Кіровоградський район, смт. Олександрівка, вул. Мацієвича 10. 1 повеховий будинок 10 соток без внутрішніх робіт. На подвір’ї побудований (гараж, літня кухня, сарай(цегляний), 12/6) та туалет. Біля будинку город.9.40/12. Під гаражем побудований погріб 3/6. 2 спальні з прибудованою кухнею та ванною. На будинку збудоване горіще, накрите шифером. До будинку є повністю всі двері(хвойних порід), а також всі вікна(подвійні, засклені). Для опалення є стальні труби та частина чавунних радіаторів(батареї). Азбо-цементні труби(діаметром 130мм). Для огорожі земельної ділянки є металеві стовпчики, ворота та хвіртка. Всі інші питання за телефонами.

власник
Будинок 10 соток без внутрішніх робіт

Жилой дом с участком, общая площадь усадьбы 1,1 гект. Усадьба находиться в с. Клинцы,. Первозвановское ОТГ, 8 км. от города. Имеются хозпостройки, сад, скважина. Участок приватизирован. В огороде протекает река "Ингул".

власник
Продам дом за 20000 у.е.

Окремо стоячий будинок, документи в порядку, водопровід на території подвіря, асфальтована вулиця, зручна транспортна розвязка (с. Шостаківка), зручно і дуже швидко діставатись до міста. Опалення пічне, будинок дуже теплий і добре тримає температуру.

власник
Будинок (дом) 20 км від Кропивницького
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок розташований в центрі села Вільне, що в 5км від міста. В будинку 4кімнати, санвузол, котельня. Утеплений пінопластом з вулиці. Літня кухня з газом і водою, великий двір, гараж. Є плодові дерева, виноград, смородина, малина. З 6.00 - 21.00 години їздить маршрутка, через кожні 1.5 години. Є садочок, школа, фап, магазини, клуб.

власник
Продам будиночок

Будинок котеджного типу,побудованй у 2013 роцi, побудований з ракушняка, одноповерховий, теплий, має 3 роздільні кімнати, загальна площа будинку 65 кв.м, тепла підлога по всьому будинку, є санвузол, кухня, у дворі є 2 сараї, підвал великий, гараж, 2 вигрібні ями по 13 метрів. Літня кухня -14 кв. Земельна ділянка 0.624 га Також залишаються всі меблі та техніка (холодильник, пральна машина, пилосос та iнше) Дзвонити та писати на Вайбер +38********27 Оголошення вiд власника Дзвонити та писати на вайбер +38********27

власник
Будинок з євроремонтом. Продається првністью з меблями і технікою

Продам будинок 19км. від міста. Є город, сад, погріб, кухня, гараж з ямою, сарай. Колодязь в дворі. питання по телефону: 06*********87 - Сергій 06*********12 Людмила

власник
Продам будинок в селі Оленівка

Продам будинок в селі Бережинка , Кропивницький район. Підключені всі комунікації (газ, електрика, водопровід, вигрібна яма]. В будинку всі кімнати роздільні. Стан будинку - житловий, деякі кімнати потребують ремонту, з меблів залишається вбудована кухня і сантехніка. В будинку є гараж. В дворі є погреб, туалет. Двір загороджений. Двоє воріт : до гаражу та вїзд у двір. Ділянка 12 соток. Торг присутній.

власник
продам будинок с. Бережинка

Продам очень хорошый дом,новой постройки внутри потолки без матецы- без балки,от хозяина газафицырованый, узаконеное газовое отопление, также есть плита для отопления дома произведен свежий ремонт в доме, во всех комнатах ровные стены потолки углы и откосы, много построек, летняя кухня, большой сарай, погреп, летний душ, гаражик, Огорожено забором по кругу, 7 км от, города астоновка 30 м от дома, дом находится по центральной улеце по которой проходит рейсовый автобус, асфальт по улеце,есть детская площятка, ставок, рядом лес хвойный сосновый, идеальное место для розведения животных и пчел возможен обмен на квартиру или машину,есть кодастровый номер, документы готовы до переоформления

власник
Продам очень хорошый ДОМ ОТ Хозяина газафицырованый

Продам затишний будинок, недалеко від міста. Будинок продається повністю вмебльований та з побутовою технікою. Гарний двір з плодовими деревами, ягодами та садом. В дворі є тераса де можна відпочивати сімєю за чашкою кави. Гарне місце для сімї з дітьми, в дворі знаходиться гойдалка, пісочниця з кришкою, та дитяча гірка. Два вольєра для собак. Пропозиція від власника.

