Пропоную до продажу затишне та доглянуте господарство, яке складається з цілого комплексу будівель : - будинок з трьома кімнатами ( індивідуальне газове опалення) - вигрібна яма 8 куб - житловий флігель ( альтанка, санвузол, кухня, кімната) - баня на дровах - майстерня - погріб - відкритий та зручний гараж - хоз. блоки для дрів та огородніх приладь - широкий та просторий двір з навісом - город та сад, виноградник Все що ви побачите, зайшовши у двір робилося зі старанням, із якісних матеріалів та з розумінням облаштований кожний вуголочок. У цьому дворі вільно можуть проживати дві сім"ї. В кроковій доступності знаходиться супермаркет "АТБ", ринок, масса різних магазинів, транспортна зупинка тощо. Додаткові фото та відео надам по бажанню на вайбер. Тож, швидше телефонуйте, бо я вас запрошую на огляд та придбайте собі затишний будиночок. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Кишинівська вул., 3

Продам або обміняю на квартиру, автомобіль,зерно.. будинок та 7 соток земельної длянки на Лелеківці. А тепер розповім в деталях: Готові до експлуатації: - гостьовий будинок з санвузлом (частина будинку) - капітальний гараж під будинком ( металеві ворота, стіни залізобетонні блоки) -баня -підсобне приміщення До будинку підведені вода, газ, світло. -розпочате будівцицтво 2-о поверхового будинку на 120 м2 ( фундамент залізобетон) Є зливна яма. Навколо прибудинкової території збудована добротна огорожа на фундаменті. Плодородна ділянка оброблена та готова для посадки городини, а також посаджено багато плодових дерев. При будівництві будівель використовувалися тільки високояксні матеріали (продаж не планувався). Поряд зупинка, транспортна розв"язка в любий куточок міста, супермаркети, магазини, бензозаправка, а навколо чисте повітря , багато зелених насаджень та солов"їний спів. Для реального покупця можливий торг та допомога з будматеріалами по зниженим цінам. Чекаю на ваш дзвінок! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Скульського вул., 30

Продам два будинки по ціні одного біля школи на Кущівці. Будинок 83 м2 на Кущівці по вул.Ірпінській. - всі меблі та техніка залишаються покупцю - міцний фундамент - якісне будівництво - вічний дах повністю виготовлений із алюмінею - індивідуальне газове опалення - кондиціонери - 4-ри окремі кімнати, санвузол - висока стеля - тепла підлога - додатково у дворі ще один будинок 49 м2 на 2-і кімнати зі зручностями, опаленням, меблями. - добротний погріб -гараж зі смотровою ямою - просторий доглянутий двір - виноград, сад, квіти Реальному покупцю хороший торг. Запрошую вас на огляд, цей будиночок вже зачекався саме вас! Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Ірпінська, 35/22

Продам частину будинку район Габдрахманова. + Загальна площа будинку 58м2 + Велика кухня - 9.5 м2 + Зручності в будинку + Газове опалення + На земельній ділянці є літня кухня з газом + Вся інфраструктура поруч (зупинка, магазин, садок, парк) + Всі меблі та техніка залишаються - можна зайти і жити + Комісію агенції нерухомості сплачує власник Частину коштів від своєї комісії перераховую ЗСУ

Пушкіна вул., 22

Пропоную до продажу затишний та доглянутий будинок з банею, розташований на початку Старої Балашівки, в районі дитячого спортивного майданчика. Будинок збудований в 2000-му році на земельній ділянці 10 соток - стіни цегла + утеплення - центральний водопровід + колодязь - індивідуальне газове опалення - дах в дуже хорошому стані - сад з плодовими деревами та ягодами - хоз.побудови, літній душ - хороший погріб - поряд в продажу можна купити ще земельну ділянку 8 соток - в кроковій доступності "Файномаркет", транспорт. Запрошую вас на огляд цього чудового будинку в зручний для вас час. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров. Євгена Березняка, 1-в

Пропоную на продаж затишний та світлий будинок для вашої родини! Розташований недалеко від Горсаду. Будинок будувався з любовю та старанням з високоякісних матеріалів. - 2005 року - індивідуальне газове опалення - чудовий ремонт - тепла підлога на першому поверсі - два савузла з душовою кабіною та джакузі - тех.кімната з пральною машиною та шафами - більшість меблів залишаються покупцю ( гарний стан) - у дворі гараж та вольер який ше не використовувався - в теплий період часу неймовірний затишок придає цвітіння гліцинії та інших квітів. На фото ви можете побачити не все що є ще додатково... Тож, не гайте часу, телефонуйте і нехай цей будинок подарує вам дуже багато моментів щасливого життя і надалі. №22366774 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров.Гурбенська, 10

