеджу, розведена по точках (кухня, санвузел, ванна). Опалення: електричне, у котедж заведено до 18 кВт світла, на 1 поверсі розведено водяну теплу підлогу, виводи під батареї, на 2 поверсі – тепла підлога у ванні та санвузлі, виводи під батареї у кімнатах. Є вентиляція. Крита тераса, підлога викладено плиткою. Є огорожа, ворота (автоматика). Гарний район поруч з містом. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд.

Малинова

Продаж котеджу у сучасному комплексі “Village” у Сторожниці. Вигідне розташування: 10 хв. до центру міста, поруч магазини, торгові центри. Котедж площею 150 м² має 2 поверхи, стильний зовні, збудований із цегли та утеплений мінватою. Комфортне планування: кухня-хол, 4 окремі спальні, 2 санвузли, балкон та власну терасу. Є чудова можливість перепланування під клієнта. Додатково можемо розробити дизайн-проект інтер’єру та ремонт під ключ! Чорновий стан ремонту. Вікна якісні, енергозберігаючі. Міцні вхідні двері. Заведено 20 кВт світла, до 100 точок світла під ваш проєкт. На 1-му поверсі тепла підлога, на 2-му – батареї. Облаштована скважина та каналізація (самоочисна система). Ділянка 3 сотки. Здача в експлуатацію: 3 квартал 2024 року. Телефонуйте, обговоримо деталі.

Волошкова, 10

Продаж чудового котеджу у ближньому Минаї. Котеджний комплекс “Минайський затишок” будується у приватному секторі поруч з Новим р-н міста. До вул.8 Березня 3 хв. пішки. Тут доступними є всі центральні міські комунікації, такі як водопостачання та водовідведення, електроенергія. Навіть газ – поруч. Загальна площа котеджу складає 105 м². Земельна ділянка: 1.18 соток. Здача в експлуатацію відбудеться у 4-му кварталі 2023 року. Котедж 2-поверховий, побудований із цегли. Стіни утеплені 10 см пінопластом. Дах – односкатний, утеплений 20 см мімватою. Висота стелі 2.9 м. Якісні панорамні вікна. У котеджі заведено воду, каналізацію, 15 кВт світла. Планування: -1-й поверх: кухня-студія з виходом на терасу, кімната для гостей, комора, санвузол; -2-й поверх: 3 спальні, санвузол. Буде виконано благоустрій території. Котеджі продається від забудовника без додаткових % та переплат.

Словянська, 10

Продаж будинка в с. Минай. Є 3 житлові кімнати. Велика кухня-хол. Газ проходить перед воротами. Опалення електричне. Гараж в цокольному приміщенні.

Центральна, 111

Продається будинок в Ужгородському районі, с. Велика Добронь. Площа будинку 172 м.кв. земельна ділянка 25 сот. Побудований будинок із цегли, добудува до нього із піноблоків, дах новий і покритий металочерепицею. Продумане та зручне планування: кухня-студіо, три окремі кімнати, санвузол, гардеробна, кладовка, котельня, гараж на два авто. По периметру будинку є паркан, родучий сад. Комунікації: газ, вода – скважена, світло. Інфраструктура: дорога покрита асaальтом, поряд школа, садочок, супермаркет, ресторан та багато іншого. Відстань до міста Чоп 15 км., до міста Ужгород – 38 км. Село Велика Добронь озеленене – європейське та перспективне. Переписка мінімальна. Ціна 45 тис дол. Код: 13433

Центральна

Продаються гарні та сучасні котеджі в Ужгородському районі, с. Тарнівці. Площа кожного котеджу 125 м.кв. земельна ділянка 2 сот. Будівництво розпочато, здача об’єктів буде другий квартал 2024р. Кожен котедж буде побудований з таким наповненням: 1. стіни-цегла, керамічний блок; 2. перекриття між поверхами – бетонні плити; 3. бетонні сходи між поверхами; 4. металевий двохскатний фальцевий дах; 5. утеплення фасаду пінопластом 100мм.; 6. внутрішні перестінки першого та другого поверху; 7. внутрішня штукатурка стін; 8. «чорнова стяжка»; 9. проведення ввідного електрокабелю в котедж; 10. заведення водопостачання та водовідведення в котедж; 11. вентиляційні канали; 12. вікна графіт – двохкамерний склопакет енергозберігаючі; 13. балкони з двох сторін котеджу; 14. металеві перила на балконах; 15. паркан з трьох сторін будинку (крім передньої сторони); Комунікації: водопостачання – скважина, водовідведення – септик, електроенергія – три фази, 12-15 кВ. Всі інші роботи виконуються за бажанням клієнта і за додаткову оплату. Продаж від представника забудовника, без відсотків агентству. Залишився тільки один кутовий, ціна 80 тис дол. Є можливість розтермінування до кінця будівництва при внесені 50%. Інвестиція в проект це заощадження ваших коштів. Тел.: (050)-131-57-88 Михайло Тел.: (068)-131-57-88 Христина Код: 13434

Центральна

Продаж сучасних котеджів на етапі будівництва в ближній Сторожниці по вул. Малинова! Початок будівництва – вересень 2023р. Здача в експлуатацію 3 квартал 2024 року. Площа котеджа 130 м.кв., розміщений на 2.8 сот. землі (кутові 140 м.кв розміщені на 3.3 сот. землі). Зовні утеплені мінватою 10 см, вікна 5-ти камерні (3 скла) Veka, дах утеплений мінватою 20 см., двір викладений бруківкою. Всередині стіни поштукатурені, бетонні сходи на другий поверх, зроблена розводка електрики та сантехніки, чистова стяжка, тепла підлога на першому поверсі та другому в санвузлі. Зручне продумане планування: 3 кімнати, кухня-студіо, 2 санвузли, гардеробна. Є можливість індивідуального планування котеджа. Комунікації: світло 20 кіловат (3 фази, двотарифний лічильник), загальна скважина, каналізація (самоочисна споруда). Хороше місце розташування в тихому районі і водночас близько до міста. Ціна 93000 дол. Є можливість розтермінування до кінця 2024р. із внеском 10 тис. дол. За більш детальною інформацією телефонуйте. Продаж від представника забудовника, без комісії агентству. Код: 8931

Малинова
1 - 24 из 345 результатов

Популярные запросы