власник
Продам приватний будинок

Продам великий будинок 10х10 з усіма зручностями з ремонтом в мальовничому селі Овсяниківка Кропивницького району Кіровоградської області. Є всі господарські будівлі, великий город, молодий сад. Недалеко від Кропивницького (25 км.). Ціна договірна звертатись за телефоном 06******46 (Наталя).

власник
Продам будинок

Продам не дорого дачу в кооперативі Ятрань. Можливо обладнати для постійного проживання. Рядом проживають сусіди, круглий рік. 3 хв. пішки до ставка. Їздить маршрутка. Близько зупинка. Нова криша. Перший поверх велика кімната, коридор, невелика кухня. Другий поверх- велика кімната. Лічильник стоїть новий. Боргів не має. Треба внутрішній ремонт. Загорожена, є молодий сад. Подивитися можна в любий день. Участок 6сот. Ціна 5000у.е. Гарний ТОРГ Можлива розстрочка з першим внеском 500у.е.

власник
Не дорого продам дачу

Продам затишний будинок в селі. В будинку чотири кімнати, кухня, ванна кімната, коридор, тамбур. Автомомне газове опалення, скважина з насосом, бойлер, металопластикові вікна. Великий двір, літня кухня, погріб, гараж та інші господарські приміщення. Город 47 соток, сад з плодовими деревами.

власник
Продам затишний будинок

Продається великий та добротний будинок. Але без вікон та внутрішніх робіт. Розташування дуже зручне, біля Маркетопта, нової пошти, школи та зупинки маршрутки. Знаходиться в с. Соколівське ( Соколівка). До міста пішки 20 хв., на авто 4 хв. Ділянка велика. Ціна обговорюється з господарем, дзвоніть за телефоном вказаним на фото. Називайте вашу ціну.

власник
Продається будинок

Приватний будинок знаходиться прямо в селі Бережинка по вул степовий перевулок 2, має два входи в двір: один зі сторони траси, а інший - з іншої вулиці. Двір широкий, на його території розташовані баня з вуличним туалетом, погріб з літньою кухнею та горищем. Також є сарай з загородкою для курей та горищем для сіна. Є великий огород, а до будинку пристроєна веранда. Документи на будинок всі оформлені, є кадастровий номер.

власник
Продаю частний будинок в селі Бережинка.

Продаю 2-х этажный дом в Кировоградском районе, с. Новая Павловка. От г. Кропивницкий - 10 км. Расположен на земельном участке 17 соток. Пластиковые окна. Необходим ремонт. На 1-м этаже: коридор, кухня с газом, санузел, гараж со смотровой ямой, погреб. В комнатах установлены газовые конвекторы. На 2-м этаже: 3 раздельных комнаты. 1 комната требует ремонта, 2 другие косметики. Летняя кухня, сарай для хоз. инвентаря, сад, виноградник, огород. Огород выходит к озеру. Отличное место для жизни и отдыха.

власник
Продаю заміський двоповерховий будинок

Село Катеринівка, Кіровоградський р-н, вул. Шкільна, буд. 1. Висока стеля Опалення газове(конвектор) і пічне. Вода заведена в дім. Електрика є. Санвузол у дворі Додаткова інформація по телефону

власник
Продам будинок с. Катеринівка, біля міста Кропивницький

Продається будинок в с. Петрове, вул. Миколи Геніха, 45. Опалення пічне. По вулиці проходить газ, але в будинок не заведений. Води в будинку немає, колодязь перед двором. Туалет та літній душ в дворі. Участок 0,2215 га приватизований. По документам все в порядку. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером +38********55 - Людмила.

