очень классное предложение, для семьи которая ищет себе дом. Преимущества этого дома в том, что он построен на чрезвычайно прочном фундаменте из материалов, которые в те времена еще не были максимально удешевлены, как это происходит сейчас. Я уверен, что этот дом благодаря своим толстым стенам способен противостоять не только времени, но и современным угрозам. Он расположен в тихом месте, без объектов повышенного риска. Размещение соседских домов на расстоянии около 30м. что придает ему пространства и комфорта. Три заезда во двор для разных нужд. Двойной отдельный гараж с ямами и электричеством на три фазы для бытовых нужд или быстрой зарядки. Всего в доме четыре спальни и несколько комнат, которые легко приспособить для больших гардеробных или дополнительных сан узлов. коммуникации подводные. Однако в силу отсутствия в то время потребности в них, то не были реализованы, и эти комнаты были использованы для хранения одежды и других вещей. Раз вы дочитали до конца то для вас я предлагаю 5000 скидки до 15 июля, для того чтобы вы могли что-то улучшить по своему вкусу. Также в стоимость входят абсолютно все вещи внутри и для хозяйственных нужд (тачки, лопаты, газонокосилки, шланги и т.д.) Сам дом расположен в 3 км. до центра города или 10мин. езды. Время в пути во Львов около часа по хорошей дороге. Все описать невозможно, поэтому звоните рад буду ответить на ваши вопросы.

власник
вечірня

Продається дере;яний будинок + 0,95га родючої землі в с. Стремінь, Львівської області, житловий стан. Є мурована літня кухня, комора, стайня, велика студола, криниця. Опалення пічне.

власник
Терміново!!!Продам будинок, хата, земельна ділянка 95 соток

Продам цегляний будинок в житловому стані с. Ромош заг. площа 80 кв.+50 сот. землі. Газ, світло,вода,опалення пічне на газ або дрова. Біля будинку льох, криниця, цегляний сарай та господарські будівлі.Великий сад з молодими сортовими деревами- абрикоси,персики,черешні,яблука,сливи,грецькі горіхи,фундук, 6 сортів винограду,всі дерева гарно плодоносять. Ціна договірна, можливий обмін на 1-но кімнату квартиру в Сокалі або Червонограді.

власник
Продам або обміняю будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж с. Поториця, до м. Сокаль - 1км, старий будинок-частково цегляний, газ , електрика, велика гарна цегляно -камяна пивниця (підвал) під будинком, літня кухня цегляна і хлів-одна будівля, земельна ділянка 14 сотиків, гарне місцерозташування : велике широке гарне подвіря, сад , плодові дерева: горіхи, яблуні, вишні, кизил, черешня, сливи, айва, виноград, груша, фундук, свердловина на подвірї до 20 метрів, вода добра , поруч річка Західний Буг якщо потрібно то є город 5хв. ходьби за селом збоку, (15 сотиків) з городом 15 тис Вул. Сонячна 51 Є кадастр більш детально по телефону, вайбер 09******44

власник
продаж будинок з земельною ділянкою

продаж цегляного будинку, житлова площа - 44кв.м. Ганок,комора,дві кімнати.Потребує косметичного ремонту. Газ, електрика,водопровід підключені до хати. Літня кухня,сарай і хлів одною спорудою. Земельна ділянка ПРИВАТИЗОВАНА - 25 сотих.

власник
Будинок в с. Тартаків

Загальна площа сільськогосподарських угідь- 0,60га. Будинок, літня кухня (з сауною, душовою кабіною, каміном, верандою), 2 гаражі (один з погребом) після капітального ремонту. Євроремонт в будинку. Велике подвіря, фруктовий сад з новою, великою альтанкою біля будинку. Чудове місце для проживання, та відпочинку дружньої родини. Можливий обмін- м. Червоноград, м. Львів.

власник
Продам будинок. Львівська область. Сокальський район с. Борок (Бірки)

Продам шикарну 140м кв квартиру м.Червоноград з окремим входом з центральної вулиці і з підїзду три входи.Також з підвалом.під квартирою .Вхід і з вулиці і з підїзду в квартиру.Двох поверхова, шикарний ремонт і меблі.Також підходить ідеально під бізнес. (ідеально).ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ,ЛІЧИЛЬНИКИ.ідеальний стан житла.Центр .локація ідеальна: школа садок. податкова, поліція церкви,ресторан,магазини, все поруч .Все зручно.Будинок з двох поверхівок. МІСЦЕ ДЛЯ АВТО.Також є приміщення для домашньої птиці.Ціна договірна.Чудова локація для відкриття бізнесу на першому поверсі ,а проживання на другому.