Продам новий та розкішний будинок 203 м2 в елітному районі міста. Будівництво було розпочато в 2019 році - використовувалися тільки високоякісні матеріали за сучасними технологіями - міцний монолітний фундамент - дизайнерський проект - перший поверх: - кухня-студія( вітальня) з якісними меблями, посудомийна машина, електровитяжка, панарамні вікна з чудовим обзором - санвузел з ванною - коридор з вбудованими коштовними меблями - другий поверх: - три роздільні кімнати - гардеробна - кондиціонери - санвузел з душовою кабіною - балкон-тераса де можна з задоволенням випити філіжанку кави - на нульовому поверсі розташований тренажерний зал, санвузел, пральня, холодник та технічна кімната - на поверхах тепла підлога та допоміжне економічне опалення - навколо будинку зелені насадження, просторий та затишний двір - приватизована земельна ділянка 13 соток Додаткові фото та відеообзор висилаю на вайбер по вашому проханню. Розповідати можна дуже багато, але краще побачити особисто, відчути ту неймовірну атмосферу та ауру яка зустріне вас з перших кроків. Швидше телефонуйте та поспішайте стати власником будинку мрії вашого життя! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся.

можливий продаж по єОселя
Домонтовича Віктора вул.

До вашої уваги продаж розкішного таунхаусу на вул.Волкова, перша лінія, біля Дендропарку . Реальному покупцю хороший торг- пропонуйте. - будівля вільного планування - житлова площа 200 м2 - підвал 100 м2 - гараж 70 м2 на 4-ри машини - додаткова земельна ділянка 4 сот - вода, електроєнергія - стіни 40 см утеплені та облицьовані декоративною цеглою - вітражні вікна та двері високоякісний металопластик, скло з світовідбиваючим покриттям - використовувалися тільки восокоякісні матеріали, власником однієї із секцій є будівельник що будував цю будівлю - хороший показник надійності. Процесс будівництва можна побачити на фото. В кроковій доступності Дендропарк, школа, садочок, супермаркети, магазини. Реальному покупцю хороший торг. Швидше телефонуйте та станьте щасливим претиндентом на купівлю.

вул.Волкова, 30

Пропонуємо до Вашої уваги продаж добротного будинку, виконаному в класичному стилі. Отже, давайте знайомитись! Місце розташування: м. Кропивницький, р-н Молодіжне/Підгайці Земельна ділянка: дуже простора, на якій виконаний один із найкращих проектів ландшафтного дизайну. На ділянці площею 25 соток розташовані: Будинок загальною площею 262 м.кв, гараж, кімната для охорони (з індивідуальним опаленням), альтанка, погріб, просторий вольєр для тварин, ну і авжеж пруд з шикарними рибами Кої (яких Ви обовʼязково нагодуєте, коли приїдете на перегляд свого будинку) Про будинок: Складається з двох поверхів, на першому поверсі розташовані: Зимовий сад, кухня (яка дуже раціонально відокремлена від їдальні), їдальня, сан/вузол гостьовий, камінна зала, та просторий зал -кінотеатр, а також, хоз/приміщення та запасний вихід. На другому поверсі знаходяться три просторі спальні кімнати (дві з лоджіями), великий санвузол, гардеробна Будинок якісно утеплений і ззовні і з середини (влітку прохолодно, взимку дуже теплий), Особливу увагу хочу приділити даху. Зараз дуже рідко хто використовує натуральну черепицю, але наш власники використовували тільки самі якісні матеріали (в чому Ви самі переконаєтесь при першому перегляді) Опалення: індивідуальне газове (котел-колонка), та діючий камін Водопостачання: централізоване Водовідведення: зливна яма на 25 кубів Будинок продається з меблями, технікою і авжеж рибками За більш детальною інформацію, та попередній перегляд прошу звертатися за телефоном Всім, хто зайшов на сайт - мирного неба, та міцного здоров’я!

Грушевського

Продається будинок вашої мрії по вул.Поповича з гаражом-складом. -добротна новобудова з усіма зручностями -авторський проект, будували для себе не для продажу -будинок в 2а поверхи 120 м2 із ракушняку та утеплений -гараж-склад 300 м2 в два поверхи. -індивідуальне електроопалення та газовий котел -2а санвузла -тепла підлога -в кімнатах вбудовані гардеробні -є ванна та душова кабіна -вбудовані меблі -є можливість установки сонячних панелей великої площі для додаткового заробітку та особистого користування Телефонуйте в зручний для вас час щоб стати власником будинку мрії.

