Продається хата в смт Єрки Катеринопільського району, Черкаської обл., вул. Небесної Сотні, 9а(бувша Радянська), з меблями. Загальна площа 90,6 кв.м , 4 кімнати, велика віранда. В будинку є газ а також пічне опалення. Біля будинку є господарські приміщення: газифікована літня кухня, дровотня, курник, великий погріб, свій колодязь. Також є фруктові дерева вишні, сливи, черешня, виноград, горіхи, алича.

власник
Продається будинок в смт. Єрки, Катеринопільського району.

Дом в Черкасской области в экологическом районе в доме отопление газовое вода в доме ванной нет туалет на улице в доме три комнаты районный центр 8км інтернет рядом можно подключить

власник
Продам дом в экологическом районе

Продається приватний будинок. Опалення газове/пічне. В будинку є ванна, туалет. Город 32 с. В селі є школа, продуктові магазини.

власник
Продам будинок в Черкаській області
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок в смт. Єрки. Житлова площа - 97,1 кв.м . Комунікації : Електрика, газопровід, водопровід, каналізація, опалення - пічне, водяне. Також є: Літня кухня, гараж, сарай, погріб, вбиральня, скважина. Документи додаю. Звертайтесь за номером - 09******62 Максим. Розгляну обмін на Автомобіль !!

власник
Продам будинок в смт. Єрки

Продаємо будинок в смт Катеринопіль . Будинок з газом , підведена вода . В дворі є город і невеличкий садок з фруктовими деревами+ за двором земельна ділянка для городу . На території подвірʼя є : гараж ,сарай, погріб ,курник . В будинку: 4 спальні,кухня ,(ванна ,туалет разом) коридор,віранда,ґанок. В будинку частково є євровікна (3 кімнати) . Придатний для проживання . Будинок розташований в центрі селища ,біля ставка ,парку,церкви.

власник
Приватний будинок

Опалення газ/ пічне, свердловина. В середині будинку є 3 кімнати, коридор, кухня. Хата дуже тепла. Біля будинку є прибудови( гараж, сарай, літня кухня, город та льох).

власник
Продається будинок смт Єрки Звенигородського району вулиця Північна 3г

смт Катеринопіль, будинок газифікований, літня кухня, сарай, гараж.

власник
Продаж   будинку

Продається будинок в смт. Єрки, Катеринопільського району, вулиця Толстого. Опалення газ/пічне, свердловина, льох, новий котел. 3 кімнати та кухня. Додаткові питання за tel 05************15 Олег

власник
Будинок в смт. Єрки, Катеринопільського району

Подається будинок за адресою вулиця Дмитра Скоромного(бувша Пушкіна) 53. В будинку проведена вода, санвузол, дві спальні кімнати ,зала,кухня,прохідна кімната, коридор. Будинок утеплений покриттям шубою. В дворі є літня кухня, погріб, гараж,сарай. Також є город 6 соток та фруктові дерева. За більш детальною інформацією звертатися в особисті повідомлення Можливий обмін на квартиру в м.Ватутіне

власник
Продаж будинку в смт.Єрки

Продається будинок в смт Єрки від власника. Житловий стан, є хоз будівлі, город. Всі питання за телефоном.

власник
Будинок в смт Єрки

Продається будинок за адресою: смт.Єрки, вулиця Соснова 4 (Гагаріна), Черкаська область,Звенигородський район. Загальна площа будинку 51.8 кВ.м. Будинок цегляний,опалення газове + дровяне.Стан житловий, чотири кімнати та веранда.Є літня кухня, погріб,гараж,2 сараї.Земельна ділянка приватизована загальна площа 0.18 га. В дворі є криниця+ скважина. Підключений провідний інтернет. До продуктового магазину 15 хв.ходьби. Поруч є ліс. Звертатись тел. 09*********22. Олена

власник
Продається будинок в смт.Єрки,вул.Соснова,4 [Гагаріна].

Черкаська обл,смт Ерки, 1961р,Біля будинку е повітка,погріб,колодязь,літня кухня,времянка,гараж,пасіка.Приватизовано 90 соток.Тихе місце,є проект на газ,є можливість зробити ставок.

власник
Будинок

Продається будинок село Мокра Калигірка Звенигородського району Черкаської обл. В будинку газове і пічне опалення. Будинок 1975 р забудови. 58.6 м.2 присадибна ділянка 25 соток. В Будинку 2 кімнати. кухня. прихожа. коридор. комора. Надвірні споруди; літня кухня. гараж. сарай. майстерня. свинарник. погріб. колодязь. Електрика 3 фази. Біля будинку город. фруктові дерева. Гарний під"їзд до будинку вулицяз асфальтована Ціна 10000 у.е.

