Продаж Таунхауса в зручному місці розташування, Крюковщина! Якісні будівельні матеріали: Фундамент: Монолітно-стрічковий з армованою плитою В20; Стіни: Керамоблок 250мм Керамія Перестінки : Керамоблок 2НФ Перекриття: Монолітна плитта 180мм з подвійної сітки арматури Покрівля : Металопрофіль 0.5мм Словаччина; Утеплення покрівлі: МінВата 200мм + гідробарєр\паробарєр; Утеплення стін : пінопласт 150мм; Сходинковий марш: Монолітний армований ; Вікна : WDS 6-ї серії 2-х камерні склопакети ; Комунікації: Центральна вода, центральна каналізація світло 10кВт, газ; Загальна площа - 66м2; Земельна ділянка : 0,68 соток ; кімнат - 2 Є можливість замовити повну комплектацію будинку: з черговим ремонтом, також меблі і техніка! Продаж без комісії!

Приозерна

Продається Таунхаус загальною площею 180м2 в котеджному містечку, в 6 км від Києва с. Крюковщина . Таунхаус 113 м2, двоповерховий, зроблений ремонт. Перший поверх - велика вітальня та гостьовий санвузол, другий поверх - дві роздільні кімнати та санвузол. Також на горищі можна зробити ще одну кімнату 56м2. Біля будинку є дві сотки земельної ділянки на якій підсобне приміщення ( прибудова ) 12м2, а також два паркомісця для авто. До котеджного містечка є асфальтована дорога вздовж дубової рощі. Дуже розвинута інфраструктура: біля котеджу знаходяться ресторан, сауна, магазин, дитячий садок, супермаркет, кінотеатр. Проживання в нашому Таунхаусі подарує Вам безпеку та почуття спільності.

можливий продаж по єОселя
Зарічна, 53

Терміново. Без комісії для покупця. Продаж дуплексу з гаражем в Beverly Hills residence, Крюківщина. Найкраща ціна в комплексі. Будинок за ціною квартири у місті. Газ та каналізація. Метро Теремки – 10 хвилин. Зручна транспортна розвязка. Поруч безліч озер, пляжі, Характер парк, Мегамаркет, кінотеатр, Епіцентр, Метро, Столичний ринок, ТРЦ Республіка Парк. Закрита територія зі своїм парком та дитячими майданчиками. - 162м2 + 4 сотки - 4 кімнати + кухня-вітальня - 3 поверхи - гараж - 5-камерні вікна Rehau - керамоцегла + монолітне перекриття - вивіз сміття, прибирання території - гігабітний інтернет - охорона 24/7 + відеоспостереження - дизайн-проект у подарунок - газ + каналізація Ціна: 100.000$ Швидкий перегляд, ключі на руках. Срочно. Без комиссии для покупателя. Продажа дуплекса Beverly Hills residence, Крюковщина. Лучшая цена в комплексе. Дом по стоимости квартиры в городе. Газ и канализация. Метро Теремки – 10 минут. Удобная транспортная развязка. Рядом множество озер, пляжи, характер парк, Мегамаркет, кинотеатр, эпицентр, Metro, Cтоличный рынок, ТРЦ Республика Парк. Закрытая территория со своим парком и детскими площадками. - 162м2 + 4 сотки - 4 комнаты + кухня-гостиная - 3 этажа - гараж - 5-камерные окна Rehau - керамокирпич + монолитное перекрытие - вывоз мусора, уборка территории - гигабитный интернет - охрана 24/7 + видеонаблюдение - дизайн-проект в подарок - газ + канализация Цена: 100.000$ Быстрый показ, ключи на руках.

ексклюзив
столична, 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається розкішний сучасний будинок у мальовничому селі Крюківщина на вул. Шевченка з виходом у дубовий ліс з зарибленим озером. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт і гармонію з природою. Будинок загальною площею 630 кв.м забезпечує простір для реалізації всіх ваших мрій. Ділянка площею 18 соток зачаровує своєю красою та затишком. Відчуйте себе власником оази спокою та комфорту. На території вас зустріне гостьовий будиночок, літня кухня та альтанка – ідеальні місця для сімейних свят та вечірок з друзями. Альтанка з зоною барбекю біля озера з золотими рибками додасть особливого шарму вашим зустрічам. Ландшафтний дизайн з магноліями, ялівцями, рододендронами, шовковицею, яблунями, абрикосою та іншими багаторічними рослинами, що робить це місце справжнім раєм на землі. У будинку вас чекає сучасна кухня, обладнана за останнім словом техніки, де ви зможете готувати справжні кулінарні шедеври. Простора столова та кімната для релаксу стануть вашими улюбленими місцями для відпочинку. Кабінет з прекрасним видом на подвір’я та ліс створює ідеальні умови для роботи та відпочинку. Всі кімнати в будинку обладнані гардеробними та власними ванними кімнатами, що забезпечує максимальний комфорт та приватність. Основні меблі відомого світового бренду Cavio та антикварні речі додають інтерєру вишуканості й елегантності. На цокольному поверсі ви знайдете розкішні бані, басейн, котельню та зону відпочинку – ваш особистий спа-салон вдома. Цей будинок – унікальна можливість придбати житло, яке поєднує в собі комфорт, стиль та зручне розташування. Не втрачайте шанс стати власником цього розкішного будинку! Запишіться на перегляд уже сьогодні та переконайтеся в його неперевершеності особисто!

