Купуйте дачу - ідеальне рішення для проведення часу на свіжому повітрі. Ділянка правильної форми з комунікаціями (світло, вода). Розташований у глибині селища подалі від проїжджої частини – тиша та спокій вам забезпечені. На ділянці є будиночок на кімнату та кухню – можна спокійно там перебувати у теплу пору року. Є туалет, душ, підвал, колодязь. Найнеобхідніше для надання наявності. Досить розвинене селище на даний момент. Є кілька магазинів-супермаркетів, відділення нової пошти, господарський магазин, адміністрація та ін. Транспорт кожні 25 хвилин. Більше інформації по телефону, дзвоніть прямо зараз.

Центральна, 5

Добротний міцний будинок у Світлому з черепашника. Утеплений додатково по всьому периметру, розшуканий і зроблена декоративна штукатурка. Придатний для проживання: є світло, вода, газ, каналізація, опалення. Скрізь вікна поміняні на мет/пластикові з ґратами - це приємний бонус для покупця. Є підвал - зроблений за всіма необхідними технологіями та вимогами. 2 колодязя та ємність для поливу – можна зробити запас води на пів року та більше. Особливе місце цього будинку це тераса – свіжо, прохолодно та цікаво. У селищі є кілька магазинів, аптека, ветеринарна аптека, господарський, будівельний, мясний магазини, базар, відділення нової пошти, стоматолог, адміністрація, різні дитячі гуртки для дітей та багато іншого. Транспорт кожні 25 хвилин. Більше інформації по телефону - телефонуйте зараз!

Сьома, 98

Продам дом в красивом селе Первомайское (Лиманский р-н) Дом от строителей, в доме 3 комнаты,кухня и место под санузел. Общая площадь дома 105м. Свет и вода есть. Газ по улице. Участок 10 соток, ровный. На участке есть летние т/душ, котлован под погреб, посажены фруктовые деревья. Красивая улица,хорошее село, есть школа,садик, магазины, ходят регулярно маршрутки. ID-7966

можливий продаж по єОселя
Степна, 27
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается в продажу домик-дача на берегу моря. Две комнаты на втором этаже, кухня- столовая на первом. В дом 2 входа, есть большая терраса с видом на море и зона барбекю. Место под авто перед домом. Близость аква-парка. Для любителей морского воздуха и отдыха вдали от городской суеты. Разумный торг. Звоните - всегда на связи.

вторая, 265

Предложение для тех. у кого есть все. кроме загородного дома у моря.!!! Продается дача со своим выходом к морю, первая линия. Дом экологически чистый , полностью из дерева-дом в котором легко дышится и приятно спится. Но построен он по современным технологиям и в нем есть все! Просторная кухня-столовая -гостинная с настоящим камином на дровах, оборудованная современной кухней с множеством техники. Из гостинной выход во внутренний двор со своим спуском к морю. На втором этаже - три просторные спальни с панорамными видами на море, санузел, гардеробная. К дому примыкает сауна с соляной комнатой- польза для всего организма!! И открытый бассейн. Дом полностью оснащен всеми благами цивилизации- два котла на обогрев и подачу горячей воды, газ, водопровод, интернет. Большой гараж и место для еще 2 а\м. К дому ведет асфальтированная дорога.

Леси Украинки, 20/1б

Продажа отличного дома в Фонтанке. Дом расположен на 5 сотках земли. Очень ухожена территория, все в зелени и идеальная тишина. Сам дом состоит из 5 раздельных комнат, большой кухни-столовой и санузлов. Гостевой дом из кухни, спальни и санузла. Отопление 2х видов: газовый и электрокотлы. Теплые полы. Установлены все счетчики! Солнечные панели покрывают всю потребность на месте, а также служат источником дохода (зеленый тариф). Также есть автономные солнечные панели, благодаря им, свет есть ВСЕГДА! В подсобнобном помещении есть бак на 1000 литров воды. Выгребная яма огромная (12 кубов). По всему периметру двора и дома, установлена охрана. Дом построен из газобетона+утепление+штукатурка. Навес под автомобиль.

Івана Франка вул.

Пропонується до продажу будинок в Ілічанкі. Дві просторі і світлі кімнати. Санвузол суміжний, сучасне облицювання. Велика кухня розкриє ваші кулінарні здібності. Будинок в задовільному стані, ідеально для швидкого заселення. В 5 хвилинах від будинку ТРЦ Таврія та Епіцентр, кінцева зупинка транспорту, аптеки, школи и тд. Телефонуйте!!!

