Продается дом в центрально городском ройоне,Карнаватка,на участке есть летняя кухня,водоснабжение,электричество, газ отрезан можно подключить.Требует косметического ремонта под ваш вкус.Торг.

власник
Продается дом на Карнаватке

Зовсім невеликий міцний будиночок на два власника. Поряд Молитвенний Дім і зупинка Девятиповерхівка. Зупинка маршруток і крамниці. Маємо до будинку ділянку землі правильної прямокутної форми. Можна ставити машину чи планувати добудовувати веранду. Дім з червоної цегли, без тріщин. В середині сухий і теплий. В будинок заведений газ, світло. Вода надворі. Вбиральня теж надворі. Одна велика окрема кімната у два вікна. В другій невеликій кімнатці є дровяна плита, працююча. Добре обігріває весь будинок. Поли міцні, вікна поміняли. Дах не тече, термінової заміни не потребує. Усі розетки працюють, електропроводка ціла. При потребі все що в будинку залишаємо. Друга половина будику належить порядній сімї. Вони не заважають, вже багато років живуть в іншому місці. Можемо розглянути обмін на однокімнатну квартиру.

Невеликий, але свій. Будинок на ближній Карнаватці

Продаж дому в жилому стані, кадастровий номер є. Загальна площею 24,6 кв. м., кухня окремий вхід, багато сараїв, місце для машини, город Газ, вода, світло мають лічильники без боргів. Вода проведена в будинок, є місце і труби для бойлера. Туалет на вулиці.

власник
Продаж будинку в Центрально міському районі, Карнаватка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Мрієте жити у центрі міста і при цьому не відчувати шуму мегаполісу? Бажаєте мати місце для зустрічі друзів на шашлики та інших заходів? Пропонуємо будинок у центрально-міському районі на Карнаватці. Сам будинок на двох господарів, має три кімнати із загальною площею 36,7 квадратних метрів, житлова площа 21.4, кухня 5.3 квадратнні метри. Будинок у житловому стані, але можна зробити косметичний ремонт. Всі вікна у будинку МПО. Дах не тече. Є лічильники на газ і світло. Вана у будинку, туалет на вулиці. Без боргів. Також поряд є літня кухня (замість неї можно зробити гараж під Ваш автомобіль) Недалеко є продуктовий магазин. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Продаж будинку у центрально-міському районі

Географія Кривий Ріг