Можливий продаж під виплату частинами! Продам земельну ділянку з недобудованим будинком, в чарівній місцевості, майже в лісі, для тих хто хоче втекти подалі від цього смороду мегаполісів і прокидатися від чудового запаху хвої і співу птахів. Будинок знаходиться в мальовничому селі Ніжиловичі Бучанського району Київської області за 12 км від центру громади та за 61 км від обласного центру. Будинок- 2-х поверхова забудова яка не має внутрішніх робіт. Земля з "будинком" 10 соток, приватизовано. На всі інші запитання радо відповім вам по телефону.

власник
Продам будинок (недобудову)

Продається затишний будинок біля лісу. Є скважинва і світло. Вода заведена в будинок, підключений бойлер і душова кабіна. Зроблена груба. В будинку є меблі (ліжка, шафи, стіл), холодильник, плита, кухонна мийка. На вулиці зроблена велика гойдалка. Є всі документи на будинок і на ділянку 0.218 Га.

власник
Продам будинок в с. Ніжиловичі, Макарівського району

Продам будинок в с.Ніжиловичи Бучанського(бувшого Макарівського)району.Будинок щитовий з цегляною прибудовою.Загальною площею 87м.кв.Мається три кімнати,кухня з коридором,санвузол.Заведено газ.є газовий котел,система опалення.Вода подається в будинок з криниці.Додатково є груба.Ділянка біля хати 25сот.На ділянці розташована побудова яка використовується як баня та літня кухня.Є окремий погріб,сарай,гараж ,криниця та літній туалет.Тиха,жила,не проїздна вулиця,поруч є сусіди.До центру села де є три магазини та автобусна зупинка близько 500м.Часті Маршрутки на столицю.В селі є школа.Від Києва близько 50км.Вартість будинку 13500у.о.Якщо не додзвонились,то телефонуйте по телефонам вказаним на фото.

власник
Продам жилий будинок зі зручностями в с.Ніжиловичи.

Географія Ніжиловичі