Шкільна, 77

Будинок у Світлому з альтанкою. Міцний - з ракушняка, утеплений фасадом і пофарбований - приємний зовнішній вигляд. Підійде для круглогодичного проживання, якщо зробити опалення. Кутова ділянка - зручний підїзд, підвезти матеріали, наприклад. Вода заведена до будинку. Далі вже на ваш розсуд – де вам вона потрібніша. У дворі є альтанка та мангальна зона, де можна влаштувати барбекю на свіжому повітрі. Літній душ, туалет. Є підвал – як без нього? Зручно зберігати заготовки на зиму. Зацемноване подвіря - ніякого бруду, якщо раптом нагряне дощ. Доглянута ділянка, багато плодових дерев, чагарників, шикарна виноградна арка. Розвинене селище, з численними сучасними магазинами, відділення нової пошти, аптека, ветеринарна аптека, господарський магазин, базар, адміністрація, дитячі гуртки та багато іншого. Більше інформації по телефону, телефонуйте зараз!

Вишнева, 211

Дом пригоден для круглогодичного проживания. Две комнаты, кухня, с/ узел - всё, что необходимо для этого. Дополнительно есть летнее строение под летнюю кухню, кладовку, мастерскую или под что угодно. Чистый ухоженный участок, многочисленные насаждения и фруктовые деревья. Высокий новый забор - скроет вас от чужих и любопытных глаз. К транспорту 5минут. В поселке есть несколько магазинов, базар, аптека , овощная лавка, отделение новой почты, хозяйственный магазин, администрация и многое другое. Больше информации по телефону, звоните прямо сейчас.

Девятнадцята, 198

У продажу новий будинок у закритому котеджному селищі біля моря – Сосновий берег. Ділянка 9,5 соток (озеленений, автополив, ставок з рибками). Будинок збудований у 2019 році. Стоїть на монолітній бетонній подушці, монолітний каркас, наповнення – пінобетон + утеплений. Панорамні вікна ф. Маркони (всередині – червоне дерево, зовні – алюміній). Будинок, заг.пл. 450 м2, 2 житлові поверхи та цокольний рівень. Планування: 1-й житловий поверх - вітальня (з вистій стелі 7 м), кухня-їдальня з виходом на терасу, санвузол гостьовий, вбиральня, кабінет гостьова, гараж на 2 авто. 2-й житловий поверх – майстерня зі своїм санвузлом та вбиральні, 2 окремі кімнати, санвузол. Цокольний рівень – техприміщення. Ремонт у сучасному стилі. Меблі європейських брендів. На стінах структура в обробці використовувалися натуральні матеріали: мармур, дерево. Побутова техніка ТМ Сіменс. ID 22-395-257

Оріхова, 24

Без комісії та без додаткових витрат !! Продаж будинок - дача у чудовому мальовничому місці - Садовий кооператив Дельта село Кошари Тилігульський лиман. Ділянка 18соток із фруктовими деревами Капітальна будова, фасад після ремонту, 2 поверхи загальною площею 127м.кв., велика гостинна, 3 кімнати роздільні 55 м.кв-потребують ремонту. Будинок газофікований, розведене опалення-газове, також є пічне опалення, підведена вода. Встановлено бойлер та кондиціонер. Під будинком підвал 46м.кв. Великий капітальний гараж. Огорожа. Із задоволенням відповім на всі питання. Якщо телефон зайнятий, передзвоніть ще раз!

6-а Степова, 779

Пропонується до продажу будинок на морській стороні у селі Фонтанка! Будинок розташований на ділянці 9,6 соток. Загальна площа – 72,6м2. У будинку три кімнати, кухня та санвузол. Опалення АГВ, також є твердотоплевний котел. Біля будинку є ще одна кухня та прибудова, що опалюються від основної системи опалення. Також є гараж. Відмінне розташування ділянки, близькість моря. У кроковій доступності: море, магазини, ТРЦ "Рівєра", зупинки транспорту. Телефлнуйте для більш детальної інформації та запису на показ.

Приморська вул., 2

Предлагается к продаже капитальный дом в Крыжановке на морской стороне! 5 минут пешком к Днепропетровской дороге. Дом в жилом состоянии. 3 комнаты, большая кухня, раздельный санузел. Так же есть отдельный дом в котором комната, свой туалет и раковина. Во дворе крытое парковочное место для авто. Расположение дома идеально для тех, кто ценит близость к морю и удобство доступа к необходимым объектам инфраструктуры. Звоните и мы организуем показ в удобное для Вас время!