Шевченк, 29

Продаж будинку, 116м2, с. Крюківщина, Києво-Святошинський р-н. Продажа дома, 116м2, с. Крюковщина, Киево-Святошинский р-н. Пропонується до продажу будинок у котеджному містечку закритого типу, розташованому в селі Крюківщина, всього за 10-15 хвилин їзди від станції метро Теремки та торгово-розважального центру «Respublika Park». -Загальна площа :116 кв.м -Ділянка: 4 сотки -Тераса -Паркомісця -Два санвузла -Гардеробна Три спальні. Під чистове оздоблення, стяжка, сантехніка штукатурка, проводка. Також пропонуємо будинки без ремонту та внутрішнього оздоблення або з ремонтом під ключ. Будинок побудований на стрічковому, монолітному, армованому фундаменті 1,20 метра. Стіни виконані з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені пінопластом товщиною 100 мм та облицьовані декоративним оздобленням "баранець". Перестінки із повнотілої цегли. Дах вкритий бітумною черепицею, утеплений мінеральною ватою товщиною 200 мм та обладнаний гідро- та паробарєром, а також підшитий по периметру будинку. Дах- бітумна черепиця сірий, утеплення по балкам 200 паробарьер гідробарьер, підшива сірий, водосток сірий - перестінки – рядова цегла; Встановлені енергозберігаючі вікна та вхідна группа двері Профіль: REHAU Euro-Design 70,Synego MD двокамерний склопакет пятикамерний профіль, Всередині будинку проведено систему водяної теплої підлоги по всій площі, зроблено стяжку підлоги та нанесено білу машинну штукатурку. Електрична проводка розведена, водопостачання – холодне та гаряче – підведено. На ділянці є особиста свердловина для водопостачання та септик. Встановлено водостічну систему, прокладено тротуарну плитку навколо будинку, а також доріжку до входу та майданчик для автомобіля. Ділянка огороджена парканом по периметру, тротуарна плитка прокладена по загальній вулиці. - Є лічильник на світло тариф день/ніч. - Заведено 10 кВт з можливістю збільшення потужності. - Газопровід проходить по вулиці з можливістю підключення до будинку. Запрошуємо на перегляд. #A5672

Крюківщина

#9782 Продається світлий та сучасний дуплекс. Будинок з ремонтом знаходиться у с. Крюківщина, Києво-Святошинський р-н, вул.Словянська. Розташований у тихому обжитому місці. Будинок збудований з використанням якісних матеріалів. Витримка всіх технологій. Проведено усі комунікації. В дуплексу: - електрика (7кВт), - свердловина, - каналізація, - септики, - газове опалення - тепла підлога та радіатори Загальна площа 144 кв.м., 2.5 сотки землі. На першому поверсі: велика кухня-вітальня з виходом на свою ділянку землі, спальня, гардероб та санвузол з душем. На другому поверсі: чотири спальні, гардероб, санвузол з ванною. У дворі є два паркомісця для машин та автоматичні ворота. Інфраструктура: Фора, АТБ, Новус, Мегамаркет, Нова лінія, Епіцентр, Аракс, ТРЦ Республіка, ринок "Столичний". У радіусі 10 хвилин є кафе, ресторани, салони краси, аптеки та медичні центри. Спортлайф. Поруч озеро з пляжем. Виїзд на Жулянський міст, Окружну, Одеську трасу. 5 км до Києва, 9 км станція м. Теремки. 5 хвилин до зупинки маршруток на Київ (Севастопольська та метро Теремки) та Вишневе

Балукова вул.

Продаж сучасного двоповерхового будинку в с. Крюківщина. 15 км. до центру столиці. Коштовний дизайнерский ремонт в сучасному стилі. Повна комплектація меблями та технікою. Все залишається. Ділянка 26 соток з ландшафтним дизайном, багаторічними деревами і штучним струмком, компьютерний полив, на ділянці розташовані дві альтанки, барбекю, баня і відкритий бассейн. Загальна площа будинку 290 кв. м, складається з просторої кухні-вітальні, 4 кімнат, 2 сан. вузлів, гардеробної, допоміжних приміщень. Гараж на дві машини. В будинку газовий котел, американська система фільтрації води, кондиціонери, генератор, сигналізація. Свердловина, септик. Поруч озеро, сосновий ліс, зупинка громадського транспорту, 20 хвилин пішки до ТЦ Наше Небо, супермаркетів Новус та АТБ, 15 хвилин на машині до ТРЦ Республіка та метро Теремки.

