Продам будинок Сахновщина .є літня кухня , гараж ,колодязь .до авто вокзалу 300 метрів

власник
Продам будинок  Сахновщина

Продам будинок 3хв.до центру !! смт. Сахновщина по вул.О.Довженка (в минулому Тельмана). Будинок 60.3кв.м з самана обкладений цеглою: теплий взимку, прохолодний влітку. Металопластикові вікна з гратами. Велика зала, спальна, кухня та ванна кімната. Велика веранда з кладовою кімнатою. Опалення електричне ( лічильник день/ніч (три фази)) та пічне (тверде паливо).Вода проведена в будинок та є скважина. Каналізація - легко доступна для викачки, є ще окремий туалет на вулиці. Загальна площа ділянки 12сот. На ділянці розташовані : велика літня кухня (2 кімнати) яку теж можно використовувати для проживання, невелика літня кухня та гараж, 2 шлакоблочні сараї. Огород - 4 сот. Всі документи для куплі-продажі готові(тех.паспорт нового зразка 2024р.). Частково з меблями. НЕ ЗДАЮ!

власник
Будинок в смт.Сахновщина 3 хвилини від ж/д та автовокзалу

Дача в с.Андріївка на території садового товариства "Лиман". Будинок цегляний, 2 поверхи (2 кімнати, невелика кухня, передпокій). Був зроблений ремонт "для себе" із повною заміною електричної проводки. Вікна деревяні, з решітками, Вхідні двері металеві, на ділянці фруктові дерева. Своя працююча свердловина, місце для авто. До центру села 5хв. на машині через ліс по асфальтованій дорозі в будь яку пору року. До оз.Лиман пішки 5-7 хвилин. До хвойного лісу пішки 7 хвилин. Можливий торг або обмін на автомобіль.

власник
Продам дачний будиночок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дім, газ, вода, отоплення газове та твердопаливне, туалет, ванна, все є. За всіма питаннями дзвонити на номер 09******66 або

власник
Продам дім

Продам перебудований будинок. Будинок побудований із шлакоблоку та піноблоку, які обєднані потрійним армопоясом. Встановлені найсучасніші енергозберігаючі вікна з троьхкамерними стеклопакетами наповнені агроном, утеплені двері. Повністю перероблений дах, утеплений мінеральною ватою. По периметру двору встановлений паркан з металопрофілю. В будинок заведені газ, вода та світло. На подвірї є сарай та невеликий гараж. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером 09******97 (Телефонуйте на Вайбер) Торг до продажу. Ціна договірна.

власник
Перебудований будинок

Дом по ул. Народная, с мебелью и бытовой техникой, заходи и живи! Близко парк, центр, место тихое, движение авто отсутствует! Документы все в наличии. НЕ СДАЕТСЯ! Любопытным просьба не беспокоить, только реальные покупатели!

власник
Дом, хата, недвижимость. В связи з переездом...