Ярошевської вул.

Продається двоповерховий будинок в селі Ліски , район магазину ТЦ Ревьера. Загальна площа 200 метрів розділена на два поверхи автономні один від одного . Перший поверх це хол ,кухня - вітальня , дві окремі спальні , сумісний санвузол з ванною. Автономне газове опалення . Сучасний ремонт . Другий поверх має окремий вхід , кухню та санвузол на першому рівню та три окремі приміщення з двома туалетами та душом на другому рівні. Площа всієї ділянки 2 сотки землі . Загороджений високим забором двір має місце під авто , та зону барбекю Документи на землю та будівлю в наявності . Кутове розташування дає можливості двом виходам та широкому придомовому місцю. Сучасна забудова , зручне розташування від дороги 100 , метрів від моря 5 хвилин пішки . Можно використовувати для життя двох сімей ,або під оренду відпочиваючим

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська)

Продається сучасний котедж у лісовій рекреаційній зоні «Тартус». Котедж розташований на одній сотні землі, де є все необхідне для відпочинку в приватному секторі - зона відпочинку та барбекю, басейн. Будинок виконаний у оригінальному скандинавському стилі. Загальна площа – 115м2; Будинок ергономічний та сучасно розпланований. Встановлено систему розумний будинок, теплу підлогу, датчики тепла регулюються окремо в кожній зоні, 2х контурний газовий котел фірми Vaillant, фільтри води. 1 поверх – кухня-вітальня, санвузол, бойлерна; 2 поверх - 1 майстер-спальня, 1 спальня з балконом, дитяча спальня, санвузол; На задньому дворі котеджу знаходиться басейн, зона відпочинку та барбекю. Відмінна пропозиція в унікальному та закритому комплексі, де є лісовий масив та море. ID№ 22-395-901

Соснова, 92/3

Домом в комплексе Тартус, Лески ПРОДАМ Дом и участок 5 соток от Хозяина в охраняемом комплексе Тартус, на улице Парковой (район Лески). Есть гос.акт, все коммуникации, свой лес, набережная, пляж, до море 3 минуты пешком, круглосуточная охрана, детская площадка. Эскиз дома на два этажа площадью 235 кв.м., визуализация всех сан.узлов. Дом накрыт итальянской битумной черепицей, отштукатуренный фасад и внутренние стены, пол на двух этажах выровнен в ноль. Отопление и теплые полы уже разведены на два этажа. Дом застеклен. Вода и электричество заведено.

Паркова, 195

Светлое, Кулиндоровский массив, начало поселка. Предлагаю на участке 6 соток, под большой дом капитальный фундамент с высоким цоколем и подвалом и небольшой 2-х этажный жилой домик из газобетона. На первом этаже комната с ремонтом, прихожая, кухня и сан/узел – от строителей. На 2-м этаже спальня. МТП окна, коммуникации в домике, 2 выгребные ямы. На участке летняя кухня, душ/туалет. Участок ухожен, много фруктовых деревьев: хурма, инжир, киви, яблони, много роз. Каменный забор, дорогие ворота, сигнализация, видеонаблюдение. Жилая улица, соседи живут круглый год. В шаговой доступности асфальтированная дорога, маршрутка.

Дачи

Светлое, Старые дачи, предлагаю к продаже небольшой, но уютный зимний дом из ракушечника, 40 кв.м. В доме две раздельные комнаты, кухня, санузел облицован современной плиткой, установлен бойлер. Свет, вода и природный газ в доме. Отопление АГВ, есть печь. Окна МТП, крыша -шифер. Участок 12 соток, большая летняя кухня, хоз. постройки, выгребная яма. Участок огорожен. Полный пакет документов.

Дачи

Объект для тех, кого на пугает ремонт! Продам в Светлом Дачный массив, крепкий зимний дом около 55 кв.м. Две раздельные комнаты, большой коридор, кухня, кладовка. В доме сан/узел, свет, вода, газ природный. Отопление - газовое (батареи разведены по всему дому) и действующая печь. Окна МТП. Участок 6 соток, хоз. постройки, навес, жилая улица, хорошее месторасположение. Большая мансарда, можно перепланировать под жилые комнаты. Под кап. ремонт внутри дома, строительный мусор вывезен.

