Продається житловий будинок загальною площею 166,7 м2 та земельна ділянка площею 7 сот в центрі м. Косів На ділянці розташований житловий будинок та криниця. Будинок 3-поверховий: На першому поверсі кімната та кухня площею 10м2, роздільний санвузол ,гараж, котельня, На другому поверсі велика вітальня на 40м2 з каміном та окремим входом з двору. На третьому поверсі 2 кімнати 14,7м2 та 5,2 м2 Також є підвал. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця). Близько школа, дитячий садок, магазини, ресторани, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Сагайдачних

Продається будинок в Карпатах ,в мальовничому туричному місті Косів! Готовий до втілення будь яких дизайнерських, індивідуальних та оригінальних дизайнів. Фасад потребує реставрації, але всередині повністю добротний будинок. Заведено газ,світло ,на території є діючий колодязь. Опалення газове (в кімнатах встановлені конвектори) Площа будинку 178м2, 5 великих просторих кімнат,кухня,є декілька кладовок,підвал. Додатково при покупці будинку в подарунок йде земельна ділянка(6 сот. під ведення сільського господарства,сусідня ділянка) Найкращий варіант для любителів природи, лісу, гір, гармонії та спокою. Ідеальна локація. Навкруги відкривається неймовірний пейзаж лісу. до 500м річка Рибниця, до 1км ліс. Будинок розташований за 200м. від центральної дороги де гарно розвивається інфраструктура ( поруч АЗС, продуктові магазини,кафе,кавярні, піцерія,непродовольчі магазини, СТО, всім відомий Смоднянський базар,лікарня,тощо) Зацікавив даний обєкт? Телефонуйте,розповім більше.

Ірчана

Продається добротний одноповерховий будинок в серці мальовничих Карпат. Туристичне місто Косів. -площа земельної ділянки 16 сотих, 10 з яких під будівництво , 6 сотих під ведення сільського господарства , ділянка правильної форми. -загальна площа будинку 47,9м2 , є підвал та вихід на горище. В будинку проведено світло ,газ. Діюче пічне опалення. Вбиральня на вулиці. Також на ділянці є сарай. Багато насаджених фруктових дерев. Чудова локація ,поруч річка ,неподалік ліс та гори. Дуже красиво, мальовничо, спокійно і водночас близько до центру - 4 хв. на автомобілі. Телефонуйте для уточнення деталей та оперативного показу

Яблунева
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается дом + коттедж в городе Косов. Івано-франківська обл. готовность дома 80%.

власник
Продается дом, участок, коттедж - город Косов

Продається великий недобудований двоповерховий цегляний будинок Довжина будинку 22м.ширина 14м. можливий варіант під готель.документа є всі. обміну, є гектар землі

власник
Продам недобудований будинок

Продам деревяний котедж 8.50м×10м(3кімнати і кухня).Заг. площа=160кв м. На подвірї є криниця, альтанка, озеро 7м×15м. Будинок компактний, практична планіровка. На 1му поверсі: -веранда з видом на озеро , -просторий холл=20кв.м, -роздільний туалет з умивальником, -душова з підігрівом підлоги, пралка, -кухня =16кв м, -вітальня=21кв м. На 2му поверсі: -санвузол: унітаз, умивальник, душова. -холл =20кв м, -дитяча кімната=16кв м, -спальня=21кв м, -лоджія з видом на гори. Поруч з будинком магазини, ресторан, кафе, школа, аптека, транспорт, гірськолижний підйомник, річка, АЗС, церква. ХАРАКТЕРИСТИКА будинку: ОПАЛЕННЯ: батареї, 2ох функційний котел(Італія) з підігрівом горячої води, у санвузлі тепла підлога. ВОДА:індивідуальна криниця. КАНАЛІЗАЦІЯ: місцевий септик. ЕЛЕКТРИКА - 220в. ДАХ: металочерепиця SAAB (Швеція), утеплення 150мм. ВІКНА: металопластикові VEKA, фурнітура ROTO (Німеччина). СТІНИ: дерево, утеплення 150мм мінвата. ФАРБИ: зовнішні (Словенія) Belinka (база+колір), внутрішні - натуральна олія для дерева. ПІДЛОГА: натуральна лакована дошка. ДВЕРІ: натуральне дерево (Польща). Гарні деревяні сходи(бук). Супутникове телебачення, швидкісний інтернет. Котедж є комфортним для проживання вашої родини. АВТО стоянка -біля будинку. ЦІНА викінченого/готового для проживання 1кв.м.=500€ 160кв.м.×500€=80тис €. ЗЕМЛЯ: 7соток×1тис=7тис€. Загальна вартість = 87тис €. Будинок без меблів. Розумний торг на місці. Окрему суму від продажу-на допомогу ЗСУ. Звертайтесь.

власник
Продам деревяний котедж 160кв. м.

Продам будинок в місті Косові по вул.Дружби. Всі комунікації проведені. Будинок може бути, як для себе так і для комерції, під міні готель.

