Продам будинок 68 кв.м., земельний участок 65 соток (два акти) в с. Порадівка Фастівського району (Київська область, 40 км до Києва, 5 км. до Одеської траси). Один власник. У будинку є комунікації: газ та світло. Буднок з газовим опаленням (котел) та пічним опаленням. Участок рівний по центральній вул. Незалежності (Революції). Існує можливість підключення до мережі інтернет. Транспортне зєднання: маршрутка до м. Києва - ст. м. Виставковий центр (через Васильків) 4 рази на добу. Зручний підїзд до будинку з асфальтованої дороги центральної вулиці. Поряд постійно проживають сусіди. Є річка, пляж, два магазини (500 м. від будинку до центру села). На березі річки знаходится Лавандовий парк. На відстані 2 км від будинку знаходиться котеджний городок в с. Руликов (family eco-club) з зоопарком, озером та рестораном. Можливий торг

власник
Продам будинок з земельним участком 65 сот. в с. Порадівка

житл. будинок площа 284,4 кв.м з госп. спорудами ділянка площа 0,249 га Київська область Фастівський Васильківський рн с.Порадівка, вул.Нова 16. Господарський блок стіни-газоблок/електрика,опалення/одноповерхове - площа 503 кв.м стан дозволяє використовувати під склади або підприємницку діяльність виробництво. Будинок 2 поверхи 1 поверх житловий 2 поверх потребує оздоблюваного ремонту.Свердл. насосн. станція водопостачання в будинок,госпблок,газ у будинку електрика. Автономна каналізація Дах металочерепиця зеленого кольору утеплений В госпблок 2 заїзди з двору та з вулиці В будинку стіни зовні вкриті сайдингом Земельна ділянка прямокутної форми . Прописані особи в будинку відсутні. Відстань від Києва ст.метро Теремки 32 км. Будинок продається з торгів СЕТАМ Дата третіх торгів 14.08.2024 лот 556053 стартова ціна 1 882 720.00 грн.

будин 284 кв.м  гблок 503 кв.м зем 0,249 га с Порадовка Фаст рн

Продається будинок із земельною ділянкою в с. Порадівка. Дві ділянки, 25 соток двір та 32 сотки город, будинок потребує ремонту, два сараю (під знесення). У будинок підведено газ, є своя криницю, є хороший інтернет. Все приватизовано.Пряма маршрутка з Києва, школа, садочк, продуктові магазини все поручь. Два озера, лавандове поле! На всі питання відповім по телефону!!!

Продається земля 56соток з будинком с.Порадівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться у мальовничому селі зі ставками та лавандовим парком, поряд еко комплекс з міні зоопарком, до фастівської траси 2 км, до Києва 35, власна вода, яка з криниці перетікає у бочку на 100 л, молодий садок з черешнями, персиками, вишнею, грушою, сливами, кущами ягід, посаджено молодий виноград, у будинку всі вікна нові, в половині будинку змінена електрика, також є господарське приміщеннями де ми тримаємо птицю, кліткижля кролів, відкатні ворота, будинок складається з прихожої, 2 кімнат, коридора, столової та кухні, є пічне опалення, круті ставки для рибалки в кінці вулиці, можливий торг

власник
Продам 54 сотки разом з будинком . Можливий торг

Є Оселя,Сертифікат. Одеська траса,с.Порадівка. Будинок будували для себе! 37км.від Києва. Цегляний будинок 83кв.м+тераса 12м. 2кімнати 28+15,кухня 14м, холл 8..5+санвузол+облаштований погреб. Можливість добудови 2поверху з довільним плануванням. Ж/б перекриття,H-3м,огороджений парканом.Нова розводка: 3фази,9кВт,16А.вода та каналізація заведені в будинок,септік,колодязь,можливість підключення газу.В будинку ніхто не проживав, ділянка 22ст,(рівна,чорнозем),плодовий сад,підʼїзд з 2 сторін. Сусіди проживають круглий рік,прописка,,маршрутка до Києва 4 р. в день Тихе місце для життя та відпочинку,Зона відпочинку ,неподалік котеджне містечко та озеро . Більш детальна інформація за номером тел. Власник.

Продам будинок від власника в затишному місці

Географія Порадівка