Продається будинок,без кап.ремонту всередині приміщеня,електрифікований,газ підведений до будинку.В наявності є всі можливі господ.приміщення,гараж,садок,кринниця,туалет.

власник
Продається будинок

Продам будинок без внутрішніх робіт та комунікацій із 2 рівними земельними ділянками по 10 сотих в м. Погребище, вул. Польова. З документами. Біля будинку є гараж та господарські будівлі, криниця. Потребує заміни накриття шиферу.Торг

власник
Продам будинок, власник

До Вашої уваги пропонується будинок по вул. Веселівка (Курники) в с. Павлівка Погребищенського р-ну Вінницької обл. Будинок має 6 кімнат: - віранда; - сіни; - комора (в сінях); - вітальня; - 2-і спальні. В будинок офіційно заведено газ (опалення - конвектори), документи в порядку. Також є пічне опалення. Воду підведено до будинку від централізованої мережі водопостачання (документи в порядку). Лише оформлення цих документів та витрати на підведення цих комунікацій, якби їх не було, склали б мінімум 2 тис. євро!!! Додатково є літня кухня з цегли (також газифіковано), господарчі будівлі (цегла), погріб, сад, город (загальна площа земельної ділянки з прибудинковою територією і городом - близько гектара). Село розташовано за 10 км від районного центру, за 7 км від залізничної станції Ржевуська. В радіусі 1.5 км від будинку є прекрасний ліс, де можна відпочити, насолоджуючись природою. Також неподалік є річка, де можна гарно порибалити. Оформлення ПОВНІСТЮ за Ваш рахунок. ТОРГУ немає. Під виплату не продається.

власник
Будинок 80 кв. м.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в с. Черемошне Тиврівського району. Будинок розташований в мальовничому та затишному місці. Будинок вільний. Є добротні господарські будівлі, дуже хороший погріб для зберігання врожаю та консервації. Великий сад . Є своя сушарня для фруктів. Гарне просторе подвіря . Будинок в хорошому стані. Є власна криниця. Водопровід центральний та газ біля будинку.тел. 09******69

власник
Продам будинок в . Черемошне

Будинок цегляний, газофікований, центральний водогін, комбіноване-водяня опалення(газ, дрова, вугілля), каналізація.В радіусі 500м садочок, магазину, 2 автозупинки, залізничний вокзал.

власник
Житловий будинок!!

Проодаеться будинок 4 км від міста Бар .3 кімнати 2 коридора кухня та сан вузол.біля будинку є погріб , літня кухня сарай гараж .землі 1 га висаджений сад яблуко груша горіх. Детальніше по телефону 09******85 .

власник
Недвижимость  Продам дом

Продам будинок по вулиці Яблунева, 33. Школа і дитячий садок - 3-5 хвилин ходьби, дорогу переходити не потрібно. 5-7 хв до магазинів. За 15-20 хв - Нова пошта, Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк. Опалення пічне (є дві плити) і парове (батереї). Хата зі шлаку: зимою тепла, а влітку прохолодна. Потребує капітального ремонту ззовні. Всередині все непогано. Є літня кухня (з газовою плитою), погріб сарай, літній душ.

власник
Продам будинок по вул. Яблунева, 33

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! Будинок розташований в мальовничому затишному селі Спиченці (12 км. від райцентру) по вул. Центральній (поруч - центральна дорога, автобусна зупинка, дитсадок; неподалік - ставки, річка, ліс). Площа земельної ділянки: 48 соток. На ділянці є садок, зокрема, ростуть 9 горіхів. Площа будинку: 11 * 13 = 143 м2. Є газ, новий газовий котел і газове опалення, супутникове телебачення, грубка, ремонт внутрішніх приміщень, будинок охайний, доглянутий, допоміжні сільгосп приміщення (літня кухня, сарай, глибокий погріб). Ідеальний варіант як для постійного проживання так і для заміського будинку відпочинку (дачі).

власник
ТЕРМІНОВО! Продаю дім 143 кв. м., 4 кімнати, сад, 48 соток

Продається будинок в с. Дзюньків 3 кімнати + вітальня Кухня, 2 веранди, кладовка Будинок на 2 входи На подвірї стоїть ще один будинок (попередні власники в одному будинку жили, а інший будували) Є Погріб 2 Гаражі, один менший інший більший Сіновал Жомова яма Хлів Водопровід (кран на вулиці) Парове опалення і електричний котел Підключена напруга 380 ВТ Разом з будинком продається 3 городи Загальна площа землі городів разом з будинком приблизно 1 га Всі деталі за телефоном 09******52 Аліна або 09******46 Алік

власник
Продається будинок с. Дзюньків Погребищенський р-н

Зручне розташування,недалеко вiд центру,житловий стан,можливо пiд бiзнес! всi зручностi!, газ, вода централiз., 2 котли-газовий i твердопаливний, душ, туалет в хатi!, бойлер, сарай, погрiб,меблi,можливий обмiн на житло ближче до обл.центру, реальному покупцю торг.

власник
продам хату в Погребище

ТЕРМІНОВО Продається будинок у м. Погребище, р-н. цукрового заводу. В пішій доступності 10-20 хв., магазин, школа, садочок, автобусна зупинка. Біля будинку є літня кухня, шалаш, погріб, сарай, криниця і центральна вода від скваржини. У будинку та літній кухні проведена вода, каналізація, газ. Встановлені пластикові вікна, стіни рівні, поштукатурені, пол залитий. У будинку 2 спальні, вітальня, віранда, Вана та кухня на етапі ремонту Загальна площа 8 сотих, будинок близько 70кв.м. 8 тис.$ Пишіть у месенджери вайбер/телеграм, або телефонуйте +38********09 Можливий швидкий перегляд будинку!