власник
Продам квартиру  з мебля також для бізнесу 1 Поверх а другий для прожи

Продам будинок в центрі села. Торг ! Своє опалення, два котла газовий і твердопаливний.Хлів,гараж,своя скважина! Можливий обмін на квартиру Сокаль,Червоноград, Горохів,Радехів, розгляну різні варіанти! Ціна договірна! Львівська область Сокальський район с.Шпиколоси.

власник
Продам будинок в селі Шпиколоси.

Продам новобудову за адресою Львівська область Сокальський район с.Волсвин 7км.від м. Червонограда 4км.від м.Соснівка . Реальному покупцю торг. Можливий обмін . Деталі по телефону.

власник
Продам будинок ...

Продам чи обміняю на трикімнатну квартиру, двоповерховий будинок 250 м2 з білої цегли, 6 сотих землі, 2 гаражи, всі комунікації, незавершені внутрішні роботи. Будівля знаходиться в районі ліцея м. Сокаля Телефони: +38********98, +38********27 (Viber).

власник
Продам або обміняю будинок в м. Сокаль

Село Борятин, Червоноградського району. Земельна ділянка правильної форми (31 соток) з одноповерховим будинком, окремою літньою кухнею і хлівом, все муроване. Будинок з трьома кімнатами, верандою, коморою, нове перекриття, газове + пічне опалення (один пєц вмурований в стіну і гріє на декілька кімнат, дуже зручно), в центрі села, вул. Миру, 18. Асфальтована дорога, Електрика, газ (газове опалення), вода. Сільське озеро за 200 метрів. Родюча земля (картопля родить без добрив))) )..

власник
Будинок з земельною ділянкою

Будинок у селі Ільковичі, 5 км від м. Сокаль, збудований в 1913 році, 104 кв.м., чотири кімнати, веранда, два коридори, дві великі кладовки. Ще є літня кухня, гараж , два сада та город

власник
Продається будинок

Продам будинок в селі Угринів, Червоноградського району, біля пункту пропуску Угринів -Долгобичув. Перша вулиця від кордону. Стан житловий, є світло, вода, проведений інтернет. На подвірї знаходиться літня кухня, господарська будівля, підвал. 25 сотих городу. Все приватизовано

власник
Земля та будинок близько кордону Угринів-Долгобичув

Продаж будинку мансардного типу в смт. Жвирка заг пл.300м.кв, 6-ть кімнат, гараж та технічні приміщення в напівцокольному поверсі, бетонне перекриття, м.пл. вікна, 3х фазний струм, газ, свердловина, 12сотих землі, огорожа, повністю поштукатурені стіни, залиті стяжки, тераса та альтанка. За детальною інформацію звертайтесь за тел.: 09**********33

власник
Продаж будинку мансардного типу

Продається цегляний будинок в с. Суховоля, золочівського р-н (10 км від м. Броди. Чотири кімнати, два коридори, кухня, санвузол. Усі комунікації проведені у будинок. Опалення: пічне і конвекторе газове. € мурований цегляний льох, садок і присадибні ділянки . Вся земля приватизована.

власник
Продається цегляний будинок  с. Суховоля

Продається дача, за мостом, не далеко від Лисички, цегляна. Світло є, підвал є, маленький хлів ( з червоної цегли на фото), води немає ( треба провести або скважину зробити)

власник
Продається дача за мостом, цегляна, потребує ремонту.

Продається хата у львівський області цегляна з загальною площею: 94 м2. розміщена 150 м. від головної дороги. Ціна 22 тис. у.о. Літня кухня, гараж, криниця, цегляний туалет, мет.брама, огорожа деревяна, нова . В літній кухні підведена вода , виведена каналізація, є ванна, туалет. Хата і кухня літня отеплені з надвору. Пічне опалення. Будинок на два виходи, може жити дві сімї. Біля хати: 1 гектар землі, плодові дерева, на 10 аровій ділянці ростуть малини. Все приватизоване, входити і жити. До найближчого міста 6 км До обласного центру 25 км. Заінтересованих прошу звертатися під номером телефону

власник
Продається хата у львівський області

Продаю власний будинок та земельну ділянку.можлива розсточка на 5років без процентов.Перший внеслк. 50%..