Поповича вул., 77

Продається 1,5поверховий будинок на Новій Балашовкі, високий фундамент, висота стелі 3,20м, є гараж з ямою, підсобні приміщення, фруктові дерева, город.

Марка Вовчка

Продам казковий будинок який не був в експлуатації із срубу з садом та теплицею. Перший поверх будинку - велика гостинна з чудовим каміном та меблями - санвузол з джакузі - кухня з усім необхідним Побутова техніка - холодильник - посудомийна машина - варочна панель - мікрохвильова піч - духова шафа - плита - прадьна машина -кондиціонер Другий поверх - дві спальні з меблями ведучих європейських торгових марок із коштовного дерева - санвузол з душовою кабіною - дві великі гардеробні - кабінет - повністю нові комунікації - індивідуальне електроопалення - підігрів підлоги - газ -центральний водопровід та каналізація - сигналізація Підсобні приміщення Розкішний сад та окремостоячий зимовий сад з санвузлом Територія з поливом Поряд розвинена інфраструктура Додатково є декілька відео та багато фото території які по бажанню висилаю на вайбер. Реальному покупцю торг можливий!!! Телефонуйте в зручний для вас час на огляд будинку вашої мрії!!! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Красногородська, 15

Продається добротний будинок в районі В.Балка/Катранівка (Чайковського/Охтирська), недалеко від школи. Загальна площа 60м2, житлова 37м2 (три кімнати, кухня і два коридори) Вода у будинку, індивідуальне газове опалення. На все стоять лічільники!! Присадибна ділянка 6 соток, добре ростуть фрукти, овочі, квіти. Також на подвір"ї є невеликий гараж, літня кухня, лях. Двір окремий, у пішій доступності магазин, школа, зупинка громадського транспорту. Навколо привітні сусіди. Телефонуйте і приходьте на перегляд. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДІМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Чайковського вул., 108

Продаж будинку на Великій Балці, який можна розділити на дві половини, з двома входами та вїздами! + загальна площа будинку 67 кВ, має чотири кімнати + газове опалення + має два санвузли + нова криша, на другому поверсі можна зробити додаткову кімнату + площа ділянки 6 соток + є літня кухня з газом + заїзд для авто з обох сторін будинку Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга

Матросова Олександра пров.

Продається будинок на початку Лелеківки (магазин Файно маркет) Загальна площа 85м2, складається з двох половин (може проживати дві сім"ї) з УСІМА ЗРУЧНОСТЯМИ, ЗАТИШНИЙ і дуже теплий будинок. Газове опалення з теплою підлогою! Колодязь у дворі. На все лічильники. Хороше місцерозташування, поруч транспортна розвязка, під"їзди до будинку гарно освітлені у нічний час!! Капітальний просторий ГАРАЖ, Літня кухня, Сарай, Хороший погріб. Дуже доглянутий, сонячний, РІВНИЙ, тихий двір! Кадастровий номер, рівний ділянка 7 соток!! Город, фруктові дерева, виноград, квіти, ягідні кущі. Дуже цікава пропозиція в цій ціновій категорії! ТОРГ. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДОМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Холодноярська вул.

Продається половина буднику в районі Нової Балашівки, район ринку Ідеал за Київською.. Будинок знаходиться в зручному місці недалеко зупинки маршрутки. В будинку зроблений капітальний ремонт. Є можливість розширення за рахунок мансарди, вихід на неї передбачений. - Сучасний ремонт - 2 кімнати, коридор, велика кухня, зручності - Автономне газове опалення, сучасний котел-колонка - Вікна м/пластикові - Тепла підлога - Окремий двір - Є невелика ділянка з господарськими будівлями близько 2 соток - Вїзд для авто, гараж - Тихе, затишне місце для вашого проживання - Меблі та техніка залишаються за домовленістю Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2021-2022

Київська вул., 80

Продається капітальний будинок в районі Масляниківка. В будинку 4 кімнат. Дуже гарне правильне планування. Великий доглянута ділянка 16 соток, свій двір, є вїзд для вашого авто. Рівна ділянка. Можливо під сонячні панелі. - 80 кв.м - всі зручності у будинку - ділянка 16 соток - вікна м/пластикові - зовнішнє утеплення - господарські будівлі - автономне газове опалення Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2022

Цілинна вул., 20

Продається частина будинку в районі Ковалівки. Загальною площею 41 кв.м. В будинку прихожа, кухня, ванна кімната та простора кімната, з якої можна зробити дві. Тепла підлога на кухні. Санвузол сумісний. Електроопалення, бойлер, металопластикові вікна. Стіни вирівняні, нова електропроводка. Зараз в стадії завершення ремонту. Двір на двох власників, вїзд для машини. Новий паркан. Зручне розташування. Поруч школа, магазини, ринок, поліклініка, парк. Ціна 24800 доларів торг присутній