власник
Продається будинок у м. Погребище

Продається будинок, затишний двір, молодий садок, літня кухня, хлів , погріб, вода централізована, газове отоплення та пічне , в будинку є кімната для ванної кімнати, добудовувати не потрібно, зроблені натяжні Потолки у всіх кімнатах, нові свіжі шпалери , будинок світлий та теплий, хороші сусіди, 5 хв магазини та автобусна зупинка, до центру 3 км .

власник
Будинок для життя , чекає своіх господарів

Продається газифікований будинок у селі Плисків, Вінницька область. Площа будинку 88 м²: 4 кімнати, велика кухня, коридор, санвузол і кладовки. Ділянка 0.48 га, на якій є літня кухня, погріб, сарай, кладовки, гараж, криниця та курник, виноградник, великий сад (яблуні, вишні, сливи, черешні, малина і т.д.) і город.

власник
Житловий будинок, з усіма зручностями. Ділянка 0.48 га.

Продам будинок в центрі міста під ремонт або під забудову, 30 соток землі, будинок теплий 4 кімнати неподалік лікарня, і медичне училище

власник
Продам будинок в центрі міста, під ремонт або під відбудову

Продам добрий будинок, який розташований на двох ділянках землі плюс поруч беріг для косовиці. Оснащенний газовим опаленням та двома грубками, є криниця та сад, замінені вікна та двері, у дворі постелина тротуарна плитка. На подвірї є погріб, літній душ, туалет, літня кухня із гаражем та коптільня. Центер міста, школа, лікарня у піші доступності. Розташований будинок на центральній асвальтовані дорозі.

власник
Продам будинок м.Погребище

Є підсобні приміщення і гараж.Тихий район.Можливість добудови.Недалеко центральна дорога.

власник
Продам чи здам будинок

продається будинок с. Гопчиця. Будинок знаходиться в центрі села. В будинок заведений газ та вода. Деталі за телефоном.

власник
продам будинок с. Гопчиця

Продам приватний будинок у селі Черемошне ( 35 км від Вінниці) розташований по центральній вулиці, в селі школа та дитячий садочок. Будинок потребує ремонту , газ неподалік будинку, у дворі скважина. На території гараж та господарчі будівлі . Продаж від власника . Можливий торг. Марія +38********40

власник
Продам будинок у селі Черемошне (Тиврів)

Продається будинок зручне розташування, недалеко від центру, житловий стан. Всі зручності: газ, вода централізовані.Душ , туалет в будинку! Бойлер, сарай, погріб, меблі.

власник
Продається будинок

Чотири кімнати , ,погріб, город 0,16 га, Вулиця Варшавська -42 , газ вода елекрика ,нежилий стан, потребує внутрішнього , наружного ремонту.

власник
Продам Будинок, город 0.16 га., м. Погребище ,Торг.
4 200 $

Договірна

Терміново продається будинок у с Морозівка Погребищенського р-н,Вінницької обл. У будинку є газ,також грубка яка обігріває дві кімнати,у кухні плита в якій встановлений твердопаливний котел.Колодязь,погріб,плодові дерева,квіти які будуть радувати душу,40 соток землі.Паркан з металопрофіля.Сарай з блоків на 3 віділення.Тихе спокійне місце.Детально розповім телефонуйте,пишіть смс на олх.Якщо не дозвонитись пишіть в олх перезвоним.

власник
Продам терміново будинок

Продається будинок в с.Сніжна, Погребищенської громади, Вінницького району, вул.Шкільна, 63, загальною площею 78 м.кв., +літня кухня, хлів, город 60 соток, велике подвіря. Неподалік розташована школа, дитячий садочок, магазин. Дорога асфальтована. До районного центру 30 км. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 09******93, Наталія.

власник
Продається будинок с. Сніжна, вул.Шкільна, 63

Продам приватний будинок на земельній ділянці 10 соток в самому центрі Погребища. Все приватизоване. На подвірї є літня кухня, сарай, погріб, централізоване водопостачання. Деталі за тел. 09******84

власник
Продам приватний будинок

Продається житловий будинок з належними до нього будівлями на земельній ділянці, що знаходиться в с. Гопчиця, Вінницького р-у, Вінницької обл. Земельна ділянка, загальною площею 5028 м² (0,50 га), складається з двору із забудовами та городу. Будинок цегляний: дві спальні, вітальня, кухня, ванна, туалет, веранда. Біля будинку: «літня» кухня, погреб, 2 комори, навіс, сарай для худоби, все цегляне. Криниця, садок з фруктовими деревами (сливи, яблука, груші, вишні, горіх), багато малини. Документи в належному стані!!! Тиха, спокійна вулиця. В селі є школа, дитячий садок, будинок культури, магазини, амбулаторія сімейної медицини, аптека, пошта (+Нова пошта), церква. Є угіддя для мисливства та рибалки, неподалік ліс. Також протікає річка Белуга. Відстань до обласного центру (м. Вінниця) – 75 км. Торг доречний. Всі питання за телефоном: 06*********80 Валентина

власник
Продається будинок с. Гопчиця