ексклюзив
Андріївська, 7

Продаж Дуплексу в с. Крюківщина по вул. Михайлівська. Обжитий приватний сектор, поруч побудовані сусіди. Площа будинку 134 кв.м. на діянці 2.5 сот. Є 2 дзеркальні варіанти. Якісний фундамент. Стіни з червоної цегли. Скважина 50 м. В будинок заведено 8 кВт Для покупця зробимо 10 кВт! Утеплення: стіни 10 см полістеролу дах 20 см мінвати Дах виготовлений з металочерепиці. Перевагою є критий навіс для автівки. Оформлення 50/50.

Михайлівська

Цікава пропозиція! Продам просторий та сучасний будинок с.Крюківщина, вул. Мальцева. Загальна площа будинку 282 кв.м. , площа ділянки 10 соток. Новий двоповерховий будинок побудований зі зруба (смерека) та знаходиться в мальовничому місці, в дубовій рощі. Чудове розташування: в тихому обжитому місці з гарною інфраструктурою та неподалік від Києва (15 хвилин до метро Теремки чи Севастопольської площі, 5 хвилин до Вишневого). Повністю з новим ремонтом, меблями та технікою. Має 2 окремих входи. Буде чудовим для однієї або двох сімей з автономними входами/заїздами в будинок. В будинку 1-5 кімнат (велика вітальня з кухнею, 3 спальні, гардеробна/кабінет), 2 санвузли (є ванна та душова кабіна), котельня, коридор. В будинку 2- 4 кімнати (3 кімнати, кухня вітальня, 2 санвузли). Комунікації: електрика 10кВт на одну та стільки ж на другу частину будинку, вода-скважина 50м, каналізація септик, бойлер та електрокотел працюють автономно. Опалення через підігрів полів. На другому поверсі теплові панелі. Все на електриці. Будинок оброблений протипожежною обробкою. На подвірї тераса та вимощені доріжки, є навіс для авто, застелено газон. Є розкладний басейн. Автоматичні ворота, охорона та спостереження по всьому периметру будинку. Підїзд асфальтований, 2 закритих заїзда лише для власників. Поруч Сільпо, Фора, 3 АТБ, Макдональдс, ресторан Золотий дуб. Зупинка транспорту в 700-1000 метрів. Є документи права власності на будинок та землю. Ціна будинку 250000 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Мальцева вул.

Продаж 3-х поверхового будинку на закритій території в Крюківщині по вул.Сагайдачного, який знаходиться за 16 км від центру міста.Будинок мебльований дизайнерськими меблями та світильниками (Vittorio Grifoni, Provasi,Chelini,Francesco Molon,Cantierо,Toscanova,Teodore Alexander)деякі меблі зроблені індивідуально талановитими українськими майстрами. Ковані перила на сходах копія перил у будинку сімʼї італійського дизайнера Феррогамо ,виконані львівськими майстрами. Зручне та функціональне планування: 1 поверх: передпокій,кабінет,вітальня,кухня,гостьовий с/в 2 поверх: 3 окремі кімнати з власними санвузлами 3 поверх: Мансарда, з кімнатою на весь поверх та власним санвузлом. Цокольний поверх: має винний погріб,котельня,зону для відпочинку,басейн з підігрівом та сауну. В будинку газове опалення,центральна каналізація,с-ма кондиціювання,скважина 46 метрів з системою фільтрації води,бойлер непрямого нагріву, дизельний генератор на 20квт. 2 гаражі для авто та навіс. У кінці вулиці можна попасти прямо у дубовий ліс з великим зарибленим озером ,на озері знаходиться парк «Характер» з басейном,рестораном і альтанками . На території будинку ландшафтний дизайн з магноліями ,30 річними ялівцями ,кленами,рододендронами , гортензіями та безліччю багаторічних квітучих рослин .У саду є альтанка та літній будиночок з обладнаною кухнею : електро плита з духовою шафою,холодильник та піч барбекю.

Сагайдачного

Продам великий, одно-поверховий будинок з ремонтом у Крюківщині! Будинок збудований на ділянці 7.5 соток, по всій ділянці висаджені вічнозелені сосни! Дуже тихий, обжитий район із пристойними сусідами! Асфальтований підїзд, не проїзна вулиця! У будинку виконаний авторський ремонт, встановлені всі необхідні меблі і техніка - заходь і живи! Якщо ви мрієте про тишу і затишок, і в той же час хочете мати можливість за 15 хв добиратися до Києва, це місце вам сподобатися! Щоб доїхати до м Теремки, вам знадобиться всього лише 10 хв на автомобілі! Загальна площа: 190 м² Площа ділянки: 7.5 соток. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ Ремонт: авторський проект. Тип стінок: газоблок. Тип покрівлі: бітумна черепиця. Зовнішнє утеплення стінок: пінопласт. Система опалення: індивідуальна/електро. ПЛАНУВАННЯ: - 3 спальні (хазяйська, зі своїм санвузлом та гардеробом). - санвузол гостьовий; - гардеробна; - топкова; - Кухня - вітальня (50 м2) - Вихід на терасу. Комфорт - Тераса. - Підігрів підлоги по всьому будинку. - Навколо будинку викладено тротуарну плитку. - по ділянці розведений автополив; - паркування на 2 авто; - Огородження; - автоматичні ворота; КОМУНІКАЦІЇ - Свердловина (40 метрів.) - Електрика (20 кв.) - асфальтована дорога. - вивезення відходів. - Каналізація септик. ІНФРАСТРУКТУРА У пішій доступності чудовий парк та велике озеро! Поруч магазини, супермаркети, школи та садки! До центру Крюківщини, з усією його інфраструктурою, лише 3 км! Зручний виїзд до Києва як через Вишневе, на Окружну, так і на Одеську трасу! БЕЗ КОМІСІЇ! Приїжджайте на перегляд і переконайтеся самі, що це чудове місце для життя! Для запису на перегляд, телефонуйте за вказаним номером телефону, в оголошенні!