Дачи

Светлое Кулиндоровский массив, продам дом – дачу из ракушечника, 60 кв.м. В доме 2 комнаты раздельные, прихожая, кухня 6 кв.м., небольшой сан/узел, есть выгребная яма. Свет и вода в доме, природный газ по фасаду. Отопление – твердотопливный котел. Внутренняя лестница на мансарду (свободная планировка). Требуется ремонт. Участок 6 соток, хоз. помещения.

Дачи

Просторный дом для большой семьи в Корсунцах в 5 минах езды от поселка Котовского. Для тех, кто ценит личное пространство каждого члена своей семьи. Здесь всё есть жизни и отдыха: и баня, и беседка, и площадка с песочницей для маленьких детей, и басейн и даже животные. Есть вольер для собак - возможно вы мечтаете завести большого друга? Двор выложен тротуарной плиткой - все чисто в любое время года. Удобное расположение кухни с отдельным выходом. Есть 2 комнаты на первом этаже - для более возрастного поколения. И 3 на втором этаже - для более подвижных. На втором также есть терраса закрытого типа - всегда найдется ей применения. Больше информации по телефону - звоните прямо сейчас!

Шевченко, 123

Продаю гарний будинок в закритому кооперативі «Сосновий берег» біля моря. Будинок загальною площею 315 м2 розташований на ділянці 9 соток. Збудований у 2017 році. У будинку: простора кухня з панорамним склінням, вітальня з каміном, три майстер-спальні зі своїми санвузлами та гардеробними, кабінет, гостьовий санвузол, вбиральня. Мармурові сходи та підвіконня. Тепла підлога. Італійські меблі. Побутова техніка Smeg. На задньому дворі затишна альтанка із зоною барбекю, ставок із рибками. Можно загадувати бажання! Генератор потужністю 6 квт. Не пропустіть можливість жити в сучасному котеджному містечку на березі Чорного моря.

Горіхова вул.

Фонтанка, Фонтанка-1, продам шикарный монументальный дом в нескольких минутах ходьбы (1 км) от ТРЦ «Риевьера», 2 основных этажа, а также цокольный и мансардный, общая эксплуатируемая площадь дома 445 кв.м, из них 286 кв.м основной площади и 123 кв.м – свободная площадь мансардного этажа, которая может быть использована как лаунж зона с домашним кинотеатром, бильярдной, баром и т.д.. В доме 5 спален, из них на втором этаже спальни 36 кв.м и 23 кв.м со своими двумя ванными комнатами и спальня 18 кв.м со своей гардеробной, на первом этаже две гостевые спальни, большая гардеробная комната, сан. узел и шикарная кухня-гостиная 55 кв.м с печью-камином и выходом во внутренний двор, в цокольном этаже расположены укрепленные по типу бомбоубежища помещения для хранения вещей и продуктов, а также техническое помещение с газовым котлом на 65 кВт и электрическим котлом на 12 кВт, бак с запасом воды 2 тонны, гидрофор, бак косвенного нагрева воды на 300 литров с тэном, выпрямители и стабилизаторы напряжения, дополнительные аккумуляторные батареи и другое оборудование, необходимое для бесперебойного жизнеобеспечения дома. Дом построен в 2015 году из отборного крымского ракушечника, мощные внешние и внутренние несущие стены, внешне облицован кирпичом, крыша покрыта натуральной черепицей, 3-хфазное электричество, полностью укомплектован абсолютно всей бытовой техникой, установлены система «теплый пол», видеонаблюдение и охрана, красивый современный дизайн интерьера, все в отличном и практически новом состоянии, на территории дома есть гараж 43 кв.м на две машины, над которым расположена большая комната с сан. узлом для гостей или охраны, уютная летняя кухня с барбекю, генераторная, шикарный земельный участок 10 соток, щедро и с любою усаженный потрясающими видами цветов, кустарников и деревьями дорогих хвойных пород, уникальный и редко встречающийся по качеству постройки, уровню удобства и жизненного комфорта дом в тихом и уютном пригороде Одессы!

Тираспольська вул.

Продам новый дом от в селе Фонтанка (заезд со стороны с. Лески). Просторная кухня-гостиная с выходом на большую крытую террасу, три спальни, два санузла, кладовка, техническое помещение с выходом в гараж. Просторный двор на две машины. Откатные ворота, гаражные ворота. Участок правильной формы. Звоните! Покупайте!

Петропавлівська, 11а
1 - 24 з 685 результатів

Популярні запити