Продам будинок 68 кв.м., земельний участок 65 соток (два акти) в с. Порадівка Фастівського району (Київська область, 40 км до Києва, 5 км. до Одеської траси). Один власник. У будинку є комунікації: газ та світло. Буднок з газовим опаленням (котел) та пічним опаленням. Участок рівний по центральній вул. Незалежності (Революції). Існує можливість підключення до мережі інтернет. Транспортне зєднання: маршрутка до м. Києва - ст. м. Виставковий центр (через Васильків) 4 рази на добу. Зручний підїзд до будинку з асфальтованої дороги центральної вулиці. Поряд постійно проживають сусіди. Є річка, пляж, два магазини (500 м. від будинку до центру села). На березі річки знаходится Лавандовий парк. На відстані 2 км від будинку знаходиться котеджний городок в с. Руликов (family eco-club) з зоопарком, озером та рестораном. Можливий торг

владелец
Продам будинок з земельним участком 65 сот. в с. Порадівка

Продається будинок із земельною ділянкою в с. Порадівка. Дві ділянки, 25 соток двір та 32 сотки город, будинок потребує ремонту, два сараю (під знесення). У будинок підведено газ, є своя криницю, є хороший інтернет. Все приватизовано.Пряма маршрутка з Києва, школа, садочк, продуктові магазини все поручь. Два озера, лавандове поле! На всі питання відповім по телефону!!!

Продається земля 56соток з будинком с.Порадівка

57,3 сотки родючої землі для власного господарства або комерційного вирощування. Земля постійно обробляється. Також є фруктовий сад. Основний будинок дерев’яний, 1950 року побудови, обкладений цеглою. Він під реконструкцію або знесення. Є будиночок для відпочинку, з ремонтом, заведена вода. Гараж для комбайну та трактора. До гаражу прибудована баня, всередині не облаштована. Дорога гарна, асфальтована. В селі є лавандовий парк та господарство з вирощування лохини, Укрпошта, Нова Пошта, магазин, школа, фельдшерсько-акушерський пункт. Ціна 27 000 у.о.

Будинок з великою ділянкою в с. Порадівка

География, Порадовка