Парникова вул.

Без комісії, таунхаус з дизайнерським ремонтом у котеджному містечку «Садок Вишневий» з ділянкою 3,5 соток. Розташований в тихому спокійному місці, при цьому, недалеко від міста. Таунхаус має три рівні. Два надземні поверхи площею 150м2 + цоколь (підвал) 65 м2, який можна використовувати як бомбосховище. По плануванню: 1ий поверх: коридор, ванна кімната, кухня, велика вітальня з виходом на терасу. 2ий поверх: коридор, гардероб, дитяча, спальня, ванна кімната. Цоколь: технічне приміщення з котлом та обладнанням, велика кімната для зберігання речей (без оздоблення). Ремонт робили для себе, коштував більше $150 тис тільки сам ремонт та ландшафт. Зроблено: Підігрів підлоги. Сантехніка Villeroy & Boch + Hansgrohe. Енергоефективний газовий котел Protherm, можливість програмувати температуру та час опалення. Резервний електропідігрів води. Генератор. Італійська плитка. Дорогі деревяні сходи. Дорогі штори та меблі, зроблені на замовлення. Окрема гардеробна. По воді є своя свердловина + центральне водопостачання містечка. Автоматична система поливу саду Hunter. 2 паркувальні місця, зарядка для електромобіля. Навколо містечка з трьох сторін росте ліс. В 10-15 хвилинах пішки озера. Всі вулиці містечка асфальтовані. Містечко заселено, проживає понад 50 сімей. По конструктиву будинку: Стіни з червоної керамічної цегли 38см + утеплювач 7см. Залізобетонні перекриття. Двокамерні панорамні вікна. Дах – натуральна керамічна черепиця Braas. Висота стель 3 метри. Газ, електрика, центральна каналізація, вода, інтернет у будинку є. В 300 метрах велика Фора, аптека, ресторан Золотий Дуб, Orange Park. Містечко знаходиться за 5 км від Окружної та 17 км від Хрещатика. Містечко розташовано між селами Крюківщина та Гатне по Одеській трасі, по дорозі до с. Боярка, Віта Поштова та Тарасівка. Локація: maps.app.goo.gl/vPcdzHgLK36qdZJq6 З центру Києва можна дістатися за 30 хвилин двома дорогами: Одеською трасою та через Севастопольську площу. Для дітей у містечку збудовано ігровий та спортивний майданчик, недалеко від містечка знаходяться дитячий садок, школа. Охорона у містечку чергує цілодобово, є відеонагляд. Кожен 10 хвилин до містечка ходить 723 маршрутка від метро Теремки або від Виставковий центр. Час їзди до метро – 20 хвилин. Документам понад 3 років, податок 1%. Таунхаус по документах - квартира площею 215 м2 за адресою с. Крюківщина, вул. Грушева 5. Ділянка під житлову забудову 3,5 сотки, кадастровий номер 3222484001:01:023:0133. Перегляд можливий лише за попереднім записом. Напишіть, будь ласка, на телеграм maxander1, та домовимось на перегляд.

Грушева вул., 5

Треба сказати, що сама по собі неймовірною красою природа Київщини сприяє життєвим умовам. Проте всі прагнуть у передмістя. Одне з таких дуже яскравих та зручних для життя місць знаходиться у селі Крюківщина. Це справді яскравий куточок щастя. Саме в цьому мальовничому місці ми пропонуємо на продаж будинок, розташований на просторій ділянці. Звичайно, будинок чекає, щоб до нього доторкнулася рука майстра, але він вже має свої переваги! Металопластикові вікна, до будинку заведена вода, розведена нова електропроводка, нова криша, газ. Ділянка доглянута, земля родюча. Завітайте до нас і переконайтеся, що кращого місця для життя Ви не знайдете!

