Купуйте будинок в центрі села Копилів, Вулиця Київська, 46! Просторий цегляний на бутовому фундаменті. Є газовий котел в будинку, газова плита та дровяна плита в літній кухні. Великий родючий садок, погріб, сараї, дровник. Є 2 пічка- грубки, на всяк випадок. Широке подвіря, асфальтований підїзд, 40 км до Києва.

можливий продаж по єОселя
Київська, 46

Для тих, хто бажає придбати якісний будинок недалеко від Києва за адекватні гроші. будинок новий з ремонтом площею 80кв.м. Будували професійно для себе, індивідуальний дуже зручний проект, 3 кімнати, велика вітальня, є господарські приміщення, підвал, тераса. Стіни з газоблоку, утеплено пінопластом, дах утеплений мінватою. Ділянка 7 соток, є паркування, город, сад. Новий ремонт і меблі, не потребує вкладень. В будинку опадення за рахунок електричного сучасного котла, своя свердловина, септик. Будинок дуже комфортний і не обтяжливий в обслуговуванні. Планування: кухня, вітальня, дві кімнати на першому поверсі, на другому поверсі ще одна кімната. без комісії. невеликий торг.

Продається будинок 80 кв.м. з ремонтом в с.Копилів

Продам будинок в с. Копилів Макарівського р-ну. Побудований з газоблоку і облицьований цеглою. Розташований по тихій, житловій вулиці, з двох сторін сусіди. Загальна площа будинку 136 м. кв. .вузол,дві спальні і кухня.Другий поверх мансардний,де заплановано великий хол,кімната і веранда.Дом опалюється двоконтурним газовим котлом,вода з колодязя подається в будинок.Ділянка 25соток.На ділянці є сарай з шлакоблоку,окремий погріб. , обжите місце. До житомирської траси близько 2х.км. До автобусної зупинки 700м. До центру села (магазини, школа, дит. Києва близько 35км. Вартість будинку 35000 у.о.Телефонуйте по телефонам вказаним на фото.

власник
Продам жилий будинок та 28сот.землі в 35км.від Києва.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок загальною площею 72м2 та 45 соток землі у с. Копилів. Будинок 3 кімнати, кухня, веранда. Парове опалення, стан будинку треба косметичний ремонт. Є погриб та колодязь, підїзд до двору асфальтований. Село розвинуте, поблизу зупинка, є школа, садочок, амбулаторія,  магазини, нова пошта, ставок. До Києва 35 км.

власник
Будинок, с. Копилів

Продам будинок в с. Копилів Макарівського р-ну. Побудований з газоблоку і облицьований цеглою. Розташований по тихій, житловій вулиці, з двох сторін сусіди. Загальна площа будинку 136 м. кв. .вузол,дві спальні і кухня.Другий поверх мансардний,де заплановано великий хол,кімната і веранда.Дом опалюється двоконтурним газовим котлом,вода з колодязя подається в будинок.Ділянка 25соток.На ділянці є сарай з шлакоблоку,окремий погріб,обжите місце. До житомирської траси близько 2х.км. До автобусної зупинки 700м. До центру села (магазини, школа, дит.садок.Від Києва близько 35км. Вартість будинку 35000 у.о.Телефонуйте по телефонам вказаним на фото.

власник
Продам жилий будинок та 28сот.землі в 35км.від Києва.

Продам жилий будинок в с.Копилів Бучанського(бувшого Макарівського)р-ну.Загальною площею 89м.кв.Планування складається з трьох жилих кімнат,просторої кухні зі столовою,сумісний санвузол з душовою кабіною,коридор та веранда.Опалюється будинок газовим котлом,та + є груба яка може обігрівати три кімнати.Є криниця та вигрібна яма.Встановлено електролічильник з тарифом день-ніч.Також є електричний стабілізатор,який стабілізує напругу мережі по всій хаті.Підведено швидкісний інтернет,є супутникові антени.Стан будинку абсолютно жилий.Можна заходити,та жити.Будинок дуже теплий взимку,та тримає прохолоду влітку,тому що гарно утеплений.Загальна площа землі біля хати 33сот.В дворі є цегляний гараж,окремий погріб,літня кухня та хозпобудова.Двір загорожено.Ростуть плодові дерева,оброблявся город.Тиха,обжита вулиця,поруч сусіди.До центу села близько 1км.,де є школа,сімейний лікар,аптека,Нова пошта,магазини та автобусна зупинка.Також є озеро приблизно в 1км.від будинку,де можна відпочивати та рибалити.Гарне та тихе місце для заміського будинку або дачі.Відмінне транспортне сполучення.Часті маршрутки на столицю.Від Києва близько 35км.Вартість будинку 43000у.о.Телефонуйте по телефонам вказаним на фото.

власник
Продам жилий будинок зі зручностями.Від Києва 35км.

Географія Копилів