власник
Продається будинок с. Петрове

Продам двухэтажный дом в спокойном месте, не далеко от речки.. Первый этаж имеет три раздельные комнаты, а также кухня, ванная и санузел. Второй этаж (вход отдельно) имеет большую комнату-студию, а также душевую и санузел. В доме 2 котла ( газовый и твердотопливный), а также можно отапливать по этажно ( или первый или только второй этаж). Во дворе есть хоз постройки. Свой колодец. Баня. А также молодой сад, разные ягодные кустарники и огород ведущий к речке. Реальному покупателю торг. +38********33 (Viber)

власник
Продам двухэтажный дом

Будинок знаходиться в селі Шевченково 20 км від Кропивницького. Єсть вода в подвір’ї, погріб новий, господські споруди . Огороду 60 соток Подвірʼя соток 30 Прибудинкова Тереторія приблизно 25-30 соток Рядом знаходятся два ставка де можна рибалити і просто відпочивати! По всіх питаннях звертайтесь за номер телефону 06*********13

власник
Продам будинок

Продам будинок ,який знаходиться за адресою:село Созонівка,Кропивницького району, Кіровоградської області,вулиця Набережна 120.Будинок відключений від електромережі.Газ по вулиці.Вода в джерелі в кінці городу,який виходить на берег річки.Будинок занедбаний,прилегла територія заросла бурянами.Звертайтесь за вказаним номером телефону з приводу перегляду .

власник
Продам будинок в селі Созонівка .

Продам дом в с. Калиновка Кропивницкий (Бывший Кировоградский) район. В 15 км от города Кропивницкий. Дом 70.4 кв м + Кухня, отапливаемая газом 22кв.м. находится на центральной улице, недалеко остановка, магазин, амбулатория, школа, детский садик. Дом из ракушняка, обложен кирпичем. В доме есть вода ( из центрального водопровода- холодных ключей,) газовое отопление. В доме 2 комнаты, котельная, прихожая, большая кухня с выходом на улицу. Комнаты раздельные. Во дворе есть ещё колонка. Есть гараж, 2 сарая больших , беседка, погреб входной. Огород 25соток. Есть 2теплицы, место под улии для пчел. Недалеко сосновый бор, речка, ставки. С самого города к дому новая асфальтированная дорога, Дополнительно вопросы по телефону.

власник
Продам дом с. Калиновка возле Кропивницкого

Звонить лучше на Вайбер. Дом со всеми удобствами в 15 км от города в селе Ганнинское. В доме два полноценных этажа, перекрытие - бетонные плиты. 1 этаж : большая кухня с печью, которая отапливает весь дом, большой санузел, бойлер,2 смежные комнаты,коридор-прихожая, вход на второй этаж, погреб. 2 этаж: две смежные комнаты и еще 2 смежные комнаты, большая лоджия на длину дома, напряжение 380, окна м/п, газ привозной, скважина, сад сараи, участок 25, улица освещается.

власник
Продам за городом 2-х дом

Продаж половини будинку,розташованого на ділянці 0.10 га , с. Підгайці( початок- кінецьЛелеківки). Всередині зроблений капітальний ремонт ( від електрики, сантехніки до даху).Складається із 3- ох кімнат (25 м², 12,5 м², 11,8 м²), кухні- 10.5 м²,коридор та санвузол роздільний. На території домоволодіння розташовані господарські приміщення, погріб, гараж та літня кухня (в жилому стані). У пішій доступності магазини, супермаркет, перукарня, транспортна зупинка тощо. Є сад із фруктовими насадженнями , деревами, виноград. Більш детальна інформація за телефоном

власник
Продам велику  половину будинку

Продам дачу Геолог!!! Территория 6 сот. На территории есть свет. Из построек домик: кухня и комната, есть газовый баллон и холодильник, вся мебель останется. Туалет и дровник на улице. В комнате рабочая печь!!! Торг!!!

власник
Продам дачу геолог
1 - 24 з 50 результатів

Популярні запити