Ленінградська, 54

Продажа дома с ремонтом и встроенной мебелью в с.Крюковщина в ЖК «Мозаик». Всего 567 дол/м2! Продается отличный дом с новым качественным дорогим ремонтом и встроенной мебелью в центральной части с. Крюковщина. Ул. Балукова 41/43, ЖК «Мозаик». ЖК «Мозаик» - жилой комплекс комфорт-класса. Это гармоничное соединение комфорта и приватности частного дома и удобства и безопасности городской квартиры. Закрытая территория комплекса с круглосуточной охраной . Доступ и въезд только для жильцов комплекса. Общая зона паркинга на 10 авто для гостей и жильцов дома. Обустроенная детская площадка. Общая площадь дома 238 м2, в том числе встроенный теплый гараж 21 м2. Общая площадь земельного участка 2.5 сотки. Площадь под домом 0,9 сотки. Участок дома огражден по периметру забором из металлического профиля. В приватном дворике дома газон, декоративные и фруктовые деревья, кусты, розы. Место для барбекю. При строительстве дома использовались только высококачественные экологические материалы . Стены дома из полнотелого керамичного кирпича, фундамент и фасад утеплен пенопластом 10 см, крыша утеплена мин ватой 20 см. Железобетонные перекрытия. Покрытие крыши – металлочерепица. Индивидуальная скважина для водоснабжения дома и септик канализации. Индивидуальный двухконтурный газовый котел Viesssmann, электрический бойлер Electrolux на 100 литров, теплые водяные полы на всем первом этаже и в санузле на втором этаже. Кроме того, во всех комнатах установлены регулируемые радиаторы отопления. Электроснабжение 15 кВт. Дом выполнен в 3х этажах. Бетонная межэтажная монолитная лестница облицована керамической плиткой. 1 этаж : Просторная кухня-гостиная 29 м2 Встроенная кухонная мебель из натурального дерева ( светлый дуб) Встроенная техника: газовая варочная поверхность, встроенный духовой шкаф , и СВЧ печь ( все Samsung) , большой холодильник side-by-side Liberty (Англия). Столешница кухни и кухонного стола из черного мрамора Кондиционер Samsung Санузел 4.6 м2 Постирочная/котельная 4.8 м2 Cистема фильтрации воды, двухконтурный котел Viesssmann, электрический бойлер Electrolux. Теплый гараж 21 м2 Длина 5.5 м. Ворота-роллеты. 2 этаж: 2 раздельные спальни 21 и 24 м2. Выход на большой балкон. Кондиционеры Samsung в каждой спальне. Гардеробная комната 14 м2. Шкафы и полки гардеробной комнаты сделаны из качественного массива натурального дерева (дуб). Санузел 5м2 Отгороженная зона для душа ( 3 м2) 3 этаж: Просторное помещение (мансарда) открытой планировки 80 м2. Возможно обустройство дополнительной спальни, кабинета, тренажерного зала, игровой комнаты и т.д. Высота потолков 2.75 м. Вся дверная столярка в доме и шкафы – натуральное дерево ( дуб). ЖК «Мозаик» находится в центральной части с. Крюковщина. Удобный заезд с центральной улицы. Рядом находятся супермаркеты Novus, ATБ, Фора, Мега Маркет, салоны красоты, школы, продуктовые магазины, детский садик, строительный маркет, сельсовет, озеро. Отличное транспортное сообщение с Киевом. 5 км до городской черты (Жулянский мост). До м. Теремки, Ипподром 10 -12 минут на автомобиле или 30 минут на автобусе. В двух минутах ходьбы автобусная остановка. Регулярные маршруты в Киев и до метро. Цена 135 тыс дол. Без комиссии для покупателя! Сотрудничаем с риэлторами.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Балукова вул., 41-А

Новый , Современный и качественный Таунхаус в Коттеджном городке в 6 км от Киева (метро Теремки). В таунхаусе выполнен высококачественный ремонт. Готовність ремонта 98 процентов Документы готовы. Таунхаус общей площадью 112,2 м2, на 1,57 сотках земли огражденной деревянной изгородью. Сам городок расположен в тихом, экологически чистом месте, рядом с лесом и озером. В коттеджный городок ведёт новая асфальтированная дорога через КПП с круглосуточной охраной, также возможен заезд через дубовую рощу “Золотой дуб” выезд возможен в 3х направлениях. По наполнению тауна: - Электрокотел; -Фильтр грубой очистки -Бойлер - обустроенная терраса По дому выполнена сантехника с износостойких материалов , сделана разводка теплых полов по первому этажу на 7 контуров, качественная электроразводка с реле напряжения, диференциальнымими автоматами и УЗО, бетонная лестница на второй этаж. Все материалы использование в ремонтных работах высокого качества. Есть фото всех основных этапов ремонтных работ. По территории: - на фасаде 2 паркоместа перед вход в дом, - Зелёная зона с размещеной террасой По Дому: Дом из газоблока (300), 150 мм пенопласт (очень теплый), перекрытие армированный бетон. Теплый водяной пол. Котел электро , входит 8 кВ.(возможно увеличение ), вода скважина на 6 домов , канализация-Септик, своя парковка на 2 авто.Подключена сигнализация. Общий процес 97 процентов готовности к заселению Инфраструктура: На территории возле КГ находятся кафе, ресторан, сауна, магазин, детский сад, . В т доступности находятся ТРЦ Магелан, боулинг, супермаркет, кинотеатр Батерфляй, отделения банков, аптеки, школы, детские садики. Коттеджный городок расположен недалеко от Киева, всего в 3,5 км. В 3 км находится озеро Крючок. Транспортная доступность: 4 км до станции метро Теремки 9,3 км до станции метро Академгородок До остановки общественного - транспорта 7 минут. Проживание в нашем Таунхаусе подарит Вам ряд дополнительных преимуществ: безопасность, чувство общности, возможность использования общей системы коммунального обслуживания и благоустроенной территории.