власник
Продаю будинок біля річки.

Продам новозбудований будинок у царському селі по вулиці о. Пчілки, центральна вулиця на почутку.Будинок складається :1 поверх коридор, кухня, вітальня, паливна, кабінет, ванна, гараж. Другий поверх 4 кімнати та ванна.. Також підвал під гаражем та горище.Так як зараз за кордоном прошу контактувати через Viber, telegram, Watsap.

власник
Продам будинок , продам дім .

Продам будинок під реконструкцію приватизований ділянка 13сотих.(10сотих землі приватизовано).Документи в порядку у власності однієї людини торг присутній за 10.000 не відам.

власник
Будинок у великих мостах.

Продам дачу поблизу м. Червоноград, біля с. Велике, від підвісного моста 10 хв пішки. Повністю утеплена, МП вікна, велика засклена тераса, свердловина з насосним обладнанням, септик, підведена е/енергія. 1 поверх: кухня з меблями, цегляна піч, унітаз, душ, пральна машина, бойлер, вхідні фільтра на воду. 2 поверх: велика мансардна кімната. Можливе проживання круглий рік. Фруктовий сад: яблука, груша, вишня, черешня, чорна та червона смородина, агрус, лохина, ліщина(фундук).На території викладена плитка під каркасний басейн. Дача на сигналізації.

власник
Дача Червоноград, продаж від власника

ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Продам будинок в Львівська обл. Червоноградський р-н. с.Борятин. В С.БОРЯТИН Будинок покритий шифером 2 кімнати + кухня та санвузол. Площа 64 м.кв. В будинок проведені газ та вода. Є господарські будівлі . + 20 сот. землі . Хороші сусіди МОЖЛИВИЙ ОБМІН НА КВАРТИРУ!!! РОЗГЛЯНУ ВСІ ПРОПОЗИЦІЇ. Не завжди можу відповісти на дзвінки. Пишіть в приват або на вайбер.

власник
Продається будинок .Терміново!

Продається будинок в селі Стенятин від власника. Подвіря - 9сот. Город1 - 40сот. Город2 - 20сот. Будинок і земля приватизовані. В будинку окремі три кімнати, ванна, туалет, кухня. Євроремонт. Wi-fi. Опалення кімнат: газ/дрова/електрика. На подвірї знаходиться літня кухня, хлів, курник, льох. Тихе, спокійне місце. В селі є школа 11кл, дитячий садок, пошта. До Червонограда-24км. До Сокаля-12км. Для контакту смс або повідомлення на Viber. 09*********28

власник
Продається будинок в селі Стенятин.

Будинок у с. Михайлівка. Терміново! Будинок і вся земельна ділянка біля будинку приватизована. Сарай, стодола, криниця. Будинок на присілку Юзефіна. Село недалеко від прикордонного міста Рава - Руська. Будинок, стодола, сарай - усі будівлі в стані доброму, але будинок для життя потребує ремонту. Електрика проведена. Опалення - пєци, кухні на дрова. Дах - шифер. Вікна деревяні. Прекрасне місце для заміської дачі, для відпочинку. Екологічно-чиста ділянка, біля будинку лісова смуга. P.S. Чудове місце для оздоровлення, особливо для дітей (асматиків) - село у хвойному лісі, для бджоларів - галявини з луговими травами, акації ростуть та польві квіти. Тут чудові можливості для організації екотуризму!!! Їздить маршрутка 565 з с. Карів до Львова - 3 рази на день. Маршрутка проїжджає через село Михайлівка, там є зупинка. Їде на Автостанцію #2. Маршрутка також відправляється три рази на день зі Львова до села. Тобто щоб добратися до обласного центру є маршрутка і це досить зручно і швидко. Час проїзду - 1 год 48 хв. На фото представлено маршрут. Місце безпеки!!!! Думаю Ви розумієте у теперішній ситуації в Україні! Ліс. Тишина. Кордон. Умови для життя! Ще більше фото та відео надам на вайбер. Власник!

власник
Будинок у с. Михайлівка Рава Руська Львівська обл
1 - 24 з 68 результатів

Популярні запити