Вокзальна вул., 12

Продається велика частина будинку на Катранівці ( поруч з Томо Клінікою). Загальною площею 64,65 кв.м. В будинку дві окремі кімнати, кухня-студія, гардеробна, санвузол, веранда з опаленням. Автономне газове опалення. Натяжні стелі в кухні-студії та ванній кімнаті вже майже готові. Вікна металопластикові. Будинок утеплений. Пів даху після капітального ремонту. Є тераса під навісом, вхідний погріб, літній душ, молодий фруктовий та декоративний сад, город. Окремий великий двір та вїзд для машини. Нова огорожа. Земельна ділянка 4 сотки. Комунікації: світло (двозонний лічильник), вода централізована, зливна яма. Будинок розташований у затишному місці, з тераси відкривається гарний краєвид на природу. Ціна 35000 доларів

Ялтинська вул., 6

Продаж окремого укомплектованого приватного будинку загальною площею 85 м2. В 2021 році зроблено капітальний ремонт: автономне газове опалення підлога без порогів та сходів з підігрівом якісні металопластикові вікна та міжкімнатні двері багаторівневе освітлення замінено електричну проводку та сантехніку все зроблено з якісних матеріалів та за сучасними технологіями. Просторі вхідна зона та санвузол, стильна кухня-вітальня, дві ізольовані спальні. Все укомплектовано сучасними та якісними меблями та технікою. Встановлено сигналізацію, відеонагляд, кондиціонер, інтернет. Огороджена земельна ділянка 7.3 сот з ландшафтним дизайном та зонуванням: заїзд, паркомісця для двох авто, фонтан, альтанка, кострище, зручні клумби для городини, гараж, господарські будівлі. Мікрорайон Новомиколаівка. Вдала локація: вулиця Василя Нікітіна, поруч ринкок, супермаркети, 29 школа, зупинка громадського транспорту. Найкращий варіант житла якщо ви цінуєте сучасність та комфорт, але не хочете витрачати час та гроші на ремонт. Пропозиція від агенції нерухомості Angels. Дзвоніть або пишіть в зручний для вас месенджер за вказаним в обʼяві номером телефону і домовимось про показ.

Нікітіна Василя вул.

Продам 1 эт Дом (Кущевка), общая площадь 87 м 2, четыре комнаты, кухня 7 м2, санузел 5 м2 совмещенный, дом кирпичный, очень теплый, с добротным фундаментом, крыша шифер, АГВ, окна старые деревянные, внутри косметический ремонт, но требует капитального ремонта. Двор отдельный, есть въезд, во дворе флигель кирпичный, есть хоз постройки Земельный участок почти 13 соток ,приватизирован. Остановка рядом До центра 10 минут, не далеко детская областная больница Цена : 45 000 $ Агентство недвижимости «Алекс - Плюс» +38(066)-833-98-98 Ирина

Херсонская, 1

Два будинки (великий і гостьовий) знаходиться на ділянці з площею 5 соток, загальна площа великого будинку - 87 квадратних метрів, гостьового - 55 квадратних метрів Будинок має один поверх, що забезпечує зручність та комфорт в пересуванні. Зовнішній вигляд будинку вражає своєю красою та оригінальністю, а внутрішній ремонт зроблений з використанням якісних матеріалів, що гарантує відчуття затишку та комфорту. Ціна будинку - 169500 доларів. Не пропустіть свій шанс стати власником такого чудового місця для життя! Звертайтеся за додатковою інформацією та для огляду будинку. №22368017 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Короленка вул.

Продається частина будинку в районі Кущівки, біля головної вулиці. В будинку зроблений косметичний ремонт, усі комунікаціі є, зручності у будинку, 2 суміжні кімнати, нова покрівля. В дворі розташована літня кухня з лазнею та хоз. будівлі. Двір на 3-х осіб. - Будинок в гарному стані, все функціонує - Туалет та ванна кімната в будинку - Новый дах - Автономне газове опалення - Лазня - Вїзд для авто - Загальний двір на 3-к осіб. - Відмінне розташування. В той же час тихе, затишне місце для вашого проживання. Поряд зупинка транспорту та супермаркет. Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2021-2023

Десантників вул., 53

Продаж частини будинку район Клинцівського мосту. Високий фундамент з буту. Будинок повністю під ремонт. Продаж з можливістю викупити весь будинок. Більше інформації в телефонному режимі.

Приморський 2-й пров., 2
1 - 24 з 313 результатів

Географія Кропивницький