можливий продаж по єОселя
Мальцева вул.

Києво-Святошинський р-н, с. Крюківщина, Садове Товариство «Удачний». Продам 6 кімнатний будинок загальною площею 160м. Площа земельної ділянки: 6 соток. Будинок введено в експлуатацію. Село Крюківщина - це максимальна близькість до Києва, всього 6 км зі сторони Одеської траси. Для комфортного виїзду та заїзду до будинку є кілька варіантів маршрутів: виїзд на Одеську трасу до метро Теремки (синя гілка) та на Окружну дорогу до метро Житомирська або Академмістечко (червона гілка метро). Поруч ліс та озера. Цегла – 2НФ СБК «Озера» Бетон - Ковальська Перекриття між поверхами – залізо-бетонні перекриття. Є можливість провести газ (вулиця газифікована та захищена шлагбаумами). Є проєкт будинку на ваш запит. Будинок повністю готовий до початку внутрішніх робіт та втілення всіх ваших дизайнерських фантазій. Тихий та спокійний новий масив, добрі сусіди. Більше деталей за телефоном. Чекаємо на перегляди! Можливий торг. 105000$ Деталі Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 6 соток. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення тепловий насос. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників вільне планування. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Комісія за послуги 3 %

можливий продаж по єОселя
Івана мазепи, 41

Шикарний таунхаус з великим подвір’ям у котеджному містечку "Садок Вишневий" - лише 6 км від Києва! Пропонуємо до вашої уваги чудовий таунхаус бізнес-класу в мальовничому місці, всього в 6 км від Києва. Цей будинок ідеально підійде цінителям тиші та комфортного способу життя. Основні характеристики: - Три рівні: цокольний поверх, перший поверх, другий житловий поверх, мансарда. - Земельна ділянка: 4 сотки. - Комунальні зручності: 15 кВт світла, своя свердловина, міська каналізація. - Опалення та вода: електрокотел, газовий котел, газовий та електричний бойлери, система очищення води. - Парковка: 2 паркувальні місця, зарядка для електромобіля. - Енергопостачання: генератор. - Цокольний поверх: з ремонтом, обладнаний кінотеатром і може слугувати укриттям. - Енергоефективність: газовий котел Protherm з програмуванням температури та часу опалення. - Перший поверх: сучасний санвузол з ванною, повністю обладнана кухня, гостьова кімната з виходом на терасу. - Другий поверх: спальня з гардеробною кімнатою, санвузол та дитяча кімната. - Мансарда: облаштована як окрема кімната. Переваги: - Сучасний дитячий майданчик для дітей різного віку. - Закрита територія з охороною. - Вся необхідна інфраструктура поруч. Ласкаво просимо на перегляд! Не пропустіть можливість придбати цей чудовий будинок.

можливий продаж по єОселя
Грушева вул., 4

КРЮКІВЩИНА! Продаж 5-кімнатного будинку з басейном та терасою! Продається пятикімнатний будинок в закритому котеджному містечку в с. Крюківщина , Києво-Святошинський район. Будинок загальною площею 200 м2 та ділянкою 8 соток. В будинку роздільне планування: — 4 окремі кімнати; — простора кухня-вітальня; — 2 санвузли. Будинок 2020 року. В будинку новий якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Встановлено всі необхідні меблі та техніку. В будинок проведено газ, встановлено газовий котел. Побутова техніка: — газова плита; — духова шафа; — холодильник; — посудомийна машина; — пральна машина; — сушильна машина. Родзинкою є простора тераса, на якій можна проводити вечори, та басейн. Також є утеплений гараж. Цілодобова охорона та спостереження. Телефонуйте, щоб домовитись про перегляд!

Пилипа Орлика

Ексклюзивна цінова пропозиція в мальовничому місці с. Крюківщина, поруч з столицею! Будинок з якісною підготовкою до оздоблювальних робіт (робилось для себе з коштовних будівельних матеріалів), виповнені усі чорнові роботи (стіни під “0”, чистова стяжка), перший поверх готовий для життя на 90%! Прокладено комунікації, 6-ти контурна тепла підлога з трубами “Rehau rautitan”, електричний котел “Proterm Skat”, система водопідготовки “Ecosoft”, плитка і сантехніка в санвузлах, охоронна сигналізація “Ajax”, відмінна інфраструктура, поруч парк “Характер”, озеро, кілька супермаркетів “Новус”, зупинки громадського транспорту і ін. Будинок складається з чотирьох спальних кімнат, кухні — вітальні 38,4 кв.м, двох санвузлів, має септик, свердловину з насосом “Pedrollo”, електрику. Якщо Ви шукаєте заміський будинок з інфраструктурою міста — це саме ця пропозиція!

