Продам будинок в мальовничому селі Шарківщина. Будинок добротний, на фундаменті, в будинку 2 спальні, здорова зала, прохідна кімната і веранда. Вода введена з колодязя в будинок та літню кухню, працює від глибинного насоса Газ проведений і в будинок і в кухню. Опалення комбіноване, можна опалювати як газовим котлом, так і дровами. У веранді виведено стояк під газову плиту, можна легко обладнати кухню. Будинок дуже теплий, взимку не мерзли навіть у самі люті морози. Вікна в будинку деревяні, але добротні, взимку не свище, протягів немає (не було навіть бажання змінити їх). На території двору розміщено літню кухню з 2 кімнатами, 2 гаража, та сараї. За дворищем закріплено 40 соток землі, з них 25 біля дворища, і 15 на території села. Також є невелика територія під садок. Є здоровий, добротний погріб. Навпроти двору парк. В селі в цьому році обладнали 3 пляжі на різних ставках. Додаткова інформація на вайбер 09******75, або в приватні повідомлення

владелец
Продам   будинок

Продам будинок Кременчуцький р-н, Полтавської обл, с. Солонці (Кияшки). Будинок 70 м. кв, 15 соток землі, будинок з ремонтом, цегляний утеплений "короїдом", 2 окремі житлові кімнати, велика кухня, будинок частково мебльований. В будинку водопостачання насосною станцією, бойлер, туалет, опалення пічне+газові конвектори. На території: город, сад, альтанка, майстерня, погріб, сарай. Територія огороджена, металеві ворота. Відстань до м. Горішні Плавні - 15 км, Кременчук - 20 км. Ціна 15000$+ торг. Всі питання по телефону.

владелец
Будинок у с. Солонці (Кияшки)

Будинок в с.Петрівці з господарськими будівлями.Придатний для тримання живності .Гарна місцевість для пасіки.Неподалік ліс,луки В селі є річка. Також в селі є школа,дитячий садок, магазини,поштове відділення,медпункт.

владелец
Продам будинок за 15 км Від м.Миргорд
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок під Миргородом, с.Вовнянка . Гараж , земля 40 соток, садок, погріб, літня кухня. Документи в належному стані.

владелец
Будинок с. Вовнянка , Миргородський район

Дом находится в Ромодане. Рядом магазины, школа, детский сад и многое другое. Всё вопросы задавайте по телефону.

владелец
Продам 1/4 часть дома

Продам будинок неподалік м. Миргород, в с. Рибальське, є світло та газ, літня кухня.

владелец
Будинок біля м. Миргород

Будинок газифікований у 7 км від м. Миргород. Є колодязь із насосом, гараж, сарай, літня кухня, погріб, курник. Річка - 2хв ходьби. Ліс один через річку, другий за селом. Усі деталі за номером 09******52.

владелец
Будинок газифікований у с. Рибальське

Продам будинок в с.Петрівці Миргородського району Полтавської обл.( вул. Центральна) в 15 км від міста. В будинок заведено газ та світло. Опалення газове ( груба) На подвірї є криниця, погріб. Земельна ділянка 40 сх ( 25+ 14 рівні ділянки орної землі) Підійде під дачу або ведення господарства. Сам будинок старий, але пустий не стояв. Документи готові до переоформлення. Тим кому дорого і знають де дешевше, прохання не звертатися! За детальною інформацією звертайтеся за телефоном.

владелец
Продам будинок в с.Петрівці Миргородського району

Продам будинок в гарному місці. Всі деталі за телефоном :06******57

владелец
Будинок в с.Трудолюб

Продаж земельної ділянки з недобудовою , деталі за телефоном

владелец
Продаж земельної ділянки з недобудовою

Продам будинок с.Комишня . Приватизований ,газ,вода, літня кухня ,гараж,підвал,підсобні приміщення! +Дровяний котел! Колодязь.09******05