власник
Продаж будинку в мальовничому селі яке інтенсивно розвивається

Дім у доброму стані (5 кімнат, меблі, оцинкований дах, опалення, є електро-водо-постачання, 2 печі, лежанка, ванна, злив, веранда з льохом), у дворі криниця, подача води, газифікована літня кухня(є піч), гараж, сарай, погріб, асфальтоване подвір’я, ділянка 0,34 га, врожайний город, доглянутий сад: яблуні, груші, вишні, сливи, абрикоси, персик, черешні, горіхи, малина, смородина, виноград. Відстань до райцентру смт. Катеринопіль-4 км, до міст Ватутіне -4 км, Звенигородка - 8 км, до гірськолижного комплексу с.Водяники -22 км, до міста Київ -160 км, міста Черкас - 120 км., міста Умані -70 км. Центр села, асфальт, поруч магазин, автобусна зупинка, школа, будинок культури, церква. Є річка, недалеко ліс, рибний ставок. Звертатись: смт. Ерки (Залізнячка), Катеринопільського району, Черкаської області, вул. М. Залізняка (Чапаєва) 7. Тел. 06******40, 06******24 Віктор. 7 000 у.е., торг.

власник
Продається газифікований цегляний будинок 120 м2

Продам будинок у селі. Зручне місце розташування. Туалет, ванна, вода- в будинку. Гараж, літні кухні, додаткові споруди. Гарне подвіря. Город.

власник

Будинок під ремонт! Будинок в селі Вербовець вул.Миру 18.Будинок з документами (приватизований) Пічне опалення, газовий стояк під будинком.В будинку три кімнати,кухня,веранда. Поряд зупинка,магазини,церква,школа.. Є літня кухня,скважина ,металевий,ангар,,погріб,велика земельна ділянка(город) 20 стк.Поряд ставок річка. Гарне розташування,село на трасі, 10км від районного центру Катеринопіль.

власник
Будинок Звенигородський р-н Черкаська обл.

Продається житловий будинок, 4 кімнати, коридор та веранда. Цигляні сарай, літня кухня, гараж. Є скважина. Газ, вода підведені до будинку. Покрівля будинку комбінована: метал, зверху шифер. Город 7 соток в дворі, +15 соток на відстані 10 метрів (через дорогу), тип землі чорнозем, дуже родюча. 100 м до берега, вигідне місце для тримання хозяйства. На території подвіря є фруктові дерева. З меблів є шафа, 2 дивана, кровать, столы, стільці, є пральна полуавтомат, телевізор, холодильник, газплита, газовий котел. Присутнє газове опалення та пічне.

власник
Продається газифікований будинок смт Катеринопіль

Продається будинок по центральній вулиці Катеринополя . Будинок 72 м² у будинку 6 кімнат три з них спальні також кухня та ванна кімната .У будинку зроблений капітальний ремонт у 2023 році , у будинку зроблена тепла підлога та покладений ламінат у кухні та ванній нова плитка на стінах та підлозі , замінена сантехніка,замінені всі батареї та всі двері в будинку , стеля підвісна опалення газове встановлений новий газовий котел Бош також є нова грубка в якій є котел . У дворі є всі надвірні споруди гараж з оглядовою ямою , літня кухня, комора, літній душ літній туалет , бісєдка та не великий сарай. Є молодий фруктовий сад та виноградник також в 100 м від будинку є город 8сот . Всі питання по телефону 09******26

власник
Продається будинок Катеринополі Черкаська область

Продається будинок двох рівневий з підвалом в центрі Катеринополя. Товщина стін 55 см. До будинку підключено три фази. Скважина. Цокольний етаж 80кв. Перший 120 кв. м. Документи готові до продажу.

власник
Продам будинок з підвалом .

Продається житловий будинок і земельна ділянка в селі Луківка, Катеринопільський район, Черкаська область. площа 100 кв.м., 3 кімнати, кухня, твердопаливний котел, санвузол, душова кабіна., газовий котел. на земельній ділянці також є літня кухня, сараї, погріб, душ, туалет. Багато фруктових дерев. Поруч річка, ліс. +38********33, 06******33

власник
Продаж житлового будинку і земельної ділянки

Продається будинок в Черкаській області, СМТ . Катеринопіль.. З присадибною ділянкою 0,15 соток,біля хати є літня кухня, сарай. Будинок газифікований. Звертайтесь за телефоном 09******83.Ціна 6000 тисяч доларів, присутній торг.

власник
Продається будинок