Приозерна

Продаж готового стильного котеджу 165м2 - Крюківщина, 299000$ Локація: закрите тихе котеджне містечко преміум-класу з відеоспостереженням в селі Крюківщина (Бучанський район), 2 км до Києва План будинку: 1й поверх - вхідна група/ кухня-вітальня/ санвузол з душовою / технічне приміщення/ гостьова спальня або кабінет/кладова 2й поверх - основна спальня з гардеробною/ дві окремі спальні/ ванна кімната та санвузол Також: власна тераса з видом на сад (ландшафтний дизайн). Стан будинку: - якісний повноцінний ремонт 2023 року; - техніка марок Interline,CH,Indesit, Samsung і тд; - фундамент стрічковий, монолітний, армований; - стіни газоблок, утеплений пінопластом та оздоблений; - дах металочерепиця, утеплений мінватою, паро- та гідробарєр; - вікна Rehau двохкамерні з пятикамерним профілем. Стан ділянки: - автоматичні ворота, навіс для двох автомобілів; - рівна прямокутна форма ділянки. Комунікації: - регульована водяна тепла підлога; - оптоволоконний інтернет {працює при будь яких умовах} та вуличне освітлення; - власна лінія електрики 16кВТ {встановлений лічильник}; - стабілізатор напруги; - сигналізація, датчики затоплення та пожежі; - власна свердловина з водою + одна з найдорожчих систем очистки Ecosoft; - переливний септик; - електро котел Protherm + бойлер; - на території охорона та відеоспостереження - встановлена система автополиву газону; - кондиціонери в кожній кімнаті та вся необхідна побутова техніка. Додаткова інформація: - документи готові для оформлення {право власності з можливістю прописки} Інфраструктура: - гіпермаркет Мегамаркет 3.7 км {8 хв на авто}; - ТЦ Небо 3.9 км {9 хвилин на авто} - супермаркет Novus, АТБ 2.9 км {6 хвилин на авто}; - супермаркет Фора 2.2 км {4 хвилин на авто}; - ТЦ Республіка 4.2 км {10 хвилин на авто} - також, поряд є приватні садочки, аптеки, нова пошта, розетка, кавярні і тд

Казкова

Продається три поверховий таунхаус по вул. Стрітенська, 23 в селещі Крюківщина. Загальна площа будинку 136 м2 І поверх: кухня вітальня - 30 м2, санвузол/котельня - 5 м2, кладовка - 4 м2 при вході. Встановлена тепла підлога по всьому поверсі. Сучасний потужний камін, що дуже допомагав при блекаутах. Прокладено закладні під кондиціонер. ІІ поверх: дві спальні 17 м2 та 16 м2 з гардеробною; ванна - 6 м2. Встановлені конвектори в кожній кімнаті, в спальнях встановлено інверторні кондиціонери ІІІ поверх: дві спальні або кабінети 17,3 м2 та 17,7 м2 з гардеробною; санвузол із закладками під душову. Під дахом обладнана зона зберігання, де можливо розмістити 2-3 комплекти автомобільних коліс та домашні дрібниці. Технічні характеристики: * Будівництво закінчене в 2017 році, власники заїхали в кінці 2020 році. Зовнішні стіни газоблок, 40 см, стіни з сусідами - газоблок 30 см, зовнішнє утеплення - мінвата 10 см; звукоізоляція від сусідів + між кімнатами. * Електрика 23 кВт, три фази. Опалення електричне. Встановлено якісні стабілізатори на 2 із 3 фаз на вході в будинок, є місце під третій стабілізатор. * Є закладні під камери спостереження всередині і ззовні будинку, всі кабелі зведені в кладову. * Своя скважина 40м, також є можливість брати воду з загальної скважини, переключення знаходиться в будинку. Встановлено фільтр типу "колона" для води на вході в будинок * Встановлена супутникова система доступу до інтернет мережі, автономна. * Два паркомісця перед входом в будинок * Власний двір 6х12 м, трава, автополив. Закритий дитячий майданчик для мешканців. БОНУСОМ при продажі залишається генератор 7-8 кВт (маркування 10000) з підключенням в мережу, який використано десь 200 год моторесурсу + дрова на палетах. Будинок знаходиться в одному з найбільш перспективних районів передмістя. Має вдале географічне розміщення, розвинене транспортне сполучення з Києвом. В пішій досяжності є все необхідне для комфортного життя: школа, дитячі садочки, магазини, аптеки, ресторани та кав’ярні. Поряд ЖК Орандж парк, Фора, Розетка. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-відновлення 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) Для перегляду телефонуйте або пишіть в телеграм tovstuha_realty Зустріну Вас у Вашій новій оселі! Без комісії для покупця. Євгеній Товстуха Код 447674 Место расположения тауна: Крюкивщина, ул. Стретенская, рядом Гатное, Вишневое. КРЮКОВЩИНА - Гатное-Жуляны-Теремки-Киев, Orange Park Иванковичи Романков Лесники Вита-Почтовая Ходосовка Козин Крушинка Безрадичи Подгорцы Хотов Чабаны

Одеська вул.