владелец
Комишня Продам Будинок

Продам житловий будинок ,який знаходиться в селі Великі Сороченці ,Полтавська область . Поряд є річка , ліс , магазин. Екологічно чиста зона. Будівля огорожена (є паркан ) . У будинку 3 кімнати , кухня ,коридор ,погріб (для консервації). Газифікований (можливе опалення дровами) .Вода . Літня кухня складається з 3-х приміщень : веранда ,кухня та ванна кімната .Газ та піч під дрова . Сарай , підсобне приміщення для худоби . В дворі є погріб для картоплі ,буряків і т.п. Садок з фруктових дерев ,між будівлею та літньою кухнею -виноград . Вбиральня на дворі . Земля - чорнозем під висадку с/г , 15 соток . ЗВЕРТАТИСЯ ЗА НОМЕРОМ +38********64

владелец
Продам житловий будинок, торг

Продаю будинок не далеко від ж/д вокзала,на вулиці Довжок! Поруч магазин, до школи 10 хвилин,до садочка 15 хв. В дворі літня кухня,підвал вхідний,курник,сарайчик! Жила бабуся,тому до всього треба прикласти руку(косметичний ремонт, покос трави в дворі).Газ в будинку,пічка,будинок дуже теплий,груба отоплює всі кімнати! Вода і туалет на вулиці! Звертайтеся, відповім на всі питання.

владелец
Будинок в селі Кибинці

Будинок находится в селі Великі Сороченці від Миргорода 20 км. Полтаська область . Будинок площою 60 кв.м, на тириторії 3 сараї, газ, вода, 3 фазний лічильник , 2 погреба. 30 соток землі , 30 соток двору .Обща площя 60 соток землі . Біля будинку футбольним майданчик. Також поруч є річка Псел та великий ліс . За детальной інформацією звоніть.

владелец
Продам Дом будинок Великие Сорочинцы Великі Сорочинці ( Миргорд )

Продам будинок в селі Петрівці Миргородського району. Будинок 100 м2,газове опалення та центральний водогін,городні будівлі : літня кухня,гараж вхідний погріб, сарай для худоби та птиці.Земельна ділянка 40с(приватизована). Поруч ставок та парк. Поблизу школа ,дитячий садок, магазини,амбулаторія та пошта.В будинку з 2018 року ніхто не мешкає,потребує ремонту.Телефон для довідок 06******54 Микола.

владелец
Продам будинок у селі

Продається будинок в с. Шахворостівка,вул. Центральна 33 загальною площею 140 кв.м. Загальна територія садиби - 14 соток. Є літня кухня,погреб,сарай. Ціна договірна. Звертатися за тел. 09******69, 09******74

владелец
Продається будинок

Продам будинок у с. Великі Сорочинці після капітального євроремонту, повністю вмебльований та знаходиться у затишному місці - поряд ліс, озеро, річка. Чудове місце для відпочинку на свіжому повітрі. Також підійде для гарних господарів. Двір великий та зелений, добротний капітальний євро гараж, сарай, погріб, город та молодий сад. У селі усі необхідні комунікації, магазини, лікарня, школа, дитячий садок. Для людини, котра шукає роботу, багато можливостей. Відстань до Миргорода 25 км. У будинку повністю замінена електрика, вікна, каналізація, зроблене перепланування, замінена підлога, стіни, стеля, нова кухня. З реальним покупцем торг!!! Звертатися за телефоном 09******05

владелец
Продам будинок в с. Великі Сорочинці

Продається будинок в смт Ромодан по вул. Г. Кірпи. 2 кімнати, кухня, коридор. В дворі наявний колодязь, погріб, 2-поверховий сарай та ін.споруди. Опалення газове. Город - 5соток. Ззовні будинок повністю утеплений. Ціна 180 000 грн. Можливий торг. Додаткові питання за телефоном 06******11 або через чат олх.

владелец
Будинок в смт Ромодан

В с. Великие Сорочинцы Полтавской обл Миргородского рн продаётся домик с приусадебным участком 22 сотки, состояние пригодное для жилья но нуждается в ремонте, домик на две комнаты, веранда, печное отопление, централизованное водоснабжение (колонка во дворе), участок находится в центре села, через дорогу речка Псел, место очень удобное особенно под новострой (застройку), большой двор, прямой удобен заезд, рядом трасса, кто заинтересован обращайтесь, торг уместен тел: 09*********24 Больше информации по телефону!!!