власник
Продам Будинок м.Косів

Продається житловмй будинок загальною площею 123.3 м та земельна ділянка площею неподалік від центру у м. Косів по вул. Ірчана 242 а. Земельна ділянка правильної геометричної форми. На ділянці розташований будинок, літня кухня, гараж, криниця. Засаджені фруктові дерева, виноград, кущі малини і смородини. Частина подвір’я відведена під газон. Доріжки викладені з бруківки. Будинок 2-х поверховий, цегляний. Дах покритий цинковою бляхою. На 1-му поверсі є 2 кімнати, кухня, ванна, санвузол. На 2-му поверсі є 2 кімнати і чердак. Сходи дерев’яні, підлога покрита паркетною дошкою. У будинку є всі необхідні комунікації - газ, світло, вода та каналізація( септик), швидкісний інтернет. Встановлений котел і газова колонка. Є вмеблювання, газова плита, пральна машина – автомат, холодильник. Літня кухня розташована напроти будинку. Містить 1 кімнату і кухню. В кімнаті є газова піч, а в кухні газовий конвектор. Вода не підведена. Центральна дорога веде до об’їздної. Поблизу ліс, гірські краєвиди. Телефонуйте для уточнення деталей. Маріанна 06******46

власник
Продається 2-х поверховий будинок, м. Косів

Терміновий продаж! Продається будинок від власника. Косів. Затишний район, хороші сусіди. До центру 10-15хв (на авто 5хв) Готовий до проживання. Часткові ремонти. Будинок оббитий натуральним деревом. Ділянка 15.4сот Площа будинку 182.4 м2 Поверхи: 2 Жилих кімнат: 6 Матеріали будівництва: цегла/дерево Тип опалення: газове Електрика: 3 фази. 10квт На ділянці є великий гараж, літня кухня (з усіма підведеними комунікаціями), великий окремий підвал Власна криниця з обʼємом води більше 2м.3. Вода є постійно. Насаджений молодий сад БЕЗ ТОРГУ!!!!

власник
Продам будинок в м.Косів

Продається двоповерховий будинок. Жилий стан. В Косівському р-ні ., с.Косів., Загальна площа 202 кв.м До будинку підведено світло , та газ, вода. Літня кухня. Невеликий погреб. До будинку належить земельна ділянка площею 15 сотих. Так як розташована ділянка в хорошій локації : гарні краєвиди , свіже повітря і до центра міста 7 хв. пішком недалеко є лікувальні джерела.

власник
Продається будинок в Косові

Продам будинок на розбір! За деталями по телефону! Можливий торг

власник
Продам будинок на розбір!

Будинок цегляний,продається з меблями, утеплений пінопластом(всередині цегли) Підігрів підлоги,три санвузли,ексклюзивні двері ручної роботи.З спальні(площа 36 кв.м)є вихід на терасу.,із залу також вихід на терасу та задній двір..Дитяча кімната має власний санвузол,спальня також На вікна встановлено захисні ролети.З гостьової кімнати та дитячої кімнати відкривається чудовий краєвид на гори.Заведено світло 3 фази.Газовий котел, електричний бойлер,камін на дровах.Можна зробити розводку по всьому будинку,щоб переобладнати опалення виключно на дровах від каміну.Котельня,кладовка.На третьому поверсі можна зробити ще одну кімнату,площею 7*14,, перекриття між другим та третім поверхом утеплено мінватою. Будинок доглянутий,друга лінія від дороги., неподалік ліс.Великий гараж.Також є приміщення вільного призначення На подвірї криниця, два септики, земельна ділянка 10сот.

Цегляний будинок з меблями.Косів

! Чудова пропозиція для придбання житлового будинку в Карпатах в рекреаційному гуцульському селі в Івано-Франківській обл. Екологічний двоповерховий будинок, оскільки зроблений з натурального дерева. Накритий металочерепицею. Добротно збудований, оскільки будувався власниками для життя. Містить 5 кімнат, велику кухню, ванну кімнату, сходову та коридор. Відкритий балкон та тераса на першому поверсі. Комунікації: світло, піч на дровах на 1-му поверсі, підігрів підлоги у кухні та ванній кімнаті. Вода кринична. Супутникове телебачення. Земельна приватизована ділянка, площею - 0.25 га. Деревяна гойдалка на подвірї. Поруч можливо докупити сусідню ділянку, площею 0.45.га за окрему ціну. Село - одне з найбільших у регіоні, з цікавою історією, перспективним розвитком, чистим повітрям та водоймами, лісистою місцевістю та добрими мешканцями. Має статус гірського, що дозволяє отримувати різні соціальні допомоги та матеріальні надбавки. Додаткова інформація надається в офісі нашого агентства

Продаж добротного будинку в Карпатах

Продам мальовничу земельну ділянку в місті Косів, вул. Анни Павлик, 66. На ділянці є стара хатка, криниця, підведене світло та газ. До дороги меньше 100 метрів, до центру м. Косів меньше 2х кілометрів. Земля розташована в затишному місці з прекрасним краєвидом на гори та природу. Ідеальне місце для тих, хто цінує спокій і хоче жити серед краси карпатських ландшафтів. Зацікавлених прошу звертатися за додатковою інформацією та переглядом ділянки.

власник
Ділянка зі старим будинком

Продам 1/2 будинку з вигідним розташуванням та власним подвір’ям. Неподалік річка,ліс, санаторій «Косів». Відстань до центру м.Косів 1.5 км. Можливий обмін. Будь який вид переоформлення. Детальніше за телефоном.

власник
Продається 1/2 будинку з усіма умовами Карпати будинок

Продається житловий будинок на земельній ділянці площею 35 соток, з панорамою на гори. Підїзд в любу пору року легковим авто.

власник
Продається житловий будинок

Продам хату в Косові по вулиці Франка попри централь дорогу Частково поміняні вікна та накрученей гібсокартон на стелю Світло та газ підключені Є кірниця та півниця 8 соток землі Через дорогу річка, за будинком ліс Деталі за тел.

власник
Продам хату біля центральної дороги Косів

Популярні запити

Географія Косів