ПРОПОНУЮ ДО ВАШОЇ УВАГИ! Продаю цегляний будинок (квартира) в ІЗЯСЛАВІ, поблизу центра міста, район Харчомашу. Загальна площа 92,1 кв. метра. 7.3 сотки землі. 4 кімнати, кухня, сумісний санвузол, газове опалення. Біля будинку є садочок. Літня кухня (ванна + газова плита). Є погріб. ВЕЛИКИЙ БОНУС- ЦЕГЛЯНИЙ ДОБРОТНИЙ ГАРАЖ . Невеличкий городик. Документи готові до продажу. Один власник.

власник
Праці

Продається двохповерховий цегляний будинок по провулку Шкільному. Проведена вода, електрика, газ. Загальна площа 230кв.м., без внутрішніх робіт. Є погріб, літня кухня, гараж, сарай. Земля приватизована, 10сот.

власник
Продається будинок

Продається недобудований будинок на сторому місті, пров. Новосільський. До будинку підведено газ, воду, світло. Деталі за телефоном.

власник
Недобудований будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається частина будинку (7/10 будинку) в самому центрі міста, затишний район. Загальна площа 74,9 кв.м, житлова 44.2 кв.м (4 кімнати). Велика веранда, теплий коридор, велика кухня, ванна і туалет. Є газ, світло, вода, індивідуальне опалення (економне, встановлено новий котел), пічне опалення ( 2 грубки, дуже економні, можуть використовуватись як альтернатива газовому). Просторий підвал (3 приміщення 7,4,3.5 кв.м) Цегляний сарай. Літня кухня. Присадибна ділянка 9,43 сотих. В кінці городу протікає річка Понорка, на ділянці є різні плодові дерева. Вулиця заасфальтована , затишна. ВСІ ЗАПИТАННЯ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ДО ВЛАСНИКА ЗА НОМЕРОМ ТЕЛЕФОНУ! Будинок знаходиться в ПРОДАЖІ!

власник
Будинок в центрі Ізяслава

Здам в оренду. обмін на машину або пиломатеріали. Продам приміщення 200м 100м-4 кімнати 100 - можливе використання під склад, меблевий цех інш. Колишня вет аптека

власник
Терміново. Продам. Обмін на машину або пиломатеріали.

Продам будинок з усіма зручностями. Біля будинку є гараж, 2 хлівчики, садок. Детальніше за телефоном.

власник
Продам будинок зі зручностями

Продам будинок по провулку Вокзальний. Вся інформація за номером телефону або в приватні повідомлення

власник

Гарний торг для реального покупця при огляді будинку! Деревʼяний будинок вул. Б. Хмельницького 31, приватизована земельна ділянка під будівництво 10сотих. Початий ремонт: прокинуто СІП на електрику, частково замінено проводку, заведено воду і каналізацію в будинок, зроблений септик, замінено всі вікна на якісні трьох камерні енергоефективні, підготовка на кухню та ванну кімнату. Будинок не гнилий, теплий, має дві грубки, підвал. На подвірʼї сарай, задній двір виходить на берег річки Горинь. Детально за телефоном

власник
Продам будинок м. Ізяслав

Продається пів будинку. Великий сад,огород, подвіря. Є літня кухня погріб,та хліви.Близько до автобусної зупинки.Поряд ліс та річка. За деталями дзвоніть+38********66

власник
Продається пів будинку

Продам добротний цегляний будинок в Ізяславі по вулиці Матросова біля озера. Центр міста. Площа близько 100м2. Новий паркан. На території є невеликий гараж та літня кухня. В середині нормальний ремонт (не совдеп) є меблі та техніка. Опалення індивідуальне газове і груба. Хорошому покупцю буде невеликий торг.

власник
Терміновий Продаж ! Будинок в центрі Ізяславі біля озера вул.Матросова

Продамо будинок у житловому стані зі всіма зручностями. Будинок мурований+цегла. Є у будинку газ, вода, світло. Свій септик. Опалення - газове. Є грубка. Будинок на два входи з вулиці. У будинку пʼять кімнат, кухня, санвузол з ванною та туалетом. Житлова площа - 96,4 кв. Загальна - 7 соток. На території будинку є літня кухня з підведеною водою, газом та світлом. Два сараї із світлом. Також є літня добудова до будинку із власним окремим входом, яка чудово використовується для сну у теплі пори року. Перед будинком стоїть гараж та по обидва боки від гаража - дві земельні ділянки, які ми використовували для посадки овочів, фруктів та квіток. Будинок знаходиться по вулиці Незалежності. Поруч автовокзал, РЕМ автобусна зупинка. До центру міста близько одного кілометра.

власник
Будинок житловий

Будинок готовий до проживання, мебльований, проведені всі комунікації

власник
Продам приватний будинок

Продається недобудований будинок в м. Ізяслав в районі Лабаз

власник
Будинок гараж земля

Будинок знаходиться на Старому місті, в районі школи №3, вул. Бернардинська, 8. До будинку є гарний підїзд. Будинок має прибудову у вигляді веранди розміром (6,82м х 3,12м). З умивальника, який розташований у веранді є водостік у індивідуальний септик. Також присутній камяний погріб з бетонним перекриттям над яким розміщений сарай для зберігання дрів. Також, на подвірї присутнє централізоване водопостачання. В будинку комбіноване опалення: індивідуальне газове та дві груби, яке обігріває весь будинок. Можливий торг.

власник
Продається будинок в місті Ізяслав

Продається пів будинку з меблями, газ і вода в будинку, туалет на дворі. Є город і хлів

власник
Пів будинку м. Ізяслав

Географія Ізяслав