владелец
Продам домик 40 кв.м. В. Сорочинцы Полтавская обл

Автономний будинок, на Полтавщині з 6 спальнями! У будинку є булерян (піч на дровах), своя свердловина, дровяний котел тривалого горіння, є електрична плита та окрема плита на дровах. Сауна з дровяною піччю. Також бензогенератор на 4 квт. Цей будинок як автономний човен, дозволить комфортно жити навіть в умовах відключення світла. Тихе гарне місце поряд із сосновим лісом: ділянка 4 га поряд із сосновим лісом. Поруч поля. Орних полів у радіусі немає. Відмінне місце для відпочинку та для постійного життя. У будинку швидкісний інтернет, повністю з ремонтом та меблями. На території: Сам будинок 1 поверх: 144 м2 + гараж 23, 5 м2; 2 поверх: 80 м2 Деревяний будинок: 60 м2 Кухня з коридором: близько 30 м2 Госпприміщення: близько 100 м2 Будиночок охорони: 16 м2 Переваги: Сауна в будинку з дровяною грубкою Комбіноване опалення: електрокотел та дровяний тривалого горіння. Плюс є булерян (пекти на дровах) у будинку можна замість нього зробити камін. Велика особиста територія 4 Га з 3-х сторін оточена лісом Ідеальна вода зі свердловини - чиста (поруч немає полів, тільки сосновий ліс. Перевірку проходила в лабораторії. З приємним смаком і без накипу) Гарне місце - поруч ліс, недалеко від річки Псел, пагорби на фоні, поля Безпечне місце Високошвидкісний супутниковий інтернет Є все для постійної комфортної життя Матеріали: СТІНИ: ЦЕГЛА І РАКУШНЯК ДАХ: МІНЕРАЛЬНА ВАТА І БІТУМНА ЧЕРЕПИЦЯ ПІДЛОГИ: 1 поверх - натуральна пробка, 2 поверх - деревяні Відстань: До центру Полтави 117 км До магазинів у Великих Сорочинцях 20 км Відмінний варіант для безпечного комфортного життя в умовах відключення електроенергії та подалі від великих міст.

владелец
Будинок 249м2 з участком 4Га у Великих Сорочинцях, Полтавська область

Продаётся домик Великие Сорочинцы Полтавской обл Миргородского рн В с. Великие Сорочинцы Полтавской обл Миргородского рн продаётся домик 40 кв.м на две комнаты состояние пригодное для жилья но нуждается в ремонте, печное отопление, централизованное водоснабжение (колонка во дворе), погреб, очень хорошее удобное место, рядом центр 200 м, через дорогу река Псел, до главной трассы 60 м, участок 25 соток, кто заинтересован обращайтесь, все подробности по телефону +38**************24

владелец

Дім в селі Кибинці, загальна площа дому 61.9 кв.м.,дім газифікований є пічне опалення, площа загальної ділянки 25 соток,сарай-гараж-літня кухня,погріб, колодязь,огорожа,ділянка під городину.

владелец
Будинок в с.Кибинці

Продається будинок у Ромоданівській територіальній громаді (р-н Вірич), вул.Робітнича, 2/12 в 30 км від курортного міста Миргород, Лубен. Газифікований, опалення пічне газове, загальною площею 75 м2, центральний водопровід іде по вулиці, можна підключитися, колодязь з питною водою є в дворі. У домі є дві спальні, велика світла зала, кухня, прихожа, коридор, комора з погрібом. На подвірї розташовано: - літня кухня, - сарай, - погріб, - господарські будівлі, - вбиральня, - участок під огород до 2 соток, Будинок розташований неподалік від центру селища, поблизу є магазини, дитячий садок, Ромоданівський загальноосвітній ліцей, парк, залізнична вузлова станція, автобусна зупинка, зручна транспортна розвязка. Документи готові. Інші питання по телефону

владелец
Будинок в смт. Ромодан

Продається будинок в с. Черевки Миргородського району Полтавської обл. На території 2 сараї, 1 літня кухня, 1 погріб. Стан - зайти та жити. Всі будівлі цегляні. Пічне опалення, газ підведений. В літній кухні є газовий балон. Новий туалет у дворі. Є колодязь, гойдалка, дровник, літній душ. Великий молодий сад. Будинок в центрі села, підїзд асфальтований. В селі є ліс, річка, магазин, церква. Будинок та земельна ділянка приватизовані.

владелец
Будинок в с. Черевки Миргородського району
1 - 24 из 39 результатов

Популярные запросы