ВІДМІННИЙ будинок 120 м2 з Євроремонтом та газовим опаленням, у центрі с.Крюківщина вул. Мічуріна. Дуже теплий та затишний будинок з сучасним євроремонтом в світлих тонах, продається з меблями та технікою. Ергономічне планування: окрема вхідна зона з великою шафою купе, ВЕЛИКА кухня-вітальня 25,5 м2 з усіма необхідними меблями та технікою, є вихід на задній двір, спальня або кабінет 12,5 м2, гостьовий с/в з душовою кабіною. На другий поверх ведуть бетонні сходи обшиті натуральним деревом з підсвіткою, три окремі спальні 20,2 м2 з балконом, 12,5 м2 та 13,1 м2, просторий с/в з ванною. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Опалення-ГАЗове 1500 грн/міс. Електрика-10 КВ. каналізація-центральна. свердловина+система очистки та зворотній ОСМОС. Фундамент-стрічковий. Стіни-газобетон 300 мм. Утеплення-базальтова вата 100мм. Перекриття-бетонні. Дах-металочерепиця+упеплення мін.вата 200 мм. Прибудинкова триторія: Будинок розташований в котеджному містечку на 4 сот землі. Виконаний благоустрій території: є навіс для 2 авто з автоматичними воротами, всюди викладено ФЕМ покриття, є вольєр для собаки, велика альтанка. Викладений якісний газон, висаджені вічнозелені рослини, туї, ялинка. Встановлено паркан. ШИКАРНА інфраструктура: до Кільцевої Дороги та Києва 5,3 км, поруч вся необхідна інфраструктура, 7 хв. пішки до шлоли та садочка, Супермаркети Новус, Сільпо, Фора, АТБ, Мак Дональдз, відділення пошти, банків і багато іншого. Телефонуйте прямо зараз, відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

можливий продаж по єОселя
Мічуріна вул., 71

Ексклюзив! Продається затишний будинок в с. Крюківщина, всього за 7 км від Києва. Велика земельна ділянка 12 соток.Будинок будували для себе,зведено за технологією "Термодім" (пінополістирольні блоки і бетонна монолітна конструкція), яка забезпечує міцність та високу теплоізоляцію. Покрівля з металочерепиці. На ділянці розташована свердловина, септик з переливом, газон з системою автополиву, сад та доріжки з бруківки.

ексклюзив
Садова

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продається будинок в с. Крюківщина, кооператив "Удачний" УВАГА БУДИНОК БУДУВАЛИ ДЛЯ СЕБЕ!!! Будинок зведено в 2021р. Загальна площа будинку 200м2 + тераса на задньому дворі та на 2-му поверсі. Стан будинку - під чорнову обробку. Введений в експлуатацію. Планування та розміри на фото. У вартість також входить проєкт дизайнерського ремонту. Ділянка під садівництво 8- соток, по факту- 9. Проведено електроенергію на 16кВт (є можливість збільшити). Встановлено газовий лічильник (газ по вулиці.) Також на ділянці є скважина 49м та переливний септик 8куб. Характеристики: -Стрічковий фундамент, стіни - 300 газоблок stonelight з утепленням полістерол 100мм. -Перекриття монолітне. -Фасад - баранець. -Дах - вальма, металочерепиця, підшитий, встановлено стічні системи. -Встановлені якісні вікна з пятикамерним профілем та двокамерними пакетами Salamander з системою протизламу, паралельним провітрюванням, закладкою для сигналізації та УФ напиленням. -Вбудований гараж 45м2 на 2-великі авто з автоматичними воротами Alutech. -Вхідні двері Straj rio loft. -По периметру встановлено паркан з профнастилу з капітальним фундаментом. ПОВНІСТТЮ ОБЖИТА ВУЛИЦЯ - Сусіди – елітні, дорогі котеджі - Заїзд через шлагбаум - Тиха вулиця. Немає шуму машин - Поруч озера та зони відпочинку - Приватна школа 200м, садок 500м - Прямий виїзд на Київ - - м. Теремки 8 км. - Севастопольська пл. 10 км. ІНФРАСТРУКТУРА с. Крюківщина славиться однією з найрозвиненіших інфроструктур Київ обл., Багато кафе та ресторанів, за 5-10хв пішки новий цілодобовий (у мирний час) супермаркет "Фора", аптеки, автомийка. На відстані 5хв, на авто або 15хв, пвшки ще 3 супермаркети: "Сільпо", "АТБ" та "Novus", також новий МакДональдс 15хв., пішим ходом! На сусідній з будинком вулиці дитячий садок. За 15 хв., парк з озером та зоною відпочинку. Завдяки декільком шляхам можна дістатися до Києва у будь-який час без заторів. До м.Теремки 6-км., до аєропорту Жуляни 8-км. Завдяки декільком шляхам можна дістатися до Києва в будь-який час без заторів.

Лесі Українки
123...9
1 - 24 з 212 результатів

Популярні запити

Географія Крюківщина