Продається садиба із земельною ділянкою 55 соток, комфортабельним будинком на 4 кімнати, 2-ма гаражами, сільгоспбудівлями, садом, городом. Тип опалення - газ та тверде паливо. Є криниця та водяна свердловина. Енергопостачання - трифазне. Населений пункт розташований біля автостради Київ-Одеса. Є школа, продовольчі та господарчі магазини, поштове відділення, кафе, заправка. Зупинка маршрутного транспорту у пішій доступності. Будинок комфортний для проживання сімї, віддаленої роботи та навчання (наявний швидкісний інтернет). Будинок спланованицй цікаво і зручно. Зручності в будинку, окрім того є літній варіант у дворі (туалет, душ). Продаж або обмін. Реальному покупцю - торг.

владелец
Продається будинок + садиба

Продається будинок на земельній ділянці 25 соток с.Гостра Могила, 40 км. від міста Біла Церква, 120 км. від м.Київ. Будинок має 2 кімнати (1 прохідна), вітальня та кухня. В кімнатах залита бетонна стяжка. Світло газ мають лічильники. Опалення газове та на дровах. На ділянці є літня кухня, садове приміщення, гараж, погріб, криниця. Великий фруктовий сад, вишні, абрикоси, яблуні, груші, персики, виноградник. Інфраструктура поряд - школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадського транспорту. Також в пішій доступності є великий став, відпочинок або риболовля. Для детальної інформації телефонуйте 06******64.

владелец
Продаж будинку 25 соток с.Гостра Могила від власника

Продам будинок, криниця, літня кухня, хлів. Біля будинку 25 соток землі.

владелец
Продам будинок село Гостра Могила
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок в селі Гостра Могила, яке розташоване біля траси Київ-Одеса (Білоцерківського р-н) . Відстань до Києва-100км, Біла Церква-30км. Будинок має 4 кімнати, веранда та котельня (котел газового отоплення), є 2 грубки під дрова. У господарстві є: літня кухня, сарай, гараж, майстерня, погріб, криниця, літній душ. Присадибна ділянка 25 соток, 2 фруктових садки з різними фруктовими деревами, а також 10 сортів винограду. В селі є школа, дитячий садочок, пошта, аптека-поліклініка, магазини, кафе, автозаправка. Від будинку до траси 300 м, 100м до зупинки місцевих маршруток. Зручно добиратися, як до Києва так і до Білої Церкви. Звертатися за номером 09******61-Катерина(власник)

владелец
Продається будинок від власника

Продаємо будинок глиняний, обкладений цеглою, кухня, коридор і 3 кімнати з горищем. Криша шифер. Знаходиться в с. Гостра могила, на центральній вулиці. Біля хати зупинки в Київ, Біла церква, Ставище. 5 хвилин магазин, школа. Будинок електрифікований і газофікований, також опалення газове. Є в додаток: піч, груба, холодильник, газова плита з духовкою, колодязь, літня кухня (також з газом), куча дрів на декілька зим, земельна ділянка аж 37 соток (для вашого задоволення), дерева (груша, яблуні, персики, вишні, шовковиця, слива), виноград, куча малини. Територія рівна без нахилів. Дзвоніть, скину відео огляду.

владелец
Будинок цегляний 67 кв.м. с. Гостра Могила