Пропонується до продажу база відпочинку “Log Hause Savin” с. Савін, Козелецького р-н, Чернігівської області, що в 55 км. від Києва. На території бази знаходиться: Земля 9, 89 Га, ліс оренда ОСГ 20 Га власність. Земля Озеро та його природоохоронна зона близько 6 Га не оформлена, але знаходиться у центральній частині цих двох ділянок. ТТ 460 кВа, Газ середнього тиску, свердловина, лінії укртелекому будуть передані з ТОВ на Приватне акціонерне товариство до продажу акцій. - Будинки: Великий - 1 шт.150 м2+ меблі та обладнання; Середні- 3 шт. 56 м2 меблі та обладнання; - Лазня - 56 м2 меблі та обладнання 1 шт; - Мiсце для вiдпочинку альтанки -2 шт., 36 м2; - Паркан 1500 м.п; Комплект супутникового інтернету; - озеро «Варга» Озеро та його природоохоронна зона близько 6 Га не оформлена, але знаходиться у центральній частині цих двох ділянок. - 20га земля ОСГ - 1 Га на осг посаджено шипшину; - 1 Га на осг посаджена малина; На ділянці є розплідник кримської сосни та червоного канадського клена. Збитки за вирубку лісу на 9.89 га сплачені повністю (близько 100 000$) ділянка 9.89 Га можна приватизувати через продаж вже побудованих обєктів нерухомості. Є вся необхідна проектна та дозвільна документація на даний обєкт і вона буде передана під час продажу. До 2023 року База відпочинку активно працювала та мала багато постійних клієнтів. Дуже гарна місцевість, чисте повітря, можна порибалити, збирати гриби та ягоди, приймати сонячні ванни, поплавати в озері, зробити мʼясо на мангалі, взимку покататись на лижах. Насолодитись атмосферою заміського відпочинку, в березовому гаї можна влаштувати шикарну фотосесію. 550 000 долл.

трансформаторна, 17

Продам двокімнатний цегляний утеплений будинок . До будинку проведено газ і воду. Маємо свою скважину. Опалення газове та пічне. Є лічильники на газ та світло. В наявності дрова заготовлені на цілу зиму. Дім жилий. В дворі є літня кухня, погреб ,сараї. Біля будинку 15 сотих городу + 10 сотих на полі. На території є плодові кущи і дерева. Дім знаходиться на центральній вулиці. Село дуже чудове. Є ліс і озеро дуже мальовнича природа. Магазини,школа,пошта, заводи та хлібопекарня. Є все для нормального проживання.Дзвоніть по номеру телефону.

владелец
Продати частину хати в с. Савини Чернігівської області

Продам дом с площадью 100м2 с участком 27 соток в черниговской обл козелецкий р-н.4 км от озера Стыбын, 15 км до реки Десна,45 км до Броваров на территории гараж,сарай,погреб огород,сад.в доме скважина водопровод сан узел выгрибная яма отопление газовое асфальт под дом в 2 км лес

владелец
Продам дом может быть как дача 45км от Бровары в сторону Чернигова