Продається просторий будинок у місті Первомайський, розташований на вулиці Громадській (колишня 1-го Травня). Це ідеальне місце для життя, де зручно досягти центрального ринку всього за 13 хвилин пішки і вокзалу за 10 хвилин. Будинок має площу 82 квадратних метри, великий подвіря, доглянутий сад та простору городину поруч з будинком. На подвірї розташовані літня кухня, сарай, погріб, літня тераса та колодязь, що додає затишку та зручності вашому життю. Будинок газифікований, з новим котлом, який забезпечує тепло взимку, а влітку створює приємну прохолоду. До будинку проведена вода, а каналізаційна яма знаходиться на подвірї, що робить ваше життя ще більш комфортним. Не пропустіть чудову можливість придбати цей привітний будинок у прекрасному місці, щоб насолоджуватися життям в комфорті та затишку.

Громадська, 31

Продам свой дом 2010 год 12 месяц постройки. Есть молодой сад. Состояние дома хорошее. Есть колодец, гараж, сарай, зона под мангал. Есть автономное водоснабжение(для огорода) и центральное для дома(можно подключить с автономной). Первый этаж - зимний сад, кухня-гостинная, спальня, гостевой санузел и хозяйский санузел. Второй этаж, спальня детская, кабинет и зал. Остальные вопросы по телефону.

власник
Продам дом в Первомайском, Харьковская область

Продажа дома/дачи с земельным участком г. Первомайский Харьковская область Дом – 60 кв.м, участок – 10 соток. 1 этаж – гараж. 2 этаж – комната с выходом на балкон. Свет не заведен, но есть столб для подключения, к вырезанию в газопровод – до 100 м. Документы в порядке, готовы к продаже. Тел.: 09*********21, 05*********70.

Продажа дома м земельным участком
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам пол дома общей пл. 55 м.кв. на 5-м участке напротив бывшей столовой.Две комнаты, кухня, ванная. Рядом магазин. Имеется вода, центральное отопление, приусадебный участок. Все вопросы по телефону.

власник
Продам дом в г.Первомайский

09*********22 Продам будинок, Харківська область місто Первомайський, цегляний, утеплений. Вода гаряча та холодна, зручності у домі, газове опалення, газова колонка Bosh, всі лічильники, фільтр на воду, батареї чавунні, підлога деревʼяна. Будинок теплий, влітку прохолодно, інтернет, спутнікове тб, вікна пластикові, вхідні двері залізні. Є погреб сухий, води не буває, каналізація септік. 69 кВ м, 4 кімнати, кухня, ванна кімната , гігієнічний душ, свіжий ремонт у кімнатах, приємний бонус- багато чудових квітів та город з овочами і фруктовими Деревами є також гараж і літня кухня з бойлером і пічним опаленням тел 09******22

власник
Продам дом

Продам пів будинку по вул. Будівельна. Є сад і хоз.будівлі. За детальною інформацією звертайтеся по телефону +38********01 .

Пів будинку м. Первомайский Харківська обл.

Продам дом в Первомайском по улице Копцова 72. 70 кв. м. Имеется летняя кухня. Гараж. Два погреба. Доп. Телефон 09******08

власник
Продам дом

Географія Первомайський